- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
Saccco #29005 üzenetére
Én a Defy-t és a Nexus S-t kihúznám, szerintem a listádból azok a leggyengébbek, tehát a maradék:
SE Xperia Neo
Galaxy S Plus
Optimus BlackNekem volt Galaxy S-em, most S II van, és mindkettővel nagyon elégedett voltam. Ezért szerintem a Galaxy S Plus jó választás lenne, bár nincs vakuja. Ha fontos a fotózás, mégis inkább a Neo-t választanám, mivel annak van vakuja és exponálógombja is. Nekem az Optimus Black a legkevésbé szimpatikus ezek közül. Nemrég nézegettem pár óriáig egyet, és valahogy nem győzött meg. Nem volt túl gyors (Xperia Minivel összehasonlítva), és a színei sem voltak olyan élénkek, mint amire a leírások alapján számítottam. Ráadásul külsőleg sem találtam rajta semmi olyat, amivel kiemelkedne a tömegből (mondjuk az S Plus sem túl nagy szám külsőre).
Összefoglalva: ha nem számít a fotózás, S Plus (a SAmoled és az erős proci miatt), ha számít a fotózás, akkor Neo.
Ha leírnád, hogy mikre használnád, könnyebb lenne választani.
-
picur220
veterán
válasz
Saccco #20172 üzenetére
Nyilván nem tud szó szerint többet egyik sem, viszont amit tud, azt egy HTC/Samsung/bármi jobban tudja. Plusz nem fosműanyagból vannak.
A procinak nem csak a frekvenciája kisebb, hanem az egész proci gyengébb, ami meg nem a frekvencia miatt van. (Ilyenkor mindig felhozom: i7-920 vs Q6600) -
Hold
őstag
válasz
Saccco #19310 üzenetére
Üdv
30-40 ezerért keresnék újszerű telefont, Nokia , LG Sony Ericsson, esetleg Samsung jöhet szóbaAmi elsődleges cél rajta hogy sokat telefonálok rajta ergo az akksija sokat bírjon
SMS-eket írok
Netezni késöbbiekben tervezem napi 10-20 percet felugrani 1-1 oldalra, tehát nem neten fogok élni
Zenét nem hallgatok rajta, viszont 1-2 képet ellőnék vele az nem hátrány de nem feltétel..
Navigációst érdemes nézni, vagy jobb ha külön van a telefontól a navi ?Mostani telefonom egy SE Z710i 4 éve megvan, még nem volt nagy szám, a mostaniakhoz képest
Érintőképernyőst keresek elsősorbanPár alternatívát néztem
Sony Ericcson Xperia X8 most 30-40 ezerért látni
LG GT540 Optimus ez is 35-40 ezerilyesmikre gondoltam, vagy mit tanácsoltok ?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Saccco #19241 üzenetére
Úgy tűnik rosszul fogalmaztam meg az árfeltételt. Elnézést kérek miatta. Szóval, maga a telefon max. 70-75k-s legyen kártyás csomagban vagy függetlenül. Tehát számlásan max. 20k-ért tudjam elhozni. Utálom a hűséget, mert már szívtam is miatta, de muszáj lesz belevágnom, mert új készülékre van szükségem, ami a feltételeimnek megfelel, és kicsi a keret.
Ha 70-75k-t le tudnék perkálni, akkor is ugyanezeket a telefonokat nézném, de akkor hűség nélkül elhoznám őket a kártyás vagy független áraikon. Sajnos a Desire és SGS nem az Én pénztárcámhoz van igazítva, és még akkor sem venném meg őket, ha a számlás áraik összege a rendelkezésemre állna, mert akkor hiába költök el 50-70k-t, akkor is "rabláncom" vagyok. Csak azért megyek most bele ebbe, hogy 5-10-15k-ért elhozhassak valami időtálló ketyerét. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Saccco #19119 üzenetére
nem ugyan az a proci, mert az ACE-ben msn 7227 turbo van, azért 800 MHZ!
a samu azért nem tetszik nekem, mert koppintás... nem jön be a "tégla-style", de ez rohadt szubjektív
kinek a pap, kinek a paplan!
ha nincs több pénzed, akkor ACE! én azért veszek lehet inkább Defyt, mert rádobok inkább egy kicsit (max nem eszek csak napi 2x
) és inkább lesz egy jobb telóm
-
atesss
addikt
válasz
Saccco #18910 üzenetére
Köszi, ezeket végigolvasom (a hétvégén lesz csak időm).
Gondolhattam volna, hogy kitalálták rá a megoldást.
Bár nem tűnnek valami olcsónak, amik árgépen vannak...
Amelett elég vastagok is ezek a ceruzák. Ennek van valami technikai oka is, vagy csak design ?
Nekem egy vékonyka kellene, pl. ami az Asus A620BT PDA-mhoz volt: [link] -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Saccco #18966 üzenetére
Ezt a vigyorgó jelet nem tudom mire vegyem, most vicc vagy nem vicc...
Nem t-s ként fogom használni, így turbo simet veszek bele, és ZTE Blade-nél nem tudom megy e így. Amúgy a SE X8-at nézegetem neten, szerintem nem olyan rossz telefon, de mivel nem láttam még, és itt se mondta még senki hogy az jó lenne így nem tudom...
Nem tudjátok Médiába meglehet nézni az SE x8-at?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Saccco #18860 üzenetére
azt az akksit nagyon túlzás jónak nevezni...
elég nagy gáz, h a gyártók nem jöttek még arra rá, h mennyivel több vevőjük lenne, ha az akksi jobban bírná...
de igazad van, kinek a pap, kinek a paplan
én valszeg inkább az LG Optimus One-t választom, nekem az tartósabb darabnak mutatja magát, megbízhatóbbnak!
-
TrollMetal
aktív tag
válasz
Saccco #18484 üzenetére
Köszönöm.. akkor másképp kérdezem...
Szifon (iphone) kizárva
ezen felül bármilyen telefont lehet javasolni nekem és multimédiára kell... ergo jó fotórész lehessen filmet lesni rajta ha utazok... (pl MÁVval, busszal akármivel sokáig) könnyen kezelhető és persze jó zenei rész...
Mik az ajánlatok?
-
korpicschess
veterán
válasz
Saccco #17928 üzenetére
Igen-igen ott a Defy is, bár az szerintem alacsonyabb kategória. Vodánál olcsó.
DroneZ^:
Van GPS, csak vannak vele problémák, de nem is mindenkinek. Lásd fórum.Kijelzőben méret szempontjából, meg amúgy is szerintem elég jó az SGS. Túlszaturált meg ilyen hülyeségek.. lehet mondani, vannak colorfixek is, de szerintem egyáltalán nem vészes. Én szeretem.
-
korpicschess
veterán
Azért hasonlítottam, mert árban nincs nagy különbség! Csak az S200-at nemigen kapni használtan, de vannak hibái annak is jócskán.
Egyszer amikor Diamondra tettem fel az Energyt az egész kifagyott, HR után beállt bootscreenbe, de a gép felismerte szerencsére és vissza tudtam rakni a Sone-t hálisten. -
korpicschess
veterán
Szerintem a HD procija nem elég a Sense futtatásához! Egyébként az Energy ROMok szerintem mind szemetek, amin eddig kipróbáltak őket azoknál mind rosszak voltak, tele van sok fölös progival, ajánlottabb valamilyen clean rom feltelepítése (persze valamilyen verziójú Manilával, kérdés, hogy kinek mi számít gyorsaság vs látvány (ami ha lassúsággal párosul akkor onnantól már értelmetlen).
Egy Acer S200-on pl. már szépen megy a Sense (benchmark alapján ugye lehúzza/lehúzta a HD2-t), de ha nem alapfeltétel a WinMo (528mhz nem a legtöbb, de még viselhető egyébként az a qualcomm proci) akkor Acer S100 szintén Snapdragonnal van szerelve + androidos, lesz hivatalos 2.1 rá, elég tetszetős készülék
Amúgy nekem az S200 egy filmre TCPMP benchmarkkal 227%-ot adott, ugyanarra a HD 96%-ot, vagy hogy, de az arányok látszanak azért -
moboHEAD
csendes tag
:-) Hajrá! Bár tapasztalat, hogy Marketing csak bullshithet ad, használható választ ritkán (most speciel más területtel kapcsolatban, munkahelyemen belül).
De ha választani kell: kapacitív vs rezisztív kijelző, illetve hivatalos 2.1 támogatás, vagy csak egy ködös remény, akkor eldőlt. Kár, hogy itthon nem lehet kapni. -
bbalika81
aktív tag
Hasonlóképp látom én is, de 97 mini esetében ez az ár nagyon kecsegtet.....
És gondolom jobban ki tudnék szállni belőle később és beruházok egy androidosra
Galaxy Spicarol mindenhol azt olvasom naon kiforratlan,nemtom hogy a 2.1 mennyit javít,biztos sokat,de szó van hardveres részről,hiába 800mhz nem biztos h az optimalizálás mindent megold.
Igazából HTC Hero lenne az álom de a 99000.-Ft már naon sok... -
vendingo
veterán
Az ilyen multitáccs,meg egyéb dolgok nem nagyon hatnak meg.
Én telefonálásra, és netezésre használom a telefont, na meg a számológép. A többi dolog nem nagyon érint.
Még megálmodom, közbe eladom az n85-ömet., aztán ki tudja, lehet megjelenik közbe valami kihagyhatatlan ajánlat -
vendingo
veterán
Gyorsba leteszteltem egy rezisztív, és egy kapacitív kijelzős mobilt. Tényleg nem vészes.
Eddig nem tudtam, hogy egyes telefonokhoz miért jár pálcika, már tudom azt is.Akkor már csak a gw620, meg a spica van a kalapba, ha csak ki nem adnak gyorsan egy hasonló árkategóriásat, ami jobban tetszik.
Hiába van a gw620-ba rezi kijelző, ott a qwerty gombsor, ami tuti érzékel mindent pontosan, és gyors vele a gépelés.Köszi mindenkinek a segítséget.
-
vendingo
veterán
-
korpicschess
veterán
Acerben a proci jóval erősebb, hivatalosan lesz rá 2.1-es android. Az egyetlen hátrány a külföldi garanciában rejlik, utána már tényleg megérő lesz Acert venni, hogyha mo.-n is fogják szervizelni.
Ár/érték arányben az Acer cuccok, legyen az noti, pda, projektor, etc.. nagyon előremutatóak! Persze ez csak az én véleményem, mindenki azt gondol amit akar. -
Saccco
nagyúr
Asszem mégsem ajánlom inkább senkinek a Liquidet...
Anno nézegettem az S200at, letettem róla, mivel elég sok a hibás példány, de most kiderült, hogy a Liquidnek is van egy korrekt gyártásból eredő hibája.Félreértés ne essék, nem akarom lehordani, de számomra elég nagynak látszik a kockázat arra, hogy rossz példányt fogjak ki.
Szvsz ez a legjobb ár/érték arányú Androidos gép, de ezek a hibák
-
canniball
nagyúr
Hogy nem jöttek be amiket mondtál az egy dolog, félreértés ne essék: azért köszönöm a tippeket!
A listával az a baj hogy nekem a rózsaszín listát kell néznem...de azért ezt is köszi!picur220!
Így már zöld. Ha szerviz által orvosolható hibáról van szó az nem kellemes, de még a jobbik eset (sajna nem mindig erről van szó). Akkor átnyálazom rendesen a topikját.Sly Bp.!
Hidd el ha megtehetném függetlent vennék, nekem is egyszerűbb lenne a dolgom...További tippek/ötletek/javaslatok esetén nem kíméljetek!
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest