- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
steele80 #73982 üzenetére
de azt meg a W11 is tudja már.
A Windows 10 is tudta, még is van olyan helyzet, amikor kimutatható, hogy működik ez a technika egy 3rd party szoftver esetén. Nem lesz a helyzet drasztikusan jobb, de stabilabb lesz az fps és ez a fontos nekem.
Mondok egy példát: Kaspersky azzal promózza a termékét, hogy milyen fasza a gaming módja. Annyira, hogy ha felrakom az F-Secure-t, stabilabb lesz az fps és a játékmenet. Szóval, azt akarom mondani, hogy a marketing és a valóság között van különbség.
De tudom, hogy COD-ozol.Láttalak az MW2 fórumban.
-
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz
steele80 #73877 üzenetére
Szerintem a rendőrség nem fog az eszközeimmel foglalkozni.
Bejött a teamviewerrel és kész.
Valszeg egy PVN szerveren keresztül, tehát úgysem találnak semmit. (én így csinálnám)
A bank algoritmusa zárta a számlát, amikor megpróbálta a számlára utalt pénzt bitcoinra váltani. Az ügyintéző annyit mondott, hogy a megszokott tranzakcióktól lényegesen eltérő, pénzmosásra utaló tevékenység miatt automatikusan zárták a számlát.
Mondom, brutál módon megvezette az asszonyt.
A rendőrség hozzáértését meg inkább ne firtassuk....
Valszeg ott is van néhány nagy koponya, de azok nem fognak az ilyen piti sz@rsággal foglalkozni, amit úgysem lehet visszakövetni.
A lényeg az a banki utalás, az meg másodperce ott van a banknál, a számlaszámokkal együtt. -
válasz
steele80 #73804 üzenetére
Én már azért is cseréltem egy kritikus fiókomon bejelentkezési email és jelszó párost, mert véletlen 2-3* rossz helyen írtam be azt a kombinációt, hiába az a kombó csak és kizárólag ott volt használva, és volt mögötte kulcsos 2fa is...
Már nem tudom, hogyan lehet jelszókezelő, contentblocker, és 2fa-k nélkül élni... (nem mintha az utóbbi mindenhol a legjobban lenne implementálva:
Ohh szeretnél TOTP-t? SMS- kötelező.
Ohh szeretnél Kulcsot? TOTP vagy SMS kötelező -
-
-
-
Xelo
addikt
válasz
steele80 #72231 üzenetére
jó kérdés, az is érdekes hogy f-secure meg ismerte virustotal szerint, aztán nyomtam vt-n egy újraellenőrzést és utána már nem ismerte fel.
néha virustotal is túlkapja, kétlem hogy 2-órán belül kivették volna az f-sec adatbázisából, főlegy hogy avira-alapú ami megintcsak ismeri. egyébként az, hogy egy av nem ismer fel valamit adatbázis szinten nem feltétlenül jelenti azt hogy nem védene meg ha futtatnád a fájlt. a viselkedéselemzés egy elég fontos funkciója a modern védelmi megoldásoknak, ami csak úgy tudja elemezni a vírus tevékenységét ha az tevékenykedik.
-
Xelo
addikt
válasz
steele80 #72173 üzenetére
itt rendben, viszont az ok az új win11 frissítés .net-es bogara lesz. telepítsd fel a .net-keretrendszer 3.5-ös verzióját, valszeg megoldja.
-
válasz
steele80 #71717 üzenetére
Így van. A valós idejű védelem meg kell, hogy fogja a káros hivatkozást, fájlt, stb..., ha interakció történik. Azaz ha megnyitod őket, stb. De magában az e-mail kliensben nem fogja megnézni, mivel nincs e-mail védelme. Szóval, ha letöltődik egy káros melléklet a kliensbe, de az ott csücsül és nem nyúlsz hozzá, nem fog történni semmi. Ha megnyitod és káros az F-Secure realtime védelme azonnal jelez és blokkol.
Nincs mitől félned. -
válasz
steele80 #71714 üzenetére
Van tapasztalat. Semennyire nem erős az F-Secure SAFE email védelme. Mivel nincs ilyen funkciója.
Ettől független, ha megnyitsz egy email-t és abban lenne valamilyen kártevő, megállítaná a valósidejű védelem. Az e-mail védelem egy plusz funkció csak, hogy a levelekben lévő káros fájlokat küldés/fogadáskor megfogja az AV. De ezt a realtime védelemnek is tudnia kell. -
Cs1csó
titán
válasz
steele80 #42805 üzenetére
Üdv, az utóbbi idők egyik nagy kérdése, ALAPBAN azt mondom hogy elég az ESSENTIAL verzió, DE azért hébe hóba figyeld, hogy frissül e, napi szintem az adatbázis, mert a legfrissebb BUILD-ben elvileg javították, de a korábbi verzióknál voltak anomáliák. A TS verziót is érdemes kipróbálni van benne egykét vitatott értékü plusz szolgáltatás de jobban foglalkoznak ezzel a temékükkel tehát emiatt érdemes ezen is elgondolkodni amennyiben zöldágra vergődsz a plusz fícsörökkel.
-
Dhampir
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest