Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foliage
csendes újonc
válasz
BigManus
üzenetére
McAfee® LiveSafe™ 6 hónapos előfizetés végtelen eszközre INGYEN [link]

vagy ha elég egy eszközre kis pénzért
McAfee® LiveSafe™ 1 éves előfizetés 1 eszközre 6 kínai jüan ~300Ft
[link] [kép]
Itt a jobb felső sarokban lévő zászlót (és a nyelvet
) állítsd át magyarra.Az automatikus megújítást ne felejtsd el kikapcsolni!
Csak itt, a kedvedért publikált promóciók.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
McAfee-hez tudtok valami ingyenes promóciós oldalt? Régebben volt 6 hónapos...
Kipróbálnám a terméküket. -
thomasa
senior tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Rendszeres mentés-fontos dolgaidról - Ez hasznos, és szükséges is ha csak simán a nyers adatokról van szó, pl: családi fotók, videók. Viszont ha 0-ról kell visszaépíteni a gépet, minden szükséges beállítással, programmal az nekem is több nap felesleges munka, ezért érdemes egy megbízható vírusfigyelőt alkalmazni.
-
pigatt
őstag
válasz
pigatt
üzenetére
Ez miatt a probléma miatt le is szedtem az ESET-et, és azt vettem észre, hogy bizony nekem belezavart a dolgokba. Játszottam egy óra Stalker 2-t és bizony érezhetően simább volt a játék Defender-el, mint ESET-el.
Nagyon sok helyen olvasom, és itt az a vélemény, hogy akár a Defender is elég lehet, ha nem ész nélkül netezünk.
Egy kicsit mégis óvakodom a gondolattól, hogy csak Defender legyen fent.
Mit lenne érdemes szerintetek használni? -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy az "Előzetes frissítés (KB5067036) (26200.7019)" Windows frissítés óta nem megy a hálózatfelderítés ESET védelemmel, vagyis más PC-ket nem talál a hálózaton.
Ha letörlöm és simán a Defender megy, akkor működik mint korábban.
Próbáltam kikapcsolni csak az ESET védelmet és nem törölni, de sajnos úgy sem működik.
Naplófájlok üresek!
Jelentek meg tiltott kommunikációs kapcsolatok az IDS védelemnél, azokat feloldottam, de még mindig semmi.
Ping és hálózatimeghajtók mennek a gépeim között, tehát kapcsolat van.
Illetve a többi hálózatban lévő gépen is megy a hálózatfelderítés, ott ahol nem ESET van.
Másnál is van ilyen probléma? -
Nagymelák
senior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Szia. Én szivesen elfoganák egyet.
-
ƵøŁĭ
veterán
ESET v.19-ben sem erőltették meg magukat.
-
tarbela777
tag
Sziasztok!
F-secure Total termékem szívesen megosztom 7 fórumtárssal. A licensz 2028.03.08-ig él. Akit érdekel írjon privát üzenetet. -
Semplar
őstag
Jaja, a comodó felejtős. Én is feltettem két éve és elfelejtettem mi is az a lassulás, mikrolag és állandó para, hogy amit letöltök az valami boot vírus, vagy csak szokás szerint egy újabb fals+...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy klasszikust idézve:
„In short as I’ve noted before, The Dogs May Bark, but the Caravan Travels On…"
-
Cs1csó
titán
válasz
tivibácsi
üzenetére
Helló. Fontosabb, hohogy legyen valami védelem a böngésződben vagy akár rendszer szinten pl.: Ublock Origin a böngészőben, vagy Ublock Lite, AdGuard (ingyenes bővítmény)
Időnként futtasd le pl. az AdwCleaner-t.
Ingyenes rezidens védelemnek ezek ajánlhatóak: Defender (beépített MS védelsm)
Kaspersky Free, Bitdefender Free, Avast FreeComodo-t ne erőltesd.
-
tivibácsi
lelkes újonc
Sziasztok !Tudtok ingyenes vonalon virusirtót, amely megfogja a PUP\PUA-kat?
A Comodo-t ajánlották ,de érdemes még foglalkozni vele? A Defender nagyon gyenge észleléssel rendelkezik PUP-PUA esetén.
Kösszönöm véleményeteket előre is! További szép napot!
Üdv Tivi
-
-
-
-
-Nomad-
tag
Hol lehet új Mcafee fiókot regisztrálni? sehol nem találom csak a bejelentkező olalt találtam ott nincs új fiók létrehozása
-
-Nomad-
tag
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Ezidáig Kaspersky Plus-t használtam és meg is voltam vele elégedve, viszont szeretnék másik termékre váltani.
Ami jó lenne, ha lenne a csomagban VPN is, mert néha-néha használom.
Mit gondoltok, most mi lehet a jó választás?Ami most szimpatikus "gyártó":
- F-Secure (talán ők a leginkább)
- Eset
- NortonMit gondoltok mi lehet most a legjobb választás?
Köszi

-
válasz
zazenke
üzenetére
Persze, mert a könyvelésben jobban néz ki az új eladott licenc mint a meghosszabbított. Mindenki azzal okoskodik, hogy hány új eladott licenc van, az annyi új user. A valóságban pedig csak kénytelenek olcsóbban venni terméket, mert egyik sem ér 100 eurót.
Egy AV-ért max 10ezer forintnál többet nem szabadna elkérni. Főleg, hogy az utóbbi időben csak hegesztik a termékeiket, de semmi új innováció.
Régen emlékszem minden évben alig vártuk a következő kiadást egy adott termékből, mert új fejlesztések, új skin, stb., jöttek. Most meg lof@sz-estifény. -
-
Foliage
csendes újonc
Tavaly egy promóció keretében szereztem be a Norton Deluxe-t és meg voltam vele elégedve. Tegnap küldtek levelet és felkínálták a megújítást 100€-ért
tovább fokozva a 0%
kedvezménnyel!
Teljesen hülyének nézik a felhasználót?! 15-20€ esetén még el is gondolkodnék rajta, az árukeresőn már pár ezer forintért beszerezhető jó védelem. Nálam evvel véglegesen lejáratták magukat, ti is vigyázzatok ezzel a céggel! -
-
steele80
senior tag
A Virgin Mediás F-Secure a support szerint a továbbiakban nem támogatja a magyar nyelvet. Az új laptopomra akartam felrakni és már csak az angol nyelvi csomag támogatott a Virginnél. Még van egy év az "előfizetésből" így is szuper volt. Azért ha valaki újratelepíti a gépét és neki is Virgines van nézze már meg, hogy valid-e a support tájékoztatása.
-
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Defender (+Defender UI) mellé feltettem a Bitdefender free-t, nem akarom jobban bonyolítani. A Defender UI-ban ez esetben ki kell kapcsolni a real-time protectiont, vagy jó az úgy ahogy van, nem zavarja be egymást a kettő?
-
hali,
tudja valaki honnan lehet letölteni a McAfee Internet Security-t?
van hozzá 1 éves kódom. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek megbízható ez az oldal?
https://hu.trotec.com/shop/checkout/index/#3
Az a furcsa, hogy a CVV kód megjelenik amikor beírom. Idáig mindenhol csak csillagok voltak. Nem tudom ez számít egyáltalán, illetve hol lehet megnézni az oldal valós vagy csaló? -
Xelo
addikt
szerintem még az avlab eredményei szerint sem remek eredmény hogy a kártevők 57+ százalékát post-launch kapta el. ha engedi futni a kártevőt mire eszmél a védelem már késő lehet, hiába tiltja a folyamatot ha az adataidat az már továbbította.
ha megnézed a többi gyártó terméke 90+%-ban pre-launch tiltja a vírust azaz esélyt sem ad neki hogy az bármit tevékenykedjen a rendszereden. -
Ezt a tesztet engedjük el, mert ez eléggé vacak oldal.
Ez alapján erősen FAIL a Webroot és sosem volt a leg élesebb kés a fiókban:
Webroot SecureAnywhere Complete 2025 -
riki
senior tag
A lesajnált Webroot eredménye : [link]
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Lassan lejár a tavalyi jó kis német MM-os ESET licenszem, egyelőre amíg nem lesz megint valami jó akció maradok a Defendernél. Érdemes még mindig feltenni a DefenderUI programot? Kell e mellé még bármi? Sima antivirus pl? Böngészőben van uBlock origin. -
Ha már megint OFF-oltok, megteszitek, hogy használjátok az OFF kapcsolót? Nem poénból van ott. Uncsi, hogy nekem kell helyettetek az OFF-ot megcsinálnom. Köszi.
-
Cs1csó
titán
válasz
classic B
üzenetére
Ahogy előttem írták a sütik egy sarkallatos pont, azok kordában tartása.
Különböző böngésuőkiegészítők anno a ghostery, privacy badger de az adguard ingyenes kiegészítője, vagy az ublock originben is lehet a beállításokat szigorúbbra venni.
A rendszert vpn-el lehet védeni, úgy nem fogjfogják tudni honnan netezel.Érdemes lehet a rendszert néha átvizsgálni pl. az AdwCleaner-rel.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Harbinger85
üzenetére
Ha MS email, ami outlook, aminél van lehetőség 10 emailcímet kezelni!
1. friss, ami csak az MS belépős, csak ez tud belépni
2. a régi mert mindenki ezt ismeri.
3. fontos dolgoknak, benk nav
4. értékes dolgoknak
5.átlagos regelős
6. ne baj ha spam
7-8 egyéb
9-10 tartalék, ha egyik bukna.Máris le lett váltva a 'mindenki ismeri az összes fiókod emailjét" a " senki sem tudja az emailfiókod belépési adatát, és ha kukutyim fórum bukik, akkor nem viszi magával a bankot, meg pl steamet, vagy hasonlót"-ra!
Ha nem lenne használva, akkor ajánlom.Ha meg több kéne, akkor meg pl simplelogin, egyszer 20-25 (black friday hamarosan), vagy 35 dollár, és van egy éved mindennel átálni külön emailcímre, megtarva a mostani emailfiókod (előfizu-lemondás után megmaradnak!!)... ez már picit OP, de én nem bántam meg alapból sem, hát mikor 1-2 reg a 2-300-ból már bukott azóta!
Ja meg ha a külső támadásoktól félsz, akkor ajánlott nem megtartani a böngészősütiket mindenhol... Ha nem sűrűn, hanem hosszúra lépsz be valahova, akkor, teszem azt, az 1 vagy 3 órányi youtube, vagy facebook böngészésnél nem számít az a 2-3 perc míg belépsz, míg ha heti csak kétszer nézel fel, akkor az sokórányi alap kitettség hetente, kvázi feleslegesen, a követés extra esélyével....
Emellett az sem rossz, ha külön böngészőben vagy belépve az álandókba, mert akkor az adhock böngészés mehet másikon, és akkor már az is egy szeparáció.... vagy ha az alapértelmeztt böngésződ is egy külön telepíés. Én is azért kezdtem azt külön venni, mert nem bírom, hogyha valami rejtett progigomb böngészőt nyit, azt amibe esetleg be vagyok lépegetve, vagy specifikus munkamenetem van benne stb.
1-2 ilyesmi dolgon múlik az egész, és nem bonyolult betartogatni ezeket átállás után, viszont már ha gondolkodsz rajta előrébb vagy mint a 95%
-
classic B
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Adathalászat ellen tudsz valami hatékony védelmet?
Nem jellemző rám, hogy vírust szedek össze, csak az ismert oldalakat látogatom, bár foci stream alatt beleszoktam szaladni, hogy a Smart Screen blokkolta tartalmat, de ezt leszámítva szerencsére nem ért semmilyen kiberveszély.
Viszont az érdekelne, hogy csaló, átverős, adathalász oldalak ellen nem hiszem, hogy a Defender hatásos lenne. Szülők gépére lehet keresnék valamit, mert ott is csak a Defender fut, és ők könnyebben áldozatok lehetnek. -
Cs1csó
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
1. az Edge jelszóvédelme nem hinném, hogy rossz,de én pl. a BitWarde-t használom mindegyik platformon (android teló, win pc, és a böngészők jelszavait is. Van egy elég komplikált "master" jelszó. Persze ez is egy online tárhelyen tárolja a jelszavakat így kockázat mindig van (anno KeePasst törték fel ha jól tudom)
Az is jó ha ezt az xbox fiókos "fontos" email fiókodat csak nagyon kevés helyen használod. Mondhatnám úgy, hogy egy "random" oldal ahova regisztrálni kell külön erre a célra legyen valami email. (Akár egyszer hadználatos, regisztrációig él utána kuka)2. a felnőtt oldalak miatt nem érdemes. FONTOS csak ha ismert/nagy/magas reputációval bíró oldalról van szó mert ezeknek nem a felhasználók átverése a cél hanem, hogy regisztráljanak a fizetős tartalomra (a filmek jellemzően durván meg vannak vágva, a teljes film sokszor csak speckó előfizuval nézhető. Sőt manapság a cél a "LEGFŐBB" cél, hogy sikerüljön fix havidíjas előfizetésre behúzni az embert (mint pl. a streaming csatornák pl. Netflix)
Hosszú távon nekik kifizetődőbb mint az eseti kisebb-nagyobb pénzek.3. a külső támadások sem relevánsak: "random" támadások ellen egy naprakész rendszer is elég.
CÉLZOTT támadások ellen amikor konkrétan a te gépedre akarnak bejutni ahhoz már lehet kevés az alap, de annak kivédésére profi segítség (speciális célhardver, szoftvér, vpn, távfelügyelet stb.)
De nyilvwn ez nem releváns. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Igen, ezen dolgokat betartom. 20 Éve Paypalt használok - amihez regisztrált virtuális kártya egy külön számláról megy. Két faktoros védelem is aktív ahol lehetséges, főkép a Microsoft fiókom védem, mert ott van a fő e-mailem, Xbox és Ms fiókom. Belépési adatok az Edge menti, ez nem tudom mennyire okos vagy biztonságos.
Webkamerám szerencsére nincs és fontosabb fájlok sincsennek a gépen. Vagy felhő, pendrive vagy régebbi fontos adatok optikai tárolón. E végett a zsaroló vírusoktól félek a legkevésbé. Hisz pár száz GB-nyi játék újra letöltése és esetleg némely játék mentése.
Ami miatt aggódom az az egyes felnőtt oldalak és egyéb külső támadások. -
Cs1csó
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Rövid válasz: nem
Hosszabb: ha a felhasználó "hülye" tőle semmi nem véd meg de ha óvatos (nem kattint akármikor akármire)
Ami fontos még: legyen biztonsági mentésed, kétfaktoros azonosítás ahol lehet, bankkártya adatokat nem kiadni inkább pl. Revolut-tal, PayPal-lal fizetni ahol necces.
SZENZITÍV adatokat akár egy külön védelemmel tárolni (saját titkosítással védeni ezek megnyitását)
Manapság már nem a közvetlen károkozás a cél hanem pl. zsarolás, adatlopás.
Én a webkamera FIZIKAI védelmét is ajánlom (nekem van olyan kamerám aminek van saját "blendéje" amit csak akkor hajtok fel ha használni akarom)
(Ezen az alapon a mikrofont is védeni lehet, legyen kihúzva ha nem használod.) -
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Kérdésem lenne, hogy átlag felhasználónak szüksége van a Windows 11 saját tűzfala és vírusirtója mellett bármilyen más szoftverre? Volt amikor azt olvastam a Windows saját ép elég, valaha azt is írták dísznek is rossz.
Régebben használtam több programot is, mint az AVG, Avira és persze a ZoneAlarm, aminek egy időben aktív előfizetője is volt tűzfal és vírusírtó kombóra. -
jbl
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
YouTube Premiumra kell váltani, vagy frissítsd az reklámblokkolót az csinálja.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Én ilyenkor hamarabb gondolnék DNS problémára, mint vírusírtó topikosra!
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Adott a lenti gép egy Win11 rendszerrel. Ma elindítom a böngészőt (Firefox) majd Youtube-on inditok zenét kb. 3 perc után csak teker. Akár mit nyitnék meg a böngészőben csak teker! Wifi van, ami egy AX53-ról van osztva. Másik böngésző (Edge) indít, kezdőlap semmi. Azt írja nincs net. Gép újraindít, van net rajta. Firefox, Youtube indít, net elmegy!
Mbam nem talált semmit. Állandó védelem AVG IS (vásárolt). Adguard van a böngészőben.
Mit futtassak?
Köszi! -
UserX
addikt
Sziasztok!
ESET IS nél, hogy lehet beállítani, hogy engedélyezze a http://192.168.0.1 kapcsolatot (mobilinternethez kellene...???
Köszi!
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Mikulásbá
nagyúr
Szélsebesen terjed az új vírus – azt is láthatják a hackerek, hogy épp mit néz
[link] -
-
Megjegyzem, az ingyenes verziót telepítettem, ennek ellenére első indításkor nem is ad lehetőséget, hogy az ingyenes verzión folytassam, hanem csak a "free trial" lehetőségre tudtam kattintani... ki is kapcsolta a Defendert. Mondom letörlöm, majd az uninstall közben ajánlotta fel, hogy ne töröljem le, hanem váltsak a Free verzióra.
Hát ilyet, komolyan... Mekkora egy pióca bagázs ez is, még csak véletlenül sem tűnik szimpatikusnak. -
Sziasztok,
A Malwarebytes ingyenes verzióját fel lehet-e úgy telepíteni Windows 11-re a Defender mellé, hogy az ne nyúljon bele a Defibe? Azaz képes-e a két program úgy futni egymás mellett, hogy nem akadnak össze?
A Malwarebytesnak nem is kellene igazából futnia, csak eseti jelleggel használnám, kizárólag kártevőkeresésre. A fő védvonal a Defender maradna. -
A további félreértések elkerülése érdekében, és hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy miről szól a Topik, a Téma tudnivalók frissítve lett!
-
Nem az a gond, hogy szóbajön bármelyik mobilplatformra egy vírusírtó témája, mert a vírusírtó platformfüggetlen. Ebben igazatok van.
Ha valaki megkérdezi, hogy kell e androidra, stb., vírusírtó és mit javasolunk ha javasolunk az rendben van.
De utána elkezdődik a téma túlreagálása és túltárgyalása. Olyan ez mint a Linux vs. Windows.
Értem én, hogy nehéz meghúzni a határt, de az is bosszantó, amikor nem használjátok az OFF topik gombot.
A legcélszerűbb, a Vírusírtó témánál maradni és ha ettől eltérünk, akkor OFF-ba tenni a hsz.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
A topik Antivirus Programokról szól, tehát az ezekkel kapcsolatos hírekről, teszteredményekről, hibákról, fejlesztésekről, észrevételekről stb. Nem sebezhetőségekről, nem az adott operációs rendszer biztonsági problémáiról vagy a hozzátartozó alkalmazásbolt problémáiról.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) állítsd át magyarra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a honlapjukon viszont már nem egyértelmű az azonos ár.

tovább fokozva a 0%
ha megnézed a többi gyártó terméke 90+%-ban pre-launch tiltja a vírust azaz esélyt sem ad neki hogy az bármit tevékenykedjen a rendszereden.