- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
molnarpeter #20182 üzenetére
Pont ezt akartam mondani, a sense klassz dolog!
-
D@niel
addikt
Húha, mi lenne ha megnéznéd az általam említett oldalt, hogy ott van a kínálatukba?
Segítek akkor, mert elsiklott a szemed előtt: GSMline Nokia E73 mode
Egy jó ideje ismerjük egymást a kollégával, eddig nem volt, hogy úgy éreztem hülyének néz. Bár ez meg végképp, hogy nem rád tartozik.
Érdekes...
-
D@niel
addikt
Ezt most akkor sertesnek vettem...
semmi gond, Karma.
Szerintem meglepodnel nehany honap alatt hany E73 videot lattam a youtubeon, meg kepet, tesztet olvastam. Asszem nagyon is tisztaban vagyok vele hogy nez ki a gep
A kijelzo alatti gombokrol beszeltem en is.
Minden jot.
-
D@niel
addikt
Mondjuk itthon biztos kaphato lesz (pl. GSMline?), sot, Bochat allandoan kerdezgetem mikor tesztelik mar a gepet mert en nagyon varom.
Kinek mi jon be, nekem nem egyszer volt a kezemben e72 es nem volt gond a gombokkal, ezert ajanlom en is.
Masreszt: mielott megveszi, ugyis meg fogja nezni, nem?
-
D@niel
addikt
válasz
blt.62 #15914 üzenetére
Én a Vivaz-t ajánlanám. Sokkal kompaktabb, szerintem esztétikusabb is, és jobb képeket lehet vele lőni. Videó felvevésben meg egyenesen király.
hoffman_: mondjuk van olcsóbb qwerty-s Nokiában, de nem éri meg mert azt nem tudnád ennyire használni. Szerintem a 3 Nokia közül az E72 jó választás, az bele esik az árba, az E73 nem tudom mennyi lesz, szerintem megéri megvárni.
BlackBerry-n kicsit rosszabbul lehet netezni, mint az Eseries Nokián.
-
-
D@niel
addikt
válasz
Jano156 #15900 üzenetére
Attól függ milyen mobilt veszel. Normál használattal egy windows7-es mobillal 1-másfél napot bírnia kell, androidnál kicsit több.
Egy olyan mobillal amit te nézegetsz, mondjuk 25-30 óra zene egy töltéssel megvan, vagy pedig 6-7 óra telefonálás. Ebből nagyjából be lehet lőni, hogy amennyire használja a tulaj, milyen gyakran kell majd töltenie.
Amúgy nem olyan vészes, mert pl. ha zenét másolsz rá, akkor is töltődik.
-
D@niel
addikt
válasz
blt.62 #15894 üzenetére
Szia,
ha tetszik a Satio, vegyétek meg azt. Fotózásra / videózásra tökéletes. Mondjuk még megnézném a Nokia N8-at is, ez is symbian, csak még jobb képeket csinál, mint a SE.
wndws: T-mobile-nál van HTC Touch Pro, csak nem ezen a néven. Szerintem nem lesz náluk hivatalosan HTC, ahogy pl. Motorola sem.
70ezerért mondjuk ott a HTC Wildfire, de használtan jobbat is találsz. -
D@niel
addikt
válasz
Jano156 #15895 üzenetére
Mind két rendszernek vannak erősségei. Én most már, hogy van windows mobile 7, azért ajánlom ezt, mert szerintem sokkal több ötlet, és egyediség van benne, mint az androidban (az android főként az iPhone rendszeréből építkezik).
Az android szerintem csak linuxos felhasználóknak való, akik szeretik a szabadságot, és ha mindent kedvük szerint beállíthatnak. Jó benne, hogy gyengébb teljesítményű mobilokon is röccenő mentesen megy, míg a windows-nak nagy a rendszer igénye, kvázi erősebb hardver kell hozzá (ebből kifolyólag a windows7-es mobilok drágák, mert pl. mindegyikben 1ghz-es proci van), de mivel van alatta vas, szint úgy egy pillanatra sem akad meg.A windows mobile-nak vannak még 1-2 apró hiányosságai, de folyamatosan lesznek hozzá javítások, frissítések, és mondjuk a market place-ból is már ha jól tudom 3ezer alkalmazást le lehet tölteni.
-
D@niel
addikt
válasz
evohermelin #15889 üzenetére
Bár ha használt is szóba jöhet, találsz 95-ért iPhone-t, pl. nálam, 0perceset.
Motorolát én maximálisan ajánlom, jelenleg az egyik legjobb mobilokat gyártja. Rendszeresen vannak frissítések, és sokkal jobb, mint a Sony Ericsson.
Azért nincs elterjedve, mert az emberek nem annyira ismerik, és ismeretlent nem szívesen választanak. Ez baj, mert amióta a gyártó "visszatért", elképesztően jó modelleket dobnak a piacra.
Apple után/helyett nálam csak a Motorola jöhetne szóba. Bátran ajánlom!
-
D@niel
addikt
válasz
Jano156 #15886 üzenetére
Szia,
a 3 közül természetesen a HD7-et ajánlom. Igaz, ezen is windows van, mint a HD2-n, de ő már a win mobile 7-el érkezik, ami sokkal jobb, mind a HD2 féle 6.5.
A Samsungon is az új windows van, viszont a HTC egy minőségibb márka, szerintem külsőre is sokkal jobban néz ki, mint az omnia7.
-
D@niel
addikt
válasz
evohermelin #15883 üzenetére
Szia,
a 3 közül a Motorolán lesz a legjobb a szörfözés, mivel gyors, van multitouch, nagy a kijelző. A SE nem jó hardverben, lassan lehet rajta netezni, a Legendnek meg kisebb a kijelzője, mint a Motorolának, ill. a design miatt egy idő után kényelmetlen is lehet (ha eldöntve netezel).
iPhone? Ezen a legjobb netezni, és zenét hallgatni is super rajta.
-
D@niel
addikt
blt.62:Öcsém nem fórumozik, de ha meg keresed az x10 mini topikot, sokan fognak neked tudni segíteni.
A Telecom elég necces újság, én anno is mindig csak a múlt hónapit tudtam megvenni, mondta is az újságos egyszer, hogy nincs mit tenni, ők is későn kapják meg.
Klemens: Most már inkább a Milestone 2-t éri majd meg megvenni. Röviden és tömören. Ha sürgős, fent vagyok egy listán, szólnak, ha már bent van a magyar piacon, én meg jelezhetek neked.
-
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
válasz
blt.62 #15859 üzenetére
Öcsémnek olyan van lassan 1 hónapja (ha gondolod, PÜ-ben küldhetek egy videot ahogy felbontja meg kicsit mesél róla).
Remek kis gép, 600mhz-es proci van benne, gyors, nem akad meg egy pillanatra sem, nekem tetszik a kezelő felülete is, szerencsére nem sokára érkezik rá a 2.1-es android, üzemidő is rendben van, a kamerával jó képeket / videot lehet csinálni. Tetszik, hogy ennyire kicsi, és még is mennyi minden tud. A kinetikus görgetés pl. baromi élvezet egy ekkora kijelzőn.
Netezésre is valamilyen szinten jó, a dobozban lévő fülhallgatónak is jó a minősége (öcsém azt használja), jó az anyag minőség is, egyszóval rendben van, én különösen ajánlom!
Mondjuk van az X8 is, nem sokkal nagyobb, mint az x10 mini, és szinte ugyan annyiba kerül.
-
D@niel
addikt
Mondjuk effektíve nekem még sosem jutott eszembe, hogy mennyire jó lenne hot-spotként. USB-n megosztom a netet, közben el tudom érni a mobil, kezelem iTunes-al, töltődik is.
Bluetooth-on nem emlékszem próbáltam-e már, nyilván hangulatosabb, hogy nincs össze kötve a 2 eszköz, és úgy használod a mobil netet pl. laptoppal.
Jó dolgok ezek. Multifunkciós eszközök a mai mobil telefonok.
-
-
D@niel
addikt
válasz
Puby88 #15839 üzenetére
Én nagyon várom azt az E73-at. Tetszik, hogy vissza mentek az E71 kialakításhoz az E72 után. Hardverre leszek még kíváncsi.
Angol nyelv: szerintem annyira nem vészes, bár tudom, hogy sokan szeretik magyarul használni a mobiljukat, nincs ezzel semmi gond.
Desire-t ajánlom! Remek mobil. Multkor egy HTC hölgy prezentálta nekem néhány percben, Video.
Kijelzőben az a véleményem, hogy kinek mi tetszik. Nekem az amoledben kicsit túl nagy a kontraszt arány, nem tartom annyira élet hűnek. Kápráztató, de mintha nem a valóságot mutatná.
-
D@niel
addikt
válasz
Klemens #15837 üzenetére
Csak azért mondtam a Motorolát, mert net, sms-re simán jobb, mint az eddig említett Nokiák, és kb. olcsóbb is. Üzemidőben is jobb, effektíve mindenben.
Nem a sima N97-et nézd, hanem a minit, N97 minit
Baromi egyszerű dolog egy iPhone-t teljes értékűen kihasználni. Sokan fogalmuk sincs róla ez az "oldala" is mennyire jól kivan alakítva.
C96, Vivaz pro-kat felejtsd el. Utóbbinak pl. rémes a billentyűje.
-
D@niel
addikt
válasz
Klemens #15834 üzenetére
Szia,
egyből rá akartam vágni, hogy Motorola Milestone, csak aztán lent látom, hogy törlesztőre akarod venni. Ha esetleg még is megvennéd egybe, akkor ajánlom a Milestone-t, 83ért meg is van újonnan.
Jobban bírja az aksija, mint z N900-nak (ennek egy nap alatt biztosan le fog merülni), viszont a Nokiának a billentyűje jobb.Halványan, de megemlíteném még az N97 minit is. Remek a billentyűje. Netre nem az igazi, de az üzemidőben jobb, mint a 900-as.
Én ajánlom az iPhone-t -nekem is olyan van-, elég gyakran írok vele smst, e-maileket, és nagyon kényelmesen lehet vele dolgozni, azt kell, hogy mondjam. Szerintem gondold meg. Ezt meg tudod venni a T-nél részletre is, klassz konstrukciókkal adják. Ha normál használattal az N900 lemerül 1 nap alatt, az iPhone 2-t is kibír
-
D@niel
addikt
Nekem a Hero az egyik kedvencem HTC-től
ha ez segít valamennyit. Tehát akkor más HTC-n is gondolkozol, csak az újak közül már használtan. Mert amik most mennek, azok inkább 100 felett vannak 1-2 kivétellel.
De, tényleg lassú a Wildfire, a Hero sebességben rendben van, most akkor gyorsan végig megyek néhányon amit szerintem találsz max. 70-ért használtan.
tehát Hero: gyors, Android van rajta (ami mondjuk egy win 6.5-el szemben előny), a design szerintem egyedi, kicsit meg is kell szokni, pl. ha majd eldöntve netezel egy idő után lehet kényelmetlen lesz
HD mini-t is fogsz találni 70 körül használtan: ez baromi jó kis cucc, nekem egyszer bemutatták mit tud, le is videóztam: HD2 vs HD mini
HTC Aria, ebből épp ahol szoktam keresni nem látok használtan, de te lehet találsz. Eléggé ott van ez a gép is. Így annyira részletesen nem lehet róluk írni, mert többségén android van, jól tudsz vele netezni, bővíthetőek, kijelzőjük is rendben, mobilhoz képest jó képeket lehet vele csinálni.
Látok egy Legendet 75-ért, ez a Hero "utódja".
Nagyjából ennyi a mostaniak közül, a régieket persze találsz olcsóbban is, csak azok nem tudnak ennyit, az erősebb gépek meg ugye 80-90-100 körül vannak.
HTC Desire-t látok 85-ért. Én meggondolnám.
-
D@niel
addikt
Szia,
öcsém vett nem régiben az X10 minit és nagyon szereti! azt hiszem legjobban a mérete miatt, ill. tényleg gyors gép (600mhz proci), és jó képeket / videókat csinál. Nekem is talán a legjobban az a legszimpibb, hogy az 5megapixeles kamerával mennyire jó fotókat lehet lőni.
Én ezt ajánlom minden féleképp! (bár samsungot amugy is csak a végsőbb esetben szoktam), ha érdekel, csináltunk egy unboxing videót, elküldhetem a linkjét!
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #11404 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból kérdeztem...
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #11399 üzenetére
Kinetic scrolling milyen rajta? Mondjuk iPhone-hoz képest.
-
D@niel
addikt
válasz
Johnny001 #11387 üzenetére
Valahol érthető, ha hitelvizsgálatot csinálnak új előfizetés előtt, mert gyakran vannak / voltak vissza élések ezzel kapcsolatban.
Az meg már más, hogy meglévő ügyfeleknél szóba jön egy ilyesmi. Megértelek maximálisan, gáz, hogy ilyen ár kategóriában "törzsvendégnél" kötbért kell fizetni.Nem tudom mennyi időt vesz még igénybe, mire észreveszik: fontosabb dolog a jelenlegi ügyfelek megtartása, mint az újak berántása.
-
D@niel
addikt
válasz
saltrocksurf #11383 üzenetére
Ez új mobil ár. Keress rá argepdothu-n, speedshop-nál azt hiszem 39.000-ért láttam múltkor.
-
D@niel
addikt
válasz
saltrocksurf #11379 üzenetére
hali!
37.000-ért lehet kapni Nokia 5230-at, olcsóbb nem valószínű, hogy van.
-
D@niel
addikt
válasz
miniszter úr #11363 üzenetére
Nagyjából azonos aksi van benne a többhez képest. Ha nem hagysz hatérben futó programot, egy napot el kell vinnie.
Az tény, hogy az akkumulátor kapacitás nem fejlődik olyan gyorsan, mint ahogy igény van rá, de tegyük hozzá: az okos telefonok nem csak mobil telefonok, hanem egy kézi számítógépek: zene, böngészés, fotózás, e-mailezés, videózás, szinte mindenre használja az ember amire szüksége lehet, nem is csoda, hogy 2-3 napnál tovább nem igazán bírják egy töltéssel.
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #11353 üzenetére
Próbálja ki, igazából mindenre ezt szoktam mondani, de tényleg ez a legjobb megoldás.
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #11349 üzenetére
Szerintem a csatlakozó nem sokat mond el egy hangminőségről, javíts ki ha tévedek
Minőségi fülhallgató, EQ, ezek amik számítanak.
Kérdezze meg a tulajokat, állítom sokan használják zenére a Pulse-t!
Valószínűleg tisztában van vele, hogy: Pulse not iPhone
-
D@niel
addikt
válasz
Johnny001 #11335 üzenetére
Hi!
A T-mobile-tól kellene megkérdezni, hogy milyen havi díjas előfizetéssel vásárolhatod meg a mobilt, és mennyit kell majd fizetned /hó.
"az meg csak sima telefon" - manapság a 6700 classic is sima telefonnak számít. Ha fényképezésre / zene hallgatásra / internetezésre / navigációra / filmezésre (vagy ezek közül többre is) szeretnéd használni a mobilod, mást kellene választani.
-
D@niel
addikt
Üdv.
Én mindenképp az N97 mini-t választanám. Előny:qwerty, gyorsaság, érzékenyebb kijelző. X6 valószínűleg tovább bírja egy feltöltéssel. X6-on jól lehet zenét hallgatni, játszani, esetleg filmezni, mini-ben hasonló szinten lehet az e fajta igényeket kielégíteni, ráadásul ezen jobban lehet szörfözni is.
-
D@niel
addikt
válasz
miniszter úr #11337 üzenetére
Moto Backflip!
[origo] techbazis-on épp van is róla egy teszt.
Qwerty miatt jól lehet rajta msn-ezni, internetezni ilyen ár kategóriában már majdnem mindegyik modellen kiválóan lehet, viszonylag elfogadható fényképeket lehet készíteni többségükkel.Fejből nem tudom a Moto Dext-en kell-e konvertálni, ez is full qwery-s mobil, remek a gombsora (tapasztalat), kamera is viszonylag rendben van.
Kijelző, gombsor (msn végett) miatt még a Milestone is remek választás.
Mindhármon Android rendszer van, viszonylag jó hardverrel párosulva. Eredmény így hangzik: gyors sebesség.
Szerintem virtuális gombsoron is jól lehet gépelni, ha egyet értesz ezzel, ajánlom még figyelmedbe a HTC Desire-t.
Nokia N900: gombsor remek, kijelző filmezése szintén megfelelő.
Elnézést, csak épp, hogy megnyitottam a topikot, nem láttam az előző bejegyzésed...
-
D@niel
addikt
válasz
maathe #11298 üzenetére
Moto Milestone-nak szerintem tökkéletes az érintője! Múltkor volt a kezemben, lencse végre is kaptuk: Moto Milestone hands on.
-
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #11290 üzenetére
Valszeg értem már hol lehet a problematika...
pedig csak vissza kell olvasni, ill. figyelni, hogy ki mire válaszolt.
no offense, továbbra is!
-
D@niel
addikt
Jadro"No végre beláttad hogy túl van árazva és nem mindenkinek oylan jó vétel mint ahogy Te beállítottad. ( Mindenkinek ilyet kell venni ugye...) "
Nem gondolom azt, hogy túl lenne árazva. Idézz kérlek, amikor azt mondtam, hogy mindenkinek ilyen kell!
az általánosítással csak magadat minősíted..
"Szerk: Senki sem mondta hogy mobilnet nélkül! Van mobilnetem, nem akarok újat. Világos a különbség? Értelmezni kellene amit sokszor leírtunk már."
Arra írtam a mobilnetet, hogy ez pont az iPhone lényege
Értelmezni kellene amit leírtam
"Nem, nem csak a T-nél lehet Iphone-t vásárolni, és a T-nél is lehet csomag nélkül."
hmmm... arra írtam amit írtam, hogy ELŐFIZUSAN, ITTHON, csak a T-mobile-nál van JELENLEG iPhone
Ricardo Karma írta: "Szerintem ezzel a véleménnyel egyedül vagy." Erre én: "iPhone mobilnet nélkül? Te jó ég....."
Mindketten 2 mondatot írtunk, amit én írtam 1.nek, az Karma 1 mondatára volt a válasz, 2. mondatom Karma 2. mondatára volt a válasz
-
D@niel
addikt
Basszus, nézd meg az árat a T-honlapján, és akkor nem kell nekem leírni...
5ezres havi díjjal 2 év hűséggel, és 60e-t fizetsz 3G-ért. Többször nem mondom el, ha nem érted, nem érted.
Inarus"egy szolgáltatói készülékár nem ad valós képet a készülék áráról"
Jól látod
de a szolgáltatások hiányában az okos telefon nem ér semmit. Valós képet simán hogy nem kell adnia, kit érdekel, hogy ha előfizusan megveszed a smartphone-t, mennyibe kerül valósan? Az a lényeg, hogy az előfizetés neked kedvező legyen, lélektani határon belül fizess, jól járj vele, használd ki, fogd fel az előfizetést előnyként. A valós készülék ár meg relatív fogalom, előfizusan úgyis más mobilokhoz fogsz viszonyítani.
-
D@niel
addikt
válasz
Inarus #11266 üzenetére
Basszus, olvasd már el még egyszer mit írtál..........
"Mert az marhára nem releváns külföldi árakhoz és céges előfizukhoz mérve."
egy sima lakossági csomagban / konstrukcióban vett mobiltelefon havi díját, készülék árát szerinted van értelme összehasonlítani egy külföldi, céges csomaghoz képest? Ugye nem mondod komolyan?.....
-
D@niel
addikt
válasz
Inarus #11262 üzenetére
"Mert az marhára nem releváns külföldi árakhoz és céges előfizukhoz mérve."
Ha ilyen viszonyítási alapot képviselsz, akkor inkább hagyjuk. Csak mert akkor aligha fogok találni olyan telefont mondjuk a T-nél, amire nem mondhatnám, hogy "basszus, ez xy vagy yx-hez képest drága...."
"Arról nem beszélve, nehogy már a szolgáltató legyen a jófej csávó amiért európai szintet legalább már picit megközelítő áron kínálja a szolgáltatásait!
"
Sajnos ez a helyzet, máshol kedvezőbb árak vannak, de erről nem az iPhone tehet
ill. hasonló ár kategóriájú mobiloknál is hasonló differenciát találunk.
-
D@niel
addikt
linkeljem be, ahogy a srác percekig mossa az iPhone-ját, közben megy rajta a zene, és semmi baja nem lesz? vagy amikor a csóka beleejti a medencébe, kiveszi, és lám-működik?
Ha megkérdeznéd az iPhone topikban kinek érte víz a mobilját, hidd el, sokan vannnak...
Ha víz éri, egyből ki kell kapcsolni, és hagyni kell állni egy darabig. Ez arany szabály!Nézd meg a T-mobile-ban milyen előfizetéses konstrukcióban lehet iPhone-t venni! Szerintem az itthoni iPhone-ok elég kevés %-a kártyafüggetlen. Előfizu nélkül (vagyis mobilnet nélkül) az iPhone nem sokat ér.
Másrészt egy ismerősöm kiszámolta, hogy 5ezres havi díjjal vette a mobilt, + amennyit fizetett, 2 év hűséggel, olyan kedvezmények vannak az IKON csomagban, hogy tulajdonképp 7ezer Ft-ba került az iPhone-ja. Ha gondolod elküldöm PÜ-ben a számítást, valszeg utána másképp fogsz az árakhoz állni.
Mindenki csak jön azzal, hogy "Te jó ég, 200 az iPhone?!" tegyük már hozzá, hogy 140ért meglehet kapni dominósan, + 20 a függetlenítés, ez azért nem 200. Meg hát az előfizetés....10emberből 8 megáll ott, hogy 200ba kerül, a maradék 2 utána néz pontosan mi és hogy van, kvázi 10ből 2 vesz iPhone-t, ilyen egyszerű.
2007-ben megjelent az 1. iPhone. Mutass nekem egy olyan laptopot, amelyik 3 év elteltével átlagban napi 5 óra használat után is úgy működik, mint a 2G.
no offense, of course!
-
D@niel
addikt
Igen, vegyen az ember helyette laptopot, aztán meglátjuk 3 év múlva milyen állapotban lesz az iPhone-hoz képest. az App Store-t meg már nem is említem, végtelen jobbnál-jobb alkalmazással...Nem akarok vitát elindítani, de itt nem csak a logót fizeted meg, ill. a 32 gigát, hanem a minőséget, szolgáltatást, és kevesen tudják, hogy az Apple termékek áraiban (iPhone, iPod, Macbook) benne van a támogatási költség is.
(androidos mobilok is drágábbak mindig.)dni: milyen igényeid vannak?
Ha ez segít, én azért fogok most windows-os mobilt venni, mert az nekem jobban testre szabható. Naptárat szépen teleírom-jelez, nyitó képernyőt ezer féle képp fel lehet építeni ahogy a szájízemnek tetszik, stb stb. Xperia X2-ben pl. nagyon vonzó, hogy előre beállítom mikor épp milyen nyitó képernyő fogadjon, teszem azt 10-től 2-ig a hír csatornák látszódnak, 2-től 6-ig kontaktok, facebook, időjárás, 6-tól másnap 10-ig meg csak az óra, és az e-mailjeim.
De az is egy opció, hogy nem állítok be semmit, hane van 6 általam kiválasztott képernyő, és mindig csak rábökök az egyikre.Symbian, bada-ról nem nyilatkozom.
Maemo is remek, csak ebben sem érzem, hogy nagyon variálni lehetne a dolgokat.
Android-nál szintúgy, jó az x akárhány oldalas Sense, meg kirakom a kontaktokat, facebook, widgetek, de még ebben is korlátokat érzek, szerintem az a lényeg, hogy az egész felületet, nyitó képernyőt, menü rendszer felépítést, színeket, formákat, alakzatokat úgy variáljam, ahogy nekem tetszik.iPhone-nál ugye ilyet csak törés után lehet csinálni.
-
D@niel
addikt
válasz
tariattila #11224 üzenetére
a Legend még ott is 3G-zett ahol az iPhone 3GS csak GPRS-t látott...
-
D@niel
addikt
válasz
wandor0930 #11214 üzenetére
Már 11189-nél megvolt, köszi!
-
-
D@niel
addikt
válasz
Inarus #11190 üzenetére
elnézést, hogy leírtam a véleményem...
gyengébbek kedvéért egy kis magyarázat: nem tudtam, hogy ennyiért már lehet kapni, de ettől függetlenül nekem még ez is sokba kerül: nem néz ki jól, nem jó anyag használat, kevés tudás, és még sorolhatnám. elnézést, de ettől érthetőbben nem tudom elmagyarázni...
chubii: attól függ mennyire használod az iPhone-t. Nekem volt, hogy 3 napig nem töltöttem, pedig 1. nap majd 12 óra iPod ment, e-mail, meg fél óra telefon.
Ha jól belövöd a dolgokat, átlag használattal másfél napot vinnie kell. -
D@niel
addikt
válasz
wandor0930 #11184 üzenetére
Linket kérek, Nokia 5230, új, garanciás, független, és nincs 40ezer...
-
D@niel
addikt
Értem, így már más. Nézd, hogy őszinte legyek, nekem alapból a márkával van a bajom, hogy pontosítsak: a Samsung telefonokkal. Ha egy Samsung HD-t említett volna, azon is ugyanúgy vitáznál velem
Hát, az új rendszer...tényleg meg kell nézni mennyire válik be a nagyközönségnek, az iPhone OS az egyik legerősebb rendszer, van múltja, a másik meg most született, nem lehet ezt még egymáshoz hasonlítani.
Igazából szóba jött az N97 mini, Samsung wave, 3G helyett inkább 3GS-t kellett volna 3.-ként említenie, hogy korrekt legyen.
Nah, értjük már egymást! -
D@niel
addikt
csak annyiban ertettel felre, hogy en azt mondtam a 3 kozul kell mindenkinek az iPhone-t valasztani
persze csak az valassza, aki 3 ev mulvs is szeretne, ha gyors es zokkenomentes a mobilja...
Ha annyira jo a wave, majd meglatjuk az eladasi eredmenyeken...
Valoszinuleg felre ertettel, mert ha kicsit is utanna neztel volna kinek, hogy, milyen mobilt ajanlok, eszrevetted volna hogy keveseknek mondom az iPhone-t mint lehetseges opciot.
3G annyirs mult, hogy meg ezekben a napokban is sokan vesznek ujat, mert annyira jo telefon.No offense, detto!
-
D@niel
addikt
válasz
chubii #11161 üzenetére
N97 mini: ezen annyira nem is hiányzik a multitouch szerintem. Jól lehet így is közelíteni a böngészőben, ill. képeknél.
Billentyűi superek: jól lehet rajta gépelni, van köztük hézag, nem lehet mellé ütni.Samsungról én sosem fogok írni
iPhone 3G: Szerintem a 3 közül ezt kell választania mindenkinek! Ez a legjobb mobil. Ára szerintem nem kontra, mivel csak itthon tűnik drágának, mellesleg egyszer kell megvenni, és 3 év múlva is ugyanúgy fog működni. Flashről meg az a véleményem, hogy kevés oldalon van jelenleg sok flash tartalom, nem vészes, hogy nincs Flash támogatás, észre sem veszi az ember (én csak a cinemacity oldalán éreztem). A Flash-től még egy HTC Desire is letud fagyni, persze hogy nem támogatja az Apple.
-
D@niel
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest