Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Cserélte le valaki esetleg a kis hangfalakat? Szeretném az elso ket hangszorot állóra lecserelni, de latom, hogy ezek "csak" 67W hangszórók, es amit kineztem azok 200W-os hangfalak. De nemigazán szeretnék külön erősítőt venni, meg rendszert.
-
Laraxior
titán
Elvitték a régi Z906ot
115EUR-t kaptam érte
-
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Egy távirányító hozzá 20-25EUR
Sanszos, hogy a hangfalaknak pl semmi bajuk nincsen. -
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Alkatrészenként el lehet adni, van darabokban az ebayen is. Én egyben tettem fel. 125EUR-ért. Ha nem megy el, akkor leviszem 100-ra, de ha belebotlok valakibe aki rá tudja nézni, az még jobb lenne
Az enyém azért néha működött, csak gondolt egyet, aztán jött a pattogó hang
-
Laraxior
titán
Idokozben megerkezett a Z906. Kicsit sotetebb, mint a regi, de kb ugyanaz. A taviranyitoval lehet mindkettot vezerelni egyszerre
szoval nincsen agyonbonyolitva. Ja es az ujnak a dobozara mar a nevleges teljesitmeny, azaz az 1000W van irva, de amugy a doboz belso elrendezese is ugyanaz, csak kivulrol valtozott a szine.
...es igy azert sokkal jobb, hogy nem pattog a hang osszevissza
remelem kibirja vagy 10 evig. -
Laraxior
titán
válasz
hzsolee
üzenetére
Nem családi házban lakom, szóval esélytelen. Ráadásul amikor az elsőn laktam, akkor 22:01-kor feljött a szomszéd, hogy nagyon dübörög a hangfal, pedig csak filmet néztem, de a basszus... lejjebb vettem, de hiába másnap megint szólt, pedig 20 centis szivacs volt a mélyláda alatt.
Most földszinti kecóm van, de itt sem lehet nagyon elengedni.
Mindenesetre mindjárt érkezik az új
Csehországból, az alza.cz.... érdekes, mert a weboldal meg alza.de
-
Laraxior
titán
[link]
Úgyfest az enyémnek kicsengettek. Azt hittem az új rendszer nem tetszik neki, még be is emeltem, de komplett másikkal is csinálja.
Bekapcsolás után az a pattanó hang, a hang elmegy, aztán kb nem reagál semmire, ha a távirányítón sokszor nyomom a kikapcs gombot, akkor sikerül kikapcsolni.
Néha működik hibátlanul, de ha előjön, akkor egész nap csinálja.
Próbáltam mindenféle kábellel, de fogalmam sincsen mi lehet. Sajnálom kidobni, de így mi hasznát veszem... Veszek még egyet
-
Laraxior
titán
A vezérlődoboz alján ami kis ajtó le van csavarozva és alatta van 6db kiálló kis rézláb, az micsoda?
-
Laraxior
titán
Megint csinálja ez a fos, már hang sincsen egyáltalán. Az életbe nem veszek többet logi cuccot, a 150eurós fejhallgatójuk is olyan minőségű volt, hogy csak az ára miatt nem basztam ki
-
-
Laraxior
titán
válasz
titanium_100
üzenetére

-
Laraxior
titán
Én ezt vettem
Nem igazán tapasztalok különbséget ez és a gyári között. Mondjuk nincsenek is olyan magas igényeim
-
Laraxior
titán
jaj, hagyd a francba az optikai kábelt. Én is próbálkoztam vele, de csak annyi hasznom volt belőle, hogy hosszabb, mint a gyári jack dugós kivitel. Rendeltem 3x3m-t belőle (egyben nem kapni olyat mint a gyári) azzal szól a legjobban, normálisan lehet hallni a játékokban is ki merre mocorog
A hangkártya rendez mindent. -
Laraxior
titán
válasz
jambiyya
üzenetére
Azt már tavaly vettem

De nem használom, így is van annyi kábelem az asztal körül, hogy gyakorlatilag lehetetlen eldugni őket.
-
Laraxior
titán
Miért van az ha optikával kötöm össze a hangfalat a géppel akkor nem a hangkártya végzi a dekódolást, hanem a hangfal? A sima jack dugóssal rendben van, csak az a kábel nem olyan hosszú, így le kellett cserélnem.

-
Laraxior
titán
Hát, asszem az én 15m2-es szobámban nem lesz szükség semmiféle "tuningra". A négyes hangerőt még sose látta a hangfal, amióta nálam van

Megjegyzem, így is feljöttek a szomszédok 2-szer is 10 után, így vennem kellett egy fejhallgatót, természetesen az is Logitech lett. -
Laraxior
titán
Jól felment az ára. 1-2 éve láttam 149EUR-ért... 199-ről leakciózva, most meg 250 az alja

Ennek azért örülök, hogy így tartja magát. -
Laraxior
titán
Elkezdett recsegni a center hangszóróm. Megcseréltem a másikkal, de akkor is tovább csinálta

...de csak a kábel volt kicsúszva, gép pakolászás közben történhetett

Úgyhogy még marad egy darabig

-
Laraxior
titán
Azért a Z906 sem mostanában készült a Logitechnél... 10 éve?

Nem véletlenül nincsen rajta se bluetooth, se usb csatlakozó.. meg még jópár dolog hiánycikk.
Persze meg lehet már csípni 150EUR-ért is, annyiért azért egész jó vétel.
De ráférne egy frissítés.
-
Laraxior
titán
Mindenesetre megjött a cucc.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Működik a telefonnal is lehet végre a hangfalon zenét hallgatni. Csúcs

Meg vennem kellett egy másik távirányítót, mivel az enyémnek elvesződött a hátulján az elemtakaró.
Azt hittem, hogy barkácsolni kell, de simán működik az újjal.
Azért megnéztem volna anno amikor két Z906 volt a lakásban, hogy egy távkapcsolóval lehet az összeset vezérelni?
-
Laraxior
titán
Van valakinek ilyen adaptere a hangfalszetthez? Le van értékelve éppen
Érdemes megvenni? 
-
Laraxior
titán
Megrendeltem az SB AE5-öt. Akkor arra celszerubb jack dugokkal rakotni mint optikaival?
-
Laraxior
titán
Ki milyen hangkártyát használ a hangfalhoz?
Eddig alaplapikat használtam, de asszem most beújítanék.
Leginkább filmezéshez kellene, játékhoz fülest használok leggyakrabban.
SB AE-5?
(csakmer'akciósmost) 

-
Laraxior
titán
Ha veszek a hangfalakhoz egy másik távirányítót, akkor az működni fog, vagy kell vele valamit csinálni?
Igazából csak az elemnél a kis ajtó hiányzik, de párezer forint egy új távirányító, csak érdekel, hogy a többi részét kidobhatom-e

-
Laraxior
titán
Mondjuk en az Asus Xonar Phoebust neztem ki, nem Sound Blastert.
-
Laraxior
titán
Érdemes a hangfalhoz olyan hangkártyát venni amin nincsen digitális kimenet? Csak jack dugók.
szeretnék egy hangkártyát venni hozzá.szerk.: Asszem van hozzá átalakító

-
Laraxior
titán
Esetleg van itt olyan akinek az alaplaphoz optikai kábellel van kötve?
Van egy olyan gondom, ami a régi alaplapon nem volt, hogy elvileg felismeri a Z906 az 5.1-et és ahol be lehet állítani, hogy 3D - 4.1 - 2.1 azok közül egynek sem kellene világítania. Na de nekem a 3D világít, tehát az aktív, és hiába állítom, mindig.
A régi alaplapomnál nem volt ilyen gond
-
Laraxior
titán
válasz
underattack
üzenetére
70-ért láttam hirdetni a minap. Itt kint nálunk 250EUR-ért megy csak. De Magyarországon látom, hogy 88ezer az alja.
Szerintem ha 60-65-ért felteszed akkor elmegy. Ha nem csak hirdetni akarod... -
Laraxior
titán
Huhh, gyerekek, azért elég munka visszapakolni a dobozába ezt a szörnyeteget

Kínlódtam vele rendesen, hogy le is lehessen zárni a dobozt, meg bele is férjen minden

Azért nah, csak párosan szép az élet

-
Laraxior
titán
[link]
79990HUF a Mediamarktban
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Hát igen, igazából a kis szobában is nálam hiába van a számítógépre kötve nem igazán jön ki az ereje, a kis tér miatt. A nagyszobában a TV-re kötött Z906-nál jobb a hangzás, de nagyobb is a tér.

De azért amikor Battlefieldbe beleülök a tankba és dübörög minden körülöttem... na az megfizethetetlen
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ki lehet azt használni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem kettő is van a lakásban, ráadásul az egyik egy nagyjából 12m2-es szobában

-
Laraxior
titán
Ha váltogatom az effecteket van a 3D, 4.1 és a 2.1 illetve van még egy amikor nem világít semmi sem. Ez a sima 5.1 mód? Mert ilyenkor hallok minden hangot mondjuk a játékok alatt, de 3D-ben már elveszik 1-2 effekt hangja...
-
Laraxior
titán
Én is szeretnék még egyet, de nem tudom, hogy egy lakásba kettő...

-
Laraxior
titán
Jövök én is a Z906 tulajok közé

Sikerült egy hasznalt, de patika új állapotban lévőt vásárolni cimboramnak, en probaltam ki, annyira megtetszett, hogy rendeltem magamnak is egyet
Igaz csak hdmi-s laptopot hasznalok már, meg TV, de úgy is szépen szolt. Az optikai kábel sokat dobott az elmenyen, hogy a TV adás is ezen szól
Anno az asztali gépemhez X-530 volt, de nagyon hianyzott rola az optikai bemenet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- 58.5 mm full fém tamper
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
115EUR-t kaptam érte

![[link] [link]](https://www.technik-guenstiger.de/media/image/product/309/md/logitech-bluetooth-audio-adapter-schwarz.jpg)