- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
NasCa
tag
Köszi a választ. Én is azokat néztem, viszont az előbb rosszul írtam, át akarok térni előfizetésre valószínűleg a Vodafone Mátrix 1 lesz a választás, amiben 150MB adatforgalom van havi szinten, mivel filmeket nem akarok tölteni, gondolom ez elég lesz. Esetleg specifikusabban hogy a Samsungok közül melyiket érdemes venni ebben a kategóriában?
-
krisztian112
senior tag
one vs ace (már többször kitárgyaltuk) hogy az ace magasabb skálázott processzorával és nagyob képernyőjében a jobb, meg persze az 5megapixeles ledes kamerájával, viszont videót csak QVGA-ban készít! Az ACE.nek szerintem szebb a megjelenése, bár ez szubjektív. T-nél hűséggel 10e forint különbség van a két telefon között, neked kell eldöntened megéri-e a plusz pénzt
-
CoolBoy323
nagyúr
megéri szerintem simán!
én is Defyre váltottam, és nagyon szeretem!!
(csak a Pulse-od "add el" a Tnek előbb)
vodánál nem lehet kapni! bár most vannak ilyen híresztelések, h megint kapható, de a fene se tudja... és már nem is függetlenek (T-sek függetlenek!!)
a Bada meg Android után hatalmas visszalépés lenne...
-
TooN
aktív tag
Tegnap én is voltam Media-ban!
JET-t akartam megnézni. Egy programja érdekelt volna.
A faszi nem tudta bekapcsolni, mondta, hogy tölt rajta. Nem tudta a töltõ fedelét kinyitni. Segítséget kért a kollégától.
20 perc után mondták,, hogy sajnos nem tudják tölteni, és én nézni semm!Csak egy demo mũanyag volt!
-
TooN
aktív tag
Tegnap én is voltam Media-ban!
JET-t akartam megnézni. Egy programja érdekelt volna.
A faszi nem tudta bekapcsolni, mondta, hogy tölt rajta. Nem tudta a töltõ fedelét kinyitni. Segítséget kért a kollégától.
20 perc után mondták,, hogy sajnos nem tudják tölteni, és én nézni semm!Csak egy demo mũanyag volt!
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest