- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21830 üzenetére
miért ? hirdetés még meg van,meg tudom mutatni.
használt autorol beszélünk, nen ujjrol. ketto meg felvilágosítást kapott arról hogy az autónak mi baja,at nézték. innentől kezdve ha két hét múlva beszarik rajta valami az már az ő baja , kivéve ha várható volt az a hiba magyarul rejtett hiba amit en elhallgattam. mivel ilyen nincs ezért esely sincs ilyenre. nem volt tökéletes a kocsi,de költöttem rá meg igyekeztem meg vigyázni. nem szart adtam el. -
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21827 üzenetére
sőt, a vicces az hogy egy utcával arebb vették meg..
-
batai15
félisten
1 nap alatt elvitték a suzukit, nagyon meg lepődtem rajta..
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21788 üzenetére
ha minden igaz jönnek már meg is nézni remélhetőleg hamar el is megy, menő hogy 2 kocsim van de csak áll benne a pénzem .
cyberpunk : azt hittem már hogy te nem is letezel. -
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21779 üzenetére
sajnos meghalt, gondolom mindenki rettentő elfoglalt. en dolgozom mint állat ha nem szolgalatba akkor kint az erdőn, még edzeni se tudok rendesen. kemény az élet de ez van sajnos kell a guba, mondjuk így tud haladni az ember.
arra nincs időm hogy a suzukit ki takaritsam és felrakjam a hahura ,meg egy izzót ki cseréljék a peugeotba . -
batai15
félisten
Nem rossz a honor 8 se.
Igaz van pár dolog ami az emuiba nem jön be.
Amúgy alig terjed az usb c szvsz. az s7 is ezzel kelett volna jöjjön. -
batai15
félisten
válasz
csakany2001 #21707 üzenetére
Énis rendeltem rá egy vékony átlátszó tokot.
Tetszik a színe, meg a formálya kivételesen nem akarom rögtön tokba rakni
Volt pár xiaomim egyébként az összeszereléssel sose volt baj igazából -
batai15
félisten
válasz
csakany2001 #21705 üzenetére
persze mindenképpen.AZ tény hogy nincs olyan merev mint egy htc, vagy szifon, de külfödi teszteket olvasgattam és ott jókat írnak az össze szerelésről is, fórumba se panaszkodnak.
Én is fogdostam egyszer, és nem volt rossz, bár tényleg nem egy felső kategóriás fém telefon. -
batai15
félisten
válasz
csakany2001 #21699 üzenetére
hát miuiról sokat nem fogok írni, mert egyből megy fel a cm. mikor meg tudtam hogy jó a custom rom támogatás a telefonnak egyből tudtam h akkor nekem ez kell. sokan is használják meg elégedve a nem miui romokat is.
-
batai15
félisten
na gyerekek redmi note 3 berendelve, életem első spemall rendelése
igen, de mondjuk 55ért meg már egyből 4 ember akarta meg venni.sajnos nincs ára.
Fogtam note 3 prot, ok nem egy iphone háza de nem rossz, a kijelző nem színeződik el, kamera meg nem rosszabb mint a p9 lite. alig várom hogy pakoljam rá a cm13at , utána meg már készül a cm14 is! -
batai15
félisten
Na gyerekek eldőlt redmi note 3 pro lesz a következő telefonom . B20 is lesz , illetve van official cyanogen ill custom romok amik kiforrottak . Le vittem a lite árát 60ra, remélem így már elmegy. A maradekbol meg veszek mi bandet majd.
-
batai15
félisten
válasz
Bkrisz9 #21680 üzenetére
Igazából két dolog zavar a p9 liteban .
Ram kezelés , és nem olyan fluid. Most lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz ,nem tudom .
Vizuálisan igaz hogy material a kedvenc,meg sok 3rd app miatt amit használok ,de valóban sok okossagot tud az emui .
És lesz hivatalos nougat is, ami videókon nem tűnt rossznak ,igaz hogy annyit sikerült kideríteni hogy a ram kezelés nem nagyon változik .
De másfelől abszolút jó telefon, 2 év garancia,stabil , nincs vele gond,emui sok kényelemi funkciót tud,e és azért nem véletlen ,nem egy kínai dzsunka mtkval meg android 5.1el.
Na már most nexus 5 x meg akkuban lenne vissza lépés és nem bővíthető, ráadásul használtan nem merem meg venni, pont ma járt úgy egy srác hogy 7.0 alatt meg halt a telefonja, 70korul mennek használtan , 77a partnerobol, igaz bolti gari.
Nexus 6ot is, néztem, de amoled beeges miatt, meg töltő csatlakozó miatt kizartam.Aztán ott van az olcsóbb alternatíva a moto 4 g.
5.5coll, otg, bővíthető ,full hd ,vanilla droid , jó kamera ,akku . Igaz nincs fingeprint, és snapi 617, amitől kicsit felek .igaz hogy nem játszom , és a tesztek is elégnek talaljak, de kicsit félek tőle hogy mennyire lesz vele foglalkozva.
Igaz 64ert adják a motorolat.
Utolsó 2versenyzo amire gondoltam az lg g4,de az már drága lenne,azt kizartam .
Illetve másik telefon egy meizu m3 note, de sajnos azt is kizártam.igaz hogy 62ert 3/32gb jar, de mtk ,meg droid 5.1,illetve nincs b20 , neem.
Használtan nem nagyon szeretnék mert csak 2ev garancia van a p9re.
Morfondirozom hogy maradjon e ,mert eggyikkkel se nyerek annyit mint nyerek.
A moto lenne nagyon esélyes ,és akkor nem bukok,nexus akkor ha nem megy el nagyon rossz árba.
Árulom a jövő hétig ezen az áron , és ha nem megy el,akkor marad a lite szerintem.
Az az igazság hogy az igényeinek valo 100 felett kezdődik,egy One plus 2nel,es htc 10nel ér véget . Na ezek nekem gyakorlatilag tökéletes telefonok -
batai15
félisten
válasz
tybsen #21677 üzenetére
Eladogeppc volt nem ? Na azt én se hiszem el.
Igazából azon gondolkodom hogy el kell e nekem a csere ? Igazából csak a ram kezelés ami nem jön be, na jó meg stock fan vagyok . Amúgy nexus 6ot siman vennék ,de amoled miatt nem merek, félek a beegestol .mert ha az nem lenne nem is kellene a nexus 5x, akkuban is jobb ,több ram is,6collos telom sose volt még . -
batai15
félisten
válasz
Sayuar #21672 üzenetére
No igen a 60mar másabb.realisabb . Mondjuk nem sok edigitalos telefon van,amik fent vannak mind fuggoek v bolti garisak. amúgy igen kolléga is említette az se mindegy milyen telefon .. egy nexus nagyon hamar eladsz, volt lg g2m is, 70be vettem,3honapig használtam ,60ba elment. Amin nagyot buktam az a lumia volt,meg xiaomi mi3.. na ez van, 60 alá nem megyek,akor inkább használom . 77 a nexus 5x, még így is olyan lesz mintha a fogam húznák..
Én se akarom arulgatni,de sokat se. Várok kicsit ha nem megy lentebb akkor le veszem . -
batai15
félisten
válasz
tybsen #21669 üzenetére
igazából nem sürgős a dolog, de valóban ez valahogy közelebb állhat a valósághoz, mint a kollega amit írt.
Gyakorlatilag szerint féláron kellene eladni egy 3 hónapos telefont ,bár nem akartam meg sérteni.
Magával atelefonnal nincs bajom, és nem is gondoltam hogy elakarom majd adni, ezért is adtam érte ennyi, de aztán rájöttem hogy mégse.
egy darabig hírdetem, ha nem megy el, akkor kicsit lentebb megyek, bár van egy határ amikor nem fogok lentebb menni, mert az ész érv azt mondja hogy hiába , de azért hogy bizonyos szempontból(akku) még roszabb telefonra váltsak és mindezt kb 20k pótlással, akkor inkább azt mondom maradjon.
Annyira nem rossz a multitasking, és mindenmásba meg igen is jó kis ketyere hogy 2 év gyártói garanciát is eldobjak.
Na mindegy, azt gondoltam hogy kelendő a p9 lite, de lehet mégse mindegy várok és vagy elmegy vagy nem. -
batai15
félisten
válasz
Sayuar #21665 üzenetére
ne haragudj , de nem így müködik . az akciós árat megint keverd ide- ahogy a honor 7 lite nem p9 lite.
Én 90ért vettem 3 hónapja, ugyan ott 85k , és más boltokba se sokkal olcsóbb , 72től indulnak. tehát a 72 inkább támpont mint amit te említesz.
te számításod alapján akkor mondjuk egy nexus 5x is ennyi kellene legyen, mégse ennyi. Elég sok telefont eladtam, igazából az itteni őstagotól kértem véleményt, mert ők jobban képbe vannak.
Szóval bocs, de hülyeséget írsz.
65 talán talán nehezen lesz meg, de 60 alatt gyakortalilag féláron meg rohadtul irreálisan kevés. -
batai15
félisten
én már mostanság nem is voltam annyira aktív, mégis össze jött!
[link]
gyerekek , mondjatok már valamit erre a hírdetésre, min kellene változtani, mert még érdeklődő se volt rá, igaz enyém a 3. legolcsóbb telefon p9 liteok közül aprón, van egy 52ért vodás , egy 62ért meg enyém is 65be van fent meg egy másik srácnak is.
igaz pont egy hete árulom még csak.
egyenlőre nexus 5x van kinézve, stock droid ,meg romolás miatt -
batai15
félisten
félisten lettem
-
batai15
félisten
hát én is koca gémelek, dolgozok, lett egy másod meló is, igaz amit kerestem vele elment a suzukira meg beütött megint pár dolog, na mindegy.
Edzegetek is, 85 körül vagyok, még pár kilószóval velem kb ennyi van.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21626 üzenetére
és tudja és tudja!
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21624 üzenetére
majd én leszek az új legenda!
-
batai15
félisten
De vannak helyettük új emberek :p én is egyre ritkábban szólok hozzá a dolgokhoz,van hogy napokig szinte semmit se.
-
batai15
félisten
1hete érkezett hsz. Gyerekek lehet azt mondani hogy halott a topik?
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21575 üzenetére
Szilvásvárad. Innen nem mentünk szalajka völgybe, tegnap tanösvény, kilátó meg aggteleki cseppkő barlang volt. Ma miskolc tapolca barlang fürdő lesz. Tegnap és előtte gyalog 12km mentünk gyalog hegyen völgyben.
Ma edzeni akartam ezt amit szoktam ha nincs más 7 minute workout 2kort bírtam úgy elvagyok faradva. -
batai15
félisten
Mi is nyaralni vagyunk eddig fenomenális.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21427 üzenetére
Hát gyenge lett az ifosh az tény . Egy forintot nem adnék érte.
-
batai15
félisten
egy cseppet erősebb mint a snapi 800.. kb kirin 935 szinten van, az meg olyan s 805.
Nekem bőven elég.
Jó telefon és pont.
Amúgy is mit vettem volna áruhitelre ? galaxy a5 ennyiért ? na az a túlárazott.
Max zenfone 2 jöhetett volna még számításba-
Ez ilyen hirtelen kellet telefon vétel volt, mert ha a kinai vacak nem dölgik meg akkor karácsonykor vettem volna , de úgy voltam vele hogy nem veszek megint olcsót h utána megint vegyek.
Ezt nézegettem, megnyomkodtam és meg tetszett.
A ram kezelés nem az igazi, meg nincs usb otg , de eztt leszámítva nagyon bejön nekem.
Még az emui is, pedig nem vagyok miui fan .
ujlenyomat olvasó pöpec, egyedül usb c nincs. -
batai15
félisten
Ott a rendszer a fos.
W333.
Tetszett a telefon,meg modern hardvert akartam.
Használtat nem akartam , illetve írtam h volt 0% thmre aruhitel p9 litera. Mondom ha meg kapjuk 2ev gari van rá és jó lesz. Így vettem magamnak is meg asszonynak is.
Amúgy eddig jó. Ram kezelés nem az igazi de ezt leszámítva nagyon bejön. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #21401 üzenetére
Nem vatta új sdvel is néztem, a régi telok meg felismerik.
-
batai15
félisten
Na gyerekek meg van a p9lite. Nem rossz de a rám kezelés tényleg nem az igazi, meg vihetem vissza gariba mert nem olvassa az sdt.
-
batai15
félisten
gyerekek , ha csak 60 k van telefonra mit ajánlotok?
htc m8 v honor 6? esetleg vegyek ujonnan valami china csodát ? -
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21351 üzenetére
jajj nyugi, oszt mi újság amúgy?
Más : occó kinait többet sose ,. a tlh t6se vált be anno annyira.
Azt 3 hónapja vettem egy dooge y100 prot .
Ok betörtem a kijlező üveget, de ettől még használható volt .
Volt nem egy fagyás, újraindulás, erre a multhéten shazam közbe meghalt végleg.
nem kapcsol be, töltést nem vesz stb.
Na én oszt jól szét szedtem , miután bizonyos volt h ez többet nem fog menni,.
Most jelenleg azon ügyködök hogy egy huawei p9 lite-ot vegyek magamnak meg az asszonynak .
Fogdostam , neten pár tetsztet olvastam, egyből must get érzésem lett .
Egyedül az otg-t hiányolom , meg hogy nincs usb c. -
batai15
félisten
válasz
dokee78 #21190 üzenetére
Attól függ milyen.
Nekem jelenleg doogee y100 pro van, 6735m cpuval.
Mortal kombat sokáig tölt, de azért utána elbir vele.
Viszont durva, 2gb ram van benne állandóan 1.1 szabad, semmi app nem gyári, és most néztem meg 21 app tud futni a háttérbe úgy hogy Chrome 5 lappal fbstb minden futott és!! 4 játék is ment ebbe a mortal kombat is benne volt. Energia takarékos módba igaz kicsit lassú, meg a youtube valamiért nem fekszik neki,de ezt leszamitva a sebessége egész jó.
Lehet azért fut ennyi app egyszerre mert nem fhd, a g2 ennyit cm-el nem tudott, de ennyit egy telóm se tudott. -
batai15
félisten
Hát nem rossz kis telefon ez a doogee y100.. Jó lehetne erősebb, de egyébként nem az a laggos fos., multi taszk is király.
Akku lehetne kicsit nagyobb, de ezt leszámítva meg vagyok elégedve vele -
batai15
félisten
No el is ment a lumia.
Király, most ideiglenesen egy doogee lessz nekem . -
batai15
félisten
hol van w333? vagy teljesen be van indulva az új szifonra?
-
batai15
félisten
miről van szó?
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21127 üzenetére
Ismerős telefonja volt, suliba jártunk együtt. Meglepően jo kis telefon , nyomkodtam párszor . Mondjuk egy nagyobb akku jobb lenne bele.
-
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21125 üzenetére
hát egyre jobban nem jön be az alma viselkedése.
Na ha minden igaz hétfőn küldöm a lumiát elfele.
Egy doogee y100 pro lesz helyette. -
batai15
félisten
na az új szifonon nem lesz jack dugó, most már tényleg egy nagy ifosh lesz , sose fogok ilyet venni
Elő léptetem magam i flamerré. -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #21116 üzenetére
őszintén? csodát nem várok el . Majd jövőre valami combos vasat veszek, de windowst rühellem, meg eleve nincs semmi app ami nekem kellene.
Na ennyivel várok többet a következőtől, na meg azt hogy legalább tudom hogy a chrome az a nekem való browser
azt tudom hogy majd mennek fel a kedvenc appjaim meg xposed is .
szerintem a lumia még ennyiért is nehezen fog elmenni szvsz.. -
batai15
félisten
Na csak feldobtam a lumiát apróra . 23 ezerért .
Hátlapon apróbb használati nyomok, meg 1 karc a kijelzőn, 1.5 év garival .Ideiglenesen egy doogee x5 pro lesz helyette.
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #21104 üzenetére
ja rondák. nekem se jönnek be.
idéncsak az s7 ami bejön . -
batai15
félisten
Én meg lehet nem adom el ezt a retket .Nem van kedvem megint bukni rajta, meg vagy 2-30at elverni telefonra. Inkább kivárom az s7-et egyenlőre.
azt kitudja, lehet megint kegyetlen beidegel, és mennie kell. -
batai15
félisten
válasz
quailstorm #21093 üzenetére
Francokat, ne egyen zsiros kenyeret.
-
batai15
félisten
Srácok, engedélyt kaptam hogy elzavarjam a Lumiat. Elakarom adni meg ra dobni es valami olcsóbb kinai telefont venni . 30 korul mert jövőre s7et akarok ha úgy van. 30 korul vannak nexus 4ek az nem lenne esetleg jobb vétel ? Vagy van valami ötletetek ?
Nem bírom a lumiaval ,naponta akarom össze törni. -
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21062 üzenetére
Tudod mennyire rühelltem enis a samsungot. De az s6-al már olyat tettek le az asztalra ami nekem is nagyon bejön,az s7 még inkább. Nem tudok mit csinálni. A htc tőkétlen, az lg idén seho nincs . Xiaomi meg szopacs a zárt booloader miatt . Nexus 5x meg vicc 2gb rammal.
Úgyhogy jövőre s7 lesz ha úgy van , vagy s6 idén használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest