- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #10989 üzenetére
aha,most linkeltem a samu telókat. egyébként nem kamuzom, nem is értem mit vitázom veled.
amig azt hiszed és terjeszted hogy az lg mindennek az atja addig a véléményed semmit se ér.
azt állitod hogy az lg fedi le a piacot dual simes telefonokkal. hát nem. kinába minden telefon dual sim,és othol is számos jobbat kapni.
ez az l80 egy nulla telefon és pont. -
válasz
jooker82 #6999 üzenetére
ezért kell szervizest vagy futárt hívni a samsung prémiumos telefonokhoz, javítsák csak az ember előtt, vagy vigyék a központi szervizbe, és ne pedig a sokadik szálon szerződött viszontos szervizes tudatlanja - tisztelet a kivételnek - gányoljon bele!
arról nem is beszélve, hogy jelentősen gyorsabb lesz a javítási intervallum.nincs a napokban batai15, pedig előrégészkedték az egyik régi hozzászólását; link
maggi1886076; volt mostanában mekiben? s2 telefont adnak a happy meal menü mellé, de állítólag minden második gyerek visszaadja, hogy nekik inkább pokémon figura kell...
-
MurdR
veterán
válasz
jooker82 #6619 üzenetére
Én másfél éve hoztam ki a TVmet a médiából. Akkor volt ilyen null százalékos hiteles okosság. Bementema médiába, és fingom sem volt hogy mit akarok. Nézegettem a tvket vagy egy órán keresztül. Az eladó azt mondta, hogy menjek távolabb egy jópár méterrel, és nézzem végig a kínálatot, hogy melyik tetszik. Két tvt szúrtam ki, az egyik egy 136os plazma volt, 235000ért, csak arra nem volt nullás thm. A másik meg a mostani, az LG , végülis az lett kihozva, mert az nullás volt. Nem bántam meg, de ha kp-m lett volna, akkor 10000% hogy a plazmát hozom ki.sokkal szebb, élénkebb, élethűbb színei voltak mint ennek a lednek, és hát 30 centivel nagyobb is
és talán egy 20-30cal lett bolna drágább.
-
maggi1886076
addikt
válasz
jooker82 #6519 üzenetére
A te gyerekesseged nyilvanul meg ebben, hogy allandoan LG-t ajanlgatsz es ahogy ajanlgatod. Ajanlottam en is LG-t, ha az volt a megfelelő. De nem egy ember jött úgy ide, hogy az amoled kijelzot lehuztad. Hol ott nem egy rossz technologia. Lehetnek vele hibak, mint bármely masik technologiaval. Es ne haragudj, de a g2 egy tenyleg elcseszett modell. Recseg, ropog... Egy csukeszuleknel ez nem elfogahato. A Samsung is ugyanolyan bili műanyagból csinálja a telefonjait, de ilyen problemak nincsenek vele.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
jooker82 #6058 üzenetére
Ha tok van, akkor aztán holt mindegy milyen a készülék anyaga, lehet akár papírból is.
Fém készülékház esetén is megoldható a jó vételi képesség, csupán némi tervezés kérdése. A deformáció meg véletlen kérdése. Üveg esetében ja az törhet, nem kell dobálni ennyi a titok nyitja.
-
Lecs@
addikt
válasz
jooker82 #6017 üzenetére
Én magamba nézek, és senkivel nem vitázok. Viszont te ? Nekem kell magamba nézni? Biztos többi 10-20 ember ( vagy amennyivel nap mint nap vitázol ) a hibás, vitakeltő, és nem te. Na de ezt a topikot is elkerülöm, és nincs vitám veled SE !
HAJRÁ LG !
(#6020) batai15 jookernél nagyobb nincs, pedig LG szerelem van
-
HuMarc
veterán
-
HuMarc
veterán
-
válasz
jooker82 #5987 üzenetére
mindig leírom, hogy nem javasolt - illetve erősen csak saját felelősségre - a bolti gari!
nem azt nézem, hogy ki írta az ellenkezőjét, ez inkább attól függ, hogy mikor fórumozok épp, mert ha sokáig nem nézek be, akkor nem szoktam minden témában több oldalt visszaolvasni, mivel vélhetően lefutott már a dolog.
nem csak az okostelefon ajánlós témáben tűnt már fel sok embernek az lg tolásod - valaki finomabban fogalmazza meg, más konkrétan leírja (link) -, bár lg témákban még inkább elmegy, mint a korábban említett részlegben.
próbáld meg azt, hogy nem személykedéssel válaszolt - mint tetted azt ng...stb esetén -, hanem szakmai és tapasztalati érvekkel, kevésbé lesz problémás a dolog.Ed3r_X_; ng írt valamit, amit ignorálni kell, ha nem tetszik, nem pedig személyeskedéssel válaszolni, ebből is látszik, hogy mindenhez legalább két ember kell...
nekem sem mindig megy, hogy ignoráljak bizonyos hozzászólásokat - ha szélsőséges hozzáállást, pontatlanságot...stb látok -, de akkor sem személyeskedéssel válaszolok, hiszen azzal megsérteném az alapelvek bizonyos pontját.
ng részéről csak a személyeskedés után jött a szélsőségesebb hozzászólás, ráadásul vicces formában. -
w333
félisten
válasz
jooker82 #5989 üzenetére
Pl. quailstorm kollégával szoktunk még néha vitatkozni, de általában belátjuk hogy kinek van igaza, majd belátjuk hogy tévedni emberi dolog !
Tegnap is volt egy ilyen eset az Antutu -val kapcsolatban végül beláttam hogy tényleg igaza van és ezt le is írtam neki, ez így működik
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #5961 üzenetére
Jooker, ne vedd sértésnek.de kb mindenki ezt fogja neked mondani.de te tagadhatatlanul és túlzottan elfogult vagy az lg márka felé,amivel csak annyi a gond hogy ha törik ha szakad ,és ha tisztán látszik hogy van jobb ajánlat,te akkor is az lgt tukmálod. Ne érsd félre a samsungon kívűl minden márkával elvagyok,ill az optimus 4x hd most is kellemes telefon ajánlanám én is. De kérlek próbáld kicsit levetkőzni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest