Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
Inarus #11266 üzenetére
Basszus, olvasd már el még egyszer mit írtál..........
"Mert az marhára nem releváns külföldi árakhoz és céges előfizukhoz mérve."
egy sima lakossági csomagban / konstrukcióban vett mobiltelefon havi díját, készülék árát szerinted van értelme összehasonlítani egy külföldi, céges csomaghoz képest? Ugye nem mondod komolyan?.....
-
D@niel
addikt
válasz
Inarus #11262 üzenetére
"Mert az marhára nem releváns külföldi árakhoz és céges előfizukhoz mérve."
Ha ilyen viszonyítási alapot képviselsz, akkor inkább hagyjuk. Csak mert akkor aligha fogok találni olyan telefont mondjuk a T-nél, amire nem mondhatnám, hogy "basszus, ez xy vagy yx-hez képest drága...."
"Arról nem beszélve, nehogy már a szolgáltató legyen a jófej csávó amiért európai szintet legalább már picit megközelítő áron kínálja a szolgáltatásait!
"
Sajnos ez a helyzet, máshol kedvezőbb árak vannak, de erről nem az iPhone tehet
ill. hasonló ár kategóriájú mobiloknál is hasonló differenciát találunk.
-
D@niel
addikt
válasz
Inarus #11190 üzenetére
elnézést, hogy leírtam a véleményem...
gyengébbek kedvéért egy kis magyarázat: nem tudtam, hogy ennyiért már lehet kapni, de ettől függetlenül nekem még ez is sokba kerül: nem néz ki jól, nem jó anyag használat, kevés tudás, és még sorolhatnám. elnézést, de ettől érthetőbben nem tudom elmagyarázni...
chubii: attól függ mennyire használod az iPhone-t. Nekem volt, hogy 3 napig nem töltöttem, pedig 1. nap majd 12 óra iPod ment, e-mail, meg fél óra telefon.
Ha jól belövöd a dolgokat, átlag használattal másfél napot vinnie kell. -
blt.62
őstag
válasz
Inarus #11050 üzenetére
Szio!
Köszi a válaszod. Vodafon flottába vagyok,és itt ajánlották fel,hogy a 100mb-os (1000ft) csomagot átcserélik 250mb-ra 2000ft/hó. Az 1gb a Telenor-nál van de szolgáltatót kellene váltanom,ami körülményes,de ott is tudnék flottába menni számhordozással.
Melyik böngészőt javaslod,ha meglesz a telóm? -
subidu
tag
válasz
Inarus #11029 üzenetére
Sziasztok!
PDA-t szeretnék vásárolni. Eddig még nem volt ilyen készülékem.
A következő kettő között vacilálok:
1. Samsung Omnia 2
2. HTC Touch 2Szükségem lenne navigációra is. Megvenném az IGO 8-at hozzá. Ez menne mindkét telefonon? Mintha azt olvastam volna, hogy a HTC-nem fut a program.
Használnám még: netre, naptárnak, teendők elraktározására.Melyiket javasoljátok?
-
tariattila
veterán
válasz
Inarus #10834 üzenetére
na jah... de én feltételeztem, hogy ezeket szépen otthon mindenki felpakolja ...és amikor navigál akkor nem ezeket akarja mobilneten töltögetni hanem csak pozicionáláshoz tölt adatot...
beb@szna ha térképet akarna mobilneten leszedni...az még pc-ről is szenvedéses tetű lassú...
max. a navi-hangot vagy a gyalogos utasításokat tudom elképzelni mobilnetről leszedni...ja és nyugodtan magyarosíthatod : tariattilától...
mivel ez nem nick hanem a teljes nevem
-
-
johnnyjungle
tag
válasz
Inarus #10672 üzenetére
Az baba telefon, hasznaltam.
Marha jol lehet irni a billentyuzeten, jo az eger is, kocka kep kcsit fura, de meg lehet szokni.
Egy bajom volt vele, a hozza adott gyari igo folyton fagyott, utkozott, amikor navi kozben elment aludni takarekos modban. Azaz volt meg valami, asszem nem tudtam bluetoothon keresztul syncelni, valami port baja volt. A szerviz egyik ugyben sem tudott segiteni, a magyarorszagi samsung pedig abszolut leirta magat nalam. Vegul a T-s szervizest birtam jobb belatasra es csereltunk egy touch prora (amit meg egy 3gs-re, amire JB utan mar nincs panasz).Mindezek ellenere, aki samut szereti en is ajanlom neki (de en tobbet az eletben latni sem akarok samu termeket, a szar supportjuk miatt).
-
Matthewsz
aktív tag
válasz
Inarus #10672 üzenetére
Pedig most sony-t szeretnék, uiq tetszik, sajnálom hogy már nincs fejlesztve. Samsungom egyszer volt, wm-os, elég is volt, soha többet nem lesz. Samsung alapból nem tetszik, főleg hogy lassú, a wm meg végképp.
35 meg most nem kevés, én max 20-at áldoznék az egészre. Lehet, hogy a végén nem is lesz okosteló, mert ilyen kevés pénzért ritkaság... -
-
kersakdaved
tag
-
KingVince
csendes tag
válasz
Inarus #10123 üzenetére
Hát szerintem árilag ugyan abban a 400-550 eur korul forog, csak az operációs rendszereknél nemtom melyik a jobb...és a médiás tulajdonságok elég dontoek lehetnek a választásomban, errol is ha tudnánk valamit mondani.
és nem szeretnék butaságot kérdezni, de van valamelyik okostelefon kozott olyan aminek a display uvege karcolásmentes.......valami vulkániuvegnek nevezik? van ilyen?
-
korpicschess
veterán
Mert el tudnék lenne 1 telefonnal akár 2 évig, viszont én bukni nem akarok rajtuk. Jó az amit a T csinál, hogy ingyen osztja a készülékeit (az már más kérdés, hogy a szifonra meg ráhúz egy iszonyat drága tarifacsomagot, hogyha előfizuban veszed, de a platinakártyára ez nem vonatkozik.)
-
canniball
nagyúr
Sly Bp.!
Venném, venném, de sajna nincs T-nél. (Még?)Saccco!
Olvastam teszteket, sok a bánatom...
Pulse: nincs 3,5mm jack, nincs magyar nyelv (ennyi még menne angolul is, de azért...na), nincs vaku (zseblámpa funkció kilőve), előfordulnak lassulások, a "képek minősége egyszerűen pocsék".
Spica: a külseje elég khm, vegyes érzelmeket kelt bennem...és néha belassul (a 800 MHz proci ellenére, WTF?), "navigáció néha nem indul el, magától kilépked", nincs EQ, akku állapotának kijelzése gázos.korpicschess!
Ha tudnék megfelelő mennyiségű "ösztönzőerőt" villantani nem a T-nél keresgélnék.akos3!
Hát ezért feccöltem bele ennyi időt és energiát?picur220!
Azt hiszem lejön a postból hogy hajlandó vagyok kompromisszumot kötni (és pl. a W800-ból: a mai napig hiányolom az ismétlődő naptárbejegyzéseket és a burkolat anyagából hiányzó minőséget, de a többi mannáért cserébe ezekről le tudtam mondani), de csak bizonyos mértékig...különben még a végén mindenről lemondanék és nem vennék telefont.Szóval akkor egy szavazat az E52 mellett.
"És van térerő..."
No de te városban laksz én meg faluhelyen (emlékeim szerint a kritika ilyesmire vonatkozott). Vagy ilyen környezetben is tesztelted?"...inkább a beszélő hangszórója nem tökéletes!"
Ezt hogy érted? -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Áh semmi gond, én is kukacos vagyok az elvárásaimmal.
Ennyire jó a symbian, hogy inkább azt (E63) ajánlanátok a WM helyett?
Meggondolandó ez az E63 basszus..... kár a hsdpa sebességér...
De ennyire komoly telóban nem gondolkoztam, csak nehogy úgy járjak, hogy át kelljen raknom a céges simet a 2330-ból, mert annyira megtetszene -
meroly
veterán
Értem, hát az a baj hogy írtózom ettől a tapi dologtól. Még az Asus-ban is kicsi volt a tapiegér, pedig az már legalább egy 20 forintos nagyságú, akkor ebben, a mutatóujjnyi? Hát nemtom, jobb szeretem a gombokat, meghát ha van érintőképernyő akkor minek kellett bele ez....
-
meroly
veterán
Igazából nagyon mezei felhasználó lennék mert, ezt a pár programot használnám rajta:
- böngésző (vatera, neptun, fórum, hírek, stb)
- mail kliens (apropó exchange-el elboldogul?)
- msnHirtelen más nem is jut eszembe.
Középen a D-pad helyett mi az az izé?A topikot átfutom, köszi, én a tesztek között kerestem, de nem volt, mert nem tesztelék
-
picur220
veterán
Nekem a kezelőfelülettel, az egyszerűbb, "élvezetesebb" netezéssel, jobb hangzással, (talán) könnyebb gépeléssel nyújtana többet. Ekkor ugye elesnék a videófelvételtől, amit kb egy évben 5x használok, szóval az nem érdekel. A GPS-t sem túl gyakran veszem elő a telomban, de amikor kell, akkor nagyon.
Nem tudom, hogy 2G vagy 3G legyen, én inkább 3G-ben gondolkodom, csak az ráfizetős lenne, ha nem is nagyon.
Mondjuk van 1 haverom, aki kiakadna, ha meglátná az iPhonet a kezemben, mert annyira Nokia-fan, hogy olyan még egy nincsVégülis én is az vagyok, de az iPhone...
-
runner 125
nagyúr
Idézek;
"most vizsgázom nyelvtudományból
A szó, eredetileg a magyar nyelvben így szerepelt: "szav", akárcsak, hó helyett "hav", ló helyett "lova".
Néhány évszázaddal később bekövetkezett egy tőhangváltás, és áttértek a "szó","hó", "ló" alakra. Viszont a ragozásukat megőrizte a nyelv az eredeti formában. Ezért ragozzuk őket így: szavat, havat, lovat, stb... Viszont van az ún. analógiás újítás, amikor a rendhagyó ragozású alakokat úgy ragozzuk, mint a szabályosakat, mint pl.: rigó, rigója. Így manapság egyre elfogadottabb a "szót" kifejezés. De megsúgom nem ez a standardizált változat.
Remélem tudtam segíteni."Ha ekkora hibát követtem el vele, h meg kellett jegyezni, hát Uram bocsáss!
-
ko9
addikt
Hali!
Hát ebbe a TyTNbe elsőre beleszerettem, pedig még nem is láttam élőbeUjabb, vagy modositott WMet lehet rárakni?
Mennyire stabil? MicroSDt meddig kezel? WMbe nem vok otthon, vanrá jo MSN és zenelejátszo? Milyen a billentyűzet? Nem annyira nehéz? (W950em van) )
Köszi: Ex -
törölt tag
nekem semmi bajom nem volt a mechanikájával, amikor eladtam, akkor is pontosan olyan szuperül mozgott, mint újkorában, semmi lötyögés nem volt.
erre a BB-re írták valamelyik tesztben, hogy kicsit mozog a zsanérja, de remélem ez csak ilyen kezdeti szériás betegség, vagy esetleg csak pár telefonnál fordult elő, és nem általános. -
<NewL>
addikt
-
Csabee.
nagyúr
rendben, köszi a tanácsot, mindenképpen várok! az IGO 2 hónapon belül kijön, tehát az nem vészes, a kamera meg nem egy fő szempont mert 2mpixellel is lehet olyan képet csinálni ami már megfelel nekem (telefon szinten) illetve iphone-ra adnak ki programokat azok javítják a kép minőségét
az új generációs iphone meg egyértelműen jobb lesz mint a 3g-s hisz ott a kamerát is megdobják illetve a hangszórók meg elől is lesz kamera! tehát várok
köszii
-
törölt tag
igen, az X800 is nagy álom volt, de nem vettem végülis, mert nem tudott sokkal többet az X700-nál (konkrétan semmivel sem, csak a design volt más), de drágább volt, meg annyira nem is lehetett felénk kapni.
eléggé lecsengett a flip mánia, meg okostelefonokból amúgy sem volt nagy választék ilyen formával
mondjuk ez a BB elég nagy lapát, kicsit félek is tőle, de mondjuk melyik BB kicsi
-
elit_hun
őstag
Miért, nincs igazam?
Az LG se gyártson mobilt, maradjon csak a mikrónál
Apple maradjon az asztali számítógépeknél, az meg, hogy a HTC PDa-t gyárt a legnagyobb lol, gyártsanak játéktelefont
-XadAnuX+: még mindig nem jön át az irónia?
mod: hogy ne csak off legyen: Szerintetek egy olyan embernek, akinek most lopták el az N95-jét, és szeretne új telefont, ami nem N95, mi való? N96? Ja és a tapitelefonoktól undorodik...
Aktív témák
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest