- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
Wizard of Oz #9942 üzenetére
a helyzet az, hogy a gyári verzióval kb az első 5 percet játszottam csak végig, mert nem bírtam nézni... így nem tudom, mi a normális töltési idő a gépemen, de most, ha elkezdek egy küldetést, akkor 2-3 mp és megjelenig a csapatösszeállító rész, aztán megint 2-4 mp a fegyverzet/skill rész betöltése, utána kb 2 mp és már jön is az átvezető rész a landoláshoz...
a hajón, vagy városon belüli mozgás esetén szintén kb 2 mp a töltési idő...fps tekintetében 58-60 fps megvan, csak néha valami teljesen új és nagy eseménykor esik le 30-40 közé, pár mp-re...
Az oldalon található dolgokból a Zone A / B / C -ben található dolgokat pakoltam bele, ez kb 6x db fájl jelentett, de úgy, hogy a C-s részben található dolgok egy db,- közel 470 mb-os,- fájlban vannak...
-
tkesy
addikt
Azt szeretném megkérdezni, hogy készült utólag valami textúra pakk az alapjátékhoz vagy sem, mert amit telepítve van, az hát... finoman szólva is ordít valami update után...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest