- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
-Nomad- #71049 üzenetére
Hogyne lenne, a biztonság és a kényelem kiváló elegye a BitWarden böngésző kiegészítő én ezt használom.
Előnye: több platforomos tehát windows, android, IOS, Mac és több böngésző Chrome, Edge, Firefox - gondolom Opera és a Vivaldit is ismeri, ingyenes.Hátránya igazán nincs maximum a paranoiásoknak, hogy online tárolja a jelszavakat tehát ha a BitWarden-t megfektetik akkor lehet gond. De ez az előnye is lehet hiszen pikk-pakk eléred bárhol a jelszavaidat.
Amúgy van offline megoldásos bár az egy kicsit macerásabb. KeePassXC talán vagy valamelyik aktuálisan támogatott alternatívája, ennek több permutációja is van nem tudom melyik az ajánlottabb, nekem tökéletes a BitWarden. -
törölt tag
válasz
-Nomad- #70872 üzenetére
A #70865 hozzászólásban írtam.
Amint felkerül a laptopra, a restart 2perc lesz. Az indulás gyors, de 2 perc alatt áll le, hogy újraindulhasson. Win reinstall (több verzió is), driver csere-bere megvolt. Gyakorlatilag 4 napja küzdök vele és ~10 reinstall volt eddig. Desktop gépen 18.1 van felrakva és ott nincs gond. Minden egyéb program teljesen ugyanaz a két gépen. Ezért gondoltam, hátha javítana a dolgon. -
Cs1csó
titán
-
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
-Nomad- #68467 üzenetére
Nem erre gondoltam, a Qbittorrent egy ingyenes és nyílt forráskódú projekt és a digitális aláírás nem olcsó mulatság plusz ha kijön egy új release előfordul, hogy egy védelem még nem ismeri pl. ha pont az új release megjelenése után pár perccel már szedem és telepíteném is akkor nem fogja még ismerni a Defender szokott ugrani az új verziókra de még a FOOBAR2000 új vagy beta build-jeinél szokott probléma lenni.
Tehát ismert programok, hivatalos oldalról leszedve de ha nem ismeri a védelem akkor jelez rá. -
peter889
őstag
válasz
-Nomad- #68462 üzenetére
Maradok a Win7 mellett egyelőre, amit nemrég tettem fel.
Aztán majd meglátom később.Sikeresen feltelepítettem az Avast free változatát.
És lenne egy kérdésem Felétek:
A Beállításokon belül a Kivételek közé beállítottam azokat a mappákat és meghajtókat, ahol nem kívánok ellenőrzést.A kérdésem, hogy ezek a beállított kivételeim vonatkoznak-e a zsarolóprogramok elleni védelemre is?
Tehát hogy akkor azokat kihagyja a zsarolásvédelemből?Ha jól gondolom nem, de azért gondoltam megkérdem a biztonság kedvéért.
Köszönettel várom a válaszotok.
-------------------
A Free változatot ajánlotta valaki, csak gondoltam lehet valamelyik fizetős opció volna nekem a legjobb, azért kérdeztem az előbb. De már inkább a Free mellett döntöttem, azért is, hogy minél kevésbé terhelje a gépem. -
-
szaboi6512
őstag
válasz
-Nomad- #68375 üzenetére
Teszek 1 próbát
Biztos így akartad, de volt már egyébként. -
-Nomad-
tag
válasz
-Nomad- #68370 üzenetére
Valahogy nem tudok normálisan írni ezzel az új szerkesztővel 2 linket akartam beszúrni de az 1 link utáni szöveg is ugyanarra a veboldalra visz.
Tudnátok segíteni?Meg amit írok utána Bean-nek az is olyan Ha átváltok a régire ugyanaz van akkor is.Azelőtt ilyen nem volt ilyen nekem.Elég régen irtam már a fórumban lehet el vagyok szokva már tőle.
-
-
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
-Nomad- #62275 üzenetére
Én a Beállítások / Antivírus / Rendszerindítási védelmet Agresszívre állítom. A magyarázat szerint: „a legmagasabb szintű védelemmel szolgál számítógépének indításakor”.
A másik dolog, amit állítgatok: a Tűzfal / Programszabályozásban bizonyos programok internethez való hozzáférését tiltom meg.
Nálam kb. ennyi.
-
-
-Nomad-
tag
válasz
-Nomad- #62220 üzenetére
Sikerült megoldanom.Letöltöttem a 90 napos Norton 360-at és úgy próbáltam aktiválni a kulcsot de sikertelenül erre átirányított egy weboldalra ahol meg kellett adnom az adataimat bankkártya adatokat úgy sikerült letölteni a normál telepítőt a trialt meg töröltem.Most hogy megadtam ilyen adatokat ez tuti biztonságos?Nem kicsit vagyok ideges hogy egy ruszki oldalról telepített programmal próbáltam aktiválni a Nortont úgy hogy megadok bankkártya adatokat.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
-Nomad- #62177 üzenetére
- az első zip állomány amihez nem rendelhető felismerés
- a második fájl tiszta, ezért nincs a detektálásnál név
- a harmadik már a szignatúrában van
- a negyedik a felismerési követelményeknek nem felel meg vagy önmagában nem káros
- ötödik és hatodik új vírus amihez detektálási nevet és a definíciós fájl számot adtak
- utolsó adathalász weboldalt tartalmazó pdf fájl amit nem blokkolnak szignatúra által csak ami benne van hivatkozástN/A = Not available. Nem a tisztát jelenti.
-
-
junior11
veterán
válasz
-Nomad- #62023 üzenetére
Vki feljebb azt írta, hogy a letöltés és aktiválás után, mikor a program frissíteni akarja magát az újabb verzióra, azt már oroszul teszi, hiába van magyarra állítva, ha jól értettem. Nálad is így volt?
Amúgy arról nincs vmi hír, jelenleg mi a helyzet , pár vírusirtó, köztük a Norton forráskódját is megszerezték a hackerek - vmi új fejleményt erről hallott vki?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
-Nomad- #61979 üzenetére
Standard. Ha veszel kulcsot akkor az alábbi lehetőségeid vannak. Bank védelem meg van benne.
-
kisbalazs83
aktív tag
-
Cs1csó
titán
-
-
-
-
-
-
válasz
-Nomad- #61756 üzenetére
Olvass bele a Kaspersky Topikba. Ugyan ez a bajom nekem is a 2020-as Kasperskyvel! bejelentetem az itthoni supportnak. A külfölditől az jött, hogy nem tudják reprodukálni a hibát magyarul nem ismerik el! Erre leírtam, hogy itthon két különböző géppel is ez ugyan ez a helyzet! Bekértek egy egy 2x9 Gigás hibajelentést! Ott a Kaspersky topikban. Egyenlőre vizsgálják mi a helyzet!
Az a baj, hogy senki nem jelenti be azt a problémát! Mindenki csak puffog, de nincs bejelentés. Kell írni a hazai supportnak a support@2f.hu címre és bejelenteni nekik! Különben az orosz szarik az emberekre és úgy kezelik a problémát, mint Csernobilt! -
-
válasz
-Nomad- #60110 üzenetére
Amúgy a félreértések elkerülése miatt, nem a Kaspersky-t akarom fikázni, mert még használom, de amit csinálnak azt én nagyon inkorrektnek tartom!
Úgy települ a KSC, hogy nem jelzi semmi a telepítés elején. Plusz, a napi 200-300MB semmire nem elég egy napra. Most akciósan a limit nélküli KSC használat egy évre 10800Ft. Ezért veszel normál áron egy licencet bármely AV esetén.
A 2020-as verziókba külön le kell tölteni a Password Managert, ami kiirthatatlan üzenet. Persze, az ingyenes semmire nem jó, így ott is meg kell venni a fizetős PM-et! Hiába veszed meg a fullos KIS-t, mindenhol ez van.
Megvárom szeptember 10.-én a magyar nyelvű 2020-ast, és ha ebbe az irányba megy a Kaspersky, akkor nem követem tovább őket ezen az úton, hanem megveszem a Norton Security Deluxe-ot.Aztán meg arról nem is beszélek, hogy visszatérő bugok vannak a Kasperskyben évről évre, stb. Meg fentebb leírtam még a lehúzós problémákat amik szerintem gusztustalanok.
-
törölt tag
válasz
-Nomad- #60103 üzenetére
Nem friss vélemény, amikor néhány éve trialokkal hasonlítottam a kettőt, a tanulság az volt az oroszok sokkal jobban beleássák magukat a rendszerbe. A Norton nem fogja annyira a gépet, nem lassítja a böngészést, könnyebb UI.
Viszont az is biztos normál áron teljes lehúzás a Norton is, nem éri meg. Ilyen olcsón szerzett kulcsokkal meg lehet oldani, ebayen is szoktam látni 1-2 ezer forintért egy évre az még nem kidobott pénz. -
válasz
-Nomad- #60103 üzenetére
Ha már szóba jött a Norton:
Nálam abszolút nem fogja a gépeket! Sem az asztalit, sem a laptopot. Tetszik, hogy átlátható a felülete. Nem emeli meg webezéskor a pinget. Nem volt eddig semmi gondom vele. Jól teszi a dolgát, már amennyi van neki.
Amikor bebootolt a gép a Kaspersky ikonja zölden jelzi magát, de ha rákkattintok, akkor még dolgozik a GUI betöltődése. Norton esetében szürke az ikonja boot után, de hamar színesre vált és azonnal elérhető a GUI. Érdemes a toolbarjat telepíteni (Safe Web), ami szintén nem okozott eddig gondot. Chrome, Edge és FF-el működik.
A SONAR nagyon jó lett. Eddig egy programomat, vagy játékomat sem blokkolta.
Az elmúlt egy hétben volt egy minta csomag itt a topikban, amire ráküldtem. Eredmény visszább! A beküldött maradék mintákra 2 órán belül válaszoltak egyértelműen, hogy vírusos vagy sem! Ilyen a Kaspersky esetében már nincs. Ott pont leszarnak.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele. -
-
Cs1csó
titán
válasz
-Nomad- #59105 üzenetére
Üdv, két észrevétel:
1. az 1300Ft minimális kockázat egy magas reputációjú eladótól tuti nem lesz melléfogás
2. ha ennyire árérzékeny vagy nem feltétlen kell költeni a védelemre:
- Windows saját védelme böngészőben tartalomblokkoló, hébe-hóba egy-két kieg védelem futtatása pl. adwcleaner, mbam free, emsisoft ek stb.
- vagy defender helyett: Kaspersky Free vagy Avast Free (ha az Avast esetében a minimális telepítési módot választod és csak a web,fájl és viselkedésvédelem modulok települnek és vigyázol arra, hogy ne akarjon még mást is telepíteni amit nem akarsz pl. Google Chrome, vagy a saját böngészője esetleg CCleaner és telepítés után a Windows tűzfalában csinálsz a kimenő szabályok között egy tiltást az AvastUI.exe-nek akkor NULLA reklám lesz, semmi felugró és semmi program főablakos alsó sávos reklám, semmi. -
UserX
addikt
válasz
-Nomad- #59103 üzenetére
Én az eBay-en vettem, cirka 1.300 HUF-ért, 1 gépesnek volt hirdetve, de 3 gépre kaptam!
Még 284 nap van hátra a mai állás szerint.
Figyelj oda, hogy 'global key' legyen és nagy eladásszámú, legalább 99%-os megbízhatóságú eladótól vegyed.
Volt, akinek nem sikerült beregisztrálni a kapott kóddal, de szerintem VPN-es 'trükközéssel' ez is megoldható lett volna...
Szóval van némi rizikófaktor, de ez a legolcsóbb megoldás!
Plag kolléga az MM-ot szokta ajánlani, én ott még nem néztem szét KIS terén, úgyhogy erről nem tudok véleményt formálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest