- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
shady1989
tag
sziasztok tudtok valami megoldást ajánlani az adatlapomon lévő konfigra? liont szeretnék mindenféleképp
-
odessa32
tag
Sziasztok. Belkin f5d8053 as usb wifi antennatbe lehet inditani lionon?
-
Máté94
addikt
-
P3TR!CK
senior tag
Tud valaki mondani nekem valami olcsó USB-s WiFi adaptert ami menne OSX Lion alatt ?
-
zsootlif
csendes tag
Sziasztok segitene valaki pls?
Van egy custommacem lionnel (10.7.2) + egy iphone 4S ios5-ön, az a gond, hogy ahányszor syncelem itunessal, mindig megáll amikor synceli a fotókat, és nem tudom kikapcsolni (h ne syncelje a fotókat) mert akkor is befagy és az egész gép befagy vele együtt. Gép: Asus p8h67m-Pro + i5 2400 + 8gb ddr Ram + HD5770
Valaki tudna segíteni?Köszi,
Zsolti
-
billgec
csendes tag
jo reggelt,ha valaki tudna segiteni...
az alaplap asus p7p55d-e proci3 530 honapok ota sok fajta leiras után is teljesen lehetetlennek tünik leopard, snow leo ill. lion, ha jol értem kernel panic ill processor gond lehet?!
elöre is köszönöm -
AdamP900
tag
Hali!
Valaki hasznàl kozuletek iCloud -ot? Van egy iPad 2-m szeretném vele szinkronizàlni, de az istenért sem fogadja el az Apple ID -mat és a jelszavamat! Azt irja, hogy a fiok évényes, de nem tartozik hozzà iCloud fiok! Holott, de tartoik, mert most csinàltam...
-
Drakuf
tag
Ugyanezt a hibát írja legacyra is...
-
Drakuf
tag
Az az igazság, hogy legacy-t csak pendrivera tudtam feltenni mert az utolsó lemezemre a sima iboot került.
A helyzet pedig az, hogy feltettem ugye azzal a demo programmal penre a bootolható legacyt és kiír valami nagyon hülye hibát, hogy kernel not match vagy hasonló. Ha kell 1 órán belül le tudom fényképezni és feltölteni.
-
Drakuf
tag
Sziasztok! Nekem az alábbi hibaüzenetet dobja állandó jelleggel: KÉP Végigzongoráztam F8-ban a parancsokat, de ugyanúgy rebootol a gép és nem csinál semmit.
Konfigom: i7 920 d0, Asus p6t deluxe, 6gb corsair dominator, amd 4890. Tegnap frissítettem a biost a legújabb asusos biosra úgyhogy nem tudom mi lehet a hiba... Kipróbáltam az összes lehetséges ACPI beállítást ami lehetséges, de úgy se volt jó. Valaki nem tudja mi lehet a hiba? Esetleg iboot legacy-t kéne használnom?
-
mate0314
aktív tag
az lehet hogy az procimat nem támogatja az osx? (Intel Pentium 820)
-
Máté94
addikt
-
curvedpin
tag
-
zetorg
senior tag
lion alá alc889-re tudtok valami jó megoldást?
giga z68x-ud3h alaplap.
már próbálkoztam DSDT-vel, kextekkel, de nem szól
az eszközöknél valami intel hálókártyát lát, ami nem tudom, hogy mi... -
odessa32
tag
Sziasztok. Tud valaki valamilyen tv tuner kártyát ajánlani ami megy lionnal? S valamilyen távirányito programot tud valaki?
-
mate0314
aktív tag
Már nem tudom hogy mi lehet a baj
csináltam egy videót a patchelésről, meg az MB belövéséről: jutyub link
-
ginfoka
tag
válasz
sp@rtan #12648 üzenetére
De abba vannak olyanok is, hogy HD4000-hez való kext és ugye nekem 5450-van ahogy a gépre rákerül a HD5000injector a betöltésnél miután bejön az apple logó ugye az a szürke kép jön be fekete csíkokkal ami néha változik, kiprobáltam VGA, DVI, HDMI portba is mind ugyanaz.... már nemtudok mit csinálni komolyan...
-
ginfoka
tag
az S/L/E mappába csak azok a Kext-ek legyenek amik nekem kellenek? a többit töröljem? mert mindenféle Kext van benne :S lehet azért basza**ik
-
mate0314
aktív tag
válasz
mate0314 #12645 üzenetére
Nézzétek meg légyszíves a bios beállításaimat! jutyub link
-
mate0314
aktív tag
megvan! vga megoldva, leszedtem egy kext packot a lapomgoz és abban volt 2 file amit be kellett rakni az extras mappába. ez oké, de boot csessze meg, nem jó :S
-
ginfoka
tag
rájöttem, hogy ahogy beraktam az E/E mappába az Injector-t rögtön restart után basza*szik.... szval megpróbálom windows-al kiszedni a kext-et és vmi mást kitalálni...
-
mate0314
aktív tag
átraktam a gt120-as vga-mat, azt felsimeri a rendszer, 1gb minden franko (analóg müdban...)! de még mindíg nem bútol be ez az átok... most megpróbálom GE=NO-val...
-
mate0314
aktív tag
frissen rakott 10.6 updatelve 10.6.7-re, MB-t feltoltam, újraindítok, kaméleon bejön indít és fekete kép... FUCK!!!! ötlet? kifogytam...
-
Máté94
addikt
-
KlezOne
tag
Az én konfigomban mit kellene cserélni, hogy probléma mentesebb legyen az Osx?
Alaplap vagy vga? Vagy mindkettő?
Valamelyik tételt lehet beválalnám a jól működő Osx-ért.
Lapok közt úgy láttam a Gigabyte Ga x58 ud3r ami fekszik az Osx-nek. -
mate0314
aktív tag
agyvérzést kapok lassan
a kaméleonnal van baj már tudom, de nem tudom jól belőni...
-
curvedpin
tag
válasz
DanielK #12459 üzenetére
6: Máténak is ha 2- vagy három ikon lesz csak (nekem win7 win8 és lion) akkor szép, ha már a 4. (nekem:tároló) is látszik ott a ronda csík. Szóval:
boot plistbe
<key>Hide Partition</key>
<string>hd(0,1)</string >
0,1 helyére megnézed disk utilityből azt a merevlemezt amit nem szügséges látni (nincs rajta oprenszer)UI: egyébként átnevezni is tudtok:
<key>Rename Partition</key>
<string>hd(0,3) Backtrack;hd(0,5) Ubuntu</string> -
DanielK
addikt
Miután letöröltem windows 7 mellől a liont és frissítettem a win7 telepítő lemezével az mbr-en, nem akar alvó állapotba kerülni a gépem. Tudnátok nekem ebben segíteni???
Jó lenne! Köszi! -
mate0314
aktív tag
hát az 5450 nem egy nagy eresztés... nekem most HD6790-em van, az mindnre jó
na de nvidia... hát, nem akarlak félevezetni, annyira nem értek az nvidiához... nekem van egy G120-asom, ami full kompatiblis mac-el és élvezhető volt a minőség is, 8600-as is jó hozzá, de már kevés, most meg ezt a 9600-at próbálom ráhangolni, erről még nem tudok mondani semmit...
-
-
ginfoka
tag
nekem jelenleg ezt csinálja, előbb átváltott teljes fehér képernyőre is
én már nemtom mit csináljak
-
mate0314
aktív tag
nagyon nem akar nekem ez működni :S tony módszerével újraraktam -> 10.6.7 -> multibeast -> felraktam ezt a chameleont újraindítottam és ez a kép vár: (innen se tudom elindítani)
-
KlezOne
tag
Ko9 én mit csináljak? Kezdem én is lassan feladni.
-
ginfoka
tag
Lassan feladom.. úgy csináltam mindent ahogy írva volt bootol a gép és eltünik az apple logó ezt követően szürke kép ami néhol tartalmaz fekete színt....
-
ginfoka
tag
3-Copy ATI5000Injector.kext TO S/E/E
az S/E/E mappa az melyik akar lenni? System mappa vagy maga a System HDD? -
ginfoka
tag
ezt a Kext Utility-t valaki elmagyarázza nekem?
mert nem igazán értem.
-
mate0314
aktív tag
válasz
Máté94 #12600 üzenetére
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Kernel</key>
<string>mach_kernel</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>arch=i386</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>Yes</string>
<key>Timeout</key>
<string>1</string>
<key>Legacy Logo</key>
<string>Yes</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
</dict>
</plist>akkor így?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest