- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HS 2142
őstag
válasz
beluschi #1983 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek.
Az 50 szerintem meglesz elsőre, csak nem emlékeztem pontosan a 60-as szintre, hogy mikor oldja fel.
A fegyverek közül meg ez a néhány "elit" cucc nagyon erősnek tűnt, szerintem majd később, ha 10-es fegyverek is lesznek 60-on akkor se lesznek erősebbek, azért érdeklődtem a tapasztalatokról. (Mondjuk rémlik valami olyasmi, hogy ezekből 7-es a maximum)
Már csak az zavar, hogy a Bring down the skyt később kellett volna megcsinálni a magasabb szintű omni toolért, de azért 5-ös szintjével is veri amiket eddig találtam. -
rup1u5
nagyúr
válasz
beluschi #1409 üzenetére
Én egyszer már végigtoltam több mint egy éve. Azóta többminden cserélődött a gépemben és most a megvásárolt verzióval elkezdtem mégegyszer.
Kérdésem az lenne, hogy ha megvannak a régi mentett állásaim akkor be lehet-e azokat tenni a mostani telepítésembe, úgy hogy az eddig elért eredményeim ne vesszenek el a mostani játékosommal és hogy ilyen módon el lehet-e érni 50-nél magasabb szintre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged