- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
elit_hun #21022 üzenetére
Akkor Ace: harmonikus telefon, jó hardver, az akku nem csak fél napot bír, mi kell még?
Szerk: A Defy pedig mégjobb.
Szerintem várd meg az érkezését
Strapafon, még jobb hardver, jó nagy felbontású kijelző...
Vante: Nem akarok reklámozni senkit, azért linkelem az olcsobbat.hu-t
Köszi, igazad van, nem gondoltam erre.
mp
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
elit_hun #21018 üzenetére
Független nem játszik? Amúgy netezésre ZTE Blade, a nagy felbontású kijelző miatt. Defy itt occoé
mp
-
premete
veterán
válasz
elit_hun #21012 üzenetére
Ott igen, nekem más a szitu, mert a telken a Telenor 3G-t se nagyon tud, 198/106 a sebessége, a T-Mobile-nek pedig 5000/1700. Kénytelen voltam emiatt a djuice-ról váltani T-re. Itt a Vodafone 1200/1200 (kbps) Ami még durvább, android a netet keresi állandóan, és 1 nap alatt leszopja az akkut Telenornál, a T-ssel elmegy 4 napot simán. Máshol lehet, fordított a helyzet, ezért bátorkodtam a mérést előtte javasolni.
-
moboHEAD
csendes tag
válasz
elit_hun #3388 üzenetére
A MÁV gyárt vonatokat is? Van még egyáltalán GANZ-MÁVAG, vagy ennek utódja? Magyar motorvonat gyártás?
Fiúk-lányok, ennyi előítéletet. Mindenkinek más a fontos. Én igyekszem ezt szem előtt és tiszteletben tartani. Az én véleményem az enyém, és ha valamiről nyilatkozom, akkor nem azt mondom, hogy "fos", hanem nekem ezért-azért nem tetszik/tetszik.
És a legtöbben úgysem használják ki egy drága telefon lehetőségeit. Eleinte játszanak egy kicsit vele, aztán maradnak a telefonálásnál, meg a zenehallgatásnál, amit egy 30-40 ezer pénzes zárt oprendszeres telo is tud (olcsóbb is tudja, viszont ebben talán van elég memória, vagy lehet bővíteni, jobb hangminőség, stb). Imádom a marketinget és a mosható embereket
(Btw, én is az vagyok, és bizony nagyon fáj a fogam egy hájtek táccsphónra, de sajna nincs rá büdzsé, elviszi a gyerek
)
-
asadasad22
őstag
válasz
elit_hun #3362 üzenetére
sony tv-m nekem most is van, nem is rossz darab
. (sony-nak azért inkább profilja még a tv gyártás, mint a telefongyártás)
a sony is kiváló ellenpélda arra amit mondasz: nagyon nagy cég, nagyon sokmindent gyárt, és szinte mindegyikben igencsak jó, némelyikben pedig abszolút a legjobbak között van. szóval tényleg nem kéne ilyen elvi hülyeségek miatt elítélni akár egy samsungot, akár egy lg-t, csak mert mást is gyárt (bár az utóbbi tényleg szar)
-
válasz
elit_hun #3355 üzenetére
N96-ot sose. Fos műanyagból van, különösen az előlapi gombsor durva, hardveresen gyenge (vesszőparipám az ARM9-es CPU...), mérhetetlenül túl van árazva (forgalomba se szabadott volna hozni szvsz), és amúgy is.
Ha Nokiát akar, inkább N85. Ha Samsung is elmegy, akkor Innov8. -
icemad
nagyúr
válasz
elit_hun #750 üzenetére
Én Airis t620-at használok. Wifivel, bt-vel nem volt gondom. A nem vifis netet el tudod érni, ha van mobilod net előfizuval.(Bt-n keresztül.Nekem még nem jött össze, de én még csak kazahsztáni kártyával próbáltam.) Egyébként nem rossz gép a t620-as, de inkább navigációra való. És én is meglepődtem, hogy milyen kevés program van Windows Mobile-os cuccokra. Ez is egy hátrány, főleg a symbian után. Az akksija se bírja napokig. Előny a nagy memória és a gyors proci. Kezdő pda-nak mindenképpen javaslom. Ha priviben megírod az emailcímed elküldöm a használati utasítását. Sokmindent megtudhatsz így a ketyeréről.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest