- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #22045 üzenetére
Én el akarom majd adni
Csak fordítva tettem fel a kérdést
Azért is emeltem ki, hogy még egy év gari lesz rá... Így el is lehet adni (talán még értelmes áron?), meg a vevőnek sem akkor zsákbamacska.
Enyém szerencsére jó, de nem akarom megvárni gondokat... Meg itt az MWC lassan, talán bemutatnak valami szemet gyönyörködtetőt... -
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #21969 üzenetére
Az nem lehet hogy maga a program van szarul megírva ?
Nagyon régóta használom a Win 10 -t soha semmi gond nem volt vele, 1 évig bírta simán újratelepítés nélkül és csak azért telepítettem újra mert SSD került a gépbe, Win 7 és 8.1 -től is 1000X jobb, nagyon gyors és atomstabil a rendszer !
-
nyisziati
veterán
válasz
Bkrisz9 #21921 üzenetére
Bizony, én is visszasírom a Huaweit. Minőségben veri szinte az összes márkát. Összeszerelés, anyagminőség, hangszórók, hangminőség, GSM vétel, képernyő, kamera, GPS... A SOC-ot leszámítva mindenben jobb volt, mint a kínai "B" kategória. Sőt, sok nagyot is ver (pl. LG).
Csakhát az ára...Pedig egy Mate nagyon jó lenne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #21912 üzenetére
Azt azért erős túlzásnak érzem, hogy túlnőtte a Sony-t, vagy bármely hasonló márkát; maximum felnőtt melléjük
Előző generációs csúcs droidok legjobb választások ár/érték arányban.
Huaweit kínai állam építette fel, úgy mint mi a magyar az oligarchákat csak ők világszintre - ha pedig megfelelő erő áll mögötte, akkor az nem tudásból lett olyan amilyen. Valamint dolgozni is se dolgoznék náluk szívesen (és itt nem a szallag mellett állókra értem, mert az mindenhol ugyan olyan ramaty).
-
batai15
félisten
válasz
Bkrisz9 #21680 üzenetére
Igazából két dolog zavar a p9 liteban .
Ram kezelés , és nem olyan fluid. Most lehet hogy a kettőnek köze van egymáshoz ,nem tudom .
Vizuálisan igaz hogy material a kedvenc,meg sok 3rd app miatt amit használok ,de valóban sok okossagot tud az emui .
És lesz hivatalos nougat is, ami videókon nem tűnt rossznak ,igaz hogy annyit sikerült kideríteni hogy a ram kezelés nem nagyon változik .
De másfelől abszolút jó telefon, 2 év garancia,stabil , nincs vele gond,emui sok kényelemi funkciót tud,e és azért nem véletlen ,nem egy kínai dzsunka mtkval meg android 5.1el.
Na már most nexus 5 x meg akkuban lenne vissza lépés és nem bővíthető, ráadásul használtan nem merem meg venni, pont ma járt úgy egy srác hogy 7.0 alatt meg halt a telefonja, 70korul mennek használtan , 77a partnerobol, igaz bolti gari.
Nexus 6ot is, néztem, de amoled beeges miatt, meg töltő csatlakozó miatt kizartam.Aztán ott van az olcsóbb alternatíva a moto 4 g.
5.5coll, otg, bővíthető ,full hd ,vanilla droid , jó kamera ,akku . Igaz nincs fingeprint, és snapi 617, amitől kicsit felek .igaz hogy nem játszom , és a tesztek is elégnek talaljak, de kicsit félek tőle hogy mennyire lesz vele foglalkozva.
Igaz 64ert adják a motorolat.
Utolsó 2versenyzo amire gondoltam az lg g4,de az már drága lenne,azt kizartam .
Illetve másik telefon egy meizu m3 note, de sajnos azt is kizártam.igaz hogy 62ert 3/32gb jar, de mtk ,meg droid 5.1,illetve nincs b20 , neem.
Használtan nem nagyon szeretnék mert csak 2ev garancia van a p9re.
Morfondirozom hogy maradjon e ,mert eggyikkkel se nyerek annyit mint nyerek.
A moto lenne nagyon esélyes ,és akkor nem bukok,nexus akkor ha nem megy el nagyon rossz árba.
Árulom a jövő hétig ezen az áron , és ha nem megy el,akkor marad a lite szerintem.
Az az igazság hogy az igényeinek valo 100 felett kezdődik,egy One plus 2nel,es htc 10nel ér véget . Na ezek nekem gyakorlatilag tökéletes telefonok -
-
pit stop
addikt
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bkrisz9 #20790 üzenetére
Vagy kereshetsz Amd fronton is gépet - Trinity vagy Kaveri procis gépet marha olcsón rakhatsz össze és akkor videokártyát nem is kell venned.
Az aláírásomban levő konfigomat 2013 nyarán vettem a pcx.hu-n alkatrészenként 78615 forintból és még ma is egy korrekt darab otthoni célra ha netezni, filmezni szeretnék. -
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #20790 üzenetére
Használt proci > i3 de inkább egy i5 (2XXX) 25 - 30k !
Használt alaplap (S1155) > 10 -12k !
Használt memória (DDR3 1600 -s) 2X 4GB 12 - 15k
Használt videókártya pl. egy GTX 750Ti (2GB) 30k
Használt merevlemez (mérettől függ) 5-10k
Használt táp (mérettől függ) 5-10k
Használt ház (akár újonnan a Fractal Design ajánlom) 5-10kEnnyi pénzből mindenképp az i5 (2400, 2500, 2600) nézegesd, megéri !
A lényeg csak annyi hogy ha lehet olyan alkatrészeket nézegess amiken még van garancia, procit + memóriát garancia nélkül is nyugodtan megveheted !
-
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #20399 üzenetére
LG-hez hozzátenném, hogy pont amit te néztél ismerősöm küldte szervízbe. GPS hiba miatt - nem tudom fontos-e. A másik amit hozzá tudok fűzni, hogy ha vigyázol rá, akkor is 1-2 hét után karcos a hátlap (esztétikailag zavaró lehet).
Autós téma:
Munkához nekem is kell vennem. Úgy néz ki tavasszal gyűlik rá össze elég. Mitsubishi Colt-ról valakinek tapasztalat (2004 utáni)? -
Švejk
őstag
válasz
Bkrisz9 #20391 üzenetére
Egyéni vélemény de a Samsung valami eszméletlen sunyi módon nyúlja le a ramot. Szóval inkább a Leon. Ha már android, haver most vett egy Huawei Y550-et, hasonló árban, egész korrekt eddig szerintem. Megfontolandó.
De én WP fan vagyok, szóval vegyen Black Friday-en vmi jó Lumiát -
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #20264 üzenetére
Pont előtted valaki vett egy HP laptopot, és úgy kapta ívet többi gyártó nagy része, mint ha 50 kilós monokróm kijelzős gépeket gyártanának 1 nap garival
Két közeli ismerősöm is most vett új ASUS laptopot, kíváncsi leszek hogy bírják.
Én Acert vennék ha kellene, de az is lenézett. Akkor is, ha cégesnek Lenovot használtam és valószínű azt kapom legközelebb is. -
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #20224 üzenetére
Topikjában megkérdezni esetleg, a fejlesztőtől?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #20199 üzenetére
Az energiagazdálkodási beállításokban.
Elvileg ha nem helyezel át semmi olyan dolgot, akkor bizonyos idő után lekapcsolja. Nekem is csak akkor indul a HDD, amikor játszani akarok. Addig lekapcsol. Te tudod beállítani mennyi idő után kapcsoljon le.
Én kikapcsoltam az indexelést, a Prefetch-t, Superfetch-t, A virtuális memóriát lecsökkentettem 500MB-ra, a hibernálást is kikapcsoltam. Más egyéb hirtelen nem ugrik be, majd megnézem.
quailstorm:
USB csatlakozós billentyűzet
Tudod, ami nem PS/2-es, hanem USB-s. Nem minden lap szereti. De a BIOS-ban pedig beállítottam.
Majd jövő héten ránézek még egyszer, de megrugdalom ha nem fog menni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #20191 üzenetére
Windowsban be lehet állítani, hogy mennyi idő után kapcsolja le a HDD-t. De akkor swapot, böngészési gyorsítótárat ne rakd a HDD-re, mert sose megy el aludni.
Amúgy esküszöm, ismerősöm gépét kivágom a francba. Abit IP-35, C2D E6750, 4GB RAM, 8600 GT. És nem, nem lehet rendszert telepíteni rá. Valami olyan szinten szar benne, hogy hiába rakom be a pendriveot, nem tudok róla bootolni, mert nem veszi a billt olyankor. Próbáltam mindenhogy már, de csak idegesebb lettem. Valami szar is, mert úgy kapcsol be, hogy benyomod, kikapcsol, majd újraindul. Sokszor el se kezdi tölteni a Wint. És szenvedj vele, jöjjél rá mi a hiba. Ma már inkább sz*rtam rá 7 felé.
Összesen ma kb fél órát voltam itthon. Míg ettem. -
Bkrisz9
őstag
válasz
Bkrisz9 #20194 üzenetére
Bár hozzá kell tenni igyekeztem odafigyelni azért most is. Hűtés (ez a zsanéroknál kifújós dolog elég jól muzsikál ahogy olvastam), A fém fedlap nem hajlik úgy be mint az x555 műanyaga pl. és nem is kelt annyira gagyi hatást,billentyűzet egész jó.. sikerült élőben megnyomkodni (bár a belső burkolaton erezhető h nem prémium cucc de nem vészes szvsz.),HW ennyiért korrekt (8GB RAM még több is.)... Egyedül a kijelzőt kell majd szokni. Betekintési szögekben nem láttam különbséget színekben sem, viszont a felbontást eléggé éreztem.
sry a dupla hsz miatt hívtak közben és bezárta a chromeot.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #20095 üzenetére
Értem.
Amúgy neked a G3s nem lassú? Múltkor volt haveré a kezemben, 5.0.2-vel, valami förtelem hogy akadt össze-vissza. Mondjuk ráfrissített a meglévő rendszerre, nem "tiszta" telepítés volt, lehet amiatt. Mondtam neki, hogy rakjuk újra, ő nem akarja. De így meg önmagát szívatja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #20091 üzenetére
ASUS? Lapos fronton nem túl jókat hallok róluk, főképp az elégtelen hűtés miatt. Vagy ez már nem szenved ilyenektől? Milyen kiépítésben veszed?
Végre van gép. Szerdán elvitték a két bútorlapot az asztalról, szabni kellett rajta. Ma lettek kész. 1 vágás, 2 élfóliázás. Azért vicces kicsit. Akármennyire is jók a telefonok, megvesznék, ha arról kéne neteznem mindig.
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #19567 üzenetére
Függetlenül attól, hogy a billentyűzet maga menthető-e, sürgősen szedd szét a gépet, amíg még nem jut be az alaplapig az üdítő.
Esetleg desztillált vízzel meg lehet próbálni tisztítani a billentyűzetet utána (nem beáztatni!). Talán még etilalkohollal is érdemes törölgetni a ragadós részeket. Sebbenzint ne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #19541 üzenetére
150 alatt nem néznék. A Witcher 3 nagyon bika lett. Használt áron persze.
Mondjuk ha megfelel a 800x480, low is, akkor talán kapsz olcsóbban
Öcsém 800x480, low mellett játszik most a Crysis-szel, 50-60 FPS-sel. Natív 1280x800-ban is menne, de ott már 25-30 FPS, jobb a több.
-
pit stop
addikt
válasz
Bkrisz9 #19523 üzenetére
Ismerősi körben nem régen volt egy hasonló. Eljegyezték már egymást, idén esküvő lett volna. Haver adott kölcsön csaj szüleinek erre-arra, megfogható dolgokra, de valahogy nem jött vissza pénz. Egyre inkább szóvá tette - szülei pedig csajt egyre inkább ellene hangolták. Esküvő szervezése előtt srác mondta, hogy adják vissza vagy vége.
Közölték, ha ennyire anyagias akkor menjen. Vége is lett.Nem kell végletekben gondolkodni, de hogy a rossz végét elkerüld Ed3r_X_ szerintem lassú lépésekben próbáld arra terelni amit te is szeretnél. Ha most elmondod neki teljes jövőben terved egyben, akkor ha nem úgy volt nevelve és nem úgy gondolkodik akkor csak elmegy füle mellett. Apró mindennapi dolgok - vagy ha te veszel valamit akkor magyarázd el neki miből, miért, hogy.
Békés estét -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Bkrisz9 #19521 üzenetére
De épp ezt szeretném megelőzni, hogy ne kelljen ezt hallgatnom, és neki is jobb lenne. De nem, biztos az ördög követe vagyok, hogy olyan baromságokról pofázok, hogy állítson fel egy fontossági sorrendet, mi szükséges feltétlen, és mi a másod, harmadlagos.
(ha meg hagynám, akkor se tanulna belőle)
Az anyja ugyan ez. Rokkantnyugdíjas volt, megvonták tőle 1 éven át.. nem ám kuporgatna, nem, venni kell barátnőmnek a ruhákat, mert ha így is alig elég a pénz, akkor nehogy már elég legyen. Viszont 3 szekrény tele van/volt ruhákkal már.
Ha odaköltözök, akkor az lesz, hogy beadom az én pénzem, és az is el lesz baszva. Erre közöltem, hogy baromságokra, meg olyanra ami jelenleg épp tök felesleges, nem kell, olyanra nem fogom odaadni a pénzt. Beadom a közösbe az egész fizetésem persze, elvégre ott fogok lakni, de nekem el ne merjék baszarintani hülyeségekre.
Tervezek a jövőre, az első fizetésemből is akarok már félrerakni, mert nem lesz állami nyugdíjam már, valahogy érzem. Tervezem a jövőm, tudatosan. Erre múltkor megkérdezem a barátnőmet, hogy vannak tervei a közös jövőt illetően? Nincsenek... na lol... biztos én vagyok a hülye.
-
Tim82
félisten
válasz
Bkrisz9 #19325 üzenetére
Ha angolul boldogulsz, akkor itt egy leírás. Ahogy nézem, megpiszkált Yosemite telepítőt ajánlanak...
-
quailstorm
félisten
válasz
Bkrisz9 #19320 üzenetére
ez nagyon régi leírás, 10.6.6, pfejj
persze lehet az is jó, de francsetudjaviszont a 40gigás VHD-t nem töltöm fel, ha nem baj, főleg mert hozzá van csatolva Panzer bankkártyája
maradjunk annyiban hogy nem értek hozzá, és foggalmam sincs
támogatott gépnél, ha van egy másik OSX, akkor minden okés
csak egy GPT-re formattált HDD kell, de mindenre van kext, ATA HDD-re, PS/2-re, ablakon belógó dölgött kecskére isDe amikor Elkezdesz a DSDT-vel baszakodni akkor már a szopórolleren ülsz.
HP Pavilion dv5-ön frankón ment, az C2D. Nekem mennie kéne a gépemen, de a telepítő kezdőképernyőjénél összeomlott... annál tovább sose jutottam.
Y500-ban nincs Intel HD
Y50-70-en megy az OSXHa meg nagyon nem megy, akkor disztró. Mint az AMD-s imagek, vagy az iAtkos.
Virtualboxosat is inkább iAtkos ML-ből csinálj.
-
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #19187 üzenetére
Brutálisan jó tényleg ... P4 -rő i5 -re csere érzésem van
(#19188) Blackmirror
Áááá viccelsz ? ég és a föld (pedig a G2 sem gyenge) na de ez egy vadászgép amíg a G2 beoptimalizált 124/124 alkalmazást 3 perc alatt, addig ez beoptimalizált 248/248 alkalmazást 30 másodperc alatt
tudod mikor frissítés vagy Visszaállítás van !
Hihetetlen minden azonnal történik, a szemen nem bírja követni hozzá vagyok szokva hogy elindítom az alkalmazást és bejön, most ez úgy történik hogy elindítom aztán rájövök hogy jééé már rég betöltött, mondom a szemem nem bírja követni
az S4 -hez nem nagyon merem hozzáhasonlítani mert akkor asszonynak gyorsan kéne venni egyet fehérben
-
quailstorm
félisten
válasz
Bkrisz9 #18473 üzenetére
használttal meg óvatosan
én még nem faragtam be vele, de nem nehéz
neppereket kerülni, magánszemélytől ajánlott
mostani gépemben ami számít, és használt, az kb a GTS450, de az dobozosan lett véve, tehát volt bizalom, meg egy RAMmodul, de az meg abból a bontóból, ahonnan a gépem is származik
ja igen, és a proci+hűtés, bár a hűtésben nincs mit elrontani, hacsak nem fűrészeli el a hőcsövet, meg a prociban se nagyonanyám alaplapja volt az igazán gány 2k-ért lap proci hűtő, volt azon falevél, kosz szigszalag, minden, mégis hibátlan volt
azóta VGA cserék során ugye az alaplapi hangkártya vált suttogóssá, aminek nem örülök, de ezért vettem Szegeden 300Ft-ért valami olcsó PCI-os Creative szutykot, hogy legyenamúgy azt a jómagyar mentalitást sose értettem, hogy aki egyáltalán nem ért hozzá, az inkább hallgat a szomszéd Pistikének a hatodunokatestvérének a kutyájára, mint egy boltosra, vagy szakértőre, de legkevésbé sem olvas utána
és ez most nem Bkrisz, hanem az ő gondolatai továbbfűzve -
w333
félisten
válasz
Bkrisz9 #18469 üzenetére
Semmi értelme 2GB főleg nem ilyen R7 250X (HD7770) szóval inkább az 1GB GTX 750 -el sokkal jobban jársz, erősebb (25% -al) kevesebbet fogyaszt, hűvösebb !
Ha 1-2 dolgot beszerzel használtan ... akkor 130k -ból simán kijön minden !
(#18473) Bkrisz9
Használtat + garanciával kell nézni + megbízható eladótól, ennyi a titok !
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest