- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
merqree #77416 üzenetére
Azzal nincs gondom, ha egy cég pénzt akar termelni a befektetései után. Azonban ez a 3 termék egy és ugyan az csak más néven. Ez az értelmezhetetlen kategória.
De a hasonlatod nem éppen találó.
Inkább ha az autóknál maradunk, vegyük a Volkswagen Csoportot. Audi, Porsche, Bentley, Lamborghini. Pl. a Q8 mint Audi az alapja a Lamborghini Urusnak. Ugyan az az alap, de más a termék teljesen. Vagy ott az Audi Q7, ami a Bentley Bentayganak az alapja. Mégis más a két autó. És ezek nem csak a karoisszériában (a bőrben) tűnnek másnak, hanem mások is.
Nos, itt a Gen Digital esetében ezt nem lehet elmondani. 3 ugyanolyan termék, ugyan azzal a beltartalommal, csak a bőr más. -
-
válasz
merqree #77256 üzenetére
Azt a problémát én is észrevettem, és erre azt írta nekem a serialcartos úriember, hogy egy Németországi VPN-el be lehet aktiválni a kulcsot és után már simán működik.
Tehát amikor megveszed és beaktiválod, akkor az aktiválás elött Német VPN-t kell bekapcsolni. Ha már aktiválva van, akkor simán működik.A Safe Kids szerintem része a csomagnak. De kérdezd meg nyugodtan tőlük ezt.
https:// support.serialcart.comDe írtam a barátomnak a serialcartnal és feltettem neki ezeket a kérdéseket. Ahogy válaszol megírom neked.
-
-
-
-
bollokcs80
Korrektor
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
merqree #77128 üzenetére
Nekem újabban piszkosul belassítja a gépemet, minden program megnyitásánál perceket várok, nem tudom, hogy lehetne megrendszabályozni, próbáltam a beállításokat módosítgatni, de nem sok haszna van. Ha leszedem, flottul megy minden, de akkor meg csak a Defender véd.
Keresek más alternatívát, de nem sok van és még lenne a licenszből fél évem.
A mobilos verziója viszont nagyon jó Androidon. -
merqree
őstag
válasz
merqree #77126 üzenetére
A Bitdefender Family Pack-et néz(t)em, abban benne van minden, amire szükségem lenne, annak is még tűrhető az első éves díja, az F-Secure picit húzósabb.
Igaz, sem a Bitdefender, sem az F-Secure eesetében nem kellene a kaspersky-t fenntartani, ha jó olvastam a szülői felügyelet bemutatóját. -
válasz
merqree #76838 üzenetére
Azt nem is néztem korábban (a FB kieg jobban megakasztott).... most néztem rá a cikkre csak, de nem érződik annyira elfogultnak az oldal (amennyire a cikket, és cikkcímeketcímeket félperc alatt átgörgettem), de újfent: ublock hard mode, és boldogság:
az egész oldal-alap-váz olvasható. -
válasz
merqree #75085 üzenetére
Szia.
Mivel családon belül lesz a kód felhasználva, elég a Te Mykaspersky fiókod.
Plusz a fiókodban beírod a kapott kódot és hozzá tudod adni a többi eszközt.
Akár át tudod küldeni hivatkozásban, stb.
De a lényeg, hogy maga az előfizetés a te fiókodban lesz aktiválva és ahhoz lesz rendelve. Így célszerű azzal a fiókkal bejelentkezni az összes eszközön.Felsoroltál másik 3 terméket. Én a Kasperskyt javasolom, de azt neked kell tudni, hogy a számodra melyik a 3-4 termék közül ami szimpatikus.
-
junior11
veterán
válasz
merqree #75072 üzenetére
Igen, ezt (is) jó lenne tudni, viszont az eredeti cikk sem említi ahogy néztem.
Amúgy, szerintetek ha a böngészőben tárolt jelszavakat - pl. Firefox és MS Edge esetében mesterjelszó védi - akkor is "sikeres és eredményes" a lopás? Magát a mesterjelszót ilyenkor a Windows titkosítva tárolja? Ezt is meg tudja szerezni egy ilyen kártevő? Mert feltételezem, ennek hiányában a jelszavakat csak titkosítva fogja tudni megkaparintani, nem?
-
Cs1csó
titán
válasz
merqree #74836 üzenetére
Ez okés, de van már pl. HTTPS azaz a két végpont közötti titkosítás az nem számít? Tehát okés látja, hogy mely szerverek között továbbítja az adatokat, és az adat mennyiségét és de bele nem láthat. Nyilván az NSA vagy akik értenek hozzá feltörik az adatfolyamot de ez mennyire általános.
-
BigBear
senior tag
-
válasz
merqree #74828 üzenetére
Illene hogy kikapcsolható legyen az üzenet/értesítés, jelzés... Nekem F-secure-ral is ki van kapcsolva (igaz más, de) a böngészőnyitáskori "jaj nincs fent az addon" értesítés, mert nem úgy használom a gépem, ahogy ő gondolja: egy böngésző mindenek felett..., és van böngésző aminél kifejezetten nem akarnám, hogy az fent legyen, de egyedileg nem állítható, az összesre nem fogom feltenni, az értesítés zavar, így a funkció nem használt...
-
junior11
veterán
válasz
merqree #74815 üzenetére
Ma én is megvettem a BD Family pack-ot (15e/1 év), nálunk kiárusítva volt 2,99€-ért. Bár nekem elég a Microsoft Defender is, de ennyiért megérte, majd valamikor felrakom kipróbálni + androidra is.
Ami nem tetszett nekem a BD-vel kapcsolatban:
- gyengébb gépen, bár sokat fejlődött, azért még kicsit mindig érezni a hatását a Defenderhez képest
- 350-500mb memóriát kér (tudom, manapság ez már nem gond) alapból
- a programot megnyitva néha másodpercekig semmi sem történik, csak azután reagál, keresési folyamat során a megnyitott ablak néha magától másodpercekig megfagy, szintén nem reagál
- néha percekig képes végezni a frissítéseket, ami a konkurens termékeknél másodpercek kérdése
- FF böngészőt megnyitva BD mellett legalább kb egy percig csak homokórázik a böngésző, nem nyílik meg azonnal, mint a többi (erről a problémáról a Malwaretipsen is írtak)Talán kb ennyi jut most hirtelen eszembe, persze ez nem jelenti azt, hogy másoknál is jelentkeznek ilyen jellegű problémák, amúgy, mint védelem, állítólag továbbra is az élvonalban van a Kaspersky mellett.
-
Cs1csó
titán
válasz
merqree #74810 üzenetére
Ez sajnos így megy, igazán csak akkor "'akcióznak" amikor:
1. új ügyfeleket akarnak bevonzani
2. régi ügyfeleket megtartaniHa egy régi ügyfél nem "veri az asztalt" akkor neki egy emelt áron fogják adni, ez valahol logikus az ő szempontjukból és azt emberi megszokásra apellálnak hiszen megszoktuk, hogy mindig mindennek az ára megy fel, az, hogy most ez a "infláció" csak 3-5% vagy 30-50% az már globális vagy helyi gazdasági helyzettől függ. Tehát minden évben fognak egy egy 5 vagy akár 10%-ot emelni "suttyomban" ezért kell figyelni.
Hasonlót csinálnak a telekommunikációs cégek is aztán amikor lejára a szerződésed minimum ugyanolyan áron hosszabbíthatnál ilyenkor verni kell az asztalt hogy elviszed tőlük a 3-4-5 vagy több telefont tartalmazó szerződésedet és hirtelen jön majd egy jobb ajánlat persze előtte érdemes körülnézni és tudni, hogy ha mégsem engednek akkor nyugodtan beválthatod az ígéretet mert a számhordozás miatt is csak pár óra fog kiesni a telefonálásból és pikk-pakk a másik szolgáltatónál vagy.Munkahelyeken is ez szokott lenni, amikor az új dolgozók bevonzására olyan béreket kínálnak amit a már ott 5-10 éve dolgozó kap, ezt hívják bérfeszültségnek ilyenkor hiába emeli az új belépők bérajánlatát a már ott lévőkét is kell felfelé tolni ugyanakkor százalékkal különben megy a lázongás. (konkrét példa egy adott gépre betanulni lehet hogy kell vagy 3 hónap és ha melléd beosztanak egy újoncot, hogy tanítsd meg úgy hogy ő többet fog keresni mint te és te a "tanító" plusz feladatért alig kapsz pénzt akkor könnyen kiborul a bili)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest