- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
subidu #11030 üzenetére
Ezek nagyon nincsenek egy árban...
Én, ha van pénzed Omnia2-re, akkor HTC Legendet javasolnék, kb ugyanannyiba kerül, de sokkal jobb, villámgyors, míg az omnia2 tetűlassú. Az, hogy androidos, csak hab a tortánVagy ha arra nem futja, akkor HTC Hero, még az is jobb ezeknél, vagy ha ragaszkodsz a WM-hez, akkor Diamond2 vagy HD (1).
-
Motaba78
addikt
válasz
subidu #11030 üzenetére
mindkettő nagyon jó készülék, de nem tudom hogy a htc amennyivel drágább annyival jobb is e, igaz nekem O2 van és dícsérni tudom csak, ezen tuti megy az Igo 8, tegnap "a kártyát beleraktam" és ma szépen navigált hiba nélkül.
O2 vásárlása esetén érdemes a 8GB változatot venni.
(aztán hogy fekete vagy fehér színben az már egyénfüggő) nekem ceramic white van és eszméletlen tekintélyt parancsol
én is elnéztem, én is HD2-t néztem.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest