- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22439 üzenetére
Konkrétan meghalt a kezemben, se kép, se hang, töltésre nem reagált. Nagyon idegesítő volt, mert kint voltam Angliában, telefonon magyar gari. Szerencsére egy haverom pont másnap jött haza, vele hazaküldtem, anya elintézte a garanciát (alaplapot cseréltek).
Az, hogy nincs magyar prediktív typing 2021-ben iPhone-on, az számomra érthetetlen. Ezen kívül az ékezetes betűk előhozása nehézkesebb, mint Androidon (hosszabban kell nyomva tartani a billentyűt, hogy felugorjon, és a default opció nem a leggyakoribb ékezetes betű, hanem az ékezet nélküli karakter).
Én az elmúlt 10+ évben mindenhová biciklivel jártam (napi átlag megvolt a 10 km szerintem), de az tényleg csak commuting volt. Aztán májusban kezdtem el rendesebben tekerni, napi 30+, májusban meglett az 1000 kilométer, meg életem első 100 km-es köre. Aztán júniusban egyéb programok miatt csak 800 km lett, de abban is volt egy százas. Júliusban meg csak fél hónapot tekertem, 500 km meglett, volt benne egy Balaton-felvidék (Almádi-Szigliget) oda-vissza egy nap alatt (2-szer 70 km, 2 óra pihivel Szigligeten).
-
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22430 üzenetére
Na haló!
Én még májusban váltottam Asus Zenfone 8-ra. Aztán november elején megdöglött rajtam. Szóval vettem gyorsan egy iPhone 12 Minit. Végül a Zenfone 8-at megjavították garanciában és a 12 mini-t tesóm megkapta karácsonyra.
Voltak dolgok, amik idegesítettek az iOS-ben (pl. a billentyűzet), de most, hogy visszamentem Androidra, vannak dolgok, amik hiányoznak. Még lehet visszaváltok az SE-re.
Amúgy megy az egyetemi grind, tavaly elkezdtem fotózgatni, már volt egy-két fizetett gigem is (semmi komoly, egyetemi bulik, meg sportnapok, de fizetnek annyit, hogy tudom fejleszteni a szettet). Úgyhogy mostanra főleg fotós cuccokkal vagyok elfoglalva.
Na meg biciklizni is elkezdtem, nyáron lement néhány ezer kilométer, idén nyárra tervben van a Balaton-kerülés egy nap alatt, meg hasonló távok.
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22430 üzenetére
Tényleg, most hogy mondod hónapok óta nem voltak a fórumon, remélem nincs velük semmi gond, csak kicsit offline lettek.
Xperia 5II. Előtte Samsung S10e volt, de már napi kétszer töltöttem egy évesen, akksiját megöltem volna teljesen, amúgy jó telefon volt. Sonyt szeretem, jó az akksi, nekem elnyújtott képarány is tetszik, fektetve egyszerre két alkalmazást futtatok és egyik sem groteszk. Ha valakinek odaadom akkor leginkább wow ez király visszajelzés van, mondjuk nem is olcsó
Ezért nem is látni, mivel apple áron adják a droidot ha jó is a csomag itthon szűk réteg veszi. De 3 év garival meg támogatással úgy tervezem elleszünk egymással sokáig.Én jövőre akartam venni első lakást, persze hitellel, de lehet előbb veszek ha összejön valami jó vétel, mert hiába van több pénzed kevesebbet ér időben előre haladva..
Te mivel foglald el magad, ha mobilokat nem követed?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22386 üzenetére
Én áru átvevő voltam a visszárun. A sofőrök nekem is pakoltak le.
Egyébként most is keresnek sofőrt, de most valami 280-300 nettó környéke ha jól láttam. Változik a helyzet. Ellenben a bér mint árúkezelőként vicc kategória. Ez volt az első ok, hogy le léptem onnét. Ja emelik azt mondjak, de én nem hiszek a mesékben már.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22358 üzenetére
Engem meg most ez a freetóthmáté hashtagozás idegesít a 444.hu fb kommenteknél. Mert bannolták a Tibi atyás tagot, ezért össztűzt nyomatnak a fanok ott. Lehet nem tudják, hogy a kedvenc alkeszük is él ezzel a módszerrel.
pit stop: azon én sem. Inkább a Pinterest, mert ott vannak művészi alkotások is, nem csak szelfi agyon filterezve. Na jó ez azért durva csúsztatás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22354 üzenetére
Nekem hónapok szoknak kimaradni, most sem jártam erre jó két hónapja.
Mindig csak az a hülye fácsé, de már abból is elegem van. Agyon cenzúrázott, házmesterek mindenhol. Van egy rendes “hivatalos” profilom. Annál ha leírom hogy 1, és valaki jelenti akkor automatice 30 napra kitiltanak.Persze itt is szórják a népet, de kevesebb a hülyegyerek, valamivel, nemileg kulturáltabb, de a közösségi média legyilkolja a fórumokat ma már. Csak néhány utolsó mohikán maradt.
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22352 üzenetére
Asztaliról én is most vagyok először, huh, hát nyisd meg úgy, és nagyon fura
Mobilró nem tűnik fel úgy változás, csak ha ott is asztali nézetben használtad.
Ez van, haladni kell a korral, aztán majd az idő eldönti, hogy jó döntés volt-e. Szokni kell régi rókáknak az biztos. -
joelke HU
őstag
válasz
Ed3r_X_ #22227 üzenetére
Akkor használj alternatív YouTube appot. Régi és népszerű az ogyoutube de néha abban is van reklám kivéve ha támogatod a fejlesztőt. 2,5 dollárral. De sokkal ritkábban ad be reklámot. Vagy ami most felkapott az iYTBP. Esetleg new pipe. Zenére meg ymusic. Androidon ezer megoldás van a problémádra
-
pit stop
addikt
-
nyisziati
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22223 üzenetére
Van ilyen, YouTube Red néven.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22206 üzenetére
De nincs más.
Esetleg még a Samsung kinyithatósait tudnám becsukva használni, de horror az áruk. Meg még van a Galaxy A3, ami megint horror ár. Vagy iPhone SE, ami szintén jó lenne...
De jelen helyzetben amennyit kell, bőven elvagyok a régiekkel is.Z3c-vel is az a baj, hogy a normális 40k, 30k körül kifogni egy értelmeset nehéz.
Ejj, Lasy telefonjára le lehetne csapni: [link]
-
quailstorm
félisten
-
Blackmirror
őstag
válasz
Ed3r_X_ #22109 üzenetére
Most nem tudom mi a gondod örülj neki hogy a hejjesírásból kiderül hogy kinek NEM adod el a telefont.
Amúgy ne legyél rásszista
Én adtam el cigánynak telefont, ez csak találkozáskor derült ki mert normálisan tudott kommunikálni szóban is és írásban is. (Pont Samu telefon volt) Semmi gond, reklamáció nem volt.
Ezzel nem akarlak győzködni, annak adod el akinek akarod, nyilván azzal felesleges foglalkozni aki írni se tud,(ha magyar ha cigány ) de vannak közöttük normálisak .Bocs hogy ciganyoztam javítsatok át magatokban romára hogy polkorrekt legyek, nincs kedvem átírni
-
tybsen
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22106 üzenetére
Inkább örülj, hogy azonnal sikerült megtalálni a célcsoportot!
Amúgy viccet félretéve, nem gondolom, hogy ez egy reprezentatív minta lenne, bármi oka lehet, hogy éppen milyen nemű, származású, szexuális beállítottságú, vallású ember érdeklődik.
S5 nem mai darab, nyilván egy ilyen használt telefonra nem egy cégvezető fog érdeklődni. Azt a réteget célzod meg vele, aki szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkezik vagy nincs igénye és/vagy fogalma az aktuális technikát illetően.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22086 üzenetére
Annak idején én képes voltam integrálni a magyar nyelvet egy USA ROM-ba, mert csak abban volt flash menü támogatás. (W810)
Szerencsére nem volt nehéz, ki kellett csomagolni a nyelvet egy magyar W810 ROM-ból, aztán XS++-szal bemásolni a telefonra a többi közé, majd a telefonon egy XML-t átírni, hogy tudjon is róla, hogy ott a magyar. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22080 üzenetére
Én se panaszkodok az i5-3470-re és a GTX750Ti-re. Hétköznapi használatban a RAM kellett már nagyon, de minden plusz jól jött, Xeon nyögős volt már.
K800 gombjai kicsit gumisak, GD-hez teljesen kemény kell, de amúgy az egy remek telefon, anno a nagy tesztemben is benne volt.
Én egy donor W705-öt vettem egy zacskó ropi áron, amit majd össze kell illesztenem az elbaltázott G705 maradékával. Meg egy ezresért egy W580-at, ami szintén jó vétel volt. Kijelzőfóliás volt, most vették le, egész korrekt állapotban megmaradt (árhoz képest pláne). -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22072 üzenetére
Pont ma került vissza a lista végére a topic a törlések miatt. Csak lesek mi ez a pörgés itten.
Egyáltalán nem sürgős a kábel, 1000 más dolgom van, egyetem, 2 hónapja nem volt takarítva, 1 éve nem raktam össze a tabletet+el se kezdtem az S3-at javítani...
apámnak csúszkacsere a C2-02-ben is várat magára
de a W705-öt is meg kéne gányolni, mert beragadt a billentyűzete...úgyhogy jövő ilyenkor se fogok unatkozni, szakmai gyakra még el se kezdtem jelentkezni, pedig kb már késő...
telefont tekintve én elvagyok a BB Z10 és ZTE Blade Q kombóval még mindig, Blade Q-ra vettem új fóliát mert elsértettem a gyárit így 2,5 év után (még nem raktam fel azt se
)
Chat a Z10-en, e-mail amelyiket érem és közelebb van, telefon a ZTE-n, olvasás/tanulás jobbára a Z10-en, de öregszik már, Chrome-ot nem szereti, meg az Eduroam-ot se, szóval gyakran kell a ZTE is2 asztali gép és egy laptop mellett már ennél jobb telefonokra nem nagyon van szükség, főleg, hogy vettem egy Samsung kézikamerát is, 7 éves, de 1080@50i OIS meg 20x optikai zoom, jóaz. Meg feltétlen érintősnek kell lennie már annak is
XP meg szorul kifele, már az új NOD32 sem támogatja, most már tényleg vége lesz neki, a böngészés miatt is
bár egy darabig még ipari célokra, tanulásra jó, ahhoz bőven elég egy 2015-ös program is -
tybsen
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22075 üzenetére
Engem az döbbent meg, hogy az en lenovom januar ota problemamentesen mukodik, amit az elozo nexusokrol nem tudok sajnos elmondani (nexus 5x, 6, 5, 4...). Folyton akadoztak, egyik sem volt olyan, mint ez a lenovo. Egyszeruen nem ertem a dolgot.
Pedig a felhasznaloi szokasaim egyaltalan nem valtoztak (sot ugye az ember mindig gyorsabb eletet el).
Mindig azt gondoltam, legalabbis regen igy volt, hogy az egyetlen hasznalhato(bb) androidos telefon nexus volt. Ugy latszik ez megvaltozott vagy nem is tudom.
w333 grat a nyóchoz
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22061 üzenetére
Amennyiben már nincs hozzá telefonod és biztos vagy benne, hogy nem fog kelleni, akkor megköszönném. Napi használatra már nem kell, csak nosztalgia, meg demonstrációs célokra. Kb az összes haveromnak SE-je volt, mi erre emlékezünk könnyes szemmel, meg a Bluetooth LAN partykra.
Ami most itthon van:
W200
W300
W700
W810
T280
W705
W910, amit vissza kell adnom most már a tulajnak.
Ebből a W200 új fülesét raktam el nagyon ügyesen... -
HuMarc
veterán
válasz
Ed3r_X_ #22025 üzenetére
Nem rossz értelemben (bár nem tudom, pontosan mi lenne a rossz értelem). A te nőügyeidet itt a fórumon igen jól nyomon lehet(ett) követni, több különböző topicban.
(igen, nők, nőügyeket, és a cekces topicot is követem, read-onlyban).
Az, hogy nem mondok semmit, főleg arra vonatkozott, hogy most valami alakulóban van felém, de még igazán nem akarom elkiabálni
Cyberpunk a FB-t, mint platformot hogy érted? Milyen témában kommentelsz ott? És milyen moderáció van arrafelé? Én a 444-en vagyok kicsit aktívabb (meg mindenhol máshol, ahol Disqus van, de főleg 444-en), PH!-n már az árazást is kicsit ellinkeskedem
Ha van valami kérdésem (gépvásárlás, fülhallgatóvásárlás), akkor felteszem, meg a könyves és a PS3-as topicokat követem, de mást már alig nézek.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Ed3r_X_ #22008 üzenetére
Én sem várok el sokat: egy kissé(!) visszafogott, intellektuális, nő nemű emberi lényt, nem várok sem tökéletes külsőt sem doktori címet mégis évek óta csak 1-2 hónapos kapcsolataim voltak, igaz nem csak a másik fél miatt. Egyébként sok ilyen lány van csak más körökben mozognak. Ha leragadsz az átlag ember és a felső közép között akkor pont olyan közegben tálalod magad ahol az átlag már nem érdekel aki meg érdekelne az olyan körökben, társaságban mozog amiben te még nem tálalod a helyed.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #22008 üzenetére
Szerintem nem, de sokaknak ennyi bőven elég. Rengeteg a... hogy is mondjam "egyszerű" ember, ha többre vágysz, akkor sokan kiesnek. Persze én sem várom el, hogy atomfizikus legyen a másik, de van egy határ.
Ja a hűtlenség, szerintem kerülendő az ilyen, ha csak nem egy futó kalandot akar a másik, mert mi is járhatunk vele így, ha már egyszer megtette miattunk.
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #21936 üzenetére
Te tudod mit csinálsz
Én egyiknek sem vagyok az ügynöke
(mert ugye nem csak funda van)
Jelenleg a számládon vagy nincs kamat vagy kb. kevesebbet adnak vissza kamatadó miatt. E helyett van évi 72 rugó az államtól puszira
Amikor én kötöttem volt ami csak megtakarításra ment jó kamattal, volt ami olcso hitelre, meg volt vegyes.Vásárlásnál az a legjobb ha kp-d van, mert az a leggyorsabb, de ha hitel kell akkor mindegy hogy lakáskassza vagy hitel lassítja papírmunkát.
Más: Tatabányáról jut eszembe szólni akartam mikor ott voltam céges karácsonyon csak rohanásba elfelejtettem
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21927 üzenetére
Én nem álmodok lakásról, idehaza meg főleg nem. Egy lyukért is elkérnek milliókat, az ilyen 130-150 ezerből nem nagyon jön össze. Hitel, de az is csak úgy, ha van párod. Egyedül képtelenség. A másik probléma meg ah albérlet csúnyán fel vannak verve az árak. A fővárosban, ha a belvárosban keresel egy kis lyukert is 80-100 ezer + minimum fél év kaució.
-
w333
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21907 üzenetére
Ez ilyen sz*r ... eszközkezelőben el kell távolítani majd újra csatlakoztatni USB -re és már felismeri a Windows 10, viszont aztán az iTunes nem fogja látni, ismerőssel ezzel szórakoztunk egy egész délutánon keresztül (iPhone 7), szóval vagy az egyik vagy a másik, Mac OS kell neki és jó lesz !
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21851 üzenetére
Vezeték nélküli NE LEGYEN. Leginkább. Amúgy meg Li-ion akkus...
Asphalt 8 még mindig, túl az 1 milliós nézettséget, 1600 feliratkozón, 100 000 HUF bevételen még mindig tolom. Ott azért kellene a jó beviteli egység. Most a PS/2 to USB átalakító már túlzás input lagban...
Körönként akár 10-15-ször is meg kell(ene) csinálni 033ms alatt a három leütést. El is kopott már a másik Logitech...
-
Cyberpunk
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #21796 üzenetére
E900-at is néztem, csak pont a PCI riseres volt kapható...
aztán elvitek mindent, és örülök hogy lett ez, remélem működni is fog...750Ti LP OC Giga itt van már a szekrényen, kipróbálni nem tudtam az 1 hónap alatt.
Nekem most a Galaxy S-t eszi valami nyavalya, magától felforrósodik és lemerül, pedig már pár google processzt blokkoltam, azt is lehet megnézni mifene van.
BB alól kihúzták a facebookot végleg, most felraktam valami régi messengert, azt szépen futkos rajta.Z10 és ZTE Blade Q van még mindig, mikor visszaadtam havernak a P8 Lite-ját akkor azért éreztem, hogy nem az igazi már, de erre futja. Z3 compact még egy 40 legalább. És már így is elmegy 80k gépre.
Félreértések elkerülése végett:
Z10-nek gyenge az akkuja, telefonnak nem jó. De tabletem míg nincs az a tablet. Meg a kamera. WPS Office, Adobe reader böngésző megy legtöbbet rajta.
ZTE Blade Q, szaggatni jó az telefon, WiFi-ből nem kényes, ha muszáj netezni is lehet, fényképezni kevésbé, videót meg még le se játszik HD-t nemhogy fölvenne. Youtube is tragikus rajta.SGS, az nagyjából e-mail jelző reflektor meg google hitelesítő Ubisofthoz meg mittomén még mihez. Ahogy kinéz pénzt nem adnának érte, erre meg pont jó. Steam viszont pont a ZTE-n van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest