Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Magisk
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
beluschi
tag
Üdv mindenkinek!
Ma hajnalban fél 1-kor fejeztem be a játékot és már nagyon várom a folytatást. A végén Sarennel nem is volt túl nehéz a küzdelem, elsőre sikerült /50-es szint, VII-es szintű fantom fegyverek, brutál páncél pajzsfejlesztésekkel/. 13 képzettségpontot még fel sem használtam, mert tartalékoltam, ha kell még valamit erősíteni, de nem volt rá szükség.
A játékot mindenkinek csak ajánlani tudom. Kezdetben pisztolyt használtam, majd átváltottam gépkarabélyra, ezzel nyomtam végig. Amint lehet mindenki vásárolja meg a VII-es szintű fantom fegyvereket, mert nem lesz erősebb a játékban /mondjuk gépkarabélyból a Kovalyov IX-es erősebb, de pontatlanabb is, így maradtam a fantomnál/.
A vásárlás egyébként nem létszükséglet, a ládák módszeres fosztogatásával minden szükséges felszerelést meg lehet szerezni. Ilosz előtt nálam már kiakadt a pénzszámláló, mert a felesleges tárgyak eladásából annyi pénz jött be, a végén meg VIII-as, IX-es szintű fegyvereket kellett medigéllé alakítanom, hogy az újabb tárgyakat egyáltalán fel tudjam venni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- OTP Bank topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- ASUS VIVOBOOK 15 LAPTOP
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- Eladó G-Skill Trident Z neo DDR4 3600 MHz 2 16 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest