- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pit stop
addikt
válasz
zolikaDB #22452 üzenetére
Nekem is volt s10e, én arról váltottam Sony Xperia V ii- re, én nem bántam meg.
Nem olcsó a Sony, de főleg ha értesz a kamerához akkor megéri szerintem. Van egy ismerősöm, aki szintén fotózik, és nagyon pozitívan csalódott amikor nézte Xperiát, sokkal többet sokkal jobban be tudott állítani, meg Sony kamerája miatt kézre állt neki. -
pit stop
addikt
válasz
ReSeTer #22442 üzenetére
Nem értelek...
Ha Apple-t nem akarsz, akkor van két általad írt gyártó, aki teljesíti a kívánalmad, csak meg kell fizetni. Ha van igény (majom), akkor azt tudni kell megfizetni (banán), vagy engedni kell az igényekből.
Amit szeretnél ennyibe kerül.
Ha sokan így gondolják ahogy te, akkor majd Sony sem lesz és Samsung se...Sony pedig nem hiába árazza magát oda ahová, kínai mentes igényes droid nincs más rajta kívül, ha Samsungtól eltekintünk ahogy írtad is.
-
pit stop
addikt
válasz
ReSeTer #22433 üzenetére
Szia
Régebben amikor kisebbek voltak a telefonok volt egy időszak, amikor menőség miatt rakták ki az asztalra, hogy mindenki lássa hogy neki xy készüléke van.
Mára ennek praktikus okai vannak - rakd ki az asztalra te is ...
Ez van, ezt kell szeretni (vagy összehajthatót venni). -
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22430 üzenetére
Tényleg, most hogy mondod hónapok óta nem voltak a fórumon, remélem nincs velük semmi gond, csak kicsit offline lettek.
Xperia 5II. Előtte Samsung S10e volt, de már napi kétszer töltöttem egy évesen, akksiját megöltem volna teljesen, amúgy jó telefon volt. Sonyt szeretem, jó az akksi, nekem elnyújtott képarány is tetszik, fektetve egyszerre két alkalmazást futtatok és egyik sem groteszk. Ha valakinek odaadom akkor leginkább wow ez király visszajelzés van, mondjuk nem is olcsó
Ezért nem is látni, mivel apple áron adják a droidot ha jó is a csomag itthon szűk réteg veszi. De 3 év garival meg támogatással úgy tervezem elleszünk egymással sokáig.Én jövőre akartam venni első lakást, persze hitellel, de lehet előbb veszek ha összejön valami jó vétel, mert hiába van több pénzed kevesebbet ér időben előre haladva..
Te mivel foglald el magad, ha mobilokat nem követed?
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #22352 üzenetére
Asztaliról én is most vagyok először, huh, hát nyisd meg úgy, és nagyon fura
Mobilró nem tűnik fel úgy változás, csak ha ott is asztali nézetben használtad.
Ez van, haladni kell a korral, aztán majd az idő eldönti, hogy jó döntés volt-e. Szokni kell régi rókáknak az biztos. -
pit stop
addikt
Anyatopik kèrdèse: 30-èrt vegyen e kolléga vadiúj S7-et?
Tippek, vélemények? -
pit stop
addikt
válasz
sharp4 #22287 üzenetére
Szépség szubjektív, mindenkinek más.
Gyártói felület és nyalánkságok szerintem jobbak átlagfelhasználónak: ne kelljen már letölteni képnézegetőt, fájlkezelőt és hasonló alap programokat...
Tudom, ott az áruház. Ingyen is letölthetem, aztán meg nézhetem reklámokat, vagy alsó hangon ezreket költhetek el reklámmentes alap appokra. E mellett pedig olyan hasznos kis trükköket/appokat tudnak gyártók feltenni, amire eszembe se jutna rákeresni sem, de eddig minden nem alap droidot futtató telefonomon találtam ilyet (még az alap Motorolámon is most, de azért nem eröltették meg magukat denevéres márkánál - vagy Lenovonál, ahogy tetszik).
Régebben lehetett indok, hogy lassítja a telefonokat, de manapság már nagyon szét kell gányolni egy erősebb vasat - és nincs is sok gyártó, aki nagyon belenyúlna.
Végül de nem utolsó sorban egyediséget is kapni akarok pénzemért, ami nem csak a külső formatervet illeti. Legózni én is tudok, 12 évesen kinőttem belőle. Összerakják alkatrészeket, rádobnak egy alap droidot - szoftveresen kb. semmi hozzá adott érték - és azt tapsolva fizetik meg emberek. Kutassák ki, és csinálják is meg az olyan dolgokat, amikre sokaknak szüksége van (nyilván jó lenne ha törölhető lenne).Ez egy szakmai fórum, ahol sokan értenek hozzá, bele tudnak nyúlni a rendszerbe a legmélyebb részéig és értenek hozzá, nekik jó, ha az alapot tudják magukra formálni akár hetekig vagy még tovább formálva. De az átlag user az csak használni fogja, meg hiányolni ha valamit nem tud, és pár appot meg játékot letölt - nem akarja pl. 182 képnézegetőt végigpróbálni, vagy bármi
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22203 üzenetére
Z1c esetleg vagy az is kevès?
BB van itthon is de még mindig jobb mint a ép szvsz.
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22200 üzenetére
7.0-n is be lehet állítani
Csak bele kell nyúlni a rendszerbe...
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22200 üzenetére
Ez egy Snapis Moto, és a legújabb rendszer ami van, de ez alapján úgy látszik visszafejlődik mert itt nincs ilyen opció.
LG-ben nekem is ott volt ahol írod. Na mindegy azért köszönöm -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22198 üzenetére
A gyári zenelejátszó az a Play Zene, amiben nincs ilyen funkció
(sajnos) Zenelejátszó appot ha letöltöttem, az kül. engedélyek után be tudta rakni beállítási listába az adott számot amit kiválasztottam.
Mondjuk így is vicces, hogy csengőhang beállításnál nincs olyan, hogy "egyéb".Akku %-os kijelzésére valami tipped nincs esetleg? Csak grafika van - ha arra rápöttyintek akkor hajlandó kiírni %-ot.
Ha Nokia is ilyen fapad lesz, akkor az átlagusernek az inkább szenvedés.
-
pit stop
addikt
Ez az alap droid mekkora egy szutyokfos azt eddig el nem tudtam képzelni...
Hozzájutottam egy szinte stock közeli droidos telefonhoz - mondom legalább azt tudjam, ha hívnak, beállítom a csengőhangom. A megadott 20 gyárin kívül felejtsem el
Fájlkezelőben megkeresem amit szerettem volna beállítani - ja ott nem, mert olyan nincs rajtaLe lehet tölteni mindenre appot, de amikor tizediket töltöm le, mert esetleg egy jegyzetet is szeretnék írni, kicsit kezd sok lenni. Ugyan akkor meg azt mondják ne legyen 222 app letöltve, mert leterheli rendszert - hát 2017-ben bele kéne férni néhány 20 év előtti opciónak szvsz.
Ez nagyon kikívánkozott
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22187 üzenetére
Gratu, az is szép
Nem kis munka van benne gondolom, úgy hallom ott is van sok buktató.
-
pit stop
addikt
PH! Addikt lettem
-
pit stop
addikt
válasz
realzidane #22182 üzenetére
Ha hivatalos utat keresed akkor fbn írj a Lenovonak, ott segítőkészek.
Ha nem kell hivatalos, akkor én azoknál a sufniknál próbálkoznék akik árulják ezt vagy egyéb Motokat. -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #22160 üzenetére
Telóról voltam, nem tudtam linkelni, elnézést: [link]
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22141 üzenetére
Ihlettél is egy blogbejegyzést vagy csak véletlen, hogy olcsó okostelefonokra lett egy.
-
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22139 üzenetére
Vagy van csak tepsi méretben...
Most mondták másik topikban, hogy Moto Z 279 euroért van. Snapi 820-al, 4 giga rammal srb. az ajándék. De az is egy k...tt phablet már
-
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #22128 üzenetére
A lényeg: minden gombja működik
Jézusom... Gondolkodtam mennyiért tegyem majd fel G4-et, de ezt látva simán kérhetek átlag felett
-
pit stop
addikt
Veletechre ki fog menni?
Compass szenzor nélkül mire nem képes a telefon, valaki esetleg le tudná írni?
-
pit stop
addikt
Legyen már MWC!!!!
Rég volt már amikor így vártam -
pit stop
addikt
válasz
quailstorm #22062 üzenetére
Ha napi használatra nem kell, viszont szélesítenéd emlékeket, akkor egy W610-et fel tudok ajánlani ha megtalálom. A kijelző sajnos betört - azért is lett annó cserélve, de azt hiszem mindene megvan amúgy.
Nem tudom most hova lett elsúvasztva, de elvileg megvan, és ha érdekel Veletech-ig előkeresem. -
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #22049 üzenetére
Azt pletykálják jó fej, csak eléggé read only, így nehéz szóra bírni
Ezért gondoltam megkérdezem azokat a régi ismerősöket, akikkel régebben együtt ajánlgattunk okostelefonokatKöszönöm amúgy
Nem ez a legjobb értéktartó, de normális áron adnám el, és nem is tartogatnám.
No de először jönnie kell MWC-nek, aztán az ott bejelentett kütyüknek még boltba is kéne kerülni... Kamerája nagyon jó, azért gondolkodom, hogy nyári fotózásra még megtartom. -
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #22045 üzenetére
Én el akarom majd adni
Csak fordítva tettem fel a kérdést
Azért is emeltem ki, hogy még egy év gari lesz rá... Így el is lehet adni (talán még értelmes áron?), meg a vevőnek sem akkor zsákbamacska.
Enyém szerencsére jó, de nem akarom megvárni gondokat... Meg itt az MWC lassan, talán bemutatnak valami szemet gyönyörködtetőt... -
pit stop
addikt
válasz
HuMarc #22018 üzenetére
Átmegyek "Ábel"-be: De miéért?!
Bár részben azóta megválaszoltad jó volna néha olvasni is tőledSvejk is ritkán ír, de követi dolgokat. Egyik topikba írt egy regényt, aztán elég is volt számára
(#22016) Bkrisz9 Átlagot és felső közepet mire érted? Ha anyagilag, akkor nem értek egyet, mert tehetősebbek között is sok a nem túl tájékozott - főleg mai oligarchás világban...
(#22017) Ed3r_X_: Ott lassan a kapuzárási pánik jön, azzal is kell vigyázni, ne legyen 9 hónapos ajándék.
(#22028) Cyberpunk : Sok kamuprofil mellett megéri ott véleményt írni? Mivel népszerűbb több a (fizetett) hülye, mint máshol.
Végére kicsi ON az OFF-ba: Kártyafüggő, még egy évig garis G4-et ti mennyiért vennétek?
-
pit stop
addikt
nokia is back
Sírok -
pit stop
addikt
válasz
Blackmirror #21947 üzenetére
Egyet kell értenem. Nekem idegesítővsorrendben:
1, Telefonnál: miért nem a kínait veszed
1, általános: még nem írtál abba a topikba, nem ismerjük neved és arcképed = fordulj fel a kérdéseddel (bár ez lehet a Jenők miatt is alakult)
2, Vedd a legjobbat mert minden más szar. Igaz, hogy azt itthon 1000 ember engedheti meg magának, de akkor is.De szerencsére több a kivétel ezek alól mint kolléga írja, csak negatív tapasztalat jobban beég.
-
pit stop
addikt
Snapdragon 625 hol helyezkedik el erőben? Mondjuk régi 800-ashoz képest, vagy bármihez
(Csúcstól lejjebb van azt tudom)
Gazdasági témával nagyon megöltem topikot -
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #21936 üzenetére
Te tudod mit csinálsz
Én egyiknek sem vagyok az ügynöke
(mert ugye nem csak funda van)
Jelenleg a számládon vagy nincs kamat vagy kb. kevesebbet adnak vissza kamatadó miatt. E helyett van évi 72 rugó az államtól puszira
Amikor én kötöttem volt ami csak megtakarításra ment jó kamattal, volt ami olcso hitelre, meg volt vegyes.Vásárlásnál az a legjobb ha kp-d van, mert az a leggyorsabb, de ha hitel kell akkor mindegy hogy lakáskassza vagy hitel lassítja papírmunkát.
Más: Tatabányáról jut eszembe szólni akartam mikor ott voltam céges karácsonyon csak rohanásba elfelejtettem
-
pit stop
addikt
BUÉK mindenkinek!
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #21912 üzenetére
Azt azért erős túlzásnak érzem, hogy túlnőtte a Sony-t, vagy bármely hasonló márkát; maximum felnőtt melléjük
Előző generációs csúcs droidok legjobb választások ár/érték arányban.
Huaweit kínai állam építette fel, úgy mint mi a magyar az oligarchákat csak ők világszintre - ha pedig megfelelő erő áll mögötte, akkor az nem tudásból lett olyan amilyen. Valamint dolgozni is se dolgoznék náluk szívesen (és itt nem a szallag mellett állókra értem, mert az mindenhol ugyan olyan ramaty).
-
pit stop
addikt
Boldog karácsonyt minden totyiklakónak!
-
pit stop
addikt
válasz
Cyberpunk #21805 üzenetére
OS-nak vége van, de androidos készülékeket még gyártatnak továbbra is valami hasonló konstrukcióban mint a Nokia. Ilyen mobilt csinálnak/csináltatnak , amiben elvileg saját qwerty szabadalmak meglesznek. Plusz space-be épített ujjlenyomat olvasó. Nem lesz rossz szvsz.
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Ott néztem az USA által számított értékeket, ha lejjebb görgetsz
Dokee telefonjánál, csak USA által megadott érték van, attól szédült meg. S7E is ugyan úgy szerepel ott. De fogalmam sincs mi a különbség.(#21771) CJ4567 : Konkrétan S7E-re értettem
(#21773) dokee78: Ha egész nap a zsebemben van, akkor én érzem néha lábam. De ez csak évtizedek múlva fog kiderülni, ha egyáltalán szerintem...
Ha te nem hordod magadnál, akkor ott lesz a buszon a melletted ülő zsebébe, vagy az összes kollégádnál... -
pit stop
addikt
válasz
CJ4567 #21763 üzenetére
Mondjuk az sem mindegy milyen mérés szerint nézzük. USA szerintinél láttam ezt amit írtál és én sem találtam mást erre a típusra.
De az EUs fele akkora pl. Xperia Z esetén (nem tudom hogy mérési vagy modell eltérés van e?)Szerk.: Most nézem új Sonykat és k... magas értékeik vannak, mindig ilyen 1w körül - ez fémház és unibody vagy mi a szösz miatt. Itt pl. Usa és Eu értékek egyeznek kb
-
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #21738 üzenetére
Optimista vagy, hogy másokrl azt gondolod komolyan tudnak gondolni valamit
Nem akarok negatív lenni, csak szoktam momdani, hogy én is túl jó nevelést kaptam, és ebbe a romlottabb világban ez sokszor hátrány inkább.
De ha megtalálod a hasonló értékrendű párod akkor annál jobb lesz -
pit stop
addikt
válasz
Ed3r_X_ #21731 üzenetére
Hááát pont lehet az volt a baj, hogy mindent meg akartál neki adni - mondjuk ez akkor igaz ha megmarad harmadik mellett és nem játszodozik tovább. Nők többsége sír mert nem törődnek vele, de ha megkap minden digyelmet akkor elmegy oda ahol szenvednie kell érte s akkor se biztos hogy hasonlót kap. Ezt sose értem meg én se. Srác xarik rá, havi 1x látja s kész.
Sok sikert egy jobb csajhoz!W333: Szűk 10 éves colt lett 1.3as
Ahogy autós topikba pedzegettem. Apropo: talira mész?
-
pit stop
addikt
IGAZI Nokia visszatér
Már bekajálták. Pedig fórumon mennyire oda volt minden szakértő, hogy majd tudják az emberek, hogy ez nem az a Nokia lesz. Ha másról nem, majd droidról észreveszikFogalmuk se lesz
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Aki pesti vagy erre jár nem szeretne pénzt keresni?
Pendriveom elhajlott, alaplapi forrasztast újra kéne forrasztani.
Számtek boltos nem foglalkozik vele, pedig bruttó két percért meg fizetnék is... -
pit stop
addikt
Feltettem Z-t, végül okosórával, mert valamiért G4-gyel nem akar együttműködni. Remélem elmegy, de nem gyorsan, mert még valamikor le kéne mentenem róla adatokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest