- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz
Eli_Stone #4978 üzenetére
1) 8900 ért vettem meg és nem kellett 11000+2000
2) ha nektek ez volt az első csalódásotok hát örüljetek neki
3) ez kb annyira felfújt lufi mint az apple antenna dolga, ha senki nem írt volna semmit a végére akkor negyed ennyi lenne a juj de szar a vége
4) a sok anyázásotoknak köszönhetően szerintetek hány ember (köztük értve magamat is) vettétek el a kedvét, mert képtelenek vagytok spoilert rendesen kezelni és még el se kezdtem a 3. rész már tudtam mi a vége és ez a sok (nem csak itt lévő anyázás) miatt elment a kedvem a játéktól
5) vedd meg az új NFS-t abba mindent ígérnek és lásd mi lett belőle, már rendes free drive sincs benne mint régen, ahol el lehetett lenni a rendőrök lerázásával, kocsikázással stb és mekkora játékidőt kaptunk ugyan ekkora pénzért? mert nem 20-30 órásat, hanem pár órás az egész játék!
6) de crysis-t meg sem említem, vagy a KINECT STAR WARS-t amiről miket ígértek és nézte valaki az új videót? Dance central lett egy SW játékba. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na ez nekem nagyobb bűn, mint az Indianna Jonás 4.része ami egy emberiség elleni bűn volt és ki kéne végezni mindenkit akinek köze volt hozzá -
Iron Funeral
őstag
válasz
Eli_Stone #5005 üzenetére
És hol írja, hogy ez alap felszereltség? Már csak azért is mert legjobb emlékeim szerint rakétákkal lövöldöznek meg ágyúkkal a föld körüli csatában( ugyanúgy mint az első részben amikor Sovereign-t tunkolja a flotta).
Plusz mintha azért lett volna nagy szám ME2-ben mert az _akkor_ új volt.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Eli_Stone #4995 üzenetére
Jók ezek a képek!
Ilyenkor újra eszembe jut a kérdés, ami már régóta foglalkoztat, hogy miért nincsenek gyerekek az ilyen és ehhez hasonló szerepjátékokban? Oké, néha előfordul azért ( pl.: Dragon Age, Metro 2033 ) de azért nagyrészt hanyagolják őket, pedig sztm sokkal életszerűbb volna a játék, ha ők is szerepelnének benne. Meg itt az ME-ben is zavart kissé, hogy sok fajból csak az egyik nemet láthattuk, pedig kíváncsi lettem volna a másikra is ( tökmindegy, hogy nő/ff ).
Mondjuk az jó volt, hogy krogan nőstények is voltak ebben a részben pl., de ott sem erőltették meg magukat nagyon, hisz teljesen eltakarták őket ruhával és egyébként sem nagyon különböztek a hím egyedektől.. -
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Eli_Stone #4892 üzenetére
Nah nézegettem a War asset-eket itt van egy ami csökkentheti a pontszámod, ha cheat-eltél a ME2-ben
Mineral Resources
Military Strength: 10, 25, or 100 (Depends on amount imported from ME2 save.)Commander Shepard uncovered significant elemental deposits while scanning planets with the Normandy SR-2. When the Alliance dry-docked the Normandy, they seized all recovered elements. This material surplus has gone toward building the Prothean device discovered on Mars.
Note: Due to a potential bug, if the imported minerals are excessively high it is possible that only 10 military strength will be given, instead of 100. For instance should you edit your saves to acquire 500,000 or 9,999,999 of each mineral, this war asset will be worth only 10.
Mondjuk én nem csaltam az erőforrássokkal még is, ha megnyitom a ME3 save fájlt az EZO, Palladium, stb..-nél azt írja, hogy 0. na ez vajon miért van??? vagy ott mindig azt írja csak importáláskor nézi meg??Illetve, ha elverted a riporter csajt mint én a 2-ben és 3-ban is
az is csökkenti
Ez pedig növeli a pontjaidat Biotic Company
Requires: The completion of Grissom Academy: Emergency Evacuation mission and choosing the Renegade option and sending the students to war.
Military Strength: 75By pooling their powers together, these gifted students from Grissom Academy can launch biotic artillery strikes that impact targets with the force of a bomb. The process is taxing, but devastates any enemy's front lines. While they've only had a few months of training, Grissom's students are eager to prove themselves in the war.
Advanced AI Relays
Requires:Support Admiral Xen over Tali
Military Strength: 45Admiral Xen's research teams salvaged advanced AI relays from the wreckage of the geth's dreadnought flagship. Xen used the valuable technology to write a custom VI that oversees the energy output of the Crucible's fusion reactors and adjusts itself automatically.
A Collector bázis megmentése +10 pontot jelent és még van egy csomó befolyásoló tényező de ezek tekintetében el lehet érni a 4000pontot
-
G4ga
őstag
-
G4ga
őstag
válasz
Eli_Stone #4619 üzenetére
ez mar hasznalhato. de ez is megvan kinyomtatva...
valami olyanra gondoltam hogy pontosabb leiras, hogy miket erdemes vaéasztani, es amikor ket fele agazik a valasztas ott melyik iranyba menjek el...
ertve ugy hogy adott kepesseg mit tud es mit jelent... erre lennek kivancsi! ( csak fogalmazni se tudok )emeles, dobas stb ezeket tudom. de mondjuk a singularityval se vagyok pontosan tisztaba...
ilyen leiras tehat meg nincs, majd a magyaritasba lesz csak?eleg lama dolog tudom, de nem tudom mi mire jo, ezert jo a magyar szöveg!
kovezettek meg ha bendzso vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged