- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
válasz
Szellem. #77816 üzenetére
Másodszorra sem fogadja el, hiába írtam be valid címet... Most már két törölt rendelésem is van és benne a pézem, inkább nem erőltetem... Mondjuk szólhatna azelőtt, mielőtt kifizetem és beírom a címet, vagy valami... Nem utólag írni egy ilyet emailben: "sajnáljuk. Rendelését törölni kell. Minden megrendelést alaposan ellenőriznek. Sajnos megrendelése (rendelési szám: 237685123) nem felelt meg az ellenőrzési feltételek egyikének, ezért biztonsági okokból automatikusan törlésre kerül."
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77770 üzenetére
Sorry, lehet azt nem olvastam. Az Avira mögött most akkor mi van? Ott is "Avast" motor?
Megjegyzem ez egy hosszú folyamat. Anno még ugye volt "antitrojan" vagy "antiransomware" stb. aztán már ugye jöttek a "minden az egyben" progik kvázi univerzálisak az "internet security"-k. Most meg már a "túl sok" fejlesztő/gyártó stb. és szünnek meg, vásárolják fel (kebelezik be) egymást.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77760 üzenetére
Lassan meg kell ezzel "barátkozni" hogy egyre kevesebb lesz a "ténylegesen" vírusírtót készítő cég, mint pl. amikor az AVG-t bekebelezte az Avast majd őket a Norton (és ha jól értem a Norton korábbi virusírtó fejlesztő brigádját szélnek eresztették és (gondolom) az olcsóbb Avast brigádjára hagyatkoznak. Jól tudom? Mint ha erről lett volna szó,hogy már a Norton néven futó termékek alatt is Avast motor van)
-
-
-
zazenke
őstag
válasz
Szellem. #77698 üzenetére
hát attól függ hová dobja fel.mert a számítógép asztalára nekem nem dobja fel csak ha megynyitom a program kezelő felületét ott ajánlja az egyik panel részen de ott is csak statikusan kivan írva hogy ennyi meg annyi hiba meg tisztítás és vegyem meg az optimalizáló szoftverüket de ott sem idegesít. Igazából magát a szoftvert beállítás után már nem igazán kell megnyitni
-
zazenke
őstag
válasz
Szellem. #77695 üzenetére
van a beállításokban egy kapcsoló hogy ne ajánlgasson termékeket promociókat . Onnatól kezdve lényegesen csendesebb lett nem dobál fel az asztalra hogy vegyem meg ezt meg azt. vettem az 1000 ft os termékulcsból 4 db.ot . Egy pár évig el leszek látva. Rendkívül költséghatékony
-
gulylali
csendes tag
válasz
Szellem. #77641 üzenetére
Köszönöm a választ. Problémán hogy hivatalos APK frissítés után az OnePlus 8t-n a kisegítő lehetőségek között a Kaspersky neve szerepel de kihalványodva ,nem kapcsolható be.Ráklikkelve ezt írja egy ablakban (Korlátozott beállítás. A saját biztonsága érdekében nem kapcsolható be). Így a böngésző és az email biztonság nem működik. Frissítés előtt működött.
-
riki
senior tag
válasz
Szellem. #77561 üzenetére
Köszönöm Padavan ,hogy kifejteted az oldalról a véleményed. Én bízom a megitélésükben. Példa ,most az Xp fórumban megjelent egy "új" verzió [link] ami támogatja a legfrissebb gépeket is ,remek böngésző tartozik hozzá Mypal. Kíváncsi voltam ,hogy a telepítő készlet tartalmaz e furcsaságokat. Eredmény, Total Sec 22, Defender 21, Kaspy 17 AVASt 0 . Total Sec ,tisztitása után ,minden kergető 0 talált. Most tesztelem, kíváncsi vagyok comodo 10 tűzfal társaságában mire képes a 0.3% felhasználó bázisú öreg rendszer. Mivel a linux lassan eléri a 6% ot a sötét oldal szerintem átvált az elhanyagolt distrokra . Mivel kicsi a bázis +32bit már nem kihívás.
És igen, ez a verzió tökéletesen működik napjainkban. Nem volt olyan weboldal ami fintorgott volna rá.
-
válasz
Szellem. #77502 üzenetére
A köztes-hsz pont mindenben helyretett!
Mondjuk csak egyszer kellett átgondolni, de témafeljövetelig eszembe sem jutott. De így akkor meg a vírustotal is teljesen átértékelendő: ha nem mondja hogy rossz, attól még lehet, hogy rossz, ha mondja hogy rossz akkor biztos, hogy rossz!
-
riki
senior tag
válasz
Szellem. #77423 üzenetére
Köszi,hogy megosztottad velünk az infót. Így már értem ,hogy miért rúgták össze a port a Qihoo val. Régebben a felhő adatbázist az Ő motorjuk vitte ,most már a saját Kupen motor . Már az ottaniak,sem élvezhetik a Bitdefender,és az Avira motor együttesét, mint eddig ,és mindezt ingyen.
-
válasz
Szellem. #77423 üzenetére
Pont azt akartam a "miért jó ha mard 3" témára írni, hogy itt mi ismerjük mind a 3-at, meg a történetet, de van ahol 2, vagy 1 ismert csak ebből a trióból, így az a piac biztos kuka ha pont az szűnik meg..
Az is benne van, azok közül akik csak megadták az számlázási adataikat 5-10 éve, és azóta előfizetők, ha a név megszűnik, akkor egy részük körbenéz, és megy másik névhez.
A fentit írvva jutott eszembe, hogy ha valami más szűnik meg, akkor a "milyen vírusírtót vegyek" névlistában nem mindegy, hogy 3-4-ből jön nekem a bevételem, 3-4 vagyok a 10-ből, vagy csak 1.
Logikusnak loigikus az "egybefejlesztés" meg hasonlók... csak nem szép. -
Dévacsen
senior tag
válasz
Szellem. #77417 üzenetére
Érdekes kis adalék, ugye a Gen Digitalhoz került Avira tulajdonában volt a Bullguard, amit azóta a Gen Digital kivezetett, lehet még kulcsot itt ott kapni hozzá de lényegében felszámolták, no minap kipróbáltam az Avira free verziót hogy jelenleg milyen..nem volt bajom vele , a régi gui most már sehol nem bukkan fel benne, ebben is van minden takarító, stb..amit hasznosnak találtam az az a rész ahol a végletekig testre lehet szabni, tiltani hogy a Windowsból mit engedek ki, a privacy fül alatt , telemetriai stb dolgokat..időnként egy két takarítás után tukmál hogy vegyem meg a pro verziót stb..de nem vészes.No de azt akartam írni hogy mikor leszedtem az Avirát, én utána mindig a regisztrációs adatbázist is kézzel egyenként kipucolom(minden antivírus,vagy program után is egyébként) no kérlek szépen ott figyelt egy Bullguard maradék mappa, ami nem volt ott előtte,ebből kiindulva bizonyos elemeit beépítették az Avirába, és utána kukázták magát a Bullguardot.Úgy hogy egy kilett vezetve, kíváncsi leszek az AVG meddig húzza, vagy melyik lesz a következő.
-
-
hemaka
nagyúr
válasz
Szellem. #77398 üzenetére
Eset Nod32 antivirus
miert? Ezt hasznalom mar vagy 10 eve, nem volt semmi gondom a virusokkal, feleslegesen nem ertesitget, van benne gaming mod.
Bankolni mar evek ota csak iphonerol/ipadrol, ha veszek valamit pc-vel netrol, amineleg ritka, revolut egyszer hasznalatos virtualis bankkartyat hasznalok.
A vpn hianyzik, de ez a legolcsobb verzio, csodak nincsenek. 😂 -
válasz
F-Secure Total
Safe-el indultam, de egy itteni ajándék ajánlattal Total-ra upgradeltem, köszönet érte újfent.
Minden maradt a régiben, csak több szolgáltatásom lett. Van, amit használok, van, amit nem. De így úgy gondoltam, bevállalom, a gépen semmit nem veszek észre.
Hogy miért : ezekért, meg amúgy is top védelem, gépet nem fog-játék alatt sem, nem zaklat fölöslegesen semmiért, a kezelőfelülete is emberi, átlátható, egyszerű. Nekem tökéletes.
Sőt, androidos telefonokra is feltettem, ott is Total-ként szerepel. Ott is észrevétlenül el van. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Kaspersky Standard (3 eszkozre)
Teljesen meg vagyok elegedve vele, anomaliak nalam nincsenek(vagy csak nem veszem eszre).
Azok utan, hogy ismerosnel ESET el lett tavolitva, majd Kaspersky talalt 3 trojait, amibol egy halozati fereg volt, azota koszonom, de bizonyitott. -
Winnie The P
őstag
válasz
AVG IS 3 éves licensz. Előtte F-Secure IS volt a gépen, de mivel nem találtam a licensz lejártakor jó áron, így váltottam. Eddig nincs gond az AVG-vel sem, teszi a dolgát, azt hozzá kell tenni, hogy nagyon keveset van a pc bekapcsolva. Inkább unokázom ha van rá lehetőségem.
-
Atish19
őstag
válasz
Kaspersky Plus.
Amikor kerestem erről jött a legtöbb jó vélemény és sikerült jó áron hozzájutni. Fél éve erősen gondolkoztam a váltáson. Mindig volt valami idegesítő apróság azonban az utóbbi hónapokban szerintem sikerült ezek java részét kigyomlálni. Augusztus vége fele jár le a 2 éves liszenszem. Szerintem újra adok neki esélyt, de ezután csak 1 éves liszenszeket fogok venni. 2 év túl hosszú idő vírusírtók téren. -
Cs1csó
titán
válasz
Avast Free.
A Defender mindig eltántorít a fárasztó dolgai miatt.
A Kaspersky-nél érdekes hibákba futottam bele
A Comodo IS-nél a AnyDesk-et nem hagyta rendesen működni, de egy játék indításánál is csontra fagyasztotta a komplett rendszert annyira, hogy csak a "hard" reset segített, kb. mint ha az áramot kapcsoltam volna le. -
-
roseA580
tag
válasz
Szellem. #77386 üzenetére
Szia!
Szerencsére nekem még ma is 367 napot mutat a használaton kívüli Plus licencem.
"mindig ugyan azt a licencverziót kell megvenni" ez igaz is lenne DE:
1.
Mint kiderült nincs szükségem a Premium Plustól különböző funkcióira.
2.
Mivel úgy vettem a prémiumot hogy a második év sokkal drágább lett volna, igy az egy éves prémium licenc valószínűleg azonnál aktiválódott volna, hacsak nem csinálok másik Kaspersky fiókot.
3.
Tapasztalataim alapján a promócióban használt kódokat sem lehetett ugyanarra a termékre aktiválni, mindig másikat kellett választanom.Egyébként pont most küldött emailt és felugró ablakban is jelzett nekem egy kritikus HDD problémát, amit még a regisztrált legutóbbi verziójú HDS Pro sem jelzett (mert nem tekinti kritikusnak)!
Mindenesetre elkezdtem az adatmentését. -
-
Piftuka
veterán
válasz
Szellem. #77324 üzenetére
Nagyon bosszantó dolog ez. Ráadásul én a Bitdefender-től közvetlenül vásároltam meg a terméket. Ám ezek szerint ez sem számít nekik.
Mindegy... Akkor megyek vissza az AVAST-hoz, "több rossz közül a kisebbet" alapon. (Remélem, már nem értékesítik az engedélyem nélkül az adataimat!)Jut eszembe... AVAST, vagy AVG... számít?
Mindkettő egy tulajdonban van, ha jól tudom egyazon motort használják, a teszteredményeik hajszálra megegyeznek... a screenshot-ok alapján még a felületük is hasonló.
Mert akkor azt veszem, amelyiket olcsóbban tudom megvásárolni. 1, vagy 2 éves liszenszet szeretnék 5 eszközre úgy, hogy telefonra is tudjam telepíteni.
(Ha esetleg tudtok megbízható, hivatalos webáruházat, ahol érdemes most megvásárolni, kérlek, írjátok meg! Köszi előre is!) -
Piftuka
veterán
válasz
Szellem. #77319 üzenetére
Ehh! Finnek...
- Pont most akartam írni, hogy a Bitdefender megtalált egy "Hiányoztál nekünk! Fizess elő 70%-os kedvezménnyel" ajánlattal...
Amelyről nagyon gyorsan kiderült, hogy a honlapjukon mások számára is elérhetővé tették pár napig.
Szóval, ahogyan korábban írtam, a pofátlanság teteje, amit művelnek a törzselőfizetőikkel. Teljesen hülyének néznek mindenkit. Ezért elvből nem fizetek elő náluk ismét.
- Mivel a teszteket is figyelem mindig, megyek vissza az AVAST-hoz! Az legalább olcsó és megbízható.
Már csak az a kérdésem, hogy ez a webáruház jogtiszta, hivatalos forgalmazójuk, mint a Serialcarts? -
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Szellem. #77299 üzenetére
Pontosan!!!
A program egy legitim alkalmazas, ceges szinten hasznaljuk. Ne rohogtessen mar egy AV, hogy tiltja nekem azert, mert nehany együgyű bedől a csalasoknak es egy bejovo kapcsolódást engedelyez. Akkor tiltsuk mar le a bongeszoket is, amiert annyi sebezhetoseg van bennuk. Sőt, tiltsuk az egesz oprendszert is. -
válasz
Szellem. #77290 üzenetére
.... ha mindegyiknek lenne külön topikja, akkor is lenne értelme hogy ez itt is szerepel. Emellett nem csak úgy lehet meghatározni egy "melyik a legjobb" kérdésre a választ, hogy csak a jó oldalt hasonlítjuk össze. (pl ez az anydesk tiltás "mert a kalapáccsal fejet is be lehet törni, így a kalapács tiltott" alapon picit ehh... A legjobbakból már kiszorulna -nálam- már csak emiatt is.
-
merqree
őstag
válasz
Szellem. #77237 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Ami érdekes: ha 5 eszköz 1 évet választom, akkor kiírja a serialcart, hogy csak Németországban aktiválható.
Ami plusz kérdés mind a magyar, mind a további értékesítők tekintetében, hogy vajon a Safe Kids is része vagy sem a Premiumnak.
Mert nekem az miatt van a premium csomag a Kaspersky-nél (ha ott veszem meg maj új termékként, akkor egy évre az is benne van a licenszben).
E tekintetben van információd? -
merqree
őstag
válasz
Szellem. #77232 üzenetére
Ha meg akarom újítani, akkor 40ezer.
Ha megveszem, akkor 17ezer, de:Így működik az előfizetés: Előfizetése a vásárlás napjával kezdődik, és automatikusan megújul minden előfizetési időszak végén, így a védelem megszakítás nélkül biztosított. E-mailben küldünk Önnek egy emlékeztetőt a közelgő díjfizetésről, és a következő előfizetési időszak kezdete előtt a kedvezmények nélküli árat (amely változhat) fogjuk felszámítani Önnek. Előfizetését bármikor lemondhatja.
Ezt használom: Kaspersky Premium 1 év védelem 5 készülék számára
-
Munkas
aktív tag
válasz
Szellem. #77213 üzenetére
Pl. pár naponta feldobja, hogy ezt kapcsoljam be, azt telepítsem, mert nem védett a rendszer, hiába állítottam be már fél éve, hogy nem kell az adott funkció. És azért nem kell, mert az nem védelem, hogy mindet letilt vagy letöröl, amiről ő úgy gondolja, hogy káros lehet. Így is szinte minden adatmentéskor kiderül, hogy a „kis rohadék” suttyomban törölt fájlokat, hiába van beállítva, hogy ne tegye, vagy mindig kérdezzen rá. Az sem ritka, hogy pl. telepítéseknél a Norton nem enged ezt-azt végrehajtani, és ki kell kapcsolni egy időre. Ahol meg kellene, pl. levélszemétnél, ott meg szinte mindent beenged.
Az üzletpolitikájuk meg a pofátlanság csúcsa: Vesz az ember egy éves licenszt, aztán a telepítésnél kiderül, hogy bankkártya regisztráció is kell hozzá (aminek a terhelhetőségét le is teszteli), és alapból úgy indul, hogy majd automatikusan megújítja az előfizetést, de nem is azon az áron, amin megvettem, hanem általában többször annyiért (a jövőben aktuális listaárat fogja leszedni, még akkor is, ha épp lesz a Norton oldalán kedvezményes lehetőség is). És ennek a kikapcsolása sem egyszerű, mert el van rejtve, és még a webes Noron fiókban is kell vagy három megerősítés, miközben végig fenyeget, hogy ha leválasztom a banki adataimat, akkor nem tud megvédeni. Szerintem a Norton gyakorlatilag maga egy zsarolóvírus -
válasz
Szellem. #77213 üzenetére
Gondolom arra, hogy a fiókban meg kell adni mindent, személyes adatokat, bankszámlaszámot, stb.
Munkas : Azokat később lehet törölni, ha meg vagy elégedve magával a programmal, érdemes meghagyni. Ha mindenképp váltani akarsz, a fentebb említett védelmek az ajánlottak.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77188 üzenetére
A COD nem opció konzolon? Igaz belső nézetes lövölde, és jobb a bill+egér kombó de meg lehet szokni a kontrollert is. Akkor lehetne kukázni a Windows-t is.
A McAffe jó volt ameddig a névadó tolta a szekerét, de aztán ő is elQurvult, végül talán az Intel vette meg most meg talán más a tulaj (zavaros majd utánanézek)
A Norton-ról keveset tudok, nagy cég az egyszer biztos.
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77083 üzenetére
Talán beszéltünk már erről de ez a "game mód" kvázi egy "intelligens" mód: amikor valamilyen teljes képernyő alkalmazást futtatsz nem dobál értesítéseket, nem futtat erőforrás zabáló vizsgálatokat, nem keres frissítéseket még ha azok ütemezettek is lennének arra az időpontra.
Erről lenne szó? Ez ma már szinte minden védelemben aktív. Klasszikus egyéb példa: amikor egy prezentációt futtatsz akkor nem fog mindenféle értesítést dobálni ami egy több száz fős előadás alkalmával elég ciki.CIS PREMIUM 2025: eltávolítottam, és "megjavult" az AnyDesk alkalmazás (azonnal kapcsolódik a másik számítógéphez)
-
Piftuka
veterán
válasz
Szellem. #77076 üzenetére
Akkor miért külön termékként értékesítik a "Norton 360 for Gamers" változatot?
-
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #77041 üzenetére
Első benyomás:
- nagyon jó a felülete, a dark téma kiváló, gyors is a GUI megjelenítése (reszponzív, talán ezt szokták erre momdani)
- a RAM és CPU terheles nagyon alacsony (írom ezt Avast Free-hez viazonyítva is, ami közismerten nem magas RAM és CPU igényes)
- böngészés gyors (FF)
- az alap(gyári) beállítások nudli, mindenképpen időt kell szánni a beállítására, több dolgot is aktiválni érdemes, igény szerint több visszajelzést kérni
- a "gyors" rendszervizsgálat tényleg gyorsEgy negatívum:
A játékom mappáját kivételek közé tettem, de gondolom mivel rendszerfájlokhoz is hozzá kell nyúlnia ezért dobott pár kérdést ezeket okéztam megjegyeztettem biztonságosként.Ezután: csonttá fagyott a rendszer se az egér se a bill nem reagált, csak a "hard reset" segített: benyomva tartottam a bekapcsológombot így indult újra.
Ezt mégegyszer eljátszottam de utána már óvatosabb voltam: végignéztem a beállításokat, hogy miket blokkolt tett gyanúsak közé, és miután ezt rendbe tettem tökéletesen indult a játék, azépen fut (toltam is egy meccset eFootball PES)
(Annyi mentség hogy ez a játék nem az alap játék (PES21) hanem teljesen önálló a PES21-en alapuló de önálló telepítővel (offline) menűven és számos módosítással rendelkezik kvázi egy nagy MOD az egész.
Nem csoda, hogy nem ismeri, nem a legfrissebb FIFA (már nem így hívják tudom) amit több milliónyian játszanak, van digitális aláirása, reputációja stb.A napi tesztek ezek uán fognak következni. Pár nap, egy-két hét és lehet tudok újabb tapasztalatokról beszámolni.
Összességében nagyon szimpatikus, de érdemes a játékok indítása előtt azért felkötni a gatyát.
-
Semplar
őstag
-
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #77008 üzenetére
Mentettem képeket a telepítéstől kezdve, de a kora reggeli negatív hullámú bombázás áldozatai lettek.
így most csak ennyi látszódik teljes vizsgálat közben.
Amúgy olyan, mint a béta volt, kivéve, hogy először "véletlenül" felraktam az antivírust is, ami kellemes meglepetésre sokkal kevésbé érződött mappák tallózásánál + a feladatkezelőben is csaknem nulla erőforrást mutatott.
-
Semplar
őstag
válasz
Szellem. #76959 üzenetére
Megértelek a késéssel.
Teszt: [link]
Cruelsister csak windows 7 skint/startmenüt használ, de windows 10, vagy 11 -en tesztel.
Nem potyára használom az Ő beállításait(ezt Cs1csó -nek is írom), mert nem használja a lassú helyi antivírust és a zargató HIPS -et + rendkívül erőforráskímélő a gépnek. Az elszigetelőjük miatt nem váltok, mert a nulladik napi támadások ellen már bizonyított. -
Cs1csó
titán
válasz
Szellem. #76959 üzenetére
Ha elindulna a teszteken a proaktivitás stb. miatt a tesztmetódusokon tuti kismillió "fals" riasztás lenne mert ugye ha komolyan be van állítva akkor minden xarra jelez, pl. van egy játék telepítő ami ha lefut utána megnyitja a böngészőt ezt "hook"-nak minősíti ami igaz de nem káros és ez csak a jéghegy csúcsa (azért írom így, hogy nem ebbe kell most belekötni ebbe az egy kiemelt apróságba)
Az nem elég, hogy AMIT ISMER az mehet hanem legyen valami halvénysegédlila fogalma arról is amit nem ismer.
Más védelem is bejelez erre-arra ami régi cucc a gépen stb. de ez elenyésző. Ellenben a Comodo-val. -
zazenke
őstag
válasz
Szellem. #76938 üzenetére
olyan érzésem van amúgy hogy ezeknek a neves vírusírtóknak eléggé alávágott a microsoft ami már elég jó eredményt képes produkálni a teszteken is. A baráti körömben már többen is mondták hogy hülye vagyok ha pénzt adok egy vírusvédelemért mert a defender is tökéletes védelmet ad ha az ember nem egy hardcore élesben tesztelgető. És a közelgő win 12 ben ez mégjobb lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Hegesztés topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest