Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flyte33
tag
Azt a kabelt amit kaptam a hangszoroval es osszekothetem a Pc-vel pontosan mi a neve,milyen kabel az?
-
Flyte33
tag
Ma kaptam egy ilyen hangkartyat http://www.trust.com/en/all-products/14101-71-surround-sound-card-sc7200 szerintetek ez jo vagy turheto mert nem igazan ertek hozza.Meg nincs beszerelve a pc-be ugyhogy nem tudom hogy szol vele.
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy Pécs vagy közelében lakik -e valaki, akinél meghallgathatnék egy ilyen szettet működés közben (pl egy filmben belehallgathatnék..)?
Együttműködésetek előre is köszönöm!
-
-
Flyte33
tag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Nekem Tv-re van csatlakoztatva optikai kabellel es ilyennel http://www.emag.hu/hama-audio-optikai-kabel-odt-csatlakozo-toslink-0-75-m-42971/pd/E4DXTBBBM/ ha atallitom 5.1-re akkor elossza a hangokat de nem olyan szep de csak ha pl.valami musort nezek a kabeltv-n keresztul,de inkabb pendrive-ra szoktam szedni HD filmeket es akkor atallitom 5.1-re es igy eleg szepen megy.
-
Maxtreme
addikt
Srácok
Ha optikai bemeneten keresztül szeretném használni a cuccost, (gondolom ez kell nekem) stereo forrás esetén leossza a hangfal 5.1-re, vagy simán 2.1-ben szól? -
flash1990
csendes tag
Sziasztok!Bocsi a kissé amatőr kérdésért, de már évek óta hűséges logitech user vagyok, a garancia részével mégis akkor találkoztam mikorra már ez a szutyok Fix-it vállalta át a Mo-i részt. Ahogy olvasgattam a hozzászólásokat sokaktól láttam, hogy megkerülte őket, és egyenest a Logitech-hez rohant. Tönkrement a Logitech z506 hangszóróm, vagyis egészen pontosan ugyanaz a problémám vele, mint egy hónappal ezelőtt egy hozzászólónak volt. Recseg-ropog rossz a hangja, mindez egyik-pillanatról a másikra. A Fix-it-tel én már nagyon sokszor megjártam, és ha hozzájuk kellene küldenem, inkább elfogadnám hogy örökre elromlott. Az a kérdésem tehát, hogy ha valaki tudna segíteni és leírná, milyen módon (e-mail, telefon) lehet őket megkerülni és egyenesen a logitech-et kontaktolni azt nagyon megköszönném.
-
Maxtreme
addikt
Nah ma nálam ment a TV-hez a Z906. (úgy is ott filmezek,oda jobban kell az 5.1.. leváltotta a sokéves genius 5.1-et
)
Egyszerűen nem tudtam megbarátkozni a hangjával.
Visszatéve a Z623-at a gépre, ég és föld. Sokkal normálisabb dinamikusabb mélyei vannak.
Félre ne értsetek, nekem nem CSAK a mély kell, de a Z906-é ehhez képest egy erőtlen kopogós valami.
Próbáltam pedig factory resetelni is, hátha ugyanaz a gáz mint az itteni kollégánál, de nem. -
bisiz
aktív tag
Erről mi a vélemény?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2726384-egy-jo-hangkartya-mennyire-befolyasolja-a-hangrendszerem-teljesitmenyet-mondjuk
-
Aby_2014
aktív tag
Fogalmam sincs milyen lehet, de gondoltam egy jobb minőségű hangfallal ki tudom aknázni a mélynyomó és a központi egység előnyét úgy, hogy jobb minőséget kaphatok az eredeti műanyagdobozos hangfalaknál...

Ha pl a hangkari front kimenetére direktbe rákötök egy klassz sztereót és a többit hagyom a z906-on az milyen lehet..?
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet a Z906-ot más hangfalakkal is használni mint a gyáriak?
Pl egy Genius 5200 frontjait rá lehet -e kötni a front hangszórónak?vagy mondjuk egy olyan öszvér megoldás milyen lehet, hogy a hangkártya
front kimenetére rákötnék egy thonet & vander hoch hangfalat, és a rendszer többi
hangfalát meghagynám?
-
Flyte33
tag
Ez jo kis cuccnak latszik,lehet veszek hozza egyet.
-
XtremLor
őstag
válasz
Bélaaaa
üzenetére
Bluetooth-on is tudjon kommunikalni, telefon, tablet etc vezetek nelkul kotheto ra

Gyari (LINK) megoldas draga, viszont nem hiszem hogy a tobb mint 10x ar aranyos a minosegbeli kulonseggel. -
XtremLor
őstag
Szerkeszteni akartam erre elbasztam...
Az input gombot nyomd 8sec-igxD
-
XtremLor
őstag
-
Maxtreme
addikt
Ezt én is jegyzem, köszi. KI tudja...

Egyébként így pár hét után némi észrevétel tőlem.Előtte egy Z623-am volt ami ugye 2.1-es rendszer, így ahhoz fogom hasonlítani.
A hangkeltő egy Asus Xonar D1
Kezdjük a mély sugárzóval
Bármennyire is furán hangzik, de hiába az előd kisebb teljesítménye és kisebb fizikai mérete, valahogy dinamikusabb volt. Az okát igazából nem tudom, de igencsak meglepő dolog számomra.
A Z623 valahogy mélyebb tartományokra is le tud menni, ez annyira nem.
Semmiképp nem mondanám rossznak, de ez számomra kicsit negatív dolog.
Persze biztos lesz akinek meg pont ez a hangzás fekszik jobban, mint a kicsit tolakodóbb mély.Front-hátsó:
Egyértelműen jobbak mint az elődnél (ahol ugye hátsó nem volt) Szebben szól, sokkal jobb a magas tartomány. Anyagminőségre kb egyforma, a z906 esetében jóval súlyosabbak.Center
Ezt direkt külön szerettem volna kiemelni.
Csak számomra lenne úgy a korrekt ha legalább a center többutas lenne? Minimum elvárnám ennyi pénzért. Más probléma igazából nincs vele. A hangja kb ua mint a front-rear sugárzóké.Konzol:
Igazából semmi különös, teszi a dolgát, jól össze van rakva.
Nekem a z5500-é jobban tetszett sokkal, de ez szubjektív.
Remélem a potméter nem fogja megadni magát. Sajnos logiéknál a kapcsolók és a potik minősége nagyon sarkalatos kérdés..Távkapcsoló:
Hát ezt mikor a kezembe vettem hangosan felnevettem. Ez mi? Ilyen trágya anyagminőségű távkapcsolót anno a lengyel-kínai piacos hifiknél lehetett látni.
A lehető legolcsóbb legvékonyabb fröccsöntött műa-ból tákolták össze. (és még ronda is)
Nem hinném hogy nem fért volna bele a szett árába egy korrektebb kapcsoló.. (a TV-hd lejátszó kombónál egy 5.1-es genius szettet használok, annak a kapcsolója ehhez képest egy limitált szériás remekmű)
Védelmére szóljon hogy legalább erős infrával rendelkezik.Röviden ennyi.
Nem mondom hogy rossz rendszer ez, De annyival nem jobb hogy megérje a 623 és e közötti ártöbbletet.
Persze ez nyilván elsősorban nem zenélésre hanem filmnézésre van, de ennyi pénzért szerintem nem is kell tőle hasraesni..
Aztán lehet én vártam tőle túl sokat. -
XtremLor
őstag
To reset your Z906 to the factory default settings:
1. Power your Z906 off using the Power button on the Control Console.
2. While in the "Off" state, press and hold down the Input button for eight (8) seconds. You'll see several lights on the Control Console light up and there will be a popping sound from the speakers. -
bisiz
aktív tag
Most megnéztem és TV-re kötöttem optikai kábellel, de ott sem szól a mély hang, pedig végignyomkodtam az összes effectet..Beszart a mélynyomóm?
-
bisiz
aktív tag
Sziasztok!
Optikai kábellel van csatlakoztatva a hangfal a gépre és eddig gyönyörűen is szólt, egészen mostanáig, amikor is véletlenül megnyomhattam az effect gombot és azóta akármelyik effectre teszem, ugyanolyan szarul szól. Szól minden hangfal, de erőtlen a mély hang borzalmasan mégpedig olyan zenékben, ahol eddig semmi gond nem volt vele. Mi lehet a baj?

-
törölt tag
válasz
üzenetére
én vettem hozzá hűtő bordát mer nagyon melegedik a háta de olyan nagyot tudtam venni hogy a fele is elég
1000ért eladom a másik felét ha kell valakinek de neki kell méretre furni a jukakat a csavaroknak, meg nem tul szépen tudtam szétvágni
ha ezt elöbb mondod ocsobblett volna nekem
még gari is van rá akkor?
miért pihent ekkorát? -
törölt tag
Sziasztok! Nekem van egy, alig használt Z906-om. (lassan 1 éve pihen a dobozában) Teljesen új állapotúak, semmi karc vagy kopás. +5(!) db fali tartó-konzol és optikai kábellel. Dobozban! Irányár:70e
-
törölt tag
Bélaaa ur az ujj az már ugy szól ahogy kell?
-
Flyte33
tag
válasz
._.Dante._.
üzenetére
Majd irjal ha vettel Z906-ot.

-
._.Dante._.
tag
válasz
XtremLor
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Igazából nem konkrét csere lenne, csak beköltözne a Z5500-as a hálóba, míg egy újat szánok a nappaliba.
Használtat nem szívesen vennék, és a Z906-os jelenlegi áránál nem költenék rá egy fillérrel sem többet, de szeretném, ha legalább azt tudná, mint az elődje. -
XtremLor
őstag
válasz
Flyte33
üzenetére
A z5500ban nagyobb mely van, az is dubog meg jobban mint ez.
._.Dante._.
Nem biztos hogy mergeri a csere, hogy ha ujabb model pid alapjan ugy is tudod, akkor megbizhato az is, lehet nem is kell cserelni, max ha fentebb akarsz lepni, viszont akkor lehet mas iranyt kellene megcelozni. -
Flyte33
tag
válasz
._.Dante._.
üzenetére
Hello.Most en nem tudom hogy szol egy Z5500 nem hallottam meg,nem tudom osszehasonlitani a kettot,de azt tudom hogy mar egy hete elvittek javitani a Z906-omat es mar hianyzik.Hogyha nem lett volna semmi baja az enyemnek akkor azt mondanam hogy egy szuper kis cucc,de igy bant egy kicsit hogy annyi penzt ki adtam erte es kaptam egy hibasat.Na de allitolag kicserelik es jovo heten meg is kapom es remelem h ez mar rendesen fog mukodi es tenyleg azt fogom ra mondani h ez tenyleg jo kis cucc.Azt hallottam a Z5500-rol ha mejnyomoja ugy brummog na de a Z906 ez mar masabb nem ad ki olyan brummogast hanem ugy dubog.(nekem pl. ez tetszik benne).
-
._.Dante._.
tag
Sziasztok. Z5500 tulajként nem is gondoltam másra, mint a Z906-ra. Elolvasva az írások nagy részét, némi kétségem támadt a Z906-ot illetően. Merjek ezek után belevágni, vagy keressek mást helyette? Nem 1-2 évre szeretném, hiszen a Z5500-is már 6 éve szolgál kifogástalanul.
-
CptAdamica
nagyúr
Az mitől lehet, hogy szám közben pukkadozik az egyik hangfal? Szól rendesen, csak jön mellé egy kis pukkadozó hang is, basszusnál.
-
poli27
veterán
Ezen a hangszórón hol találhatók meg a szérial számok (PID, pl)?
-
Bélaaaa
őstag
válasz
Maxtreme
üzenetére
Ma beszéltem Logival, NAGYON RENDESEK voltak. Előzetesen elfogadták a reklamációmat! Habár az ügyintéző hölgy még nem látott követési számot a rendszerben.
Remélem ez mihamarabb megtörténik, akkor lesz biztos!

Nem véletlen, hogy szinte minden perifériám Logi.
NAGY RESPECT LOGITECH!
-
Flyte33
tag
Na az enyemet is elvitte ma a futar.Csak egeszbe hozzak vissza meg megjavitva.
-
XtremLor
őstag
Jobb megbecsulni mindent meg ha par ezret is er....a kulso sok mindent elarul a hasznalojarol.
(#2110) Bélaaaa : Mashova nem mehet!
-
Flyte33
tag
Na allitolag holnap vissza viszik a hangszorokat,remelem nem ugy fog vissza jonni mint a Belae,es remelem h megcsinaljak.
-
törölt tag
Azér probáld ki sztem ugyanugy fog szolni sztem minednkinek spdif be recseg asziszem az enyém is recsegett mikor kiprobáltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest