Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Én válaszoltam a kérdésre, hogy mire használható, azt meg mondja meg, aki használja!
Komolyra fordítva meg nem mindenki használja PC-vel, ahol egy kimeneten az égvilágon mindent lehet hallgatni.
Dughacc rá videjót, CD-t, meg egy tetszőleges harmadik eszközt, oszt ki is fújt...
-
Játékos
addikt
Nem egészen jó a válasz! Vagy 6ch direkt, vagy pedig 3 cb. külöünálló sztereo jelet tudsz neki adni!
laolaj írta:
az a Direkt 6Ch ha jól fogalmazok akkor az olyan funkció ami az ST által effekt mentes és csak azt a jelet kapja és küldi tovább amit a 5.1es hangkari kelt.. magyarul ha az kidolgozza az 5.1et akkor az lesz ..Miért? Ha digitális jelet adsz neki, azt "effektezi" a ST?
Elárulom:
Béke! -
laolaj
aktív tag
jaja én is CRT alatt tartom és semmi elméletileg ezeket már árnyékolás védelemmel kellene ellátni pont a torzulás miatt.
az a Direkt 6Ch ha jól fogalmazok akkor az olyan funkció ami az ST által effekt mentes és csak azt a jelet kapja és küldi tovább amit a 5.1es hangkari kelt.. magyarul ha az kidolgozza az 5.1et akkor az lesz ..

-
RiZool
tag
Na van még 1 kérdésem
[link]
itt mi az a jobboldali kapcsoló ? 6 ch direct - sztereo 1-3 ? -
RiZool
tag
Egy kérdés: van egy cetli a mélnyomón hogy am ágnesesség miatt 60 cmre kell tenni a tvtől stb.....nekem az LCD moncsimtól kb csak 50re van ha az asztal alá beteszem
az gáz ? vagy ez csak a katódsugárcsövesre vonatkozik ? mert ugye ott torzul a kép..stb....Köszi -
RiZool
tag
Na megvan a z5500....Nekem előtte Genius 5.1es hangfalam volt és ..hát össze se lehet hasonlítani a kettőt ...tegnap egész este DTS koncerteket hallgattam meg FLAC zenéket és nagyon meg vagyok vele elégedve..szerintem megérte..főleg, hogy nagy szettre nincs se pénzem se helyem
.. Azt mondjuk nem pontosan értem még mindig, hogy optikai kábellel jobban szólnának még ezek a DTS cuccok is, mint igy simán az alap kábelekkel ? /nekem igy is nagyon tetszik/ mert akkor még azt is beszerzem hozzá. -
törölt tag
válasz
abridabri
üzenetére
Hirdesd meg, ha már aktuális.

raskolnikoff:
Ma rohanásban vagyok, de holnap estig küldök majd egy privátot.
-
Bocs ,hogy ide irom ,de hatha erdekel valakit
Elado a mult nyaron vasarolt Z5500-am, garancia van meg ra., Szeged es kornyeken hazhozviszem. 60e FT az also hatar, alku nincs. Optikai kabet is adok. Kifogastalan allapotban. 56k ert odaadom ha eljossz erte hozzam , Hodmezovasarhelyre -
RiZool
tag
na megjött a cuccc
de csak este tudom tesztelni,mert most meló van
váááá

-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nem, tulaj alatt a végfelhasználót értem. Kisker az nem tulaj, ott minden forgalmazott áru forgóeszköz.
A garanciát is a kisker intézi, oda pedig mindegy, ki viszi vissza, efelől nyugodtan veheted kéz alól is. Volt olyan, hogy a Logitech cserélte, de szerintem az akkor történt, amikor a bolt csak egy évet adott rá, a cég viszont bevállalta a két évet.Én is azt mondom, inkább vegyél egy használtat, ami már régóta működik. Az új sajnos ahogy mondod zsákbamacska, meg ugye drágább is.

-
Játékos
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Amúgy akkor abban egyetértesz, hogy érdemesebb egy kifogástalan használtat 50-60 között mint egy zsákbamacskát 85ért?

-
raskolnikoff
őstag
válasz
üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Visszatérve rá: szóval azokat a sorokat akkor úgy kell értelmezni, ahogy itt a topikban is olvastam (tegnap 1000 hozzászólást
egy élmény volt, főleg 2-300zal ezelőtt
), miszerint a kisker értendő első "tulaj" alatt. (arra célzok, mikor mindig a kiskerbe irányították vissza először a hibás szettet.)Amúgy akkor abban egyetértesz, hogy érdemesebb egy kifogástalan használtat 50-60 között mint egy zsákbamacskát 85ért?
-
törölt tag
Nem, semmi ilyesmire.

Csak zitrom írta, hogy majd jól beficcennek a high definition logók (nem ilyen szavakkal), s erre szerettem volna reagálni annyit, hogy a Z-5500-nál erre ne számítson.A HD kép egy jó dolog, bár az én igényeimet egy megfelelően elkészített DVD minősége is kielégíti annak ellenére, hogy van egy remek 32" FullHD megjelenítőm. A HD hangról nem tudok nyilatkozni, de ma néztem az Onkyo oldalát, ott is kísértetiesen hasonló szövegű hirdetéssel futottam össze.
raskolnikoff:
Garancia éppen úgy megy, mint másutt, nem kell az eredeti tulaj ahhoz, hogy szükség esetén érvényesítsd. Ha korrekt a tulaj, akkor tesztelheted előtte. Én eladóként és vevőként is ragaszkodnék is hozzá, hogy meghallgatható legyen a cucc.

-
laolaj
aktív tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
a garancia a termékre vonatkozik és nem a vavőre..! ez köztudott és aki nem ezt mondja az bolond..
hisz gondoljon már bele.. vesze egy telefont akkor a készülékre van gari és nem az emberre.
használtan veszel.. meghallgatod és kész.. hiszel az eladónak és reménykedsz h ne is legyen baja...

-
raskolnikoff
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
ehh, kimaradt
szóval a másik meg, hogy ha használtan veszek akkor maximálisan meg tudok győződni arról, hogy jó példányt kapok-e

-
raskolnikoff
őstag
Érdekelne, hogy akkor a garis dolog végülis hogy van? Ha használtan vennék, akkor akitől veszem a kedvezményezett a gariztatásban? Mert végülis a fogyvéd topikban nem találtam meg.
Azt hiszem nem csak nekem jönne jól ha erre fény derülne.
-
zitrom
tag
Na de akkor valaki?
Működni fog ez így?
-
szimcsi
senior tag
válasz
Sz.Miki
üzenetére
Coax kábellel nekem is vannak búgások olyankor ha a divx lejátszómmal kötöm össze, de nekem olyankor a tv-ből jön búgás ha nem veszem le a hangját, meg kicsi képzajt is csinál. Én a vezetékre gyanakszok pedig nekem ez már a 2.kábelem, lehet nálad is a kábel okozhatja vmiért.
-
zitrom
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Jó hogy szóltál,köszi

-
Henker2
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére

-
zitrom
tag
Sziasztok!
Hétfőn már rendelném a digitális cuccomat,X-fi Gamerrel párosított Z5500hoz.
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1150&t_id=10993&start=9&limit=9&muv=reszletek
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1102&t_id=10583&start=0&limit=9&muv=reszletek
Okés lesz? -
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nektek is búgnak a szatelitek meg a mélynyomó, hogyha teljes hangerőre tekeritek úgy, hogy nem játszik le semmit a számítógép? (üresjáratban)
-
RiZool
tag
Na elvileg holnap jön a cucc
alig várom már ...majd irok véleményt amint leteszteltem 
-
lolman99
csendes tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
tehát ha mondjuk lenne egy dvd felvevőm amin van digitális coax kimenet és HDMI vel van rákötve a TV-re akkor ha tv-n rámegyek h HDMI bekapcsolom a felvevőt és a HDMI-n küldött TV-t nézem és a Z-5500 is be van kapcsolva akkor elméletileg ki kéne írnia h DD?És ha berakok egy DTS -es lemezt és rámegyek h DTS ben adja a hangot akkor kiírja h DTS Jó a gondolatjárásom? Ez mind Coaxal lenne összekötve

-
Skizz
addikt
válasz
SlaveDealer
üzenetére
Sarokban mindig összegyűlik a mély, szoba közepén sosem lesz olyan erős.
-
Játékos
addikt
válasz
SlaveDealer
üzenetére
Tenni kell egyet a szoba közepére is!
Vagy "játszani" kell a sub elhelyezésével. Máramennyit enged persze...
-
SlaveDealer
tag
És azt nem tudjátok, hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy a szoba közepén is ugyanolyan mélyhangzás legyen mánt a falaknál vagy a sarkokban? Asztal elött ülve már remeg a szék alattam, de a szoba közepén meg csak "jelen" van a mély.
-
törölt tag
Creative-nál a Dolby Digital Live-ot lehet megvásárolni, ami azt jelenti, hogy minden hangot Dolby Digital-ba tömörít a kártya, s úgy küldi ki. A te kártyád ezt ingyen nyújtja. Ugyanezt DTS esetén DTS Connect-nek hívják. Ilyet a D2-es Xonar tud, Creative-nál nem ismerem a jelenlegi felállást.
Az eleve Dolby Digital-ba, vagy DTS-be kódolt jelet mindegyik kártya ki tudja küldeni az erősítőnek (dekódernek), már ha van rajta digitális kimenet.
Amúgy szerintem csak a D2 az, amelyiknél kombó kimenetet alkalmaztak, a DX pedig coax kábelt fogad, s azért nem működik az optikai kábellel.De ez most hangkártya, vagy Z-5500 topic?
-
s7ry
tag
Hi!
Nem értek hozzá, nemtudom mi az a DTS connect

az ASUS hivatalos honlapján ott volt hogy tud DTS-t is:
[link]táblázat alja felé van odaírva:
"S/PDIF Digital Output 44.1K/48K/96K/192KHz @ 16/24bit, Dolby Digital, DTS"
Mindenki azt mondja hogy a DTS mennyivel jobban szól, én is direkt DTS miatt vettem meg a hangkártyát, vettem optikai kábelt is hozzá, de nem tud lejátszani DTS-es filmet vagy zenét
Ilyenkor mit lehet tenni?
-vissza lehet vinni és levásárolni? (múlt hét pénteken vettem)
-Creative-nál van egy olyan lehetőség, hogy megvásárolhatod x összegért a Dolby-t és a DTS-t és akkor elvileg minden DTS-be fog szólni..ilyen a Xonar-nál nincs?
-ha vissza lehet vinni, akkor megéri X-Fi Gamert+DTS-t vennem? (ha valaki nem érti ezt a DTS vásárlás dolgot, tudok linket adni hamarosan!)
PLS valaki segítsen

-
Zarbon
csendes tag
válasz
SlaveDealer
üzenetére
Állítsd be a winbe is + nézd végig a filmet mert nem állandóan szól a hátsó kettőt "csak" mikor kell
-
SlaveDealer
tag
Van egy olyan problémám hogy KMPlayer-t sehogy sem bírom 5.1-en megszólaltatni.
Film adott: Rambo.2008.720p.BluRay.DTS.x264.mkv
Audio beállításban beállítottam az 5.1-et, z-5500-on Analog 6ch direkt. Hátsó kettő nem szól
Segítsen valaki legyetek oly kedvesek (privi-ben jöhet).
-
törölt tag
Az még bizonytalan. Először a Yamaha RX-V1800-ast néztem ki, de az drága. A Samsung AV-R730 sokkal olcsóbb lesz, s jobban is tetszik. (Szinte csak digitális bemenet van rajta (nekem egy HDMI kell, s kalap), ill. a TV-vel működne az Anynet is. Az előd minőségére nem panaszkodtak, ami csábító.)
Sokban lesz, az optimista verzió szerint mindennel együtt (állvány, kábelek...) még éppen 4-essel kezdődik az ára.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
lolman99
üzenetére
Szerintem bármelyik nagyobb áruházban kapsz minőségibb Coaxiális kábelt. A Dolby Digital 5.1 szólni fog a TV-n is, mivel Downmixeli 2 csatornára. A DTS az valószínűleg nem fog szólni, ha csak a TV-d nem támogatja valamilyen formában a digitális jelbevitelt. Viszont, ha a DVD felvevőt összekötöd az 5500-al akkor tutira lesz DTS-ed! Természetesen csak abban az esetben, ha a korong tartalmaz ilyen jellegű hanganyagot.
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
hogy mi igényes mi nem az nézőpont kérdése

-
Skizz
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Megelégszem egyelőre a CX500-zal is.
Aztán még bármi történhet. -
törölt tag
válasz
SlaveDealer
üzenetére
Nagy dög? Azért ez elég relatív.

Tücc-tücc alatt tényleg brutális, sok örömet hozzá!

-
ako127
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy koaxon vagy optikain játszva mennyivel és miben rosszabb a hang, mintha direktbe lenne kötve?
Jelenleg egy z-5500 és valami olcsóbb házimozis szett között gondolkodom, de hát utóbbin ugye csak koax meg optikai bemenet van, és nem tudom, hogy van-e egyáltalán szükség a 6-csatornás analógra (még egyszer, PC-n való játékra).
Kösz előre is! -
Zarbon
csendes tag
Egyébként meg az az érdekes hogy ha megnézem a régi 2006os kommenteket akkor szinte mindeni csak dicséri a hangot most meg kurva sok a panasz, úgy látom csökkent a színvonal a gyártás során.. :S (mondjuk made in chinaval nem is csoda)
-
Zarbon
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nekem ilyen fülesem van mivel djzem > Sony MDR-V700DJ , nem ismerem a sennheisert de nem hiszem hogy szarabb lenne, de a z5500 a szobában sokkal jobb zenei élményt nyújt mintha egy füles lenne a fejemen, össze sem lehet hasonlítani sztem ( pidr844 (én kb tudom hogy egy 25cmes mélynek hogy kellene szólni)
én is lefogom cserélni a z5500ez egy klipsch slx3.1re csak most nem volt 2 killerem rá sajna

-
SlaveDealer
tag
Hölgyeim és Uraim!
Megérkezett hozzánk is ez a nagy DÖG mért mást nem lehet rá mondani! Egyenlőre Direct-ben van összekötve egy Xonar társaságában, optikai kábel meg érkezik 1 pár hangfalállvánnyal. Már most nagy szépen szól a rendszer pedig leírásotok alapján ez még javulni is fog, mély az nálam brutál, eddig max félig tekertem a hangerő-t(Xonar driverben 50%-on Volume) + mély 10kockán+Bass test, uh hát volt csodálkozás
. Nekem pozitív csalódás maximálisan! Föleg electronikus zenét hallgatok(Trance-Progressive), szvsz nagyon ott van zenében is, lehet hogy a komolyzene ill. a rock zene kedvelőinek nem ajánlott, de annak a stílusnak amit én képviselek iszonyat!
Sima DvD is állatul szól hát majd egy DTS!Egyszó mint száz sztem megérte azt a 79,9eft amit kicsengettem érte!
PID: R848Apropó: van egy DTS filmem gépen(.mkv) elindítom a filmet és recseg ropog az egész, valószinú azé mert nincs optikai kábel?
-
lolman99
csendes tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
és egy ilyen minőségibb Coax kábelt lehet kapni bármelyik ilyen Saturn,Media markt,Electro Word?
És ha rákötm így egy dvd felvevőre akkor a tv nem lesz se DTS se Dolby Digital csak ha berakok egy dvd-t ami tartalmaz ilyen formátumot jól gondolom? -
s7ry
tag
Sziasztok!
ma vettem egy optikai kábelt az asus xonar dx-es kártyámhoz+z-5500hoz.....elképzelhető, hogy a hangkártya nem tudja a DTS-t kezelni?
-
lolman99
csendes tag
Ahogy elnézem azért az igazi veteránosok azért maradnak
(Skizz,Kis zöld izé)
legalábbis nekem ők segítettek a legtöbbet
*Szerk:.Az úgynevezett Coax bemenetre és egy másik coax kimenetre jó egy sima RCA-RCA kábel vagy valami bonyolultabb kell? bocs a noob kérdésért

-
törölt tag
válasz
Kis zöld izé
üzenetére
Az állványt mikor veszed meg hozzá?

-
Kis zöld izé
senior tag
Engem is hűségesen szolgál! Amíg működik, addig nem fogom lecserélni! Másfél éve van meg és szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valami ilyen lett volna az előző is.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Nekem pozitív csalódás maximálisan! Föleg electronikus zenét hallgatok(Trance-Progressive), szvsz nagyon ott van zenében is, lehet hogy a komolyzene ill. a rock zene kedvelőinek nem ajánlott, de annak a stílusnak amit én képviselek iszonyat!