- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
tesztelek most egy chrome kiegészítőt életemben nem hallottam róla csak a virustotal url ellenőrzőjénél lettem figyelmes a nevére. ingyenes és csak a basic beállításon használom mert feljebb kapcsolva erotikus felnőtt tartalmakat isem enged megnézni. Viszont így alapbeállítással is az eddigi legjobb amit próbáltam. van lementve olyan oldal is nálam amit pl a norton is átenged holott arra van tervezve az oldal hogy hamis vásárlás által megszerezze a bank kártya adatokat. Ez a kiegészítő eddig nem hibázott . amit a fényképed mutat oldalt azt is tiltja és 10 es skálán 7 es veszélyességűnek kategorizálja. sajnos ennek a proginak is van hátránya mégpedig az hogy olyan oldalra fel sem enged menni ahol akár csak egy kártékony link el van helyezve. Pl onlinefilmek oldala. A neve :
alphaMountain a9 Web Protection -
Cs1csó
titán
A minap megjelent rendszervetöltés után egy teljes képernyős kép, hogy a Microsoft "búcsúzik" a Windows 11-től kvázi ideje új gépet venni (nyilván az én gépem szintjén ez azt jelenti, hogy a 2 SSD-n kívűl semmit sem lenne érsemes megtartani. Gondoltam írok Redmond-ba egy emailt amin megírom a bankszámlaazámomat ahova utalhatják az új gép árát, de akár egy erős dedikált vga-s gépet is küldhetnek GLS-el.
Úgy is lesz megoldás 2025 októbere után is.
-
Cs1csó
titán
Nekem is annyi idős: i5 4690k, 8GB RAM, SSD, GTX 970
Nem tapasztaltam (FF) de most majd erre is figyelek.
Anno a Kaspersky-nél éreztem némi lassulást de ott a beállítwsok mókolásával lehetett ezen javítani.
Nekem az Avast Free-vel sem volt bajom de egyesek arra is panaszkodtak.
Ezért kell tesztelni. -
UserX
addikt
A válaszod nagy részének igazságtartalmával nagyjából egyetértek!
Nekem nincs FB-m, a Google-be viszont be vagyok jelentkezve...Semmi sincs ingyen, elég, ha az adataiddal, érdeklődési köröddel fizetsz...
Valahogy mégis jobban bízok a 'nyugati' (jelenleg finn) technológiákban.
Használtam sokáig KIS-t is, az Agnitum (R.I.P.) tűzfalban az abszolút favoritom volt!
Ha hozzám kerül egy cerkás vagy C2D-s őskövület 2 gb RAM-al - bár már igyekszem ezeket messziről elkerülni!!! - és ragaszkodnak a win-hez Quihoo 360 megy fel.
Legutóbb a nyugdíjas házaspár szomszéd 'kapott' laposra Linuxot, FF ikon az asztalra oszt' csá, lehet a németben élő unokákkal FB-n chatelni! -
Mi nem változtunk, az alapvetés, hogy a vírusírtó csak 5-10% nem változott, a termékek viszont változtak, mert elmentek egy igen rossz irányba. Ma már nem azt kell nézni, hogy melyik ad biztos védelmet, hanem melyik nem bugzik annyira, hogy gondokat okozzon.
Kéne egy új tesztmetódus, ahol nem a védelmi képességeket, hanem a bugmentességet és a rendszerhibák számét tesztelik. -
ƵøŁĭ
veterán
Alapvetően abból a szempontból, hogy a felhasználó tudatos, így nem kerül kétes helyzetekbe ez a megoldás használható. A termék jelen álláspont szerint inkább a javítás és stabilitás szavak mögötti munkákra alapszik. Jövőt illetően a franc se tudja, hogy mi lesz belőle de összességében még mindig egy gyenge program, mert a HVM, Cobra és egyéb modulokat figyelembe véve a viselkedéselemző szabálykészletének működése adhat CSAK pozitív lökést a termék megítélésben. Webvédelem melletti kihagyott rétegek erősségét még fölösleges firtatni, mert a béka segge alatt van. Legalább fejlesztik a programot
.
-
Igen, Home-ban nincs GP, ott registry-vel lehet megoldani
1. Defender önvédelmét letiltod (ez fontos, egyébként nem fog működni a dolog)
2. Az alábbi kódot copy-paste-el beilleszted egy szövegfájlba és mentsd el pl Disable_Defender.REG névvel, majd futtasd
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=dword:00000001
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender\Real-Time Protection]
"DisableBehaviorMonitoring"=dword:00000001
"DisableOnAccessProtection"=dword:00000001
"DisableScanOnRealtimeEnable"=dword:000000013. Gép restart
Ha vissza szertnéd állítani a Defendert, akkor meg az alábbi kódot mentsd el pl. Enable_Defender.REG néven és futtasd, majd gép restart és állítsd vissza a defender védelmét, különös tekintettel az önvédelemre.
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=-
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender\Real-Time Protection] -
1. nem vagy vele egyedül, több gépen van ilyen gond, mind ahányon nincs (modern gépek, SSD-vel esetén is)
2. Dehogynem lehet.
Ha tényleg úgy jársz el, ahogy le vagyon írva, akkor Defenderke kampeca(Mondjuk azt rád bízom, hogy erre mi szükséged lenne, de megoldható, az a lényeg)
-
Nincs ezzel probléma. Mindenki használja azt ami neki a legmegfelelőbb!
A fenti videót meg azért küldtem, hogy ha az ember akkor talál ellenpéldát. Mindegyik termék esetén van mit kritizálni, mert egyik sem tökéletes.
Egy kártevő alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Minden esetben lesz olyan, hogy valamelyik felismeri, valamelyik meg nem. De ma már sok cég azt csinálja, hogy lehet, Te adatbázis alapján azt látod, hogy minden rendben, közben ha nekilátsz futtatni, azonnal fogja. Szóval, a múltkori esetben sem biztos, hogy a "nagyok" nem fogták volna meg!Amúgy meg érdekes, hogy én a magam részéről nagyon megkedveltem a Defendert. Azt hiszem hajlani fogok arra, hogy nem csak a laptopokon hanem máshol is megtartom. Felrakok mellé egy nem realtime ellenőrzőt és kakukk.
-
( Volt itt a fórumban valami vírusteszt fájl, simán fogta, a "nagyoknak" meg 2 nap kellett hozzá.)
Ja ez egy fájlt volt a több millió ellen.
Amúgy ha már ennyire dicséred a "nagyok" ellenében:
[Huorong test]
Minden terméken lehet fogást találni! -
-
-
snakebait
senior tag
Sziasztok-szia!
Nálam is az uTorrent van fent,legújabb verzió és az Eset Internet Security 11 és semmi gond a letöltéssel,nem is jelez rá,karanténba sem rakja
Ja! És miért ciki ha Winamp-al hallgat zenét az ember? Csak azért kérdem mert nekem az van,arról hallgatok zenét és semmi gond vele -
Cs1csó
titán
Szerintem túlértékeljük a vírusokat, a legtöbbnek igenis az kell, hogy a felhasználó FUTTASSA. Azaz magától "nem szökken szárba" ezét a bármit futtató bármire kattintó felhasználók az elsődleges cél.
A legfontosabb - átlag otthoni felhasználónak - a böngésző védelme: naprakész böngésző, Ublock Origin-nel.
-
Cs1csó
titán
Semmi gond, sokaknak teljesen jó lenne egy Linux disztró: a netezés, filmnézés bűvös körére bőven elég lenne. DE a megszokás nagy úr. Nekem - otthoni gépre - objektív ok amiért Windows-t használok az a játékok, amik nem futnak Linux-on, szubjektív ok pedig hogy szeretem a windows-os környezetet szeretek a Windows-os programokkal szöszmötölni stb.
Ha egyszer leszokom a játékról vagy váltok konzolra - szinte csak fifázom kontrollerrel amit konzolon is lehet - akkor majd lehet átállok linux-ra.
-
-
UserX
addikt
Hát igen, a RAM-ból szeret enni:
Az én gépemben 6 GB RAM van, alapjáraton, 40% kürüli a memóriafogyasztás. Én egyelőre fent hagyom az MBAM-ot, ha már nekem is LT licencem van hozzá...
Az alapvédelmem EMSI, de az MBAM ígér megfelelő PUP védelmet (az Adware Cleaner bekebelezése ezt erősíti) és specifikus ransomware elleni védelmet...Eddig még nem jött be semmi (kopp-kopp).
-
tpeter77
addikt
köszi, bár nem teljesen szeretném kiirtani......
épp most raktam fel az EMSI-t az új gépemre, de meglepődtem, hogy már a 12-es verziót töltöttem le kb egy hete, és az istennek nem akar lefutni a telepítő.
Most néztem, hogy az új 240 a régi 280MB méretű, gyorsan letöröltem az újat és felmásoltam a régit, és már telepszik is...
szóval a 64 bites magyar Win7 Professional esetében nemhogy javítottak, még tovább rontottak a helyzeten, ami a telepítést illeti.
Bootracerrel meg összehasonlítom az indulási időket, a frissítést ma már végignyomtam, az legalább nem fog lassítani indulásnál.Alapból 40mp kell az induláshoz, az esmi-vel 112mp lett a bootidő.
Átlagosan 25mp telik el a bejelentkezésig, és 15mp kell az asztali megjelenéséig. No, itt az asztalig eltelt idő nőtt meg 89 mp-re.
És ez az új gép (1150-es Celeron G1840)...az otthoni régi 2 magos gépemre tuti fel nem teszem.
FOTÓ -
kory24
őstag
-
SP4C3
veterán
Igen itt vagyok, beállítottam, hogy kifelé is szűrjön, de nem kérdez semmit, csak tilt, nem tanul, nem adja hozzá az engedélyezett listához. Kézzel hozzáadtam a chrome-ot, így megy, de nem szeretnék mindent kézzel hozzáadogatni, hanem mint egy normális tűzfal kérdezzen meg.
-
blattida
nagyúr
Ez egy elég egyszerű eszköznek tűnik. Ha jól látom, akkor használ felhő egy alapú adatbázist és lehet benne nyomkövetést is aktiválni és hozzá lehet adni a helyi alkalmazásokat.
KEY FEATURES:
• Freeware and lightweight solution
• Ransomware detection close to premium business product (KES for Windows)
• Protection technologies: File AV (KSN based) + System watcher
• Compatible with 3rd party Endpoint security solutions
• Most popular client OS support: Win 7-10 (Including Anniversary Update)
• Email reports on detection to AdministratorLIMITATIONS:
• No central management (remote silent install, configuration)
• No technical support (forum support for public beta will be available - https://goo.gl/xTRMMm)
• Localizations: English only -
"Titkosító vírusok ellen véd." <- erre magamtól is rájöttem
Kérdés: hogyan
Konkrétan pl van-e különbség a HPA Cryptoguard moduljához képest, illetve nem akad-e azzal össze?
"A Kaspersky név - gondolom - garancia a minőségre." - Igen, ezért is merült fel bennem a kérdés, h működőképes/hatékony-e. Kaspy név nélkül egy ilyen oldalt nemhogy azonnal zárnék, hanem adnám a blokkolási listához
.
Szép, hogy azt írják, h más védelmi szoftverrel nem akad össze, de mi van azokkal, miknek van zsarolóvírus-ellenes része (ld a fentebb említett cryptoguard).
-
-
Dévacsen
senior tag
Így van,és ezért előnytelen ez a jobb klikkes tesztelés egy ilyen nyilvános fórumon,nem akarja elvenni az ember senki játékát de ez így félrevezető.LiLxWaYnEx többször leírta mi a szitu,de pl: ha valaki csak erre vetődik és nem állandó látogatója a topiknak,így teljesen fals képet visz innen tovább,mert nem látja át mi a helyzet.
-
Dévacsen
senior tag
Több százat futtattam,nem virtuális környezetben,az éles rendszeremen,valós körülmények között,azokból amit a fiatalember(LiLxWaYnEx) felszokott rakni pakkokat,100% ban megfogta a CIS,mindet,hol a HIPS,hol az antivírus,hol pedig az auto sandbox kapta el őket,moccani nem volt idejük.Nem lepődtem meg, 7 év használat után,soha semmi nem jött be,pedig igyekeztem.
-
idegen lény
addikt
A QQ akkoriban a Tencent csevegőprogramja volt. Megfigyelte a felhasználókat és küldözgette a központba az adatokat, a hatóságok pedig letartóztatták azokat, akik szidták a rendszert. Ezt vette észre a 360. Ezt arra írtam, hogy annyira nem tartalmazott már akkor sem kémprogramokat a 360, hogy még egy a kormányhoz erősen kötődő, hazai céget is lefülelt, ami elég bátor húzás volt. Persze, hogy igazuk volt, csak a kormány elkente a botrányt azzal, hogy csak két cég marakodásáról van szó. Nem állítom, hogy a 360 vagy a Tencent veszélyes lenne. Fogalmam sincs, hogy az-e. Csak sok helyen írták a hálón, hogy kémkedik, meg ilyenek, én meg elhittem, mert hihetőnek tűnt, hiszen a kínai mobilokról is azt terjesztik, hogy beépített kémprogramokkal érkeznek, meg hogy a kínai számítógépek és oldalak fele fertőzött, meg hogy Kína globális interneturalomra törekszik. De be kell látnom, hogy ezekre az állításokra semmi bizonyíték sincs, csak valakik el akarják velünk ezt hitetni. Amit a titkosszolgálatokról írsz, abban is tök igazad van. A világ átalakult. Már az Opera is kínai. Ki hitte volna ezt el régen? Le kell számolnom az előítéleteimmel.
Itt is azt írják, hogy a korábbi teszteken kiváló eredményeket értek el a korábbi verziók, de valamiért a legújabb verziója, a Qihoo 360 Total Security 8.6 csak jó, de már nincs a legjobb ingyenesek között: [link] Nem tudom, mi lehet ennek az oka, ez a teszt elég hitelesnek és elfogulatlannak tűnik. Hiába van rengeteg plusz funkciója, ha vírusvédelme jelenleg nem elég hatékony.
-
idegen lény
addikt
Olyannyira nem, hogy 2010 novemberében a 360 Safeguard kémprogramként kezdte jelenteni a QQ-t, és letiltotta a használatát, amiből óriási botrány lett.
"Szakértők szerint a kínai Qihoo 360 antivirus-szoftverben lévő sebezhetőség például busás hasznot hozott az európai és az amerikai titkosszolgálatoknak." [link]
Nem ez lenne az első kínai: "A jelenség amúgy nem új. Korábban a szintén kínai iOBit-et is hasonlóval vádolták. Az iOBit-tel szembeni fellépés odáig ment, hogy G Data védelme például riasztást ad a telepítőcsomagra is, mert az telepítéskor a háttérben kéretlen szoftvereket rak fel a számítógépre." [link]
A török államot, ami (elvileg) unijósodni akar, ne hasonlítsuk már egy véres kommunista diktatúrához, mégha súlyosan jogtipró is, hiszen mi se vagyunk náluk sokkal különbek.
(#41802) UserX válasza idegen lény (#41789) üzenetére
1., Itt úgy látom, hogy már öt motort is be lehet benne kapcsolni: [link]
2., Nekem tetszik a Qihoo cég is, főleg az állapotos routerük. -
jim bcs
nagyúr
Én úgy gondolom, hogy 1 Giga hely az manapság nudli. Ha megnézed az újabb játékokat amelyek már 60+Gb-ra nőttek na az már reccs, egy 120-as ssd régebben elég volt rendszernek + 2-3 game-re, de most 120-as ssd-n gondolkodni rendszer + játékok alá az kapufa. Tehát lehetne rágódni GB-okon ha nagyon akarnánk, de nem akarunk, elfogadjuk, hogy ez van.
-
blattida
nagyúr
Én egy asztalon lévő mappával próbáltam, meg is jelent a dashboard felületén, de nem hagyta ki, viszont nem indtottam újra a gépet a sophos telepítését követően...így majd teszek egy újabb próbát vele.
Nem is fogsz találni, mivel nincs olyan lehetőség benne. Azt ki lehet próbálni, hogy mit csinál olyankor, ha az automatikus eltávolítás ki van kapcsolva. Bár, van egy sejtésem...
-
lck
senior tag
Na akkor leteszteltem:
A Dashboard felületen hozzáadtam egy mappát, a következő formátumban:
C:\temp\
A hozzáadott mappa meg is jelent a program Exceptions... ablakában.
Kicsomagoltam egy vírusos fájlt a fenti mappába. Nem jelzett rá, illetve a Full scan alkalmával is kihagyta a keresésből.Miután a Dashboard-ban kitöröltem ezt, a kivételekbe beállított mappát, már megtalálta és törölte is a vírust.
Tehát nálam működik.
Viszont a már vírusként észlelt és törölt fájl visszaállítására továbbra sem találtam lehetőséget. -
blattida
nagyúr
Kipróbáltam a sophos home-ot, hiába rakom a kivételek közé a kívánt mappát, nem hagyja ki az ellenőrzésből és töröl, ha arról van szó.
Szerintem ez gáz, mert azért ennyire már ne legyen autokrata egy védelmi program. Ez akkor lenne elfogadható működés, ha karanténba rakná a szerinte káros, fertőzött fájlokat, alkalmazásokat. -
Rasiel
senior tag
Hasonló cipőben járok/jártam. Jó ideig Avast Free-t telepítettem nekik, aztán váltottam Comodo-ra, persze ebből is a free verzióra esett a választásom, amit úgy is be lehet állítani, hogy meglegyen a megfelelő védelem és ne is igazán kérdezősködjön, amely azért laikus felhasználóknak előny. Viszont erőforrásigénye azért van, szóval régi gépek, kevés RAM-mal nem biztos, hogy annyira díjazzák.
-
Pano
addikt
Én anno az "egybites" egyszerű embereknek bitdefender free-t tettem fel, azt leváltottam sophos free-re.
Eddig teljesen jól elvannak vele és vírust se találok a gépeiken. Ellenben más megoldások esetében sikerült mindig valamit, mert ha magyar akkor rájönnek hol lehet kikapcsolni, ha angol akkor nem
Meg ezekbe azért egész jól el van dugva, meg maguktól elvégzik amit kell nem tesznek fel eldöntendő kérdést. -
daimonion
senior tag
Valószínű kevés volt a pénz amit felajánlottak
Egyébként meg az lenne most már a tesztekben az érdekes, hogy vajon melyik termék milyen hatékonysággal védekezik a crypto variánsok ellen ? Ugyanis itt egy cikkNincs remény: a TeslaCrypt titkosítása feltörhetetlen!
Ha nem mentettünk időben, fizetnünk kell a zsarolónak.
A TeslaCrypt zsarolóprogram legújabb változatából kiküszöbölték azt a hibát, ami korábban lehetővé tette, hogy az áldozatok a váltságdíj megfizetése nélkül visszanyerjék fájljaikat.A Cisco Talos kutatócsoportja megállapította, hogy a TeslaCrypt 3.0.1-ban továbbfejlesztették a titkosító algoritmust, és immár reménytelen a visszaállítás. A Cisco kutatói blogjukon az internet pestisének nevezik a zsarolóprogramokat, amelyek ellen szinte reménytelen védekezni, mert a fejlesztők folyamatosan módosítják és tökéletesítik a verziókat.
A zsarolóvírus titkosítja a gépen található fájlokat, majd kiírja, hogy az áldozat fizetség ellenében hogyan juthat hozzá a feloldó kulcshoz. Bár ez a kártevőtípus már egy évtizede megjelent, csak az utóbbi időben terjedt el. A vírusellenes programok sem igazán védenek tőle, mert a kiberbűnözők a kód apró módosításaival kijátsszák a biztonsági ellenőrzéseket.Az egyetlen védekezés a fájlokról készített biztonsági másolat, de csakis olyan meghajtóra, ami mentés után leválasztható, különben a zsarolóprogram ezt is titkosítja!
-
dqdb
nagyúr
Az ilyen vírusok a titkosítás során nem végeznek olyan műveleteket, amelyekre egy HIPS ugrana. Ehhez jól működő viselkedéselemző kell, aminek feltűnik, hogy oké, hogy adott folyamat nem csinál semmi csúnyát vagy csúnyához vezethetőt (amire egy HIPS ugrik azonnal), mindössze a felhasználói mappában olvas-ír fájlokat (mint például egy képnézegető vagy Word), de ezt nagy intenzitással teszi és hibás formátumú fájlokat hagy maga után.
Egy klasszikus HIPS nem végez csodát és tartalmaz komplexebb szintű intelligenciát-logikát, mindössze a felhasználóra-rendszerre veszélyes műveletekre azok engedélyezése előtt rákérdez, ahol a művelet alatt olyat kell érteni, mint driver betöltése, hosts fájl módosítása, keyboard hook telepítése, külső hálózati kapcsolat nyitása, másik folyamat módosítása, registry írása, stb. A felhasználó mappában történő írás-olvasás nem ilyen.
Szóval ha a kártevőt nem ismerte fel adatbázisból/heurisztikával a Comodo víruskereső része, akkor onnantól kezdve sima útja volt.
-
Cs1csó
titán
Nyugi nem is ezért írtam, csak elfogultság mentességet akartam hangsúlyozni, a comodo azzal is hirdeti magát hogy van egy DEFAULT DENY PROTECTION módszere azaz amiről nem bizonyosodott meg hogy ártatalan azt kártékonynak tekinti de lehet, de alap beállítások mellett van ami be sincs kapcsolva úgy meg ugye nehéz dolog a védelem.
-
soldi3r
veterán
Ez szomoru. En ilyet tenyleg nem tudok mondani ra, illetve nem kattingatok ossze-vissza.
De 1-2 kommunikaciot tilt, amit nem kene (pl egy PLC-vel). Amit biztosan be lehetne allitani, de annyira nem masztam bele.
Most megprobalom ezt a TinyWallt, talan egy Aviraval. Vagy lenne jobb? -
Cs1csó
titán
Üdv nem akarom védeni a Comodo-t de pontosan hogy is történt? Sokszor főképp a Comodo ami bazira nem szeret semmit futtatni feldob ugye egy ablakot hogy ezt meg ezt nem ismeri akarod e futtatni erre a felhasználó leszarja és futtatja ekkor már ugye nehéz mit tenni, vagy ilyen kérdést nem tett vel a kergető? Simán megnyílt lefutott és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen videókártyát?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRESZ kérdések és válaszok
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest