Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
Azért az hogy egy 5.1-et ami pc-hez van, és műanyag dobozos, egy utas szatelitjei vannak és legdrágábban is ~120ezer volt, összehasonlítani egy több mint félmilliós szettel, ami meg audiofil, meg még leírni azt hogy "nekem megér annyival többet" priceless
. Halkan sugom meg hogy van aki fél év alatt sem keres annyit mint amit te az 5.1-re költöttél, így aztán ez abszolút nem volt kérdés hogy jobban szól, persze hogy jobban szól... De összehasonlítása alap kb annyi hogy mind a kettő 5.1, leírom neked hogy értsd, a trabant meg a pl a g astra is elvisz A-ból B-be, meg egy S osztályos 50-60 misibe kerülő merci is... Össze lehet hasonlítani, meg be lehet írni a trabis meg az astrás forumra hogy "neked megér annyival többet" csak sok értelme nem lesz
Használd egészséggel.
Én erősítésben (hangos zene hallgatás) sztereó párti vagyok, nekem egy Rotel erősítőm van, szóval meg tudom érteni a hangzás beli különbséget. -
deathtania
senior tag
közben még keresgéltem, és találtam egy ilyet: Norstone Arran GC
árban korrektnek tűnik, de "csak" 3,5kg-os teherbírása van. igaz a Z906-hoz elég lehet, egy hangszóró 776g.
-
deathtania
senior tag
most nézem, 11x11cm tényleg nagynak tűnik.
van esetleg valami, ami bejött, valami ajánlott nem disznó árban?
esetleg ez? Meliconi Space System Sound 50
-
tylerddd
veterán
Csavarboltban mondták, h még rendelni sem tudnak/fognak ekkora tételben. Szakihoz vittem, nem azt mondtam, h otthon álljon neki.
Valszeg ott, ahonnan jött az enyém, másmilyen menetű csavart használnak. Tápkábel is ilyen volt hozzá, de szerencsére az enyém már az a kiszerelés volt, aminél lehetett cserélni a kábelt. Állítólag az első szériásokba még fixen be volt kötve a tápkábel.
Azt meg nem hiszem, h nézni fogják esetleg garanciáztatás esetén, h jók-e a menetek a hangfalakban. Ennyi erővel a bele való csavart is mellétekerheti és elb***hatja a menetet, de ettől még szerintem nem veszíti el a garanciáját. Tehát ha a meghibásodás nem a csavar betekerésére vezethető vissza, akkor nem veszik figyelembe.
@ mgabi3 Hatos méretű csavar kell bele, mint már írtam. Az, h pl. milyen hosszú és milyen/mekkora feje legyen attól függ, h milyen az állványod, tartód, amire fel akarod rakni. A legtisztább az, ha beviszel egy hangfalat és a tartót is a boltba és ott majd segítenek.
-
munky
őstag
-
Daralo:)
tag
Rendben köszönöm mindkettőtöknek!
Én nálam nagyobb kategóriában ezek játszanak:
ASUS Xonar DX/XD
ASUS Xonar D1
CREATIVE SoundBlaster Z (ez jobb a felső kettőnél?
vagy
https://ipon.hu/webshop/product/asus_rog_xonar_phoebus_solo/508502
ez a max ez megéri-e a plusz összeget azt nem tudom esetleg valaki?
-
Csubeee
tag
Köszönöm a gyors segítséget.
Mondjuk azért aki ezt kitalálta azt megsimogatnám szívlapáttal!! Withwort menettel?! Ki tervezte ezt a terméket, egy vízszerelő??
Van pár dolog apróság ami miatt tetszik ez a hangrendszer (pl, hogy sok kimenete van, a 2 db. optika plusz pont, valamint hogy a távkapcsolóba nem gagyi elem került hanem energizer) de ezekkel a dolgokkal nem tudok kibékülni. A másik dolog ami furcsa volt, hogy a mélyládához adtak 4 aprócska öntapadós talpacskát ami max. arra volt jó, hogy ne csúszkáljon a földön. Én vettem a barkácsboltba 4 db. egyszerű lecsavarozható ajtóütközőt. Ezzel már sokkal jobban mutat és nem ül a porban mint előtte. -
ates2
senior tag
Házimozin azért gondolkoztam,mert van LG-nek is meg Samsung-nak is álló hangfalas rendszere ami tökre tetszik.Igaz z906-hoz meg van fali konzolom amit használhatnék is végre mert vagy 2 éve porosodik a dobozában
plusz házimozi 1000W z906 meg 500W.Társasházban mondjuk annyira mindegy a W mert szomszédok a 2.1 creative hangfaltól is kivannak
A lényeg úgyis mondjuk az,hogy filmek meg Tv nézésre melyik a jobb,melyik tisztább stb.
-
JasL
őstag
Igen, csak akkor kapcsolt ki, ha nem használtam, de ez nem normális funkció, nincs benne olyan mód, amit energiatakarékosnak kellene észlelnünk! Ezt egy alkatrész hibája okozza. Ha szólt, nekem sem kapcsolt le, viszont ha nem volt bejövő hangjel a gépről de ment a gép, akkor is kikapcsolt. Mondjuk úgy kb 30 perc után is, és kicsit furcsa volt, hogy indítok egy zenelejátszást, és ki van kapcsolva. Engem ez idegesített, én sosem kapcsolom ki, nem akarok szenvedni ezzel mindig, fix állapotot akartam. Úgy néz ki megoldódott, már nem kapcsolgat ki magától... eddig.
-
JasL
őstag
Megmondom őszintén én sem akartam visszaküldeni, de azt mondták, hogy ez javítást igényel. Azért engem irritált, hogy akkor is kikapcsolt, mikor ment a gép, de fél óráig nem volt bejövő jel. HA visszaküldik ugyanúgy vagy egy újat ugyanezzel a "funkcióval", akkor a külföldi technikusoknál kérdezek rá, hogy ez most oké-e.
-
JasL
őstag
Megkérdeztem a Logitech ügyfélszolgálatot, nincs energiamegtakarítási funkció beépítve és nem is dokumentált funkció. Ezt válaszolták konkrétan:
"Közben azért kiderítettük pár kollegával, hogy előfordt hasonló jelenség néhány Z906 és Z623 terméknél amit az ügyfelek energiatakarékos módnak észlelnek.
Viszont ezekről semmilyen belső dokumentációt nem találtunk, így arra a következtetésre jutottunk, hogy valamelyik általunk használt beszállító által gyártott alkatrész tehető felelőssé az inkonzisztens viselkedésért."
-
Bari81
tag
PS4, mede8er médialejátszó... ilyeneket. Ha jól tudom az optikai hang összeköttetés nem az igazi. HDMI a legjobb, pl egy Bluray lejátszásához azon keresztül tud jól megszólalni a HD hangsáv ( a True-HD-t és a DTS-HD-t stb. nem támogatja a Z906 amúgy sem ) esetleg még koaxális összekötés a legjobb a Z906 esetében.
A másik amiért a lecserélésén gondolkoztam az a wireless álló hangfalak. De jobban belegondolok, asztalossal csináltatok állványt és ráfúrom a hangfalakat, most is a galéria fa részére van rögzítve Vogel hangfaltartókkal.
Elmentem és kipróbáltam a Samu házimozi rendszert, sajnos ezt így nem lehet megmondani. MM-be kirakva nagy téren egyenesen szarnak találtam. A Z906 meg minig lenyűgöz mikor filmezek, érdekes mert ugye ez a Logitec szett PC-hez való, nem másra. Ezt a bemenetei is bizonyítják.
-
-
DonDennis
senior tag
Hát megmozgattam az összes optikai kábelt meg a fő csatlakozót is és semmi, ugye ha egy hangszóró hallgatott volna el akkor azt mondom valahol a kábel megtört vagy valami, de hát a mély az nem olyan kis kábellel van összekötve. A másik meg, hogy amióta megvan mondom 1 helyen áll és a kábel a fal mellet megy ember fizikailag nem tud hozzá érni...
-
Kabel15
aktív tag
Egyenlőre tervben van. Majd jövő hónap végén talán. Vagy hátha lesz addig valami nagy akció. Most olvasom a fórumot előröl. Elég sok probléma volt vele akkoriban. Most értem a 40% kupon részhez.
Jó lenne ha most is lenne egy ilyen. Mert őszintén 80k-t sajnálok rá. Talán ha olyan 55-60k környékén lenne.
És akkor 100 ból kijönne a média lejátszó + ez a set is. Nemrég volt az MM ben Logitech akció. De akkor még nem gondoltam, hogy nekem ilyen rendszer kéne.
A másik amin el kell gondolkodnom, hogy sikerül e szobát cserélnem. És akkor már 3,5mx3m es lenne, viszont az a fal meg szomszédos egy másik házzal, ráadásul közös tető is van. Én pedig csak azért nem fogom hajnali 11 kor lehalkítani Godzilla-t mert ők aludni akarnakSzóval vagy marad ez a 2mx3,5m vagy ki kell találni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Whisky topik
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged