- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #22309 üzenetére
Őszinte leszek ... kicsit azért hiányzik az IOS rendszer
Nekem igazából egyikkel sincs bajom, mindkettőnek van előnye és hátránya is !
-
Mustármag
őstag
válasz
Blackmirror #22229 üzenetére
Blackmirror & Ed3r_X_ : Köszönöm a választ, megpróbálom megvárni a blackfriday-t.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #22160 üzenetére
Telóról voltam, nem tudtam linkelni, elnézést: [link]
-
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #22134 üzenetére
Jajj a samu meg belerakta a speadtrumot. Hát nemmondoksemmit
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #22128 üzenetére
A lényeg: minden gombja működik
Jézusom... Gondolkodtam mennyiért tegyem majd fel G4-et, de ezt látva simán kérhetek átlag felett
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22128 üzenetére
Ez még rosszabb, mint unokatesómé. Azt még megkapta nagynéném, pedig leesett a motorról, volt egy kis bendgate is, meg harapófogóval cserélt benne akkut. De még megy
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22126 üzenetére
Akkor inkább legyen bol-dog csirke. Olyan még úgyse volt.
Most ez rohadtul nem megy nekem erőltetve meg nem erőltetve sem. De ma felélesztetem egy olyan Samsung lapost, ami be volt állítva, hogy ne lehessen belépni a BIOS-ba és leformázták a vinyót. Tudott villogni.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22124 üzenetére
Bocs, de a TV2-t nem bírom elviselni, még viccnek is fáj.
Én megelégszek a szabad tartásúval is. -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22120 üzenetére
Nekem hőálló kell, esetleg hő- és macskaálló.
Mi történt hogy boldog csirkék voltak? Döglöttet akarsz rám sózni?
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22118 üzenetére
Olyan már volt, az se tojt gyorsabban. Most a monocolorra esküszünk.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22116 üzenetére
Á, az van, csak ki kell szedni a szerszámos ládából, meg ahova épp beszökött.
Csak akkor cserélek ha legalább 32 magos a tied.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #22110 üzenetére
Amúgy a kutya nem érdeklődik rá..
30-ért drága lenne? Kapott új hátlapot, USB takarót, kameralencsét, üvegfóliát. Adok hozzá egy S-line tokot, töltőfejet USB kábelt, Samsung fülest, dobozt..
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22093 üzenetére
Még csak nem is pörög az asztalon, szóval egyáltalán nem. (púposságot úgy szoktam mérni, hogyha már kb akadálytalanul pörög, az már gáz)
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22022 üzenetére
Az jó, ha nem tudsz semmit, támogatom.
Egyébként egy eredeti 150 centis body pillow 15-20k. Annak a svájci bankárnak meg csak ebben áll több száz ezer HUF, az egész animegyűjtemény meg több millióba került...
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #22020 üzenetére
Nem vagyok én olyan gazdag ehh
De akkor meg végképp nincs mit mondanom, nemigaz? -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21947 üzenetére
Egyet kell értenem. Nekem idegesítővsorrendben:
1, Telefonnál: miért nem a kínait veszed
1, általános: még nem írtál abba a topikba, nem ismerjük neved és arcképed = fordulj fel a kérdéseddel (bár ez lehet a Jenők miatt is alakult)
2, Vedd a legjobbat mert minden más szar. Igaz, hogy azt itthon 1000 ember engedheti meg magának, de akkor is.De szerencsére több a kivétel ezek alól mint kolléga írja, csak negatív tapasztalat jobban beég.
-
nyisziati
veterán
válasz
Blackmirror #21947 üzenetére
Ez nagyon jó, tényleg sokszor így van. Az okostelós topik pl. az egyik ékes példa, ahol a sznobizmus nagyon eluralkodott. Figyelem már régóta, és kb. 40.000 alatt szóra sem méltatják az embert. Max. egy-két elkötelezett emberke ad (ritkán) tanácsot.
Egyszer-kétszer már nekem is a nyakamba hánytak, amikor olcsóbb, nem "A" brandes telót ajánlottam, le is szoktam róla. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21909 üzenetére
Mert a Syncios is cseszik felismerni, a zenéim meg valahogy rá kéne varázsolni.
w333:
Így se sajna.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #21877 üzenetére
Nem közelre még jó a szemem.
Egyébként veszek egy lapost mellé otthonra, egy ideje csak mobilom van az meg sokszor kevés. Sak nem tudom mit, IPS kéne SSD-vel sok memóriával az IPS panel az alap. Szóval nem egyszerű. Ja s 100 alatt, jó lenne FHD felbontás is. Tábla kizárva.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21860 üzenetére
Anno én is meglepődtem, mikor 890 volt a Netplusz S, és kérdeztem, hogy nekem miért vonnak mégis 1000+ felett. A válasz az volt, hogy az csak olyan csomagba érhető el, és az 500 Ft havonta. Mondom köszi, korrektek vagytok, ez melyik mocskos apró betűs részben van leírva az oldalon eldugva?
Onnantól valahogy nem hiszek nekik, mert nekem tuti nem annyi, amit ezek kiírnak...
ű
Cyberpunk:
S5 is 16 GB-os volt, előtte az i5 is. Nem volt gondom azokkal sem. Igaz csak kb ~200 képem van, és 70-80 zeném.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21858 üzenetére
Feltöltőkártyára? Mert előfizetéses nem leszek.
16GB nekem elég, a Meizu is annyi, és van még 4,5 GB szabad helyem. Játszani egyáltalán nem játszok már, alig 1-2 alkalmazásom van. De azok működjenek már megbízhatóan.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Blackmirror #21790 üzenetére
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21689 üzenetére
Nyilván nem lép le a pénzeddel
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21674 üzenetére
G620s és a fájdalmas realizálás, az emberek hülyék.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21616 üzenetére
Próbálják kiszivattyúzni a pénzt a süllyedő hajóról...
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #21613 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #21613 üzenetére
Veri az élet (Bikini együttes) az embert, akár csipkeverő a csipkét, és az urát.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21584 üzenetére
De azért van száma neki...
Huaweinek is van száma, U-val kezdődik...
Ez olyan mint 10 éve mikor még csak az volt. Viszont fantázianévvel könnyebb eladni. -
Blackmirror
őstag
válasz
Blackmirror #21584 üzenetére
Htcnél is tudod hogy mi a desire széria mi volt az M meg ilyenek.
Sonynál szintén -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21579 üzenetére
Spreadtrum szemét, 5Ft-ért oké. Na jó nagylelkű leszek, legyen 3 ezer.
És hogy még jobb legyen kétféle SoC és háromféle RAMkonfig meg még dual SIM.Alapvetően rövid neve van ezeknek. Samsung J110(betű)
Elég rövid. Én már ezt kérdezem ha valaki nyösztet nem a kábszinevet. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Blackmirror #21581 üzenetére
Huawei Ascend G620s, Alcatel onetouch Pop 2 (4.5" 5042X) ezeknek sincs valami rövid neve
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Blackmirror #21579 üzenetére
Galaxy J5 2018 Core Neo Note Ace Edge Trend Plus Advance
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #21568 üzenetére
Verseny indult itthon ... ha én cserélek telefont akkor ő is !
Párom még mindig az S4 (i9506) -t nyüstöli
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #21539 üzenetére
Nagyok jó "kis" telefon ... eddig sebességben és kamerában is jobb az i6 -tól
Mi4 -t kikönyörögte magának a gyerekek (úgyhogy megkapta)
(#21538) batai15
Ingyen se ... inkább járnék buta telefonnal !
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #21513 üzenetére
Van tapasztalatom az E4 kamerájáról.
Szerintem az L520 kamerája jobb volt.
A Vernee Thor támogatását bizonytalannak vélem, meg ez is MTK-s, és a kamera általában nem a legjobb az MTK-s készülékekben, meg régebben a GPS is problémás volt, de lehet, hogy akad kivétel.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21492 üzenetére
First time?
Na be vagyok zsongva... Balaton stb.. mostanában nem érdekelnek a kocka dolgok.. azt hiszem beteg vagyok.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21451 üzenetére
Nameg a héten mész Kübekházára? Személyesen átveszem de csak ott derül ki hogy igazából csak az ár fele van meg.
-
HuMarc
veterán
válasz
Blackmirror #21419 üzenetére
Hú, hogy mennyire nem tudnak érdekelni az ilyen eseményen. Meglepő. Viszont lassan lehet, kellene új telefon, mert a Lumia 520 korlátai már nagyon látszanak így 3 év használat után... Van most bármi, ami olyan olcsó, mint az L520 anno volt és van olyan jó is, mint amennyire az L520 akkor volt?
-
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #21401 üzenetére
Nem vatta új sdvel is néztem, a régi telok meg felismerik.
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21383 üzenetére
Tavalyról tudhatnád az arranyszabályt: Kimire nem tippelünk
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21381 üzenetére
Verstappen azért Sp.o után vonzó tipp.
Igen, igen gondoltam is rá hogy leadok gyorsan valamit, de a gyakorlatig nem jutott el a dolog
Mindegy, a tippjáték azért volt jó, mert tavaly ritka unalmas év volt, a játék meg feldobta. De az idei évad nagyon érdekes. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21377 üzenetére
Oda került ahova való
Nagy mellény néha torzít -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21377 üzenetére
Nyugi, en elfelejtettem tippelni is 😂 De ricci behúzhatná holnap,megérdemelné
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21369 üzenetére
Ami 2015-öw az esélyes rá. Egyszer lefagy, kikapcs, és nem jön vissza. Ja és nem automatikusan cserélik persze, csak ha már elromlott úgy értettem. De számítanak rá szervízben és nem kötözködnek.
Pletyka szinten 2016-osok már jók, de ez csak akkor derül ki ha elérik ezt a kort.A9-et nézegettem, ahogy nemrég írtam. Azt írták külföldön, hogy legjobb htc kamera abban van 10-et kivéve, mert az akkor még nem volt kinn. Mivel One széria, támogatást remélem sokáig kap. Akksi karcsú, de kell külső, azt meg 3.0-ás töltővel 50 perc alatt fel lehet tölteni elvileg.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21363 üzenetére
Ehh, Lenovo T400-on gondolkozom, 4GB RAM-mal. Vagy hasonló kaliberűn.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21365 üzenetére
G4 topikjában nem voltál mostanában? Mindenkit beszélj le inkább róla
Egy éves korukra szinte mindegyikben meghalt alaplap, szó nélkül cserélik. De mi lesz gari után... Meg van akinek addig se bírta. Ami idén gyártott az talán már jó, de csak egy év múlva lesz biztos.
Haverom nemrég vett, kíváncsi leszek mit fogott ki.Én inkább HTC felé nézelődöm jelenleg.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21365 üzenetére
de a Z10 olyan mint a macskád
túl aranyos, hogy kidobjam
tudtam előre hogy ez lesz... -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21356 üzenetére
Csak arra emlékeztem, hogy volt, aztán váltottál.
Q5-nél itthon kicsit majd akksitól tartok, ha cserélni kell pár év után. Elvileg készülékházat ugye nem lehet megbontani. Majd kellene egy eredeti akksi, meg egy olyan szerelő aki úgy össze tudja rakni mint új korábanPassporttal szemeztem, merr nagyon jó áíon lehetett most megvenni, de fb integráció hiányával, meg androidra téréssel nagyon elvágták.
LG flex2 is nagyon baráti áron ment 80 körül most akcióban, csak azt meg elfelejtik támogatni.Quailstorm: Miből vizsgázol? Sok sikert!
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21356 üzenetére
én meg váltig győzködtelek hogy ne rendeljél mert a nyakamon marad
legalább olcsó volt, vicc kategória, a kijelzőt imádom ha tanulni kell róla
na meg végre van HD kamerámtrailert csakis fullHD-ben nézni, két füllel, hanggal itt van tecsőn is
kíváncsi vagyok mennyi utalást találtok benne, nagyon tömény lett
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21353 üzenetére
Azt hittem már megszabadultál Z10-től. Jó hallani, hogy valakinél még van BB
Holnap reggel már lehetne hétvége...
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21350 üzenetére
Te most mit használsz?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Blackmirror #21250 üzenetére
Független G4 adja, használtam CM-el 1-2 órát, kimondottan jónak tűnt a ROM is. Előtte gyárival is piszkáltam, azzal se volt semmi gond.
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21211 üzenetére
De kis cuki
Defranco: Nillkin jó, minőségi cuccokat csinálnak.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21211 üzenetére
azért mondtam hogy azt eltüntetné
tudod hogy játékorientált vagyok/voltam és rettentő béna az érintővel
szóval megérzem ha valami nem jó
apám Y550-e például szignifikánsan nehezebben kezelhető plasztik fólia óta is... addig tökéletes volt nekem
persze ő nem vette észre, én viszont nem nyomom annyira -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21207 üzenetére
de neked gyíkfonod van
annak alapból brutális az érzékenysége(#21208) DeFranco: nézd, távolabb lesz az ujjad a kijelzőtől, puszta fizika
telefonfüggő a dolog, de pl egy Xperia L teljesen használhatatlan lenne egy egyszerű üvegfóliátólpersze vannak esetek amikor pont ez segít beállítani a normálist, nem szeretem ha már akkor veszi mikor még hozzá sem értem
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21149 üzenetére
Mobilaréna.. első körben március 29, másodikban májust emlegetnek. Nem tudom benne leszünk-e az elsőben
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21143 üzenetére
Én egészen meglepődtem milyen jó verseny volt. A Ferrarik jó rajta, Verstappen tombolása, Grosjean és a Haas jó startja, és a tény hogy az RB még mindig versenyképes egész érdekes szezont vetít előre. A McLarenről nem tudjuk mi a valódi ereje, az is egy érdekes dolog lesz még.
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21141 üzenetére
Köszönöm, neked pedig több szerencsét a kövi fordulóhoz
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21133 üzenetére
Én Alonsot, mert erősnek tűnt a McLaren. Bejött. Volna ha nincs ez a kibszotttt érdekes új időmérős rendszer, ami miatt nem küldték ki a Q2-ben.
Versenyre meg Ricciardot, bár nem vmi erős most a RBR. -
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #21129 üzenetére
Kiakasztó egy fos volt már elnézést.
Fhuh. Azért holnap 5:50kor kelünk?Tippjatekban ti benne vagytok idén?
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21129 üzenetére
mocskosmód, több időmérőt nem nézek
bánom hogy felkeltem -
batai15
félisten
válasz
Blackmirror #21116 üzenetére
őszintén? csodát nem várok el . Majd jövőre valami combos vasat veszek, de windowst rühellem, meg eleve nincs semmi app ami nekem kellene.
Na ennyivel várok többet a következőtől, na meg azt hogy legalább tudom hogy a chrome az a nekem való browser
azt tudom hogy majd mennek fel a kedvenc appjaim meg xposed is .
szerintem a lumia még ennyiért is nehezen fog elmenni szvsz.. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21104 üzenetére
Ezek a mini ikonok elég gagyik lettek, régi nagyobb jobb volt.
Facebookot nem is értem, ezt jól elqták... Ennyi...
Ha ezt tudom lehet inkább droidot eröltetem bbvel szemben.Wp-vel viszont megkövetem magam. Haverom akar venni wps telót és nincs egy jó közepes... Van az 5-ös alsó kategória, az új 650 alsó közép lett, meg van a csúcs 950 és közte semmi. Hol a középkategória? Meg tudná venni 950et de ennyiért nem akar bétatesztelő lenni. 1020, 925, 930 közül pedig mind úgy kivezették hogy már sehol sincs. 830 is csak mutatóba.
-
batai15
félisten
válasz
ja rondák. nekem se jönnek be.
idéncsak az s7 ami bejön . -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #21107 üzenetére
Mindent arra raknak már, nem lehet.
Klán. Tehetséggondozó program az egyetemen. Ez kapásból kettő.
Amúgy meg a BB-s FB a legjobb a világon. Ez már a Z10 tesztbe is bekerült MA!-n. -
quailstorm
félisten
válasz
Facebook most mutatott középső ujjat a linuxos mobilok után a BB-nek is, Aprilistól no FB BB-n...
totál kinyírják ezt a platformot
most én választok mindig rosszul vagy vonzom a bajt? -
w333
félisten
válasz
Tavaly a telefonok voltak a szépek és a SOC volt kuka S810 melegedős !
Idén jó a SOC de a telefonok a rondánk ...
Jövőre megint szép telefonok lesznek sz*r SOC -al ... és így tovább
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21081 üzenetére
Vett kétszer annyiért egy droidot és boldog vele. WP-re ha annyit költött volna akkor azzal is ellenne, de inkább nem is írok oda...
Ha meg ennyi bajom van visszaviszem gariba, de arról sincs egy szó se, hogy legalább próbálta volna...640 van családban, teszi a dolgát. Egy év alatt egyszer vagy kétszer fagyott le.
Megvettük BB Q5-öt
Van amit tanulni kell rajta, de elég jó rendszer. Eredeti szoftverrel bárminél gördülékenyebb volt, frissítés után viszon már nem olyan fürge, de azért még nem zavaró.
-
Švejk
őstag
válasz
Sok a bug, és sok frissítés van rá. Amik tartják bennem a lelket. Meg nincs lag, ami droidon a földhözvágás szélére sodorta sokszor a telefonom
Amúgy W10-et használok, és sajnos a mindennapi használat során is észrevehetően sok bug van benne (szar böngésző, kezdőképernyőnél van pár bug, áruház gyakran dobál hibákat, stb stb) de sokat fejlődött mióta feltettem, a 8.1 funkcionalitásban meg nekem nem elég.quail: Hivatalos Soundcloud nincs is WP-re. Van egy csomó 3rd party app, valamelyik csak jó. Ugyanez a helyzet pl. az Instagrammal (bár most tesztelik a W10-es verziót), Vine-vel, vagy Youtubeval is.
-
quailstorm
félisten
válasz
640 az megy mint a golyó, havernak az van. Bár A8-at maxon nem viszi az se... De amúgy rendben van.
Amúgy a BB az tán még univerzálisabb is a WP-nél, legalábbis van gyári OK FB app, HUB, meg fullos droid4.3.Soundcloudot is bírtam WP-n, 3 másodpercenként összeomlott...
Akkor már inkább a Galaxy S-en néztük milyen szépen laggol. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21069 üzenetére
5S-t szerintem.
Akinek meg nagyobb kijelző kell, az 6-ost vesz. De nyilván csökken az ára picit, ha valóban annyi lesz, amennyit mondanak.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #21069 üzenetére
Vajon akkor a 6 kivezetik úgy mint anno az 5-öt?
i5S -t a mai napig gyártják, szóval annak a gyártását fogja felváltani az 5SE !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #21056 üzenetére
400-500$, aszondják'
Az márpedig az i6 ára alatt van.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20934 üzenetére
Nem írja, de régóta látom a hirdetéseit, csak szifonnal kereskedik szinte, meg iCuccal. Nevenincs Pistikénél jobbnak tűnik.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20934 üzenetére
Igen ... mindenképp várok
Ha olyan lesz mint az S6 akkor nekem biztosan nem kell !
Illetve nagyon esélyes hogy megvárom a szifon 7 -t
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20930 üzenetére
vally-tól láttam független, makulátlant 115-ért. De rohadtul sajnálok annyit kiadni érte.
Szerintem az lesz, hogy havi szinten félrerakok öt ezret. Szülinapomra lépem meg, addigra összejön annyi.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20930 üzenetére
A fr*nc se tudja ... azt sem tudom kb. mennyit ér egy szifon 6 ?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20926 üzenetére
20... igaz ez díjcsomaggal. Telefon havi részlet valami 8 lenne, a díjcsomag meg 4.
Szóval a rosebb megette.
Szerintem marad az 5S, csak szebb állapotú.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20924 üzenetére
Tetszik, de pici.. a 6-ot meg előfizuba havi 11-ért kihozni annyira nem móka szerintem.
-
Švejk
őstag
válasz
Blackmirror #20921 üzenetére
Valo igaz, egyedi csengohanghoz ringtone maker app kell, 10tol a fajlkezelo a rendszer része már.
Regiovaltashoz, nyelvvaltashoz ker újraindítást, de ezt ugysem csinálod naponta -
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #20910 üzenetére
örülök ha eltalálok az egyetemig, haggyámá, edzésnek elég birkózni a képen látható ronccsal
még hogy bicepsz, szép is lenne informatikus bicepsszelamúgy azóta csak nőtt a tó
de az egész utca végig ilyen -
w333
félisten
válasz
Hát nem tudom ... nekem itt volt kb. 1-2 hónapig a Lumia 630 telefon (ami ugye visszakapta mert nem tudták használni) őszinte legyek ? sz*rrr
ez a WP egy borzalom (átláthatatlan, logikátlan valami) nem éreztem azt hogy egy okostelefont használok (olyan buta az égész) még egy háttérkép beállítás vagy csengőhang beállítás útán is "újraindítást kér" tényleg vicc az egész rendszer ... az alkalmazások hiánya miatt (ami van az pedig full gagyi) pedig olyan mint egy buta telefont, én inkább egy Symbian -hoz tudnám hasonlítani !
Szerk.
Mióta is létezik a WP ? na és ez idő alatt menyit fejlődött ? hát kb. semmit !
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Nemhogy gyúrna.. attól nagyobb bicepsze lesz
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20906 üzenetére
Még alkalmazás sincs rá ... nem tudom akkor miben is veri meg ?
Ezek azok a tipikus hzsz. hogy nekem nagyon kéne egy "ájfon" de inkább a földbe tiporom mert nem engedhetem meg magamnak és saját magamat ezzel nyugtatom hogy jó lesz a Lumia telefon is ... vannak ilyen emberek, nem kell velük foglalkozni (mindig is lesznek ilyenek, ez van)
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20901 üzenetére
Ahahahahah ... azért megnézném azt a telefont ami 130k Antutu -t gurít !
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #20899 üzenetére
ja, persze én pro vagyok
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Blackmirror #20853 üzenetére
Ezeknél az Alcatelem is jobbat csinál.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #20780 üzenetére
mondjál már egy olyan BB-t ami nincs elárazva
(újonnan, megjelenéskor)
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20778 üzenetére
Fújjj ... számomra nagyon gusztustalan az a telefon
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20771 üzenetére
Tákolt
De barátnőmtől se kérték anno. Az amúgy mennyire gond, hogy nem az én nevemen van?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #20767 üzenetére
SIM kora nem lehet problem? Elég öreg.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Blackmirror #20767 üzenetére
Egyszerűen #szaraszifon
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20666 üzenetére
LOL
ilyet még nem is láttam ... ez valami bug lehet !
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #20631 üzenetére
Hectorx-nek volt S2, nem nekem, de használhatatlan volt hónapokkal ezelőtt is. Megkockáztatom, hogy rosszab mint ZTE Blade Q-n most.
i4s-en akkor még korrekt volt. Most már i5-ön is szar.
-
quailstorm
félisten
válasz
Blackmirror #20622 üzenetére
Nemrég írták 9gagen, hogy S2 mennyivel jobb mint 4s. Ja, persze, megnézném én az S2-t gyári Samsungos 5.1-gyel mit csinálna
Gyárilag megállt a 4.1.2-nél de az is akkora fos, hogy a laikus osztálytárs is odaadta trancsírozni, a kevésbé laikus meg maga rakta a CM-et. ICS meg kritikán aluli volt mikor megjelent rá.
KK-tel szépen eldöcög azon a szinten mint az én MTK-s vackom, plusz tudja a HD-t meg jó kézmelegítőnek. Asphalt 8 ugyanúgy hullaszar minimumon is.iPad 2 meg az iPhone 4s brutálisan túl lett hordva, ez már majdnem a P3 és a Win7 esete. Ahhoz képest viszont elég korrekt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Blackmirror #20622 üzenetére
Mint mondtam, nem a sebesség érdekel. Hanem a felhasználói élmény, a kezelőfelület, a felépítés. Hogy milyen iSheep-nek lenni
Kukadroidos vagyok, volt kockafón-om is. Két hétig. Soha többet. Ha fizetnének érte akkor sem.
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20560 üzenetére
Nem már ... kb. 3-4 napja linkeltem (és még mindig ?)
-
w333
félisten
válasz
Blackmirror #20548 üzenetére
Már elindítottam a lavinát
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest