Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kareszkaresz
tag
Mindenkinek nagyon szepen koszonom a gyors valaszt.
!!venom888: erdekes mert amugy decode es 3d alatt is mukodnek elosztva a hangok de valahogy 3d alatt nekem ugy tunik hangzasra sokkal jobban szol mint decode alatt. Lehet a z906 ilyen ugyes lenne?
Csak azt nem ertettem mi a kulonbseg ha ugyanugy 5.1ben szol de akkor igy ertem már. Csak azt nem h a 3d ugy tunik jobban terhangzik mint a sima decode vilagitas alatt.
ki érti 
-
VGYke
addikt
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Csavart nem a hangszóró tartóhoz, hanem a hangszóróhoz kell venni, hiszen abban van a 1/4" x 0,05" (tehát colos) menetes furat. Egyébként csavarra itt, millió találat van.
-
-=RelakS=-
veterán
Amennyire tudom, az spdif-et, amin általában (?) Átmegy a digitális hang, azt sztereóra találták ki. Tehát ha kódolatlan a hang, akkor az sztereo, és a 3D alatt állítható a szétkeverés módja. Ha valamibe be van egy többsávos hang csomagolva, akkor jelenik meg a decode, és lesz valós 5.1 a hang.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Jó úgy ahogy csinálja, nálam is ilyen.
PLEX-en megy nekem a film és decode felirat van, de a többnél csak 3d van. -
venom8888
őstag
válasz
kareszkaresz
üzenetére
Ha decode világít akkor megy a film valodi 5.1 es hangja,amit a filmhez csináltak,nem generált. Ha a 3d megy akkor az generalt térhangzás, a Z906 csinálja.
-
kareszkaresz
tag
Sziasztok 2 kerdes még kiegeszitoul.
A z906on mikor vilagit a 3d es mikor a decode led?
3d vilagit nekem teve spotify app es nehany youtube videonal.
A filmek tobbsegenel a decode led vilagit mindegy hogy eqc 5.1 vagy dts 5.1 a film.
Teven az átengedes csak eARC eseten mukodik de mivel nekem a film lanon megy halozatrol ugye az nem hdmi-n keresztul jon illetve a z906on sincs hdmi bemenet csak optikai.
Valaki tudna segiteni rendet rakni a fejemben?
Koszonom szepen elore is! -
kareszkaresz
tag
Sziasztok.
A linkelt hangszoro tartohoz vegulis milyen csavart kell venni hozza? Beruhaznek egyre en is de ha nem adnak hozza automatice csavart akoor csak kéne tudni milyen jo bele. Valaki?
Koszonom. -
VGYke
addikt
válasz
janston
üzenetére
Én, ezek közül valamelyikkel szemezek...
-
_Peti_89_
csendes tag
-
janston
aktív tag
Sziasztok,
Lehet be tudtam szerezni egy ilyen jószágot. Több hozzászólásban is láttam az emag-on, hogy nagyon melegszik. Hogyan lehet plusz hűtőbordát szerelni rá? Van már valaki, aki csinált hozzá?
Illetve a BT csatlakozási lehetőséget meg lehet oldani szerintetek? Hozzácsatolni valami vevőegységet valamelyik bemenetre?
Köszönöm!
-
DjShockh89
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Semmi gond!
Budakalászi OBI nem tudott segíteni. Holnap megyek spéci csavarboltba, ott remélem lesz megoldás! -
válasz
DjShockh89
üzenetére
Szia! Bocs, de átsiklottam a korábbi kérdésed felett. A csavarra visszatérve végül is nem vettem (én is kérdeztem itt, hogy hol lehet venni), kaptam hozzá egy ismerősömtől.
-
DjShockh89
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Végül egy két darabos lett 25% kedvezménnyel. Holnap érkezik!
-
VGYke
addikt
válasz
Csanyta89
üzenetére
Szia! Jó régi a bejegyzésed. Érdekelne, hogy találtál azóta szervízt, megoldási lehetőséget az elromlott Z906 javítására?
Az enyém még működik (kopp, kopp), de néha lehalkul, elnémul a bal első csatorna. Egy ki/bekapcsolás eddig megjavította, de csak meg kellene nézetni egy hozzáértővel, amíg nagyobb baj nem lesz. -
DjShockh89
tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Valóban megfontolandó ennyi pénzért. Max tartalékba elrakom aztán pá. :-)
Csavarban tudsz segítseni? -
válasz
DjShockh89
üzenetére
-
DjShockh89
tag
Sziasztok,
Hát én boldog tulajdonosa lettem egy ilyen szettnek!A két hátsó satelitnek szeretnék állványt vásárolni, ehhez melyiket tudnátok ajánlani illetve a hozzátartozó csavar pontos mérete mi?
M5-ös csavart olvastam, de egy rutinos user csak megmondja a frankót.
Illetve a szintén a két hátsónak nem lesz elég a gyári kábel hossz.
Mekkora a max szálvastagság ami bele megy?Előre is köszi a helpet!
-
zsalesz
aktív tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Igen csak a legfelső led világított. A sub az megfelelően működött a test alatt,épp ez az amit nem értek.
-
zsalesz
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Na összeraktam a szettet. Ami furcsa, hogy mikor analóggal kötöttem össze, a center hangszóró nem szólt. A Windowsban a beállításoknál sem tudtam megszólaltani hiába kattintottam az ikonjára a teszt menüben. Optikai kábellel szól a center is. Nagyon szuper így, viszont kíváncsi lennék mi lehet az oka az analóg anomáliák...

-
zsalesz
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Köszi! Megfogadom a tanácsod!

-
zsalesz
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Sajnos nincs jobbafajta hangkártya csak alaplapi (Asus Tuf gaming B550-Pro).. Viszont optikai kimenet van rajta.
Plusz van egy nem használt USB-és hangkártya is. Axagon Ada 7.1 Soundbox.
Melyikre érdemesebb bekötni? -
zsalesz
aktív tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Köszönöm szépen! Optikai lesz így akkor erre figyelek!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zsalesz
üzenetére
Bemenet függő.
Ha analóg 5.1, akkor ne világítson semmi. (Ellenőriznem kell, de lehet, hogy ekkor is világít a decode)
Ha optika vagy koax, akkor világítson a Decode. Ha ez nem világít, akkor a stereo felirat alatt fog az egyik led világítani, hogy hogy keveri szét a hangot. -
zsalesz
aktív tag
Hamarosan hozzám kerül egy Z906. Külföldi fórumon olvastam, hogy a True 5.1 csak akkor van aktíválva ha a választható módok közül a hangfalak visszajelző lámpái közül egyik sem világít. Ez valóban így van?
Továbbá PC-vel való csatlakoztatásnál az optikai kábel a legjobb megoldás?
Köszönöm szépen! -
DjShockh89
tag
Sziasztok,
Egy Z623 után szeretnék váltani Z906-ra.
Jobb minőségű kábelek valóban jobb hangzást biztosítanak?
Illetve hülye kérdés, de egy garázsbulit mennyire lehet vele kivitelezni? -
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Vik3sz
csendes tag
válasz
sityupityu
üzenetére
-
Üdv!
Nem tudnátok egy linket adni, hogy hol tudnék a hangszórókhoz való csavarokat venni? Voltam már két csavarboltban is, de ugye nem szabvány menet és egyik sem tartott ilyet.
Köszi. -
Vik3sz
csendes tag
Üdv mindenki!
Vajon össze tudom kötni a Logitech Z906 mélyládáját a Denon AVC-X3800H házimozi erősítővel?
Itt egy cikk, amit érdemes elolvasni: [link]
Készülékek hátlapjáról kép: [link]
Pár ötlet, hogyan is lehetne összedugni (lövésem nincs, hogy jó lesz-e): [link]Tudnám használni csak mélynyomoként a Denon házimozi rendszeremhez?
Szerintetek működhet? Melyik kapcsolatot próbáljam ki? Vagy mindet sorba?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
wenti5000
üzenetére
Az analóg kimeneten keresztül csak analógot tud.
Ha kell THX meg DTS a számítógépről, akkor kell egy olyan hangkártya is, amin van optikai kimenet.
Optikai kimeneten alapvetően stereo hangot fogsz kapni, de ha lejátszol valamit, aminek van THX vagy DTS hangsávja, azt direktbe ki fogja tudni küldeni a lejátszó program. (PowerDVD mindenképp)
Sound Blaster hangkártyák rá tudják keverni a teljes 5.1-et az optikai kimenetre, és akkor pl játék is mehet rajta keresztül. -
wenti5000
csendes tag
Sziasztok, tudom hogy buta lesz kérdés, csak nem értek hozzá.
Eddig TV-vel volt összekötve optikai kábellel, most viszont a PC-vel szeretném használni, össze is kötöttem a 3 színű kábellel, és a Realtek meg a windowsos hangkezelő meg is szólaltatja az összes hangszórót, eddig oké. A kérdés az, hogy kell-e valami szoftvert vagy bármit letölteni még a tökéletes hangzásért? Ugye tud THX-et meg DTS-t, ehhez nem kell semmi hozzá és alapból tudja a rendszer kezelni ha ilyen filmet nézek vagy játékot játszok?
Köszi! -
Sami55
csendes tag
válasz
Viktorx89
üzenetére
Szia!
én replikát használom, mert az eredetibe kifolyt az elem és tönkrement.
Nekem élőben jobban tetszik a replika és még anyagában is Masszívabbnak és minőségibbnek találtam az eredetihez képest.
Persze ez mind egyéni vélemény, de bátran tudom ajánlani a replikát Aliról fillérekért be lehet szerezni.
-
Csanyta89
friss újonc
Sziasztok! Z906-osom egyik napról a másikra megadta magát. A panel nem világít és nem reagál a gombokra/távirányítóra. A hangfalakból halk sercegés jön. A mélynyomóból pedig kattogó hang hallatszik, majd egy olyan hang, mintha egy bicikli gumi defektet kapna és leengedne 😀. Van ötletetek mi lehet a baja? Menthető? Logitech szerviz lerázott, mondván nincs hozzá alkatrész. Köszi !
-
Viktorx89
csendes tag
Üdvözletem uraim
Nagyon nagyon rég nincs meg sajna 906nak a távirányítója nézegettem a neten de csak replikát találtam, eredetit nem árulnak külön hozzá esetleg?
-
norzo1958
csendes tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
megprobálok belőle összehozni 1 müködő darabot....
-
norzo1958
csendes tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ha elakarod adni vevő vagyok rá.....(alkatrésznek)
-
Papp G
újonc
Remek kis hangrendszer én is ilyet használok !
-
norzo1958
csendes tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Szia,meg van még a rossz z906-osod?Ha igen engem érdekelne
-
Karcub
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
itt vagyok, szóval addig jó volt , hogy speciális beállítás, ott ugye van olyan hogy Digitális TV hangbeállítása és ott vannak a különböző módok mint például MPEG. Dolby Digital és társai. Ott hiába állítgattam nem engedett 2.1-ről elváltani. Viszont ha vissza lépek egyet és maradok a speciális beállítások között akkor ott van egy “Lg Sound Sync”, ezt kellett csak bepipálni és már megy is a 4.1 és társai.
-
Karcub
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi, holnap ránézek és megírom mi sikerült.
-
Menüben van egy beállítás. Hangmenü - Speciális beállítások - Digitális tv beállítása. Itt ha PCM-en van, akkor átengedésre vagy automatikusra kell állítani. Bár nekem LG C1 oled van, de szerintem a menü nem sokban tér el, és nálam is ez volt a probléma amikor először rákötöttem a tévére.
-
Karcub
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az baj, mert hdmi ugye nincs rajta
samsungal simán ment, azon nem kell állítani semmit. -
Karcub
senior tag
Sziasztok. Adott egy z906 és egy LG65UR91003LA tv.
optikán van összekötve viszont nem enged 2.1-ről átváltani semmi másik módba, hiába kapcsolom be a tv-n a dolby cuccot, akkor se enged. Mi lehet a gond? Eddig mindig sikerült más módban használni másik tv-vel vagy telefonnal, de most nem akarja. Ég a DECODE led is egyébként. -
-
kalolaci
senior tag
Forrasztásra és zsugorfóliára gondoltam, toldást illetően.
-
kalolaci
senior tag
Üdv! Ha rövid az egyik hangfal kábel, érdemes pl:forrasztással beletoldani? Vagy inkább, megfelelő hosszúságút venni?
-
BRABUS113
aktív tag
Napokban vettem én is ilyen hangrendszert, én egyelőre a Genius SW-HF 5.1 hangfalait használom, adódhat ebből valami gond?

-
Laraxior
titán
Cserélte le valaki esetleg a kis hangfalakat? Szeretném az elso ket hangszorot állóra lecserelni, de latom, hogy ezek "csak" 67W hangszórók, es amit kineztem azok 200W-os hangfalak. De nemigazán szeretnék külön erősítőt venni, meg rendszert.
-
twine
veterán
Sziasztok!
2 éve vagyok boldog és elégedett tulaja egy ilyen szettnek, de az utóbbi időben aggaszt valami, amit megkérdeznék itt a topicban, hogy más is tapasztalt e ilyet:
Ez a valami az elektromos szag, ami a mélyládából jön, ha úgy istenesen "megküldöm" cca.70-75% környéki hangerővel.(Mély beállítás 50-60% környékén van, zenétől függően.Szóval 1-2 alkalommal éreztem már a múltban, de a napokban derült ki számomra, hogy ez a szag a ládából jön. Én soha nem nézegettem mennyire melegszik, csak olvastam a topicban...nem figyelgettem, nem kerestem a hibáit, mert működött, és jól szellőző helyen is van, ha nem használjuk stand-by állapotra ki van kapcsolva...Nem szokott egész nap üvölteni, szimplán youtube-ot vagy filmet nézünk/hallgatunk rajta, és néha elkap a gépszíj, ilyenkor van 1-2 óra intenzív zenehallgatás a fent említett hangerővel.
Szóval tapasztalta már valaki ezt a fajta "szagosodást?"
De ezt úgy értem, hogy nem csak úgy érzem, hogy lehajolok és beleszagolok, hanem hogy úgy a környezetében is lehet érezni...Kissé aggódom a holmi miatt...

-
MADx
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Hali, köszi a tippet, de ezek után úgy vagyok vele, hogy külsőre az enyém is patika és egy demo erejéig meg tudnám győzni a vevőt hogy nincs baja, így bizalmatlan vagyok a használttal is, úgyhogy két véglet, vagy még tudok bele életet lehelni fillérekből vagy veszek egy zsír újat garival.
-
MADx
csendes tag
Sziasztok! Hasonló hibát produkál a z906om, úgy, hogy egy éve volt a Fixit-nél tápegység cserén, akkor elfüstölt, 40k volt a javítás. A mostani hiba ugyanaz mint itt több felhasználónak is, bekapcsolás után az INPUT lámpákból világít 2 vagy 3. Mivel a Fixit az előbb hívott, hogy már nem vállalják a szervizelést alkatrész hiány miatt (már nem szállít tovább a logitech) így alternatív megoldást, szervizt szeretnék keresni. Tudnátok segíteni?
-
Laraxior
titán
Elvitték a régi Z906ot
115EUR-t kaptam érte
-
-=RelakS=-
veterán
Az igaz, hogy az sem mindegy, hogy min nézzük a filmet.
Miért van már szükségünk feliratra? [Youtube] -
eami
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
nem igazán

-
_Peti_89_
csendes tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Kevésbé jellemző szerintem.
-
_Peti_89_
csendes tag
-
venom8888
őstag
Sracok, az mitol van hogy a beszed hang az nagyon halk, az efektek meg nagyon hagos?
-
Attila57
tag
Sziasztok, ma helyeztem üzembe a Z906-ot. Eddig nagyon szuper. Válasz Tibi72-nek, Húzd ki a konnektorból és dugd vissza.
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Van egy hiba jelenségem. El magyarázni nehéz lenne be linkelnék egy youtube videot meg néznétek és tudnátok tanácsot adni Köszönöm!
[link] -
venom8888
őstag
Igen,megy tokeletesen.
-
venom8888
őstag
Egyszeruen VLC vel nincs 5.1 csak MP clsssic al. ez mi?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Netflixen, dts demokon megy az eredeti 5.1. A filmeknel nem megy a hateso 2 hangszoro,csak ha kikapcsolom a decode ot,mi lehet a baja?
-
venom8888
őstag
Az normalis,hogy 10 perc hasznalat utan olyan meleg a hatulja, hogy a kezem nem allja. ?
-
_Peti_89_
csendes tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Hibásan vettem meg az enyém és abban is volt egy elégett ellenállás. Kb ingyen hozzám vágott egyet az egyik szaki, kicseréltem és azóta is használom
-
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egy távirányító hozzá 20-25EUR
Sanszos, hogy a hangfalaknak pl semmi bajuk nincsen. -
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Alkatrészenként el lehet adni, van darabokban az ebayen is. Én egyben tettem fel. 125EUR-ért. Ha nem megy el, akkor leviszem 100-ra, de ha belebotlok valakibe aki rá tudja nézni, az még jobb lenne
Az enyém azért néha működött, csak gondolt egyet, aztán jött a pattogó hang
-
-=RelakS=-
veterán
Ó, hogy bukkantam volna tavaly erre a topikra

Az én Z906-om kicsit megförmedt. Egyik bekapcsolás után csak némi zizegés jött belőle. Helyi szaki inkább nem javította meg, talán a végfokról meg annak az integráltságáról magyarázott valamit (még tavasszal).
Vajon lehet ezzel így még kezdeni valamit? Egyáltalán érdemesebb lenne közelebbről megnézni az alkatrészeit, hátha javítható? Sajnos egy elégett ellenállásra hasonlító dolgot is láttam benne (este tehetek képet), szóval lehet, hogy teljesen halott.
Úgy látom, hogy Laraxioréhoz hasonló a helyzet, csak olyan szép csattanó hangja nem voltAzóta vettem másikat, ami már magától ki is kapcsol, szóval a régi már csak foglalja a helyet, de hátha lehet vele kezdeni valamit.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!!

samsungal simán ment, azon nem kell állítani semmit.