- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
slimshady #9617 üzenetére
De egy telefon esetében fölös 2 évre előre gondolkodni, mikor nagy valószínűséggel nem is használjuk annyi ideig a készülékünket.
Ezek szerint csak én vagyok az ellentmondás? A mostani telóm már több mint 3 éves.
Gondolkodom is újban mostanában de azt is minimum ennyi ideig szeretném használni. Szóval csak tessék előre gondolkodni.
-
joey04
titán
válasz
slimshady #9617 üzenetére
A symbian azért az első most is, mert olcsó, filléres gépekbe is teszik, kijött a touch verziója ami most nagy divat, és nem mellesleg mögötte van a Nokia név. És ennek ellenére csökken a részesedése, ez mindent elmond. Egy Maemo mégis hogy terjedjen el, ha egy darab készüléken van, és az is felsőkategóriás árral jön? nézd meg az android fejlődését.
az első részét nem értem, ki beszélt konkrétan arról, hogy melyik remdszer miben tud többet? Nem ez a téma. Egyébként mindegyik mellett és ellen lehetne hozni konkrét érvet, hogy mit tud és mit nem.
-
Nordik
őstag
válasz
slimshady #9486 üzenetére
"a Symbian is teszi az N86-omon a dolgát ahogy kell és tette a régebbieken is"
Nah ez az ami nekem fontos és hogy nincs alapvetően semmiféle korlátozás, mindent gyárilag megtudok csinálni. Igaz az iPhone is tud mindent, de sokszor olyan hülyeségei vannak, hogy nemigaz... Nem használtam még Androidot, de mintha ugyanez lenne.
-
blt.62
őstag
válasz
slimshady #9311 üzenetére
Szerinted az i8510-nek jobb a kijelzője mint az n86-nak? Mert az N86-nal oled kijelzője van de én őszintén nem vagyok elájulva tőle.Most volna egy cserém egy újszerű 1 év bolti garis i8510-re,de egy az egyben akarja az én új,bolti garis fehér N86-ra. Ráadásul még fel is kellene vinnem Pestre ami még 12 ezer nekem.
A samu hírdetése: Eladó,illetve cserélhető,egy teljesen új állapotú Samsung I8510 Innov8 gyári független mobil,saját dobozában,összes tartozékával együtt,amik bontatlanok, 1 év gsm line garival. Ára kp-s és fix!
Szerintem így nem buli. -
blt.62
őstag
válasz
slimshady #9309 üzenetére
Végeredményben a nokiának most az N97 mini után az N86 a legjobb telcsije a nem érintős mobilok között.
Igazán jó telcsije nincs is érintősben,vagy az is lehet hogy mi tesszük a mércét túlságosan magasra mert a samu nagyot alkotott az i8910-el. A barátomnak N900-a van,horror áron vette és nincs tőle elájulva.
Egyébként szerintetek a samsung i8510 innov8 jobb mint az N86? -
vendingo
veterán
válasz
slimshady #9297 üzenetére
Nekem nem kell részletezni a nokia sokszor gyatra minőségét.
Több gond van velük, mint a samsungokkal, vagy az eldzsíkkel.
Mondom mindezt úgy, hogy megfordult már pár telefon a kezeim között, és van rálátásom a márkákra.
Hiába csinál a nokia úgymond csúcs telefont, azok is ugyan olyan gané minőségűek, esetleg jobb anyagból vannak.
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a nokia már nem olyan, mint régen volt, egyre jobban csúszik le -
Anulu79
addikt
válasz
slimshady #9178 üzenetére
Az N86 tudásáról semmi kétségem. Kívülről sem annyira gáz csak nekem a gombok nem jönnek be igazán. Bár most elég sok videót végig néztem róla és kezdem megbarátkozni vele.
Mióta van meg neked? Mert olvastam, hogy a slide nem valami stabil. Azzal valami tapasztalat? Esetleg a kameravédő nem lazul ki?
Laggol a HD? Ezen futnak rendesen a videók? Nem kell konvertálgatni?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest