- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Eléggé. Szokni is kell majd. Főleg a felbontást. De csak szükségmegoldás egy évre. Jövőre még kevesebbért ment volna el a szeretett 8440P. Aztán egy év múlva már nem tudtam volna ennyit rádobni se. Gyűjtögetés meg nem oké mert mindig bejön valami amire kell pénz aztán elmegy. Hűségem is lejár jövőre szóval telefon csere is lesz. Majd ez is megy el és egy 70.000-t még hozzá teszek egy év múlva.Akkor majd igyekszem valami mostani K501-hez hasonló Bestbuy-t szerezni elfogadható minőséggel és FHD kijelzővel.
-
quailstorm
félisten
De a Baytrail Atom a közelébe sincsen a Haswellnek
Volt már dolgom nem eggyel.
De valószínűleg muszáj lesz lejjebb vinni.1,5-szer jobb a Hawellem annál a vacaknál szintetikus tesztben, és 3-szor annyi benne a cache...
És akkor még nem beszéltünk a Gen7.5-ös IGP vs a GeForce MX440 megveri problémáról.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Itt járt régen, nem a PH-n
Amúgy 1 éve vettem 18-ért, házhoz is hozták, akkor jó biznisz volt szerintem. Csak ha lenne lapos, vagy valami, nem lenne rá szükség. Bár lehet mint külső monitor jól szuperálna.
De nem, maradok a gépnél. SSD-ből meg azért néztem 512GB-osat, hogy elhagyhassam a HDD-t. 500-as vinyóm van most, 120GB így is szabad rajta, nekem bőven megtenné az 512-es SSD is. Csak 40k az 40k sajnos
Svejk:
Rühellem a politikát
-
Ed3r_X_
nagyúr
Vértes Volán honlapján tegnap 0 információt találtam erről, a menetrend szerint meg tegnap 24-re írta, hogy kellett volna mindkettőnek jönnie.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Pihen egyelőre, le kéne lakkozni, de egyelőre másra kell a pénz, nem lakkra
Jó hogy mondod, ma gányolás lesz, barátnőm videokártyáján megadta magát a 12-es venti (Codegen tápból, pff
) Cserélnem kell, rakok rá 2db 8cm-eset, 5V-on kajáltatva.
A házra majd ha jut időm valamikor.
Neki lesz, de vannak most fontosabb dolgok
HuMarc:
Jól van, kocka vagy
-
HuMarc
veterán
Aki nem szereti a túlszaturált színeket és a recés pixeleket (+ a beégés veszélyét), annak nem ajánlanék AMOLED-es telefont. Aki meg a fakó színeket nem szereti, annak IPS-t nem ajánlanék.
Szerintem mindkettő megszokható, annyira meg nem érdekel a telefonom kijelzője, hogy emiatt váltsak (egy bizonyos határon belül persze), a laptopom kijelzője sokkal fontosabb lenne, hogy ne legyen ocsmány (sajnos az).
-
Tim82
félisten
Ebben az esetben akkor az utángyártott egyértelműen jobb, az bőven bírta a csavarmeghúzást. Én meg nem nagyon dobáltam az E51-et (Qru bátyja volt az előző tulaja), úgyhogy az még most is jól néz ki, nincs leharcolva.
-
Tim82
félisten
Azért is cseréltem, mert konkrétan kis darabok hiányoztak belőle. Szerintem nem volt egy strapabíró burkolat, bár az sem lötyögött, meg nem volt gond az illesztésekkel - legalábbis az én példányomon. Persze a burkolattól függetlenül maga a telefon jó volt, bírta az elejtéseket.
Igaz, jelenleg nem működik, de csak azért, mert az akku adta fel és még nem vettem bele újat úgy, hogy évek óta nem használom már.
-
Tim82
félisten
Az idézett mondat szó szerint azt jelenti, hogy nem mentél ki, mert szerinted pártrendezvény volt. Persze, lehet, hogy nem ezt akartad írni, de a jelentése akkor is ez szép magyar nyelvünkön.
De oké, akkor távolról nézelődtél, az egész széléről és láttál (a tüntetésen résztvevők számához képest) pár embert, aki a DK-t éltette és/vagy fasisztázott. Ebből eldöntötted, hogy ez biztosan ellenzéki pártrendezvény, meg mindenki pártszimpatizáns meg különben is hüjék.
-
Tim82
félisten
Egy a probléma komám. Ott voltam én is.
Egy a probléma: tőled idézek a #16803-ból, ahol ezt írod a tüntetéssel kapcsolatban:
"még tán én is tiszteletemet tettem volna, ha nem egy pártgyűlés tüntetése lett volna, és nem olyanok szólaltak volna fel, akik." (kiemelés tőlem)
Ott vagy itt leírt mondatod igaz? Döntsd el, melyikhez ragaszkodsz, mert a kettő üti egymást ám, "komám".
Én amúgy sem DK-éltetést, sem fasisztázást nem láttam/hallottam a centrumban állva, kb. 30 méterre a szónokoktól, szóval ha volt, nem ez volt a jellemző a tüntetés, tüntetők nagy részére, bármennyire is ezt szeretnéd sugallni.
-
Tim82
félisten
sőt kötelességemnek érzem megmondani azt, amikor hülyeségeket beszélsz. +én akiket láttam, azok vagy fasiztáztak, vagy DK-t skandáltak.
TV-ben és az alapján írogatod? Nincs több kérdésem, sőt, csak így tovább, nyilván én írok hülyeségeket.
Én kint voltam, úgyhogy talán picit több rálátásom van, de sebaj, legyen hülyeség.ha nem egy pártgyűlés tüntetése lett volna, és nem olyanok szólaltak volna fel, akik.
Kik azok az "akik"? Gyíkemberek? Szabadkőművesek? Mindkettő? Ez egy protest tüntetés volt, kb. mindenki eljött, aki úgy gondolta, hogy tüntetni akar és meg tud jelenni - én láttam rengeteg fiatalt, láttam jobboldaliakat is, láttam olyan embereket is, akiket ismerek látásból és tudom, hogy eddig a jelenlegi kormánypártra szavaztak. Felszólalt pár szervező, akik lehetnek olyanok, amilyenek (amúgy szerintem/szerintünk is gázok voltak), de végeredményben nem határoznak meg semmit, mert nem az volt a lényeg, hanem az, hogy - talán, végre - valami értelmes, a jelenlegi pártokat és pártrendszert skippelő civil szerveződés születik, mert érzik az emberek, hogy van értelme ilyenbe belefogni. A továbbiakat meg tényleg hagyjuk, neked is jogod van a saját valóságtorzító meződhöz, nem az én dolgom azt szétoszlatni.
-
Tim82
félisten
Van 100ember akit 1000 néz.
Szorozd meg úgy negyvennel, mert annyian voltak kint a tüntetésen; az ott maradó keménymag a végén valóban kb. ezer fő volt, úgy 9 körül. Amikor mi eljöttünk fél 8 körül, kb. 10-15 ezer ember nézett még szembe a rendőrökkel a kordonbontásnál. 2006-ban sem voltak többen a TV-székházat megostromlók a tegnap esti keménymagnál, persze akkor finoman fogalmazva sem felkészült rendőri egységeket vetettek ott be. Ettől függetlenül a tegnap este az első alkalom 2010 óta, hogy átlépett egy határt egy kormányellenes tüntetés.
A többivel nem is kezdek el vitatkozni, mert nem fogom sem a topikot, sem a jónak mondható viszonyunkat taccsra tenni a vitával, de nagyon-nagyon nem vagyunk azonos véleményen.
Nem vagyok konteós, csak látom a fától az erdőt.
Ugye tudod, hogy minden konteósnak ez a kezdő- és végszava?
-
quailstorm
félisten
Szeged költségvetésében nem szerepelnek semmilyen hitelek az EU által. De az országéban sem...
IMF hitel se kicsit lenne jobb mint amit Orbán válaszott...
Valamint nem rohant volna fél Kelet-EU uniós tagságért ha ez ilyen rossz volna
Nyugatnak kellett az olcsó munkaerő és az árufelvevőpiac. Konkurenciát meg nem akartak maguknak, mi meg hagytuk hogy letiporják a mezőgazdaságot. Az iparnak meg addigra már nyoma se volt.Amúgy agymosásra visszatérve, konteós vagy? Mert azért nem egy utolsó senkiházi volt a Radnótis földrajztanár. Mozaik kiadó sem a párthűségről híres. Minden le van írva, csak utána kell nézni.
Üres fröcsögésnek meg sok értelme nincs.Amúgy a szép park érdekel engem a legkevésbé, de volt itt JATE felújítás is, közlekedésfejlesztési gigaproject, útátépítések.
Azért a veszélyességi faktor alsó tagozatos koromban nagyon durva volt. Havonta vitte el kamion a villamosmegállót.
Pálya meg egy sávos.
Villamos meg fűtetlen bengáli rossz nyitott ajtókkal, feltépett üléshuzattal.Vagy ott a Mars tér és a Cserepes sor is (piacok). Az se ilyen volt. Hanem tákolmány meg bódéváros.
-
quailstorm
félisten
Azért az EU már sokat nem tud rontani. A privatizáció nem most lett elrontva, és nem az alapötlet volt a baj, hanem kitételként nem volt megszabva, hogy nem zárhatja be. Mert így csináltak szép monopolhelyzetet a külföldi cuccuknak...
Fél Szeged az EU pénzén lett megépítve, csak mondom. Rohadt sok lóvét beleölnek az országba. Meg aztán ha nem lennénk benne se egy nyugati, se egy keleti gazdasági unióban, akkor lenne ám itt Balkán...remélem ez nem politizálás, sima földrajz órai anyag volt
Akkor koppannál ha kilépnénk és rájönnél mit vesztesz vele.
Nadejó...
De mit vártunk a tüntetőktől? Csak a médiában ezzel könnyű negatív felhangot kelteni, meg magukat gyengítik vele. Nem kéne adni a lovat azok alá akik ellen harcolnak elvileg. Már ha akarnak valamit. -
w333
félisten
Na mi történt ?
Hasonlóképp jártam valamelyik nap én is, a Daemon Tools minden sz*rt felpakolt, kezdőképernyő + kereső is megváltozott, ugyan ilyen orosz oldalak jöttek be stb. nagyon nehezen a bővítmények között + 1-2 program települt, sőt még a kezdőlapot is átírta, böngészővel egyszerre indult vagy 3-4 lap
Szóval a kezdő oldalnál nézd meg hogy mi a helyzet !
Különben ti milyen virtuális meghajtót használtok, Power iso nem jobb ?
-
w333
félisten
Hát igen ... jó lenne egy félkonfig de nincs komolyan mondom tiszta vicc, aprón a komplett gépekért i3 540 + HD közepes vga elkérnek 85k -t
Havernál múltkor teszteltük az i3 2100 -t kikapcsolt HT -vel elég durván előjöttek a kisebb mikrolaggok, ha elég lenne akkor a G3420 -t venném, de az kevés
Nem rossz az Ati de a kis fogyasztás miatt inkább GTX 750 -t vennék !
(#15369) Ed3r_X_
Trükkös a helyzet MSi -éknél, 2 fajta GTX 750 -s van van a nagyobb nyák aztán van a kisebb kártya !
Aqua -ban akcióban van az Asus GTX 750 megéri a 30k ?
Szerk.
LOL ... ehez a HDD -hez képest tényleg kerreg a Samsung, én h*lye meg tényleg azt gondoltam hogy az a normális működés
-
Ed3r_X_
nagyúr
Valóban, de kétmagos Pentium HD mellett kevés lesz játékra.
i5 a vágyam nekem is, jöhetne már majd a visszaigazolás, hogy meglett az ösztöndíj, szemműtét után (ha az előzetes vizsgálatok alapján mehetek) majd vennék, karácsonyra csak leszállnak az árak, vagy épp fel.
Meg jönne +4GB RAM mindenképpen, később meg VGA, és egy HDD is, kevés a 250GB, hiába gyors, meg SATA 3, kevés.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
A HD simán szalad vele, nem para. VGA-ból meg ha nem vagy nVidia vérfan ( mint a többiek
) akkor mehet HD 3450/3650/4350/4650 akár, 3-4k körül ezek mennek. 8400GS-be, meg ilyenekbe nem éri meg fektetni. A 9500GT-t is nagyon sok minden lenyeli keresztbe, ráadásul nem is nagyon olcsóbb. 9500GT-t 4k-ért adtam el, hamar elvitték. De DDR2, 512MB VRAM, ki se használta. A 8800GT is 4k-ba ment el nekem ugye, azért nem kapkodtak.
Száz szónak is egy a vége, nem gyenge az a proci, nem szúrnám ki ilyen szutyokkal a szemét, mint a 8400GS/9500GT (és AMD megfelelői)
-
quailstorm
félisten
kartonpapír
a kreativitás nem ismer határokat
De valami régebbi Mercury vagy Codegen házat még én is tudnék kukázni, szal az nem gond.
-
quailstorm
félisten
Nem tudom mi az ami pár ezres.
Nekem volt GeForce 9500GT-m. Na játékra nem volt jó, de!
Annyira nem régi.
Videót játszik.
Low profile, csendes hűs, kisfogyasztású.Egy GT520 is csak a DX11-gyel tud többet...
Esetleg 8400GS.
Északi hídba integrált VGA, neked GMA X3100.
Amúgy a 3100 nagyon ratyi, még San Andreasra is. GMA4500 minimum, de igazából a VGA ott kezdődik ha nem Intel
-
Ed3r_X_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest