- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
snorbi82 #77747 üzenetére
Virtuális. Ugyanaz, mint amit tavaly használtam, de amúgy megpróbáltam a többi virt. kártyámat is, de azokat sem engedi. Visa, Mastercard egyaránt.
Nincs indok, ennyit ír:
"A fizetése el lett utasítva és a megrendelés törlésre került. Megerősítjük, hogy a hitelkártyája nem lett megterhelve."
A support oldalon pedig csak banális dolgokat ír, semmi konkrét:
"If you encounter problems with your payment when ordering a license or subscription for Kaspersky applications:
Make sure you have entered the details such as bank card number, name and zip code correctly.Update your payment details if your bank card has expired. For instructions, see this article.If the payment was declined, try another payment method. For example, a different bank card.If the payment page is displayed incorrectly, try opening it in the incognito (private browsing) mode.If after completing the purchase you received a request for additional information, for example, a photo of your ID, then you have entered some details incorrectly. Please provide the required information or make another order with correct details." -
snorbi82
senior tag
válasz
snorbi82 #74133 üzenetére
Frissebb verzió ez alapján lett: Töltse le a Norton Remove and Reinstall eszközt. Elég szemét módja, hogy így frissüljön, de legalább friss.
-
-
-
-
-
-
-
Xelo
addikt
válasz
snorbi82 #71914 üzenetére
a legújabb windows 11 frissítés óta akadnak gondok chromium alapú böngészőkben védelmi kiegészítőkkel, eset pl azt ajánlja ideiglenesen kapcsolják ki az emberek a biztonságos böngészés opciót.
érdekesmód nem mindenkinél okoz problémát, itt minden rendben működik. -
-
-
-
Xelo
addikt
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
snorbi82 #68311 üzenetére
Erre még válaszolni sem lehet annyira nem vagy képben velem kapcsolatban...
jaj...
De, ha már ennyire okosat akartál írni, akkor erre mondj már valami konkrétabbat, mert érdekel.
"Pár gép volt már nálam amin nagyon jó oldal miatt kellett legyalulni. "
Melyik oldal és mi történt? Milyen OP rendszer, melyik böngésző, milyen védelem stb...ui: Mielőtt valami idióta Terinéninek néznél, tudom milyen kártevők léteznek és mire képesek. Tökre nem arról volt szó, csak azok a rosszindulatú kártevők nem kerülnek maguktól egy gépre...
Pano: Átraktam OFF-ba, de szerintem a kártevős téma nem nagyon nevezhető offnak itt. Talán néha elfér ilyen is a sok chat mellett.
-
-
Dévacsen
senior tag
válasz
snorbi82 #61241 üzenetére
Nem minden esetben van ebből baj,eltérő a vírusirtók viselkedése,van amelyik csak futtatáskor ugrik.Nálam defender nél így volt,csak nem tudom miért,mert van akinek le sem engedi tölteni a defender.Comodonál is így van adatbázisból kevesebbet ismer fel mint az átlag,ezért lesajnálják akik nem ismerik,de futtatáskor megy a sandboxba ha idegen a fájl.
-
salaud
aktív tag
válasz
snorbi82 #59592 üzenetére
Azért megszexuálhatná már önmagát az F-secure is. Gondoltam újratelepítem, hátha akkor kikapcsolja a Defender-t, oldalra fel, letöltés. Regisztrálj, vagy lépj be. Belépek, átdob a My F-secure oldalra, letöltési lehetőség nuku. Visszalépek a letöltési oldalra, regisztrálj vagy lépj be. Mi a retekért nem lehet simán letölteni a telepítőt mint bármelyik másik cég termékénél? Őszintén bevallom, nem fizettem érte, karácsonyi 1 éves promócióból van, de azt hiszem, idén nem keresek promót ha lejár, Defender és ennyi. Annyira elegem van hogy mint felhasználót, folyamatosan szivatnak, hogy küzdenem kell egy nyamvadt letöltési linkért is.
A defender kikapcsolását amúgy megoldotta a mai frissítése az F-secure-nak, most vettem észre.
-
Greenebola
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
snorbi82 #31076 üzenetére
Jogilag nem kötelezhetnek egy adott termék használatára hanem csak ajánlanak 1-et a sok közül . Adott védelem felépítését előírják bizonyos feltételekkel de lényege ,hogy védelem legyen .
8. melléklet a 30/2012. (III. 24.) VM rendelethez
A kliens gépeken kereskedelmi vírusvédelmi megoldás, érvényes előfizetéssel, ajánlott vírusvédelmi rendszer a McAfee (VSE 8.7).Vagy már nem így van
-
Qasam
aktív tag
válasz
snorbi82 #31071 üzenetére
Szia!
http://virusirto.arukereso.hu/mcafee/
De van féléves promó is belőle: McAfee Internet Security 2015 - 6 hónapo promó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest