-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Munkas #77223 üzenetére
Ez nálam is és mindenkinél így van sajnos. Van egy olyan pipa, amit ha kikapcsolsz elvileg nem mutatja ezeket. De sajnos hiába kapcsolja ki az ember akkor is a pofájába dobja.
A Norton Community fórumon egy valag poszt van erről és mindenki elégedetlenkedik emiatt. De szartak a felhasználókra. Továbbra is erőszakoskodik a program.A bankkártyás témát meg nem kommentálom. Igazad van ebben is.
Vegyük példának a Kasperskyt. Ha a Kaspersky oldalán veszel kulcsot, az jelzi, hogy a hosszabbítás drágább lesz. Korrekt, hogy jelzi.
Majd a fiókodban és a vásárlásnál ott a pipa az automatikus megújítás mellett.
DE! Amikor megveszed a terméket az oldalukon, azonnal jön egy e-mail, hogy hol tudod pontosan kikapcsolni az automatikus előfizetést. Ez így korrekt. Illetve az is, hogy ha veszel egy viszonteladódtól kulcsot, nem kell megadnod a bankártya adataidat új fiók esetén, ha beírod a megvásárolt kulcsot.Sajnos egy barátom aki AV viszont eladó jelezte, hogy agresszív a Norton üzletpolitikája és nem ügyfélbarát.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Munkas #77220 üzenetére
101%-ban igazat adok neked. Érdekes, hogy ez ellen nem tesznek semmit. A többi cég egybeolvadásával egy szörnyeteget hoznak létre ami nem feltétlen lesz jó nekünk. Nem kell megvenni és kerülni kell őket. McAfee meg ilyeszgeti az embert állandóan miközben nem próbaidős a program.
-
Munkas
aktív tag
válasz
Munkas #77220 üzenetére
Ma pl. ez húzott fel:
Nem kértem, hogy teszteljen, csak feldobta, hogy tlejsítmény kockázat is van ám, és arra klikkleve, már jött is a sok "okosság":
57 000 teljesítmény probléma ??? Még jó, hogy működik a gép és nem negatív a teljesítménye.
800 sérült beállításjegyzék ??? Ha ennyi lenne, akkor nem sok jó maradt volna.
1800 parancsikon probléma ??? Kicsitl több mint 18 parancsikon van. E szerint mindegyiknél van 100 hiba. Ez sem túl hihető.És persze 15$, de ha becsukom, akkor adnak ingyért is, két hétre, utána meg 35$ kiszámláznak automatikusan, kérdezés nélkül.
Lassan már egy scan-t se merek lefuttatni, mert azért is számláznak, ha nem figyelek oda, hiába az előfizetés
-
Cblacksmithc
tag
válasz
Munkas #77220 üzenetére
Nekem is van nemjótapasztalatom-.
Igaz, már jó ideje használom, de nem értem, hogy miért jelzi folyamatosan, hogy vegyem meg az utilities-t, mert szemetelt a rendszer, törölt fájlok vannak, böngészési előzmények vannak stb. amik lassítják a rendszert. HA nem akarom megvenni, márpedig nem akarom, miért nem látja, hogy ezt akarom és többet nem jelez ?
-
-
válasz
Munkas #76553 üzenetére
Köszi, hogy mindezt leírtad. Ilyen észrevétel is kell, hogy legyen a topikban.
Ettől még a termék nálam és másoknál észrevehetetlen. Sokszor elhangzik a topikban, hogy nem minden védelem viselkedik ugyan úgy mindenki gépén. Ezért kell az, hogy az ember a vásárlás elött kipróbálja őket! 30 nap alatt bőven kijönnek ezek a hibák.
Természetesen a Norton sem tökéletes mint egyik termék sem.
A mondanivalód azon részével egyetértek, hogy nem éppen elegánsan old meg dolgokat, főleg a bankártyás témát, de nekem szerencsém van, mert régi a fiókom.
Nincs beállítva semmilyen bankkártyás adat és semmi ilyesmi, így sosem kérte nálam.
De ahogy írtam ettől még én sem szimpatizálok ezzel.
Vanna hülyeségei ezt aláírom.
Nekem még nem törölt semmit sem amit nem kellett volna, de figyelem.
Ha valami komolyabb téma addódik nálam, akkor értelem szerűen repül.De ahogyan már sokszor írtam, mindenki azt használja, amivel a legkisebb vagy semmi gondja sincs.
-
válasz
Munkas #75711 üzenetére
Ezért nem szeretik sokan a Nortont. Külföldi fórumokban szidják is emiatt.
Veszel egy licencet és nem tudok a fiókodban beaktiválni, mert kártyaadatok, stb. kell feleslegesen. had döntse el a user, hogy akar e tovább is előfizetni vagy sem. Ne kényszerítsenek rá ilyen trükkökkel. -
Munkas
aktív tag
válasz
Munkas #75709 üzenetére
Csak úgy engedi magát telepíteni, ha előtte fiókot is regisztrálok hozzá. Sok értelmét nem láttom, de megcsináltam. Közben kiderült, hogy nem lehet csak úgy regisztrálni, hanem be kell állítani, hogy megújuló előfizetést akarok, ami a követkető évtől valami 100 € körüli összeg lesz, de később bármikor lemondhatom. Jó, legyen. Megcsinálom a fiókot, megyek a számlázási adatokhoz, hogy lemondjam az ismétlődő előfizetést, erre kiderül, hogy azt csak úgy lehet, ha törlöm az előfizetést az ügyfélszoláglatnál. A fiókot lehet a menüből is (amivel nyilván avval ugrott a progi használhatósága is), de az előfizetést nem (így jövőre akkor is leszednek, ha nincs is fiókom, és nem is használtam soha terméket.
Ezek után magát a szoftvert fel se tettem, mert úgy nézett ki, hogy sikerült olyan vírusirtót beszerezni, ami önmagában egy zsarolóvírus.
Azán minden mindegy alapon nekiláttam a lemondásnak. Nem tudom, hogy a magyar nyelvű fordítás lett e megtévesztő, ahol az inkorrektség határáig kitolták, hogy nem lehet egyszeri vásárlás, mert úgynem tudom használni a terméket. Nem tűnt kétértelműnek, hanem kifejezetten azt írták többször is, hogy ha most megerősítem, akkor vége, nem fogom tudni használni, és biztosan törölni akarom e. Igen. Erre új ablak: Ők nem fogják a jóváhagyásom nélkül beterhelni, és ha most megerősítem, akkor tényleg törlik. Igen. Új ablak: mindeképp szónak előtte 60 nappal (ehhez képest az emailben egyértelműen leírták, hogy „Ön felhatalmaz minket arra, hogy az előfizetési díjat legfeljebb 35 nappal az előfizetés megújításának esedékessége előtt ráterheljük a megadott fizetési módra”). Biztos. Igen. Új abalak: Adnak még egy hónapot ingyért, ha nem mondom le.
De, töröljétek. Erre visszadobott a menübe, és elküldték, hogy mégis csak az előfizetést mondtam le, de egy év múlva lejár.
Azért ez kicsit olyan érzés volt, mint amikor felveszek egy testőrt, aki egyből mögém áll a pisztollyal, hogy fizessek még neki, mert baj lesz. Aztán amikor megfordulok, hogy nem, akkor közli, hogy nem úgy értette.
Nem fokozza a bizalmamat. Remélem a Noron IT-sei nem ilyen hitványok mint a sales-ek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest