- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
elit_hun
őstag
válasz
molnarpeter #21025 üzenetére
jaja, így utánaolvasva a defy tényleg jobbnak tűnik.
Érdekes, ITT azt írják, hogy már áruljákHolnap bemegyek és megkérdezem hogy is van ez
-
elit_hun
őstag
defy jónak tűnik nagyon, nem tudjátok mikor lesz elérhető előfizuval? a vodafone-nál csak egy hamarosan felirat van
-
elit_hun
őstag
válasz
CoolBoy323 #21020 üzenetére
Hmm ez az ace jól néz ki, lehet ez lesz a befutó, csak még élőbe meg kell taperolnom
molnarpeter: ZTE nem igazán szimpatikus, túl "ócska" az anyagminősége
Köszönöm a segítséget
szerk:Igazábol tök mind1, hogy független-e vagy sem, így is úgyis új előfizut kötök ^^
-
elit_hun
őstag
Akkor valaki segítene dönteni? Előfizuval 50-60 ezerig kéne egy telefon elsősorban netezésre.
Köszönöm
dupla -
elit_hun
őstag
Akkor valaki segítene dönteni? Előfizuval 50-60 ezerig kéne egy telefon elsősorban netezésre.
Köszönöm -
-
elit_hun
őstag
válasz
molnarpeter #21007 üzenetére
szolgáltató tök mind1, a djuice-al szimpatizálok leginkább, de más is jöhet. Nem nagy dolgokra, netezésre, msnre, esetleg egy kis játékra, filmre kéne, szóval inkább a képernyő a fontos (wildfire ezért necces :S ) kamera, hangszóró stb nem érdekel
-
elit_hun
őstag
Sziasztok!
A 4 éves iphone 2g-m múlt héten adtal fel a szolgálatot, viszont már kb 2 éve nem követem a trendeket, szóval elkéne egy kis segítségElőfizetéses kéne és olyan 60 ezerig bezárólag. A samsung galaxy és a htc wildfire ami eddig szimpatikus.
-
elit_hun
őstag
Ez az 5 ezer ft-ös havidíj egészen jó, csak hát van már egy iphone a családban
Bár lehet elpasszolom anyámnak, és anyuci-apuci pénzéből kérek egy ilyet
[lehet dobálózni a nem dolgoztál meg érte jelzőkkel
]
picur220: hát jah, amúgy tényleg milyen gáz már: csáci, képzelt tegnap megvettem a legújabb Omnia HD-t 180 ezer ft-ért
-Az Omnia HD az nem samsung? -Dede, és nagyon király, beszarás ez OS meg minden -Hát jah, de ők nem vonatgyártó cég? Tehát olyan mintha azt mondanám, hogy MÁV telefonom van?
-
elit_hun
őstag
Elégé nagy offolást keltettem itt
Végülis ez egy fórum, meg aztán kapcsolódott is a telefonokhoz egy pöppet
-XadAnuX+: nehogymár...Amúgy ritka kényelmetlen telefon a mototrendirazrpenge, én egyszer használtam egyet 2 napig, borzalmas volt
-
elit_hun
őstag
válasz
madarasz92 #3370 üzenetére
A Sony TV-k tényleg a legjobbak, de sajnos ellentétben a Samsunggal, ők nem gyártanak már jó telefonokat
-XadAnuX+: még mindig irónia...A motorola szerintem semmit se tett le az asztalra...Ennyire rossz lenne az iróniám, hogy senki se érti meg?
-
elit_hun
őstag
Ja, ő azt hitte RTL, TV2 és M1 is bejön
MOst azt vette a fejébe, hogy akkor K850i, de az meg szerintem eléggé nagy visszalépés lenne az N)5-höz képest...
Többieknek: A motorola a pengét rakta le az asztalra, ami sokkal innovatívabb mint pl az iphone, mit alkotott az apple? Egy zseniális könnyen kezelhető oprendszert izom HW-vel? Hát ez semmi, ugyanis a motorola megalkotta a pengedesign, a motopengét, ami olyan innovatív hogy húúúú
A Sonys rész is ironikus, ugyanis nekünk van egy sony prejectoros TV, egy sony LCD, egy PS3 meg 2 db sony ericcson póttelefonunk is
-
elit_hun
őstag
A TV funkció miatt akarja nagyon, amúgy elvileg elégé olcsón meg tudná szerezni (30-50-ért, azt ne kérdezd hogyan, N95-öt is ennyiért vette régebben, amikor még 100 körül volt, és full eredeti...Van egy olyan érzésem, hogy lopott árut vesz
)
Akkor hát elmondom ezt neki, bár ő nem olyan aki hallgat más véleményéreInarus: Akkor már inkább a télapó felszerelésével foglalkozzanak, végül is finnek, nem?
asadasad22: nekem meg volt már sony tévém is, pedig ők aztán gyártsanak telefonokat, ne konzolt meg tévét, bleh
-
elit_hun
őstag
Miért, nincs igazam?
Az LG se gyártson mobilt, maradjon csak a mikrónál
Apple maradjon az asztali számítógépeknél, az meg, hogy a HTC PDa-t gyárt a legnagyobb lol, gyártsanak játéktelefont
-XadAnuX+: még mindig nem jön át az irónia?
mod: hogy ne csak off legyen: Szerintetek egy olyan embernek, akinek most lopták el az N95-jét, és szeretne új telefont, ami nem N95, mi való? N96? Ja és a tapitelefonoktól undorodik...
-
elit_hun
őstag
válasz
PH-User #3339 üzenetére
Mivel N82 nincs előfizetésesen, ezért én is inkább az N95 8gb-ra szavazok
picur220: Azért a 2,8"-t nem nevezném hatalmasnak
Bár tényleg nagyobb mint az N82 2,4, vagy a 6220C 2,2"-ja
N95 8 gb egy 80-as előfizetéssel...Nem tudom, én akkor már inkább vennék egy t-mobile G1-et 100 ezer körül, ami ráadásul független...
-
elit_hun
őstag
-
elit_hun
őstag
válasz
PH-User #3333 üzenetére
szia
Szerintem az N82 jóval jobb sok szempontból, pl 0,2"-al nagyobb a kijelzője, a kamerája is jobb valamivel, meg aztán szerintem design téren is jobb. Ja és majd kihagytam egy nagyon fontos dolgot, a 6220C-be nincs Wifi!-XadAnuX+: elvileg júliusba jön, bár lehet rosszul emlékszek
-
elit_hun
őstag
Hy!
Kéne egy kis segítség, gondoltam be kéne ruházni egy PDA-ra, kb 60-70 ezret szánnék rá, lehet használt is, nekem fontos lenne hogy rendelkezzen WiFi-fel.
A nem WiFi-s netet hogyan érem el rajta? Mint a mobiltelefonoknál? bocsi, de nagyon kezdő szinten vagyok a PDA-kat tekintve...Én egy Airis T620-ra gondoltam, nem tűnik olyan rossznak...
Üdv: Elit
Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest