- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
picur220 #8901 üzenetére
Ez most csak vicc?
A magyar t-mobilenál kapható iPhone-ban nincs magyar nyelv?Ha igaz, akkor le vagyok döbbenve, elvégre a Mac-ekhez is adnak magyar szoftvercsomagot, vagy nem? Miért nem lett magyarosítva?
Nem mintha nem lehetne eligazodni az angol menüben, de ékezetek, sms stb kicsit megnehezíti.
-
canniball
nagyúr
válasz
picur220 #8806 üzenetére
Na most nem nyugtattál meg: Murphy mindig itt liheg a nyakamban, úgyhogy mindenre fel kell készülnöm...
Sly Bp.!
"Miért nem tudsz függetlent venni?"
Mert úgy senki nem ad nekem kedvezményt."Az előfizetést lehet hosszabbítani telefon vásárlás nélkül is!"
Abban ugyan mi a poén? -
revolver
aktív tag
válasz
picur220 #8505 üzenetére
Igen láttam én is ezeket,de ezek még nem hivatalos bejelentések.
Miért nem volt a Nokia a Mobile World Congress-en? Azt tudom,hogy symbian3,processzorok,intel házasság....de készüléket miért nem mutatott be.Vagy lesz még valami mobil-konferencia a közeljövőben?
Mindenesetre egy Nokia N900 mini-nek örülnék.(mondjuk qwerty bill.nélkül) -
pmsz
csendes tag
válasz
picur220 #8401 üzenetére
Az lehet, valóban, hogy négyszer volt fent, mert feladtam mindig új hirdetésbe, de már le lettek törölve, már csak egy hirdetés van fent róla.
Mért vagy ilyen rossz véleménnyel a w995-ről? Ma nyomkodtam egyet a t-mobilba egész jónak tűnt. Bár mondjuk az op.rendszer hiányzik belőle, de azon felül egész jónak tűnik.
Bár nem igazán ismerem a SE telefonokat. -
meroly
veterán
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
picur220 #8285 üzenetére
fejezd már be a marhaságaidat... nincs spicád,nem is fogtál a kezedben,nem használtad/od,semmihez nem tudod hasonlítani a sebességét.Szóval fejezd abba a lassúzást,mert nem igaz.Legalább annyira lassú mint a pulse,vagy a g1.Evvel a kettővel tapasztalatom is van konkrétan... meg heroval is.Na az tényleg gyorsabb mint a spica.Feltehetőleg a ram miatt.
-
Michi
tag
válasz
picur220 #8233 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, igazából megerősítésre vártam, nekem is a Dia felé hajlik a kezem
Úgy látom eléggé gyorsan válaszoltok,amit nagyon köszönök, legalább tudom, ha bármi gondom van, van olyan közösség, akikhez szívesen fordulhatok, és segítőkészek, ami sajna MO-on mostanában nem nagy divat, így ez egy megbecsülendő dolog
....
Respekt mindenkinek
-
tariattila
veterán
-
akos3
addikt
-
meroly
veterán
válasz
picur220 #8053 üzenetére
Nem úgy szemléltem rá, nem is mentem bele a menübe, csak úgy kíváncsi voltam, mégis mekkora egy ilyen kijelző, mekkorák a gombok. Nem, sajna nem. Marad az AsusEEE, azon még mindig jobb netezni, mint egy ilyen mobilon szvsz.
akos3: nem tudom, biztos, az nem volt kirakva
-
meroly
veterán
válasz
picur220 #8021 üzenetére
Már egy ideje rágódom, de most jutottam döntésre, igen én lehettem múltkor is.
Szép az az E63 és örülnék is neki, mert nokia, ami előny, de a HSDPA-ja csak 384kbit/s-ot tud
A 3 GB-os mobilnetem meg garantálja a 2Mbit/s-ot, így a méreg megenne, hogy nem tudnám kihasználni. -
tariattila
veterán
válasz
picur220 #7973 üzenetére
Én felraktam a garmint az ex-E52-re... megy is gond nélkül...
a térerő gond abból fakad, hogy a gsm modult a kész. aljába helyezték erősen fém környezetbe plusz az ember a kezével is árnyékolja mivel ott szokás fogni...
Nálam ideje nagyrészét hálózati kapcsolat nélkül töltötte itthon ...nem úgy mint az E51-ünk ami szinte alig vesztette el a hálót...Nem egyedi...egy rakás embert közvéleménykutattam ezügyben...Mindenki tapasztalta, hogy az előző telefonjához képest sűrűn leszakad...
-
meroly
veterán
válasz
picur220 #7783 üzenetére
Lemondtam róla, de azért köszi. Jobban kihasználom (bár ritkábban) az EEE-t (nyaraláskor stb). A telefon úgyse tudja annyit mint egy winfos....
RootRulez: itt egy cikk az S60-ról, olvasgasd.
-
RootRulez
félisten
válasz
picur220 #7785 üzenetére
Igazság szerint szinte semmit... Már az is gondot okoz, hogy alapállapotban (amikor a hátér látszik), ne legyen ott az e-mail studio meg a csevegés, meg még a memória kártyámat se tudom megnézni, mennyi a hely, mi van rajta, szóval nagyon az alapoknál vagyok
Sőt alatta
Át is kúszok az általad ajánlott topikba, köszi! -
válasz
picur220 #7616 üzenetére
Minden feltelepített alkalmazás egy teljesen normális UIApplication. A rendszeralkalmazásokhoz hasonló jogokkal rendelkeznek - olvashatják ugyanazon AddressBook API-val a telefonkönyvet, használhatják a kamerát, regisztrálhatnak a Settingsben, persze szűkebbek az App Store-ba betehető alkalmazásoknak a jogai (multitask etc), de attól még az alapállítás igaz marad.
-
válasz
picur220 #7612 üzenetére
Elég képlékeny dolog, nem tudom mi a hivatalos definíció, vagy hogy egyetértenék-e vele, ha lenne ilyen
Én részemről úgy definiálom, az okostelefon OS-t, hogy: olyan rendszer, ami lehetőséget biztosít az operációs rendszer szintjén futó, a rendszeralkalmazásokhoz hasonló jogosultságokkal és képességekkel rendelkező alkalmazások, bővítmények fejlesztésére és felhasználó általi telepítésére.
Ebbe a definícióba triviálisan belefér az S60, Windows Mobile, iPhone OS, Android, WebOS; viszont nem fér bele a sok, csak Java ME-re képes feature phone.
A BlackBerry viszont igen, mivel bár CLDC-alapú (ami a Java ME alapja is), a CLDC alkalmazások egyenjogúak a rendszeralkalmazásokkal, azonos API-kból építkeznek.
Kiesik viszont a MOAP, ami bár Symbian-alapú, natív alkalmazást nem lehet rá telepíteni.
-
-
gooool
őstag
válasz
picur220 #7309 üzenetére
Hát a Bt fájlküldés az nagyon fájó hiány számomra,mivel a koliban csak így tudok haveroknak dolgokat átküldeni.EQ nem lenne lényeges.
Sly Bp.:Hát ha a T-Mobile árlistáját nézzük,akkor az E52 50K,a Hero meg 80K,szal az csak 30K diffi.A mostani LG KU990-et sem azért cserélem,mert unom,hanem mert nem felel meg az igényeimnek,am semmi gondom nincs vele.Mennyiért lehetne eladni?(full dobozos,karcmentes,egy kis sérülés van a bal felső sarokban,de am semmi)
Sztem E52 lesz belőle,mert olcsóbb és már egy kiforrottabb rendszer,kompromisszummentes készülék meg úgy sincs.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest