- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Keeperv85 #6801 üzenetére
Fel vagyok szerelkezve mindennel.
De lehet megtépem magam, MBP-t még nem szedtem szét.
Egyébként sanszos a rendszer szarta össze magát. Netboot-ot akar csinálni, ha elszállt volna a lap, akkor eddig sem jutna el. A tag meg vett egy rMBP-t inkább magának, most ezt meg 100k-ért tudnám elhozni. 2011-es modell i7 + 16GB RAM. Még ha lapot is kell cserélnem 100k~ is bőven pénzemnél vagyok. Igaz merevlemez meg superdrive nincs benne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #6641 üzenetére
Ki hogy reagál rá, szemüveges vagy? Én igen.
Múltkor anyám palijára akartak egy 90 centis képcsöves TV-t sózni. Mi volt az indok, amiét potom pénzekért megváltak volna tőle? Fájt a feje az asszonynak, és a fickónak is tőle, ezért vesznek LCD-t.
quailstorm: Nem azért mondom, de néha megérné jobba fektetni.
Én úgy vagyok egyszer legyen egy jobb valamim, mint sokszor rosszabb
És engem se vet fel a pénz, gondolhatod
-
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #6639 üzenetére
Ha nem okoz gondot a nyákban akkor tán még úgy is megéri. De nem jó játék az áram. Nekem a legutolsó ami Japán volt az egy Sharp. hasonló korú, de már rég a múlté. Vibrált a képcső, 20 perces bemelegítésig.
(#6640) Ed3r_X_: ha adsz lesz jobb is.
CRT-nél kettő tudja a szemed nyomni. A lassú képfrissítés közelről, valamint ha homályos. Ez nekem is gondot okozott, mert még csak el se fért a monitor az asztalomon. De egy TV-nél? Nem valószínű... A 200Ft-ért kukázott monitor az viszont tényleg veszélyes volt. -
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #6635 üzenetére
komoly, ez már jó öreg, min 20 év de sztem jóval több
A Gabában túl alacsony volt a hangszórók ellenállása és kinyírta az erősítőt. Befüstölt... Igazi tervezési hiba. Még jó hogy nem éjjel történt mert nem baszta le a biztosítékot csak c64 szerelés közben sem szeretem a füstöt...Egyébként szeretem a képcsöveseket, nincs lag, meg ghosting. Csak a felbontás lehetne nagyobb. Gondolkoztam azon hogy monitorra kötöm a GC-t, de 10k-és 20k közt vannak a monitoros adapterek...
TV tuner kártyám meg két olcsóm volt, használhatatlan.Aztán egy kérés. HTC HD2-be keresek digitizer+LCD párost. Eddig kb 13k körül találtam, és MO-n belül szeretném megoldani. Valaki tud valamit? Használt nem játszik...
Ezen a cuccon ki tudnám próbálni mit faltok annyira a droidban. -
pit stop
addikt
válasz
Keeperv85 #6394 üzenetére
Zárszerkezettel nyugodtabb lennék, főleg ha kinyitódik amikor nem kéne és én leszek persze hibás. Régi kagylótelefonokban is elfáradt rugó egy idő után, de zsanérok kétségtelenül masszívak itt.
( #6396 ) Tim82: Ez se teljesen új sajnos és még típusát se találtam meg de próbálom megnézni - mivel szinte csak benn van használva nem tudtam úgy áttanulmányozni (meg fejjel lefelé esetleg kinyílik nekem
)
-
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #6263 üzenetére
Mán attól függ melyik szép. A nature wiz UX avagy TW5 az tényleg jól használható, logikus, talán "szép". De nekem csak a butított tetszik Ace2-őn. A vizes S3 az nem.
A TW3-4 az az elmegy kategória óvoda ikonokkal. A TW 1.1 és 2 meg a hányás. (Omnia 2, Omnia HD (symbian), meg a zárt rendszerek)Viszont az új LG L9II eléggé tetszik. Csak hol van rá a dodó...
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #6239 üzenetére
Ez így van picit már öreg, de az én szememben mindig is egy legenda marad az a telefon, megmondom őszintén hogy Defy után Xperia Go / Grand X IN / S3 LTE egyikkel sem éreztem magam olyan jól mint a Defy -vel
a Nexus 4 az már más ...
de most ezzel érzem a legjobban magam, úgy érzem megtaláltam a Defy méltó utódját
Szerk.
Különben a másik telefon ami még számomra egy legenda az a ZTE Blade
itt csücsül a fiókban már legalább 3 éves is elmúlt, de még mindig olyan mint ha új lenne, néha szoktam vele nosztalgiázni 2.3.5 (Swedish Snow Rls 7) rendszer van rajta, nem mondom azt hogy száguld, de még a mai napig megállja a helyét
-
válasz
Keeperv85 #6145 üzenetére
azért, mert a csúcstelefonok már különösebb babrálás nélkül is rendben vannak.
aki szerint nem, az nyúljon hozzá, de viselje a kompromisszumos következményeket.
illetve nem egészen, bizonyos típusok direkt arra vannak, hogy fejlesztők teszteljék, ott adott a lehetőség.
senkinek nem fognak fegyvert a fejéhez, hogy olyan gyártók bizonyos típusú telefonjait vegye, amiknél részint elzárják/elzárták a mókolás lehetőségét.
lehet ezen vitatkozni bármeddig, az a néhány gyártó nem fogja adott típusainál visszacsinálni a dolgot, legyen szó bármelyikről.
kiskapuk még jelenleg is adottak, a samsung csúcstelefonjai alatt a knox ellenére is - több, mint bizonyos sony és htc típusoknál -, akinek az nem elég, arra nem tudok mit mondani...
a mobiltelefonoknál olyan szinten kötötték a készülékhez a rendszert, hogy nem is merek belegondolni, mikor fog ez változni, illetve akarják-e egyáltalán?!?!
esetemben sem úgy kell elképzelni, hogy egyáltalán nem nyúlok hozzá a rendszerhez, mert sosem frissítek például kies/(f)ota útján, csak és kizárólag szervizes szoftverrel, és simán lecserélem a szolgáltatós rendszert függetlenre, ha jobbnak vagy gyorsabban kiadottnak látom, most is megcsináltam knox alatt a 4.3 esetében, root is volt néhány percre a product code módosítása miatt, de aztán tisztán újrahúztam a rendszert, és most minden gyári állapotú, garis szempontból is, mivel a knox számlálók sem ugrottak, illetve a szolgáltatós rendszert is bármikor simán visszahúzom nyom nélkül, ha szükség lenne rá.
megfelelő feltételek mellett a rendszer is módosítható úgy, hogy ne maradjon nyoma, ezért mondom, hogy hiába dühöngenek bizonyos emberek, a gyártó célja továbbra sem az, hogy a felhasználókat teljesen elzárja a rendszer módosításától, vannak persze a biztonsági alapnak káros mellékhatásai, de aki nem pistike a szomszédból, aki látott már két telefont, az eztán is megtalálja a módját, ha kicsivel jobban meg is van kötve a keze, mint korábban.
igen, üzletpolitika is, egyik gyártó sem szeretné, hogy hosszú évekig ne cserélje le valaki a telefonját, az apple "példát mutatott" ebben azzal, hogy nem lehet régebbi rendszert visszatenni a telefonjaira, ha már nem írja alá azokat, mert kiadta az új ios verziót, pedig megnézhető, hogy milyen most iphone 4 alatt az ios 7, meg sem közelíti azt a gördülékenységet, amit a korábbi ios verziók alatt, tehát aki azokhoz hozzászokott, az bizony erősen elgondolkodik, hogy erősebb hardverű típust vesz.
sokak szerint szándékosan lassítja a régebbi telefonokon a rendszert az apple, de én ezt nem véleményezem... -
-
quailstorm
félisten
válasz
Keeperv85 #6126 üzenetére
Ismerős. Ilyen kategória volt az előző gépem, meg ilyesmi fater mostanija is. Csak az Asrock. És mindkettő Intel extreme graphics 2, amin még a mortyr 2 is akad... persze van benne fx5200.
Amit tudok rá mondani, hogy szenvedés.Milyen OS van rajta? 2GB RAM kevés itthon a win7-nek apám használatával... (20 tab két böngésző). XP-ről meg menni kéne.
(#6131) Cyberpunk: elkapott a banhammerláz? (ahol te moderátor vagy, ott "Szimba" néven kell keresni?)
-
HuMarc
veterán
válasz
Keeperv85 #5776 üzenetére
Hát, akkor félreértettelek.
Bár azt igazából nem értem, hogy ki akarja megmondani neked, hogy mit hallgass, mit vegyél fel, mit egyél, mert én gyerekként nem szembesülök ezzel, felnőttként meg még kevésbé gondolom normálisnak, hogy valaki megszabja, mit csinálhatok, és mit nem (remélem, világos, hogy itt most nem szélsőségekben gondolkodom)
btw. Mit jelent mintagyereknek lenni? Mintagyerek, aki kitűnő az iskolában, napi 6 órát tanul otthon, heti 6 edzésre jár le, mindent pontosan úgy csinál, ahogy azt elvárják tőle, de közben utálja az egészet, csak éppen erre kényszerítik? Vagy mintagyerek, aki jól tanul, de van élete, vannak önálló gondolatai, és érdekli sok-sok dolog, de emellett bulizni is szeret? Mert igazából valószínűleg mindkettőből sikeres felnőtt lesz, csak az egyik élvezni is fogja az életét, míg a másik nem.
-
HuMarc
veterán
válasz
Keeperv85 #5766 üzenetére
WTF?! Azért mész szembe az elvárásoknak, hogy véletlenül se legyél hasonló másokhoz? Csak én nem értem a logikát? A kapitalizmus, a demokrácia és a szólásszabadság elvileg pont azért jó, mert bárki lehet belőled, de ehhez el kell érned egy bizonyos szintet a Real Life Simulator Ultimate Editionban.
-
HuMarc
veterán
-
válasz
Keeperv85 #5450 üzenetére
ugyan nem nekem kell megindokolnom, pláne ha feleslegesen mosol össze dolgokat, de az s4 ge már akkor képben volt, amikor a zárt bootloader és a knox még nem, a gyártó több szempontból is hasznosnak tartotta kiadni, mivel egyrészt igény jelentkezett a csupasz android verzióra a csúcstelefonoknál a nexus szérián kívül is, másrészt a google play áruházon keresztül lehet forgalmazni, tehát semennyiben sem segíti elő a szürke/fekete forgalmazást, hisze korlátozva van, hogy hová, kinek és hány darab rendelhető.
a htc one esetén is van ge verzió, és más gyártó is tervez még ilyet a csúcskategóriában.
ki dönti el, hogy mi a hulladék? már azzal is gond van, hogy az állítólagosan minden probléma nélkül letiltható/fagyasztható folyamatok között sok olyan szerepel, amit nem javasolt kiiktatni, mert gondot okoz, talán ezért sincsenek tökéletes módosított romok, hiszen kompromisszumos minden.
mindenki úgy gányol, ahogy csak akar, de amikor egy jónak mondott módosított rom - a rom szó sem helyes, de legyen most mindegy - új verziójának a változási listájában sorra sorakoznak a javítások, hogy mi volt rossz/problémás az előző verzióban, akkor nagyon elgondolkodik az ember.HuMarc; ott az s advance, az nem 100.000 ft, nem is erős hardver, 2012. januári, és kapott jelly bean frissítést.
az s2 úgy 2.5 év után kapott jelly bean frissítést, van még ilyen android fronton, gyártói firmware verziók alatt? -
válasz
Keeperv85 #5447 üzenetére
nem szentírás, amiket én írok, de módosított firmware verziók - amikben sok gyári funkció, alkalmazás és folyamat kinyírásra került - alapján összehasonlítani a rendszereket, meg amazon...stb link, illetve szolgáltatós árak alapján a vásárlási árakat - hát ezért nem erőlködöm feleslegesen...
olyan ez, mint amikor a szürkén/feketén behozott, és gsm bolti garis árakat hasonlítják a hivatalos 2 év gyártói garival árult készülékek árához.
nézd meg az s4 ge google play edition hivatalos árát, 650 dollár környékén mozog, tehát nincs rajta felár az ottani s4 verziókhoz képest sem.
igaz, magyarországon hivatalosan csak i9505 van, de a régióban vásárolható i9500 is, ezek is az s4 ge környéki árakkal bírnak. -
válasz
Keeperv85 #5421 üzenetére
megint halmozod a butaságokat, de nem baj, lelked rajta...
össze sem hasonlítható a s4 alatt futó 4.2.2 adott funkcióival, egyik 768 megabyte ram verziós telefonon futó rendszerrel, pláne nem, mert azokon maximum 4.1.2 van, és bizony tudásban és funkciók szempontból csak a töredékét tudják, mint s4 alatt a 4.2.2 verzió.
leírtam, nem kötelező megvenni a termékeket, ha azok nem jönnek be, attól még a gyártó nem fog külön igényre gyártani, vagy igen, de az feláras lesz.
úgy látszik, hogy a samsung csődbe készül menni? pont azért léphetnek meg dolgokat - amiket apróbb gyártók nem -, mert megtehetik, pláne ha üzletileg is jól jönnek ki belőle összességében.
a nokia és a htc sosem állt annyi lábon, a samsung és a sony pedig pont ezért nem tud(na) könnyen bedőlni.
pont ezért nem mondok ellent magamnak, de ezt a részét tegnap is kihangsúlyoztam, hogy miként lesz jobb.
a moddoló felhasználók is rengeteg jogszabályt megsértenek, az egy dolog, hogy eddig nem foglalkozott vele a samsung - sem -, de immár kezd változni a dolog.
mélyrepülés és a samsung egy mondatban? az nem mostanság lesz...
milyen okkal? leírtam azóta többször is, nem a romolgató felhasználók miatt, hanem a biztonsági minősítés elvárásai és feltételei miatt.
más gyártókat kár ismét idehoznod, továbbra is csak néhány samsung típusról van szó.
miféle felárról beszélsz az s4 google edition esetén? van neted meg keresőd, ne írj butaságokat.
semmi értelem ennek, hogy kiemeled adott szövegkörnyezetből a mondataimat vagy azok egy részét, és azok alapján háborúzol, pláne a samsung ellen, részint butaságokat leírva.
konkrétan két samsung telefonról van szó egyelőre, és már temeted a gyártót? gratula! -
válasz
Keeperv85 #5397 üzenetére
ezért tettem hozzá korábban a "bizonyos szinten" jelzőt a módosított elé.
ja, és ezért javasoltam az xda fórumot is, jól látható, hogy mi volt korábban módosított rendszerek tekintetében, és mi van mostanság például s4 alatt, ahol nem olyan régen lett zárva a bootloader.
akik régebbi típusú telefonok alatt megszerették a cm és miui verziókat, azok tényleg keresik az újabb telefonok alá is, de múlt sajnos nem jelenti azt, hogy van is rájuk, mert amikor sokáig csak portolt verzió van, és nem működik rendesen, meg utána a rendesben is sok a hiba, és bizony maga az "alkotó" sem írja stabil verziónak, akkor csodálkoznak a tulajok, meg másfelé nézelődnek, de nincs már akkora kínálat, mint régebben, és ez nem véletlen.
sokan már csak megszokásból akarják lecserélni a gyári firmware verziót, de amikor látják, hogy nincs, vagy csak problémás módosított van, akkor elkezdik használni a gyártóit, és több és több embertől hallani, hogy jók már ezek a gyárik, nem is kell módosított.
én már korábban is fenntartásokkal kezeltem a módosított firmware verziókat, rossz nézni a listát, hogy mi működik alatta, és mi nem, és amíg utóbbi listában is szerepelnek funkciók, addig nem teljes az egész.
a fórumos témák egy rész is arról szól, hogy a módosított rendszerek - legyen szó romról, vagy csak root...stb eszközléséről - alatt nem működik a wifi, utólag külön fixálni kell, de még azzal sem mindenkinek tökéletes, meg ilyesmi, akkor azt mondom, nem is baj, ha ennek a kínlódásnak részint vége lesz...
akik romolgatnak/romolgattak, azoknak azzal is számolni kell(ett), hogy a sok hiba miatt nagyon sűrűn jöttek/jönnek ki újabb és újabb javított verziók, így napjaik jelentős része a a problémás rendszer használatából és a romolgatásból áll(t), de ez legyen az ő dolguk, ha van rá idejük és energiájuk...
annyi minimum változik, hogy mostanság már a garanciát is kockáztatják, és így már kevesebben ugranak majd bele a szélsőséges módosításokba.
nem hiszem, hogy a samsung érezhető hátrányt szevedne a zárt bootloader és a knox lépései miatt, a romolgatók már amúgy is csak maréknyi létszámát tekintve, pláne a lefelé áldozó kínálat és kereslet miatt is.
én azt látom, hogy az újabb és újabb rendszerek alatt egyre kevésbé, és csak több és több hiba árán tudnak belenyúlni a rendszerbe a módosított romok készítői, ez pedig nem jelent jó számukra.Cyberpunk; meló? nem, hétvége, bár nekem minden áldott nap az!
-
válasz
Keeperv85 #5395 üzenetére
nem akarlak én csesztetni, csak azért erőlködöm, mert leragadtál oda, hogy mit jelent maximális állapotban a zárt bootloader és a knox, ezért is linkeltem a korábbi hozzászólásom végén a samsung leírását is, mert abból is kiderül, hogy mi is a helyzet, főként a platform security infók alapján, miszerint csak a szükséges mértékig élnek a lehetőségekkel.
az első képen a knox számlálók a lényeg.
nem feltétlenül kell próbálgatnom különböző módosított verziókat, a samsung linkelt leírása választ ad a kérdésre, bár mondom ezt annak fényében, hogy remélem ismered a re-partition lényegét.
odin alól is számolt korábban is a számláló, amikor még nem volt knox meg zárt bootloader, ha módosított értéket észlelt - de csak akkor, gyári firmware felhúzásakor/frissítésekor most sem, a knox és a másik számláló sem -, de azt a számlálót még egyszerűen lehetett nullázni, eleinte jig, később pedig már csak alkalmazás segítségével.
továbbra is azt látom a samsung részéről, hogy bizonyos módosításokkal nem foglalkozik egyelőre, amennyiben azok nem érintik az ő általa meghatározott kritériumokat, de ez nem jelenti azt, hogy a rendszer védelme gyenge, mert felhúzható olyan - bizonyos szinten - módosított rendszer, ami által akár még a knox számláló sem ugrik, hanem azt nem tartaják biztonsági hibalehetőségnek.
új még ez a dolog, szerintem nem véletlenül nem indulnak maximummal, az arany középutat próbálják belőni, csak annyira korlátozzák a rendszert, hogy a megfelelő alap adott legyen a knox, lookout...stb számára, hogy a biztonsági minősítéssel ne legyen gond, de az a meglátásom, hogy amennyiben úgy tartják majd fontosnak, simán beáldozzák a teljes zártságot a biztonság oltárán.
nekem mindegy, nem is zavar a dolog, még a root sem hiányzik, csak az zavar, hogy egylőre nem tehető fel korábbi firmware verzió re-partition kipipálással, mert én szeretek mindig tiszta alapra építkezni, nem frissítek csak úgy rá a belakott rendszerre, az újból pedig nincs még re-partition képes, bár elvileg lesz, két illetékes is ígéretet tett rá, csak közben meg jön a 4.3. -
válasz
Keeperv85 #5391 üzenetére
korábban volt szó más gyártókról, de te itt reagáltál a nem neked szóló hozzászólásomra, és itt már csak samsung volt; link
bárhogy csavarod, a telefonomon lévő bootloader zárt, ami már abból is látszik, hogy korábbi - nem zárt - firmware verzió nem tehető rá, még 3 + 1 + 1 állományos verzió sem, még a re-partition funkció kipipálásával sem!
azért a biztonság kedvéért;(gyenge minőség, mert nem tötymörésztem a fókuszálással, de a lényeg látszik)
nézz/kérdezz utána a firmware verziónak, de megbízható forrásból, ha nekem nem hiszel;
knox;
ilyenem is van, hátha mond valamit;
amely hozzászólásaokat linkeltél, azokról azóta kiderült, hogy egy részük nem pontos, annyi a bizonyított, hogy akkor ugrik a knox számláló, ha korábbi - nem zárt - bootloader értékű verziót akar ráerőltetni valaki az újabb - zárt - verzióra odin által, de ez ugye tiszta sor.
mondtam, hogy hol olvass utána, olyan fórumon (például xda), ahol olyanok is nyilatkoznak, akik konkrétan készítik a root...stb dolgokat a zárt rendszer alá (is).
alakul részedről a dolog, még néhány fordulat és az első álláspontodhoz képest (nincs recovery és download, aztán már van csak nem működik a root...stb, utána már az is működik, csak semmit nem ér), eljutunk a valósághoz.
az egy dolog, hogy elméletben mit tudna a zárt bootloader és a knox, ha a gyártó egyelőre csak azt aknázza ki, ami számára fontos a biztonsági minősítéshez és a kapcsolódó dolgohoz.
ebből látszik az, amit én is feszegetek, hogy nem a romolgatások megszüntetése a fő szempont - az csaj velejárója -, hanem; link -
válasz
Keeperv85 #5389 üzenetére
annyi butaságot összehordtál, hogy külön már nem is reagálok mindenre, csak amire nagyon muszáj.
samsung volt a téma tárgya, azt sem értem, hogy miért hoztad ide a sony...stb témákat, de ez most mindegy is.
nem vetted a fáradságot, hogy utánaolvass az s4 és note 3 támáknak az említett fórumon?
zárt bootloader van már nekem is az s4-en, illetve knox számláló...stb is, de van recovery és download mód is.
a root is megy így is, illetve 4.3 alatt - szintén zárt bootloader és knox - alatt is megy a recovery és a download mód is, és download módban odin alól a root is megoldható.
itt fejezzük be szerintem, ha a samsung gyakorlati részével nem vagy tisztában... -
válasz
Keeperv85 #5375 üzenetére
nem gyártanak senkinek külön, minden telefon/rendszer értéke/eladhatósága nő a knox által.
akinek nem kell a zártság és adott biztonság, az vesz másmilyet.
pont az a zártság lényege, hogy pistike ne vághasson alá a védelemnek egy korábbi - nem zárt - kernel...stb felhúzásával. -
Bkrisz9
őstag
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #5366 üzenetére
+1 nekem sem kell Samung és ZTE soha többé ...
Grand X IN -el én is sokat szívtam, de ezt te is tudod és kb. 2 hónapig bírtam vele, aztán megvettem a másik rettenetet az S3 LTE így 2 hónap után tőle is megszabadultam , tanulság : "Olcsó húsnak híg a leve" ( ZTE) és az S3 -ra csak annyit hogy olcsó műanyag és Amoled kijelző, és köszönöm szépen de nem kell !(#5367) batai15
Azért azt csak úgy halkan megsúgom hogy a ZTE Grand X IN -nek kb. 10X jobb volt az anyagminősége mint az S3 -nak
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #5261 üzenetére
Van ez így sajnos, és 99% hogy abban a szállításban az összes rossz !
Futószalagon történik a gyártás, ennyi mennyiséget lehetetlen ellenőrizni, most meg gondolom az összest visszaküldik cserére !És így a gyártás végére már nem annyira figyeltek rá, mindenki az új Nexus 5 -re készült, persze mindezt a Nexus 4 rovására ! de a lényeg hogy cserélik
-
-
válasz
Keeperv85 #5211 üzenetére
nyilván nem lehet akkora léptékekben gondolkodni, de nem is arról szól a téma, hogy gb vagy ics visszatérést fontolgat bárki is, hiszen amúgy is új még a dolog, és jelly bean alatt is csak az újabb firmware verziók alatt adott a fejlesztés, ezért fontos az idézett mondatom folytatása.
a root azért kötődhet a dologhoz sokaknál, mert ugye a knox eljövetelével több "szervizes" számláló adott mint korábban, és az újabb firmware verziók alatt a root olyan számlálót is léptet, amit nem tudnak nullázni.
néhányan viszont tényleg nagyon szűknek képzelik adott fejlesztést, meg csak annyit látnak bele, hogy na akkor már az előző firmware verzió sem tehető vissza, pedig a 4.3 -> 4.2.2 visszalépés is működik, ha utóbbiból is a zárt megy fel. -
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #5116 üzenetére
+1 nekem is Nexuson valami digitális telefon csörgés van !
Ez a leghangosabb és egy kicsit egyedi is, csak a buszon néha furán néznek mert sokan azt hiszik hogy valami 1000 éves butafon, és mikor a hátoldalon meglátják a Nexus feliratot, egy kicsit azért látom a meglepődéseket -
batai15
félisten
válasz
Keeperv85 #4814 üzenetére
Miért lenne az?ed3r kollega vasa bőven elég.
egyébként el érték az os-ek azt a sebességet amit nem igazán lehet növelni.
egy android is tud bőven olyan smooth és gyors lenni mint ah ios vagy wp, azonban míg gyakorlatilag egy wp vagy szifon majdnem!(nem az hogy nem) meg akaszthatatlan, tehát a sebesség álandó addig droid néha eléggé nem.ennyibe miért ne lehetne össze foglalni? Nem mili secbe kell itt mérni bármit is vagy a bench pontokkal. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Keeperv85 #4544 üzenetére
Én is arra tippelek. Jelen pillanatban megy még..
De akkor ezek szerint az integrált VGA-t még éppen elhajtotta, de sok volt neki halálos állapotban a HD6850. De érdekesen most meg meghajtja. Az az érdekes, hogy elvileg a két másik molexen meg megy a DVD író.. Hmm, a fene tudja már.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest