Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
Bocsi, most, hogy a neten nézem a biosban sok állítási lehetőséged nincs csak bekapcs / kikapcs...
Esetleg csinálj windows alatt egy hangfal tesztet és akkor kiderül, hogy mindegyik hangfalad szól-e, illetve a windows beállításokat fusd végig, hogy egyáltalán 5.1 -es hang van e beállítva rajta.
A fórumon olvasottak alapján az optikai kábel minőség nem befolyásoló tényező hang minőség tekintetében, ergo mind1 milyet veszel max a hosszára figyelj, hogy elég legyen

-
Rabbitf_24
addikt
Hello
Van jelenleg egy Audigy Fx-em és persze a Z906.

Megéri egy jobb hangkártyát venni, hogy még jobb minőséget kapjak hangzás terén a cuccból és esetleg a fülessel is jobb élményben legyen részem?
Ha igen, akkor milyet?Kössz!
-
Aby_2014
aktív tag
Ha új kártyát veszel vagy átállsz optikaira biztos, hogy változik a hangzás.
Első körben megnézném, hogy helyesen van -e feltelepítve az alaplapi hang, bios-ban, hogy van beállítva stb
Nálam a recsegés optikain szokott előjönni, de csak akkor, ha egy kijelző hdmi kimenet is aktív, ha azt letiltom
akkor minden ok.Kártya vásárlás előtt mindenképp az optikai megoldást kipróbálnám, mert azzal mindegy milyen
kártya van alatta úgyis a z906 dekódere dolgozik, és hát egy kábel olcsóbb mint egy hangkari... -
ron233
tag
Közelhajoltam hozzá, szóval valóban recseg.
Namost esetleg ha vennék egy jobb hangkártyát vagy a gyári kábelt cserélném optikaira akkor elvileg megoldódna ez a probléma? -
goodboy007
senior tag
Hali, nekem egy hónapja üzemel a cucc, semmilyen recsegés nem volt, atomtisztán szól, ha jó a lejátszott anyag minősége, bár fél hangerőnél feljebb nem jártam még, mert panelba így is hangos
.Nézd át/kösd újra a kábeleket!
Egyébként külön tudod állítani az egyes hangszórók erejét, lehet csak azért érzed másabbnak.
FLAC-cal próbálva is recseg?
-
ron233
tag
Sziasztok!
Na tovább tesztelgetve továbbra is jó a hangzás a basszus, de van egy kisebb probléma, hogy amelyik hangfalpár a front left/right kimenetbe van dugva azok jó hallhatóan recsegnek hangosabb jeleneteknél, és még csak nem is nagy hangerőn teszteltem.
Találkozott már valaki ilyen recsegéssel? -
ron233
tag
Na szedtem le másik lejátszó programot meg a vezérlőn följebb tekerve a hangerőt sztem mostmár jó lesz. Bele hallgatva pár filmbe a hang elég tisztának tűnik a basszus se zavaró de mégis ottvan. Délbe hozták meg így éjfélre csak sikerült nagyjából beállítani

-
ron233
tag
Kösz az ábrát de így se jó. És nem az a probléma hogy a hátsókból elsőt csináltam /a régit is így használtam/ Megróbálom összefoglalni a lényeget ami a hang kálváriámat illeti.
Két hónapja vettem új gépet, előtte minden öreg volt a gép az 5.1 hangcucc stb. De a hang kúrva jól szólt win 7 alatt mind az 5-ből. Aztán az új gépen (már win 10 alatt) egyszerűen nem tudtam beállítani hogy mind az 5-ből szóljon. A hátsókból nem szólt és a hang minőség is leromlott, hiába raktam föl különböző kodekeket. Na mondom veszek akkor a gép mellé egy korszerűbb hangcuccot. De most megint ott tartok hogy a hátsók nem szólnak csak az első kettő meg a center de azok se jól meg akadozik is. Ráadásul kúrva halk az egész.
Tehát az van hogy mióta megvan a gép nem tudom beállítani a hangot rendesen se a régi hangcuccal, se ezen / persze ezt még fogom próbálgatni, de akkor is/
És most így hirtelen arra tudok gondolni hogy a hangkimenetemmel valami nem ok. Noha ezt az alaplapot ajánlották hogy jó a hangminősége. -
-
ron233
tag
A változás amúgy annyi hogy a két elülsőből és a centerből jön angol hang de nagyon szakadozott, magyar hangsávnál viszonz néma.
Két gyors kérdés: A mélynyomó jack kábeleinél mit jelölnek a színek? tehát a fekete, zöld és a sárga.
A másik meg elképzelhető hogy külön venni kell hozzá valami hangkártyát? Tehát hogy az alaplapi neki nem elég jó erre célzok.
Most átdugom őket, megnézem úgy milyen. -
ron233
tag
Úgy értem hogy pl az egyik hátsó hangfalat nem a mélynyomó rear kimenetébe dugtam hanem a frontba, a szoba miatt, persze átdughatom de ha nem muszály akkor hagyom. Egyelőre a gyári tartozékon kívül nem vettem hozzá semmit.
Az alaplapon a kimenetek mind fekete színűek de a köv. feliratok vannak rajta: van egy mikrofon kimenet egy spdif aztán
RS-Out, CS-Out, L-Out, L-In. -
Zoley3
tag
A Z906 hátulján csak bemenet van
(nem kötekedésből írom
)Mármint a hátulján lévő hangfal csíptetőket cserélted fel? Ha igen, az nem probléma, működnie kell úgy is...
Milyen kábellel használod? A hozzá kapott 6 csatornás kábellel? (3db jack-es kábel) Ha azzal,akkor jó színekbe van bedugva az alaplapon?
-
ron233
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a cucc, összekötöttem mindent és természetesen egy árva hang nem jön ki belőle

A gépem pár hónapos msi h270 gaming m3 alaplap van benne.
Valami ötletet tudna valaki adni? -
ron233
tag
Sziasztok!
Elég régen vettem már hangcuccot kb 10 éve szóval annyira nem vagyok képbe de szeretném erre lecserélni a régit, és mivel ez elég komolynak tűnik megkérdezem hogy van valami feltétele hogy a géphez kössük? Pl. számít e hogy hány wattos tápegységünk van a gépben?
-
Life4Free
csendes tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy Z906-at, és vezetékeket kell keresnem hozzá.
Tudtok jó helyet Budapesten, ahol reális áron lehet venni 1,5mm2-es kábelt? MediaMarkt-ban néztem, de horror áron van (800-900Ft/m).
Köszi!
-
gxyb
aktív tag
-
noby
aktív tag
Igen köszi màsfeles kàbelekre gondoltam a cserét nos mivel a front kábelek rövidebbek igy azoknak is ha veszek rövidebbnek kell lennie igaz.megmértem hátra 15m kell hogy szépen el tudjam vezetni a szobába akkor előre ha veszek pl 7m ert az elég nem oda nemm kell 15?esetleg ajánlanál valami kábelt ami jo lehet és nem drága.
-
noby
aktív tag
sziasztok! z906nak meg szabad hoszabittani a kábeleit sajnos nekem rövidek ha igen mit ajánlanátok és mennyi a max amit lehet nekem a hátsóknak kb10m kellene
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Szoftveres megoldás nem hiszem hogy van, max a hangkártyánál a dugókkal tudsz játszani valamilyen kapcsolóval...
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Lehet olyat valahogy szoftveresen csinálni, hogy az első hangszórók hátsóként funckionáljanak, a hátsók pedig elsőként? Tehát a jobb elsőből szóljanak a bal hátsóra küldendő hangok, a jobb hátsóból a bal elsőre küldendő hangok és így tovább.
Azért kérdem, mert 99%-ban gépről menne a zene/játék/stb., viszont a maradék 1%-ban a TV-ről néznék filmet vele, ami pedig pont az ellentétes falnál van, azaz "normál" módon felcserélődve, nem a helyes irányból hallatszódnának a hangok. A fenti módszer megoldaná a kérdést, de nem tudom lehet-e ilyet beállítani valahogy (noha nem hinném, hogy szoftveresen nagy tudomány lenne megírni, hogy A helyett a B hangszóróra menjenek ki hangok), illetve úgy, hogy gombnyomásra lehessen váltani a normál és a "fordított" mód között.
Köszi!
BTW 3 hete vettem át, még 20x4k 0% THM-re vettem, de azóta időhiány miatt ki se bontottam.
Viszont lehet, hogy ma este végre lesz rá időm. -
djlolo
tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nyugodtam csereld le a kabeleket mert jobban fog szolni ha megfelelo kabeleket veszel. Sajnos csak 2x1,5-s talal de az is vastagabb lesz az eredetinel. Paronkent lehetoleg egyforma hosszu legyen. Nalam x-fi xtreme music a hangkari es analogon jobban szol .5.1 -es beallitasnal nem eg egyik ego sem.(sem 3D,sem 4.1 vagy 2.1)
-
Laraxior
titán
Esetleg van itt olyan akinek az alaplaphoz optikai kábellel van kötve?
Van egy olyan gondom, ami a régi alaplapon nem volt, hogy elvileg felismeri a Z906 az 5.1-et és ahol be lehet állítani, hogy 3D - 4.1 - 2.1 azok közül egynek sem kellene világítania. Na de nekem a 3D világít, tehát az aktív, és hiába állítom, mindig.
A régi alaplapomnál nem volt ilyen gond
-
Richie141
tag
válasz
TYÜTYI2006
üzenetére
Ha úgy érted, hogy a hátsó kábeleket akarod lecserélni, természetesen érdemes, nem lesz abból semmi baj.
Viszont lenne egy kis kérésem hozzád. Ha kipróbáltad a Xonar Phoebus analógján és optikain is, beszámolnál majd itt, hogy milyen különbséget hallottál a 2 között? Leginkább a basszusra vagyok kíváncsi. Nekem Xonar DX-em van, és analógon a mély elég gyenge az optikaihoz képest, pedig a DX egy jó minőségű kártya egy ilyen hangrendszerhez. Mobilomra csatlakoztatva is próbáltam, ott is ugyanez van. Ki akarom deríteni, hogy ez így rendben van-e, vagy már harmadjára is hibás csereterméket külött a Logitech...
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
A hardverapróról, úgy néz ki, veszek Z906-ot újan, ha minden jól alakul, elvileg este már megrendeltem. A kérdésem, hogy mivel hátra, a gyári 7.5 méteres kábel rövid (jobbra jó eséllyel 10 méteres sem, elég), érdemes e hosszabbítási próbálkozás helyett, a 2 hátsót cserélni, de akkor az elsőkkel mi a helyzet. 350X360-as berendezett szobáról van szó, a padló laminált lapokból áll, egyik felén van részben szőnyeg is. Biztosan lenne filmnézés is, pc-ről főleg, estleg divixes panasonic dvd lejátszóról. Valamint akár zene hallgatás is. Illetve játékok biztosan 360-on, illetve pc-n, esetleg más konzolon is majd. Az alaplapom Z97 Deluxe ASUS, illetve van 1 xonar phoebus saolo hangkártyám is. Akármelyiket is használnám, spdif, vagy analóg jobb e a pc-re? Ki fogom próbálni mindkettőt természetesen. Koax digitális kábelt is keresek hozzá, és veszek, de úgy nézem, az spdif jobban kell, így abból egyik porthoz elosztó is esélyes. Spdif, illetve koax kábelból, milyeneket lenne érdemese megvenni? Remélem be fog válni nekem, ez lesz az első komolyabb hangrendszerem.

-
Picco
addikt
UK-ben most pont akcios, 169 angol pesoert(59k) rendeltem egyet az utolsokat rugo Bose 2.1-em helyere. Pont most utazok haza tehat proba csak majd jovoheten.

-
Weaver
senior tag
válasz
Richie141
üzenetére
szétnéztem, a konkurencia sem erőltette meg magát. ez a z906 messze a legjobb, azt tudom. (mondjuk árban is messze a legdrágább.) csak furcsa volt, hogy a mai világban, ahol minden területen nyomják ki az újításokat (ha kell, ha nem), pont a hangszettek terén nem volt újítás jóideje már.
amit tud, az rendben van, simán bevállalnám, de azért csinálhatnának lassan egy ráncfelvarrást.

-
Weaver
senior tag
még nem hallottam élőben, de biztos nagyon jó cucc a Z906. viszont van vagy 7-8 éves konstrukció. azt is vágom, hogy nem pl vga kariról beszélünk, hogy félévente jobbal, szebbel, erősebbel kelljen előállni, de azért szerintem ideje lenne újítani. tényleg nem adtak ki azóta újabbat, vagy csak én nem tudok (találok infót) róla?
-
-
Aby_2014
aktív tag
...MPCHC+AC3Filter... őőőő ebből nem derül ki, hogy a kimentet is átállítottad -e mindenütt spdif-re (driver, filmlejátszó),
A legjobb hang minőséget én úgy kaptam, hogy a windows lejátszóeszközöknél az alapértelmezett eszközt a digitális kimenetre állítottam, majd a digitális kimenetet dolby live - ra...
Bár nekem "csak" egy xonar DX kártyám van, de talán nálad is van ilyen beállítási lehetőség.
-
munky
őstag
válasz
Richie141
üzenetére
Igen, ezek mind megvoltak. Próbáltam a hangfal másik digitális csatlakozójával, de ugyan az az eredmény... ha elindítok egy DTS hangsávú filmet, akkor felvillan a 3D jelzőlámpa, az Effect kapcsolóval csak a 3D, 4.1 és a 2.1 módok között tudok váltani, a Decode lámpa pedig halott...
Lehet, hogy valami szoftveres gond, vagy talán a kábel... passz...

-
munky
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Asus Strix Soar-t. Első körben analóg csatlakozással kötöttem hozzá a Z906-ot, tetszik is ahogy szól, bár ez az első dedikált hangkártyám, szóval nincs nagy összehasonlítási alapom, de az alaplapinál tényleg sokkal jobbnak tűnik laikus füllel is.
Kíváncsiságból kipróbáltam a S/PDIF kimenetre kötve, de elsőre nem igazán tetszett így a hangkép. Úgy tudom ezen a kimeneten csak digitális stereo jel megy ki. Vagy tévedek? Van lehetőség rá, hogy mondjuk DTS több csatornás hangsávú filmeknél térhangzást kapjak?
Próbálgattam MPCHC+AC3Filterrel, de a Decode lámpa nem világított.
Az Effect kapcsolóban csak a 3D, 4.1 és a 2.1 módok között tudok váltani a hangrendszer kezelőjén és a hangkártya szoftverében is csak a stereo módot lehet választani ezen a kimeneten. (gondolom ez lehet a "baj")
-
Richie141
tag
válasz
Aby_2014
üzenetére
Értelemszerűen nem úgy végeztem.
Van egy rakat hangrendszer demóvideóm, általában azokon tesztelek, vagy játékokon vagy filmeken. Az előző szettem, a Genius SW-HF 6000-es is jobban adta a mélyeket, pedig az fele annyiba kerül, és ráadásul durván vissza is kellett vennem a basszusból, mert eléggé túl van húzva alapból.
Egyébként a cseretermék még optikaival is szar. Az még hagyján, hogy a basszus nem elég erős vagy nem elég mély... A hangosabb basszus-hangoknál a membrán környékéről kattogást is lehet hallani.
Már szóltam a Logitechnek, kérték, hogy adjam meg az SN-számát a csereterméknek. Megadtam, válaszoltak, hogy továbbították a kérésemet vizsgálatra, ami akár 2 munkanapot is igénybevehet.... Nos ezt az e-mailt 9 napja kaptam tőlük...
Szerdán újraírtam nekik, de arra sem kaptam választ... -
Aby_2014
aktív tag
válasz
Richie141
üzenetére
Hát a jobb, tisztább érzés természetesen forrásfüggő is, meg persze fül kérdése és a környezeté pl: külső zajok.
Az optikai vs. analóg összehasonlítást ugyanazzal a zeneszámmal vagy filmmel végezted?
Tehát nem úgy, hogy egy optikain hallgatott film, egy analóg zenével, mert úgy biztos ég és föld a kettő
-
Richie141
tag
válasz
Aby_2014
üzenetére
Háát én úgy értem, hogy nagyságrendekkel gyengébb...
Tehát optikain 50% basszuson remegnek az ablakok, analógon viszont, még maxon se, sőt, minél magasabbra tolom a mélyet annál csúnyább, dübörgősebb lesz a hangja. A flexbass optikain nagyjából ugyanúgy szól ki és bekapcsolva is, én spec 80 hz-en szoktam hagyni, talán úgy a legjobb, meg hát a THX is ezt ajánlja.
Analógon viszont a 80 hz rém gyenge 50%-on. A 40-50 hz-es hangokat se bírja rendesen, tisztán leadni. Kikapcsolva már javul a helyzet, de az optikait még így se közelíti meg.
Én pedig most mindenképp analógon szeretném használni, mert az előző Z906-osomból és a mostaniból összeállítottam egy 7.2-es rendszert, ami optikain sajna nem megoldható. -
Richie141
tag
Szerintetek az normális, hogy egy Asus Xonar DX hangkártyán analóg bemeneten a basszus nagyon gyenge az optikaihoz képest? Amikor tavaly megkaptam a rendszert, akkor is ugyanezt tapasztaltam, de azóta már ki lett cserélve a hangrendszer is meg a hangkártya is mert hibásak voltak. Akik szintén Xonar DX-szel használják azok írjanak erről légyszi. Nem akarom elhinni, hogy ennyire szar legyen analógon.
-
Zoley3
tag
válasz
Freezee
üzenetére
Nyugi nem azért vetem 3x újat mert tönkre ment volna, csak el bizniszeltem őket pár év használat után még jó áron

Bemenet csak egy dolog, de a hangkép kicsit fontosabb lett számomra (megvilágosodtam), és nem csak a nyomott mélyek...sajna 5.1 filmezésen kívül annyira másra nem a legjobb, az én véleményem szerint a 906
Volt Z5500 és Z2300 és Z623 is...magasak elmennek (szódával), közép az nulla, mély meg dögivel ez így egy idő után (10év) kevés voltPeace!

-
Freezee
senior tag
Nekem még azóta is nagyon jól bírja nem kellett 3x megvenni
. Hozzá kell tenni természetesen neked 65k ér. Nekem a BX8 például semennyit sem ér mivel mert kevés bemenet van rajta és nekem a z906-on mindegyik bemenet használva van+kimenet/bemenet a vezérlő egységen is. Nem irracionális, meg kell nézni van-e alternatíva és ha nincs akkor ennyit ér. Ha irracionális pénzért senki nem vásárolna akkor egyetlen Iphone-t sem adnának el ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zoley3
tag
válasz
Freezee
üzenetére
Én sehová nem várok, mert többet úgysem lesz Z906-om
(volt 4 szett, ebből 3 újonnan)Elmondtam a véleményem, max kb.65-68k-ér (adnák érte) újonnan a cucc, aki akar az várhat MM, vagy Edigital akciókra, aki nem vár az meg csak vegye irracionális pénzért...van még jó pár év bizta a Z906-ból mire kijön valami utód féleség..nyugavér

80-90 pénzért inkább 2.0-t veszek és (vagy) kiegészítem egy subbal 2.1-re, és ütősebb lesz

Vagy + hozzá tennék akkor már 10-20k-t és BX8 D2-t ennyiért

-
Richie141
tag
Sziasztok!
Valaki tud olyan fali konzolról, ami jó a Z906-hoz és 180 foknál tovább is forgatható? Ez kellene a leginkább, de ha nincs ilyen akkor jó egy állvány is. Ha van valakinek használtba eladó, én vevő lennék rá. Csak az egyik hátsó hangfalhoz kéne, mert jelenleg egy rakat dobozra és könyvkupacra van feltéve, ami hát... enyhén nem esztétikus.

-
-
Dreamie
őstag
Haliho!
Berendeltem egy z906-ot media marktbol 15%-os kuponnal, most 68000 ft-ert van. Mai nap az utolso, ha valakit erekel.
-
Nagyboconádi
csendes tag
válasz
Black Dragon
üzenetére
Na neeee, annyit nem ér a cucc, marad ami van.
Köszi. -
tl-x
addikt
Sziasztok! Szeretném lecserélni a hangszórókhoz a kábeleket felújítás miatt. Eddigiek toldva voltak mert rövidek voltak stb. Milyet vegyek hozzá? Nem igazán tudom milyen vastag lábel kell hozzá. ezek közül melyik lenne jó? [link] Köszönöm a segítséget.

-
Black Dragon
addikt
válasz
Nagyboconádi
üzenetére
Vagy ez, ami a legolcsóbb megoldás lenne, ha alapvetően a termék árát nézzük, viszont a szállítási költség horror. Nekem is ugyenez a problémám, mint neked is, de még azóta se vettem távirányítót, mert rohadtul nagy rablásnak tartom a majdnem 6000Ft-os postaköltséget.
-
justo00
tag
válasz
Nagyboconádi
üzenetére
Hello! Pl.:
[Távirányító] -
Nagyboconádi
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is van egy pléldányom,viszont a távirányítója elég ramaty állapotban van,lekoptak a feliratok és az ellemeket elfedő panel letört. Lehet valahol külön venni hozzá távirányítót?Köszi.
-
rocsoka
csendes tag
Sziasztok!
THX
Na szóval a z906 nak semmi baja

- Számítógépen egy frissítés okozott problémát amiért nem adtta ki optikain a hangot..most már jó tökéletes

- Tévém csatijába belefulytam, aztán máris volt hang optikán de pattogott..
Másnap vettem isopropil alcoholt meg levegős sray t megtisztitottam és láss csodát tökéletes
a hang optikán.Pár megjegyzés tapasztalataimról:
1: Csak is high speed optikai kábelt használok 3000-4000 kategória
2: A tévén ha rendes DTS nézek pl.
wifi routeren keresztül huzza a routerre csatolt vinyoról (all share) vagy a PC ről (all share),
pendriveról,
külső vinyóról
Szépen viszi optikán a DTS hangzást (feltéve ha a megfelelő adatfolyamot válasszuk, általába amiket én toltök van benne DTS magyar,AC3magyar és angol hangsáv) Decode led világít
3: PC ha van az alaplapi hangkártyátokon optikai kimenet szerintem felesleges + hangkártyát venni mert szépen teszi a dolgát az enyém a 7.1 et is kivinné..
Itt egy észrevétel:
Nállam a VLC, KM player nem viszi ki optikán a DTS hangzást
hiábba valasztom ki az audio adatfolyamnál... nem világít a decode led csak ál 5.1 re dobál a z906DEE a Power dvd szépen teszi a dolgát és viszi ki optikán a DTS hangzást és világít is a decode led

Összeségében én nagyon meg vagyok elégedve a Z906 al
szépen szól nem torzít szerintem egy "tégla" panelba
nem kell ennél többBéke veletek
-
Zoley3
tag
válasz
Richie141
üzenetére
Háááát ez elég nehéz
Mert nem egymás után történ a meghallgatás velük, eltelt kis idő mire az egyik váltotta a másikat.
Véleményem szerint mindegyik hangkártya jó volt
A DX és a D2X egyszerűbb kezelő felületű mint a Phoebus (a Home Theater 4 ami nem tetszett, mindig fut és vlahogy túl mélysúlyosnak éreztem, a driver is bugos volt, Win8.1-alatt) de az olcsóbb Xonar-ok driver problémái miatt a D2X-et választottam, és ezzel 1x sem volt gondom még (ellenben a többivel).Sztem a Z906-hoz bőven elég a DX, annyira nem kifinomult rendszer, hogy bármi különbséget lehessen hallani köztük. (nincs is már z906-om
) -
Zoley3
tag
válasz
rocsoka
üzenetére
Hali.
Hááát az azért kemény hogy 90k-t kiadtál érte
4 szer volt ilyen rendszerem, de ennyit tényleg nem ér véleményem szerint 
Májusban szokott akció lenni a MM-ben (májusi aranyeső), vagy novemberben Fekete Péntek körül lenni még plusz akció ugyan úgy MM-nél, ilyenkor szokták 65-68k környékére levinni az árat, amondó vagyok hogy ilyenkor érdemesebb venni, 4-ből 3-szor ilyenkor vettem
Hát akkor ott valami gebasz lehet, ha nem megy egyik optikai bemenet sem...
De azért megkérdem, a bemenet (input) ki volt választava a gépen hogy melyiket használod épp?Az én véleményem a forrás használatáról, hogy szerintem max kicsit dinamikában jobb az otikával összekötött Z906, de egy jobb hangkarival, analóg összekötésben sokkal szebben szól (Xonar D1,DX, Phobeus,D2X-n próbáltam) és a térhangzás is jobb volt, legalább is tapasztalataim szerint

-
rocsoka
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa lettem eme szépségnek

- Sajna kiderült, hogy a toslink kábelem rossz, de sebaj ma veszek
Jack vs rca kombóval kipróbáltam tegnap és hát értem már azt a THX logót
de nagyon várom, hogy digitális jelet vigyek bele analóg helyett.. -
butch3r
senior tag
Sziazstok
Megtudja valaki mondani, hogy ez jó lenne e z906hoz hátsó hangszóróknak állványnak?
Köszi
:r -
szepsy
senior tag
Milyen mintavételezésű hangkari van a z906 ban?
-
megaram
tag
Sziasztok. Valami gond lehet a rendszerrel. Ma mondom kicsit megdöngetem, erre hangosabbra veszem és megy a zene de közben búg hangosan! Ha nem megy a zene csak simán adok rá hangerőt kb 1/3 tól fölfele el kezd búgni az egész! Mi lehet a gond?

-
Laraxior
titán
válasz
underattack
üzenetére
70-ért láttam hirdetni a minap. Itt kint nálunk 250EUR-ért megy csak. De Magyarországon látom, hogy 88ezer az alja.
Szerintem ha 60-65-ért felteszed akkor elmegy. Ha nem csak hirdetni akarod... -
-
szepsy
senior tag
Ha már itt tartunk, kell ennél jobb 5.1-es kártya?:
Creative Sound Blaster ZxZx és Z között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

(nem kötekedésből írom
)

Viszont lehet, hogy ma este végre lesz rá időm.