Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
http://www.facebook.com/topic.php?uid=105701849335&topic=18184
The Z5500 is far more superior to the Z906, and everyone in this lousy company of Logitech knows it, you're just trying to maximize the profits while giving the costumers low performance products.
The use of Class D amps in stead of Class AB amps is a total disappointment in sound quality wise, more distortion, the sound is too transistoric and the design is so lame, how can speakers who weight 1/2 of other speakers can be better?
Less wood, more plastics, cheaper materials.Without even looking at the Z906 from the inside I guess the port is a straight tube instead of the classical U shaped one on the Z5500, am I right?
Man, you cut your expanses everywhere.Instead of improving your flagship product by adding tweeters, increasing the size of the satelite's midrange and improving the subwoofer to hit better at lower frequencies you decided to ruin your name (which is already bad) and now you're an another generic company.
Also, about your post above:
Worst lies ever.I cannot verify the Standby Power but about the Power draw specifications, any idiot who knows something about basic electronics would know that you're dead wrong.
The fuse on the Z5500 is rated to 480W, therefore the system cannot work at loads of 800W because the fuse will blow right away. If you are referring to the peaks then excuse me but WHO CARES? Peaks don't mean anything
As you said, the Z906 is rated at 500W RMS, how can it draw "Less than 400 watts at full power" if it is advertised as a 500W RMS system?
Just my 2 cents.
P.S
I work for the largest computer magazine (not going to tell you the name so you wouldn't have a chance to stop me) as an audio reviewer, be sure that no one will buy your dirt cheap speakers after our full review is published.I have nothing against you Logitech, but I do hate your decisions in "more money less quality".
Good day and enjoy your profits, not for so long.
-
Dano58
tag
Sziasztok! Z-5500 és Z-906 között vacillálok. A Z-5500 tetszik jobban csak az a probléma, hogy a hozzászólások alapján nem tűnik valami megbízhatónak. Ti melyiket vennétek? Esetleg valami más alternatíva lehetőleg 5.1...
-
Satyricon
addikt
Nekem meg köbö 1 hónapja berreg, kerreg, sistereg a mélynyomóm bekapcsolva, alap állapotban... Plusz ha hangosan hallgatom, olyan, mintha a mély csak brümmögne.. Mintha erőlködne és berezonálna a membrán... Ha szólok a Loginak, sztetek kicserélik emiatt?

-
ricshard444
veterán
Sziasztok
Az a problémám,hogy Direct 6CH-ban nem szól csak 2 hangszóró+mélynyomó
Próbáltam hangkarin bekötni máshogy, de annyit sikerült elérnem ,hogy már nem a rear szatelitekből jön a hang,hanem a frontokból, de 5.1be nem tud szólni. Átállítottam szoftverben is 5.1re CMSS is ON. PLII Movie-ban filmet nézni nem valami nagy élmény...
Hangkarim : Audigy 2 ZS -
jubilleum
senior tag
Jól látom, hogy a logitech levette a honlapjáról a z5500? Ezek szerint vége lenne?
-
MaciG
addikt
válasz
dudika10
üzenetére
Azért kérdeztem, mert van egy kicsit érdekes fazon, az utca szemközti oldalán (kertes házban lakom), és ő szerinte hangos volt a zene, pedig nem tekertem 6-7 csíknál feljebb, csak annyira ,hogy én is halljam az udvaron nyitott ablaknál, de kétlem, hogy ő erősen hallotta volna az utca túloldalán...
-
MaciG
addikt
Nem tudom mekkora a szobátok, de vagy nekem érzékeny a fülem, vagy ti vagytok süketek, mert ha én 6 csíkra felteszem akkor már kegyetlenül üvölt a rendszer.

Amúgy mennyi a limit decibelben mérve ami fölött már teszem azt rád hívhatják napközben a yardot a szomszédok?
-
Xmodule
őstag
itt egy zene ezzel teszteljetek full hangerön!
0:40 -töl. -
dudika10
veterán
válasz
Satyricon
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem tud.

De nem rendszer és pláne nem műfajfüggő, pohárfüggő.
Ha a sajátfrekvenciáján elég energiát közölsz vele akkor rezonanciakatasztrófa következtében az széttörik.
De ez nem bizonyítja, hogy milyen jó basszusa van a rendszernek, nem a rendszer tesztje hanem a poháré, ráadásul az sem biztos, hogy a sajátfrekvencia a mélyládából szólal meg. -
törölt tag
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Na basszus... Tegnap elcsesztem a gépemmel a Z5500 csutkázása miatt!
Fogalmam sincs mi lelte a gépem, de 5 percig hallgattam maxon a cuccot és bekékhalálozott a gép!
Ilyet még nem b...tam!
Na mind1... Szal a hangerejét lehet bírni, legalábbis én bírom! Am nemtom más műfajba mennyi a basszus, de Metal zenétül nem fog eltörni a pohár, az tuti! Hacsak nem 3decis Borsodis pohárral próbálkozunk... Az elég vékony a tezsthez. Viszont a nuteláspohár az már elég vastag, nem törne el. Legalábbis nekem nem... Gondoltam +osztom Veletek...Szerk.: Balika911: Igen, le7 igazad van... De azért h +hallgassak 1 másik Z5500-at, azért nem fogok vonatozni a világ másik végébe... Max 20-30 km... De itt a környéken(F.Abony-Mezőkövesd) nem sok mindenkinek van ilyen cucca szerintem... Még melóhely se nagyon van, nem még ilyen drága hangcucc... Sztem... na mind1... Hátha majd összejön 1x...
-
Satyricon
addikt
válasz
Perillustris
üzenetére
Állítólag a 0-val kezdődő Z5500-aknál már ki vannak javítva a hibák(ST világítás, gyenge mély stb...) Aki nem érti, annak itt egy példa: Az enyém PID R044. 0-val kezdődik, szal nagy valószínűséggel szériahiba-mentes cuccot kaptam.

Az meg hogy melyik PID-es a hibás széria, azt elmondja majd helyettem más.
-
Satyricon
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
A PID-et csak akkor tudod meg, amikor otthon felbontod a dobozt! A SoundTouch-ra és a szatellitek aljára van ráírva, szal ott keresd majd. Hangkari: Én innen vettem a PH!-ról az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-mat. Baromi jól szól vele, én ezt ajánlom. A koax/optikai megoldásról nem tudok nyilatkozni, majd más megírja! Üdv
Satyricon
-
zolikaDB
veterán
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Sztem ez egy jó teszt lenne. Másképp hogy próbálhatnám ki, mit tud a rendszer? Az 1 dolog, hogy elájulok a hangzásától és a hangerejétől, de mihez képest lesz jó?
Nincs viszonyítási alapom.
Sajna még nem hallottam az enyémen kívül Z5500-at szólni... Szóval crackeltetem a nutellás poharat!
Ha lesz időm, ma +csinálom és írok mi történt. Bár nem sok reményt fűzök hozzá, h eltörik a pohár... 
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Minket is érdekel a rendszer, és azt szeretném tudni, h a mai darabokkal van-e még probléma?
Illetve: kezd kifutni? Hogy lehet az, h a woxcomputerben 103e ft, a pixmanian meg 78e (meg még pár helyen)? És miért van, h az iponba már nem hoznak?
Ismeri valaki a 220volt nevű webáruházat? -
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
1. Le maradtam róla, visszaolvasok akkor.
2. Nekem a mély a saroktól, oldalról mérve 70 cm-re van, a háta pedig 35 cm-re. Remélem jó lesz így.
3. Még ki találom, mire tegyem a poharat...
Nutellás poharat fogok használni, mert a többit sajnálom. Ebből meg van annyi, mint a szemét. 
Am ezeket fogom FLAC formátumban hallgatni, remélem megfelelnek:
Szerk.: Ha mindenképp gépzene kell hozzá(vagy mi
), akkor a 2. tuti jólesz, mert a banda dobgépet használ, aminek elég jó mélye van. Sztem... Na mind1... Holnap kipróbálom ezekkel, aztán majd megírom, történt-e valami 
-
masterminds
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nem robbantani adtam a linket, hanem a korábban emlegetett esetleges "kevés" mélyet tesztelni.
-
Turbolada II
őstag
válasz
masterminds
üzenetére
Ilyen szerintem zenével esélytelen poharat robbantani, ahhoz magasabb frekvenciájú mély kell.
-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Értem. Én is kipróbálnám. Sztem ezzel le is tudnám tesztelni, hogy kevés-e a mély vagy sem.
Pár kérdésem azért lenne:1. Milyen zenével csináltad?(előadó neve és a szám címe kellene
)
2. Hol helyezkedik el a sub-od?
3 A pohár hol helyezkedett el a mélyhez képest?
4. Mennyi idő kell/ett neki, hogy megadja magát a pohár? -
Tirexi
addikt
Üdv all.
Egy elég furcsa kérdésem lenne:
Lehet ezt a hangrendszert 2.1-ben is használni úgy, hogy egy 5.1-es hangkarihoz van csatlakoztatva? (szal kölön a rear és külön sub dugóba)
Szal működjön a mélynyomó is megfelelően?Az most nem fontos, hogy miért kell 2.1, ez csak egy kérdés.

THX előre is.

-
Satyricon
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ezt hogy csináltad? Minden maxon, csutka hangerőn?

-
Perillustris
senior tag
-
Turbolada II
őstag
Ma Tiesto bácsi Traffic című zenéjével sikerült a kedvenc poharam szétrobbantani. K*rva látványos volt, csak nagyon megijedtem.Azt hittem a szomszédok lőnek rám.

-
törölt tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Az új z906 rendszer vezérlője nem lenne jó a z-5500-hoz? -
Xmodule
őstag
ma áttértem a 3 dugos analogrol a koax -ra. nem tudom hogy van e amugy minösegbeli kulömbseg, de nekem ugy tunik mintha koaxon kicsit halkabb lenne. ez mitöl lehet? amugy a koax -al jobb ? alaplapi hangkarirol van szo amugy. realtek hd.
-
Kiriadam
csendes tag
Sziasztok!
Nos még egy észrevétel miután már vagy másfél hónapja megvan cucc

Szóval azt vettem észre hogy ezeknél az új "fülhallgatós" stand-by üzemben eléggé meleg,és úgy mondom ezt hogy kb5napig nem volt bekapcsolva, és amikor odamentem hogy benyomom bizony meglepődtem hogy mennyire meleg.....ez nem igazán jó sztem így és nem csodálom hogy annyi tönkre megy ezekből
a ledek valszeg megunják a nagy meleget és azért mennek tönkre legtöbbször....
Viszont ami még gáz hogy mivel nem a vezérlőben van a trafó ami általában hőforrás,ezért a további aktív elemek okozzák ezt a meleget(ic,tranyó),tehát egyszerűen xarul van megcsinálva....és lassan így az enyém is kuka lesz......
Remélem hogy az új z906-ban ezt javították legalább, ha már kinézetre meg minőségben nem is....
és kíváncsi leszek arra is ha behal akkor én nekem még a régit küldik vagy felajánlják az újat...
-
Xmodule
őstag
ma radugtam a jack kimenetre egy AKG K240 studio fejest, es maxra kellet nyomjam a hangeröt ahhoz hogy halljak valamit. Ez mitöl lehet? Lehet tul nagy az ellenallasa a fejesnek?
-
Darko_addict
őstag
Elég uncsik a képek róla Google-ben.

http://screencast.com/t/xOzshgr6PQ
-
Darko_addict
őstag
Ha jobb, ha nem jobb, nekem mindenesetre nagyon bejön a Z5500 utódja.

Ha "szerencsétek" van, és akkor megy tönkre a Z5500 gariban, mikor már nincs több raktáron, Z906-t kaptok.

-
Turbolada II
őstag
válasz
dudika10
üzenetére
Vissza a jó öreg szocializmushoz.

"háború van és neked van 1 hordónyi puskaporod. Ha ezt ellövöd az első emberre akit meglátsz akkor nem marad amikor megrohannak. De ha tartalékolsz akkor nem fog elfogyni"
"Katsumoto nem becsteleníti meg magát
azzal, hogy lőfegyvert használ""Azok szemében, akik megmaradtak
a régi tanoknál, Katsumoto egy hős."A válasz egyszerű nem kell lealjasodni a puskaporhoz. Kardot kell használni. Na én is mondtam hasonlatot az audiophile világra.

Biztos alu membrán és nem papír? A fáziskúp viszont tuti alu.
-
dudika10
veterán
Ugyan akkora ugyan olyan alu hangszóró még nem biztos, hogy ugyan az.
A doboz formája, mérete, merevsége, hangolása is nagyon sokat számít.
Szóval azért mert "ránézésre nem szólhat jobban" azért még szólhat jobban.Divat-nemdivat a logitech nem érezte úgy, hogy fejleszteni kell. Lehet, hogy nem ezt vártad, de ez a kapitalizmus. Ha nincs kiélezett verseny akkor nincs nagy fejlődés.
Mondok más hasonlatot: háború van és neked van 1 hordónyi puskaporod. Ha ezt ellövöd az első emberre akit meglátsz akkor nem marad amikor megrohannak. De ha tartalékolsz akkor nem fog elfogyni. Azt ne mond, hogy nem érted. Ennél tovább nem tudom ragozni. -
Kleroo
veterán
válasz
dudika10
üzenetére
Nem vagy,de el sem várod

Én elvárnám.
Hogy miért nem szólhat jobban?:
A képek alapján pontosan ugyanaz a hangszóró van benne ugyanúgy egy műanyag dobozban.
Mitől szólhat jobban
De egyébként az idő előrehaladtával egyre inkább "divat" jó,minőségi hangszórót venni.
Én ismeretségi körömben sem gondolkodnak már ilyen előre összeállított rendszerekben.Na ha a logi picit is fejlesztett volna,akkor lehet hogy sok zeneszerető ezt venné a pénz szűke,egyszerűség,és kompakt méret miatt.
Így meg csak legyint hogy 1 utas műanyag vackot már csak elvből sem vesz.Egy 2utas fa cuccott vinnének mint a cukort. Én is cserélném is le rá azonnal... szerintem

Kinézet tényleg szubjektív. De ahogy megfigyeltem a legtöbb embernek nem tetszik.
Ja,és én fel is tenném a kezem,mert nem akarok ugyanott maradni 30évig,mindig a maximumot kell nyújtani,és mindent kihozni az adott szituációból,munkából. Előbb utóbb jönnek az eredmények. Persze nem mcdonaldsra kell gondolni

Yay mennyit offolunk. sztem zárjuk is le. várjuk ide is a z906 véleményeket
-
dudika10
veterán
Hangfal kábel vagy az áramellátás miatt lóg ott akkor már nem mindegy?
Nehogy már elemmel menjen a hangfal.USB meg mint médialejátszásra alkalmas bemenet egy kis médiaplayert takar a hangfalban, amit neked kell kifizetni.
Praktikus? Praktikus. Elvárható? Nem igazán szerintem.Miért védem?
1. mert senki nem hallotta még de már lehúzza mindenki:
"Már megszólalás nélkül is borítékolható,hogy jobban aligha szólhat,"
2. és egy teljesen szubjektív dolgot állapítotok meg:
"emellett csúnya."
Szerintem szebb mint az előző, komolyan. Nem E.T. feeling.
3. nem látjátok reálisan a helyzetet. A logitechnek nincs szüksége hatalmas fejlesztésre.
Vicc is van: "Ha véghezviszed a lehetetlent a főnököd felírja a mindennapi teendőid listájára."
Tegye fel a kezét aki folyamatosan egyre jobban dolgozik amikor tudja, hogy nem fogják kirúgni és nincs semmi szüksége a jobb munkára.
Majd ha valaki megszorongatja a logitechet lesz komolyabb fejlődés. Ez tök egyszerű marketing. Nem én vagyok fejlődésellenes.
(#9841) Kleroo: ezt írtam az előző postban, hogy kell valami kábel és zárójelben megjegyeztem, hogy már van "wireless 230".

-
Kleroo
veterán
válasz
dudika10
üzenetére
A z5450 vagy mi az már ilyen volt,csak nem szól olyan jól.
Az usb-s dolog meg hát.... 2011et írunk Már a hűtőn is van usb. Nehogy már a csúcskategóriás logitech szipi-szupi hangszórószettjén luxuscikk legyen

Nem mellesleg szerintem baromi jó lenne.
De nem értem miért véded ennyire a szettet,vagy vagy ilyen fejlődésellenes.
Már megszólalás nélkül is borítékolható,hogy jobban aligha szólhat,emellett csúnya.
Ezt tudták elérni 6év alatt.
De lehet csak én vagyok olyan tökfej,hogy a legdrágább "zászlóshajó" fejlettebb legyen nem 1,2,3 hanem 6 év után (sőt! tán 7?) -
dudika10
veterán
Vezetéknélküliség kb használhatatlanná tenné. Egyébként elemről menne szerinted? 230 kell hozzá ha nincs kábel.

Vagy Uri Geller küldi hozzá az energiát mentálisan? (Egyébként létezik ilyen, már telefont sikerült is feltölteni hasonló technológiával, csak mondjuk nem éppen kis szerkentyű.)USB alatt meg azt hittem, hogy mint DAC-ot USB-vel használnád az optika vagy koax helyett, ami tök ésszerű és egyszerű lenne megoldani. De hogy médialejátszót is integráljanak bele...
Elég elrugaszkodott ötleted vannak. Természetesen mindezt 10k alatt szeretnéd emgkapni, ugye?

-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hát a vezeték nélküliség annyiból jó,hogy akkor szuperpraktikus kis cucc lenne,és azért ez még nem audiophil cucc...

Az usb meg tényleg egy nagyon praktikus dolog. Telenyomod a pendriveod 400kbps AAC-vel és csak rádugod... Nem kell semmilyen szerkezetet bekapcsolni. -
Terminator47
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Sry, félreértettem.
De ha mégis meg tudnám csinálni pár ezerből az nem lenne rossz. Köszi a segítséget! -
Turbolada II
őstag
válasz
Terminator47
üzenetére
Én nem akartam megcsinálni. Csak ennyi körül csinálnám ha valaki megkérne rá. Mondjuk ha más is rossz és multiméterrel méricskélni kellene azt nem vállalnám. Csak hobbi szinten nyomatom az elektronikát.
Vegyél használt ST-t inkább.
-
Terminator47
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Végösszegig nem jutottunk el. Szerintem nem akart vele nagyon foglalkozni, mert lefelé beszélt a javításról. Azt mondta nem éri meg vele foglalkozni mert ki tudja mi rossz még benne. Köszi a felajánlást, ha itt a közelben nem tudom megoldani akkor lehet élnék majd vele.

-
Turbolada II
őstag
válasz
Terminator47
üzenetére
Van. Sajnos szinte az összes sufni elektro-műszerész ilyen. Én olyan 5e körül csinálnám meg minden költséggel együtt. A szerelő 12-15e Ft körül csinálta volna meg gondolom.
-
Terminator47
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Most megnéztem, és tényleg ez a rossz. Akkor engem kicsit le akartak húzni... Szerinted van rá esély, hogy csak ez halott?
-
Turbolada II
őstag
1. Hangzás=Egyetértek.
2. Kijelző=jól mondod
3. Kinézet= visszafejlődés
4. Szatok= jól mondod
5. Kis hangerő dinamika= nemcsak a mély nem szép, de ehhez A osztályú erősítő kellene.
6. Vezeték nélküliség= Isten ments!
7. USB csatlakozó= nekem mindegy, de nem tekinteném hibának, ha nem lenne. -
dudika10
veterán
Hype? Eddig mindenki szapulja látatlanban is.

Én nem vagyok egyébként logitech fan, nem azért védem, hanem azért, mert látatlanban (hallatlanban) kár akármit szapulni és a logitech nem arról híres, hogy nem ért a dolgához.Turbolada II: írtam is, highend az más. Ott más szabályok uralkodnak.

Optimista? Miért?
A mostani vérfrissítős kör az összes modellnek előnyére vált eddig. mindegyiknél kevesebb lett a basszus, de összességében kellemesebb lett. Miért pont ez lenne a kivétel?
Hibákat meg nem a felhasználók miatt javították, hanem maguk miatt. Kisebb garanciális költségek... -
Turbolada II
őstag
válasz
Terminator47
üzenetére
-
Terminator47
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Igen, az STn belül van. A panel hátsó részén. Erősen fel van púposodva. Ha bekapcsolom csak detecting...
-
Terminator47
csendes tag
Most egy kicsit utána olvastam, valóban nem látok túl nagy változásokat a Z5500-hoz képest. Sőt inkább visszalépés. Nekem külön tetszett hogy az ST kiírja milyen forrást dekódol. Ennek elég "butának" tünik az ST-je. így sztem marad a jól bevált Z5500. Ehhez még alkatrészem is lesz.( Ez eddig eszembe se jutott.
) 
-
Turbolada II
őstag
válasz
Terminator47
üzenetére
Egyik IC-je sem kerül többe 3e Ft-nál, ha ugyanazok vannak mint az enyémben. A ST-n belüli IC a Cirrus Logic.
-
Kleroo
veterán
válasz
Terminator47
üzenetére
Hát még várj vele. De a z5500 szintjét csak hozza

Csak szerintem csúnya,és idegelő,hogy 0 javulást mutat így elsőre.A logitech egy nagyon korrekt cég.

Én esetleg azért rendelnék z5500at,mert ugyebár nagy valószínűséggel az újdonás miatti hypeon túl nem hiszem hogy érdemileg jobb a z906;és így lenne cserealkatrészed a z5500 hoz
-
Terminator47
csendes tag
Sziasztok!
Egy előző hszemben írtam, hogy a 3 éves Z5500-am megadta magát. Elvittem egy elektroműszerészhez. Egy kb 10E forintos IC ment ki benne. Ha jól emlékszem Cirrus Logic. volt az IC gyártója. (Sajnos nem sikerült megállapítani, hogy csak az, vagy egyéb alkatrészek is.) Gondoltam felhívom a Logitechet hátha tudnak nekem valami emberi összegért küldeni egy másik SoundTouch-ot. De sajnos nem, ellenben felajánlottak egy 50%-os kedvezményt bármely termékükből. Ezen kicsit el is csodálkoztam, hogy egy lejárt garanciás termékük elromlása után még kedvezményt is kapok.
Így elgondolkodtam, hogy be kellene ruházni egy Z906-ba. De ahogy látom még elég új ez a hangcucc és az előzetes vélemények sem túl kecsegtetőek. -
dudika10
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
A mélye nem az igazi, mert még mindig marhára eltúlzott. De sokkal közelebb áll az igazihoz mint a z2300.

Nem a mennyiség a lényeg.
Majd kinövöd a túlzott basszus utáni vágyat, legalábbis tapasztalatom szerint a legtöbben kinövik.
(#9818) Balika911: ki tudja, jobb félni mint megijedni.

-
ricshard444
veterán
Amúgy azt nem kétlem,hogy szebben szól,mint az elődje,mert a Z-623m is szebben szól és sokkal jobb vele zenét hallgatni,mint a Z-2300al,de a mélye nem az igazi...

-
dudika10
veterán
válasz
üzenetére
Nem merem leszarozni a mikrofonját, mert megköveznek az apple fanok, de biztos, hogy ilyen célra semmit nem ér.
ricshard444: azt se állapíthatod meg...
Videó alapján semmi nem derül ki egy hangrendszer hangjából.Kleroo:
Design elég szubjektív... Nekem pl az előző nem tetszik, ez meg egész mutatós szerintem.
Inkább ezt nézegetném az asztalon.
Miért fejlesztenének ha így is keresnek? Ha Te céget vezetnél és kiadnád a tökéletes rendszert mert meg tudná csinálni a csapatod akkor kérdés nélkül azt mondanám rád, hogy idióta. (Ne vedd sértésnek, csak példa, nem személyeskedés
). Piaci szempontok játszanak itt szerepet. A high-end-ben nem, de ez nem az. Ez még a lowbegin házimozi szinten. Ennél egy alap erősítő is többe kerül.
A mélyláda mérete megintcsak nem mérvadó, ez a tendencia a többi loginál is felfedezhető az utóbbi időben viszont a hangjuk mégiscsak jobb lett.
Szabályzó megint nem tudom minek. Miért kellene nyomkodni egy hangfalat? Bemenetet lehessen választani és hangerőket irányítani. A máriót nem azon kell játszani szerintem.
Szerintem jobban fog szólni mint a z5500, a hibákat javították valószínűleg és mindenben hozza az előd szintjét. Ha ezek teljesültek akkor már megérte lecserélni a logitechnek az elődöt. -
Kleroo
veterán
válasz
dudika10
üzenetére
Ha már úgy szól mint a z5500 már akkor szar.... 6év alatt,ennyi fejlődés után gyaláznia kellene a z5500at.
Erreföl: rusnya kínai fos kinézet. ránézésre 100%ban ugyanaz a satelit,reflex nélküli dobozban.A távirányítója kuka a z5500hoz képest,és tán Turboláda írta,hogy mintha a sub is kisebb lenne.A 6év után én ezt várnám el:
-Oled kijezős vezérlő(vagy vmi hasonló mint a drága időjárásállomások) (kijelző nélküli trutyi)
-hasonlóan ízléses kinézetű (megaFAIL)
-2utas fa hangszórók (0 fejlődés)
-kis hangerőn is szép mély (no info)
-esetleg vezeték nélküli satelitek így 2011ben a csúcs-cucctól
-nomeg netán egy usb csatlakozó,mert ez a trend(ami praktikus) -
dudika10
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
Videó alapján megítélni a hangját...

Az elrendezés alapból szar, az egész egy kamera mikrofonjával van felvéve és a saját rendszered játssza le a hangot... Ha azt hiszed, hogy ebből akármit meg lehet ítélni akkor hatalmasat tévedsz.
Kleroo: meghallgatás előtt ne temessük már könyörgöm. Mindenhol olvasni, hogy így szar, úgy szar, ilyen rossz meg olyan rossz, de senki nem hallotta még.
-
Kleroo
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
az egész gyenge....
-
ricshard444
veterán
A mélyt gyengének érzem ,de nagyon... =/
-
Kleroo
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
A lyukat nem tömtem be. A reflex végén "kéz" méréssel

Kb ugyanolyan erősen "fúj" mint azelőtt
-
MaciG
addikt
Akinek az kell ,hogy fadobozban csücsüljenek a hangszórók, annak ott a genius 5.1-es szériája nagyjából harmad ennyiért. Régen nekem volt is 2 féle fa geniusom, de mivel én a "mélyre gerjedek"
ezért váltottam. -
Turbolada II
őstag
Kvázi zárttá teszed a szateliteket. Azt sem nagyon értem egy 3"-os hangszóróhoz minek erőltetni a bass-reflexet. 150Hz felett fog csak szólni úgyis és iszonyatos dobozhangja lesz főleg műanyag dobozban. A fadobozos Genius 2 frontja sokkal szebben szól. Azokat az erősítő iszonyatosan lerontja. Onkyoval hajtva sokkal jobb mint a Logi szatja.
-
Kiriadam
csendes tag
Na ez egy jó dolog,valszeg ki fogom próbálni hogy kitömöm,hátha segít a hangzásban.köszi a tippet

A zenére,hát én elhiszem hogy egy jó minőségű zenét jó hankarival jól add vissza, ezt nem vitatom, biztos lehet rajta javítani,de én eddig csak laptop alaplapival meg a lejátszóval próbáltam és az eddigi mp3-t amiket hallgattam másképp adja vissza.... még ez idáig nem tudtam igazán minőségi zenét rajta kipróbálni
,de tervben van,lehet hogy majd leesik az állam
de mivel én is egy smucig,lusta ember vagyok inkább mp3-t töltök,és nem veszteség mentes formátumban(több idő,keresgélés.....)de ha tényleg annyival jobb lesz akkor rá fogom szánni az időt 
-
Kiriadam
csendes tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Valszeg teljesen igazad van,csak akkor nem értem hogy egy olyan nagy cég mint a logitech miért nem tud ez ellen évek óta tenni????a túlmelegedés még azt mondom talán a mi hibánk is de a védelmet nem tudjuk nagyon megoldani,bár a nagyfesz védős aljzatról nem tudom mennyire véd....ezért lenne érdekes amit kérdeztem mert ha az alatt még egy sem szált el akkor meg van a válasz de ha úgy is rendre szarok akkor?????
-
Kleroo
veterán
Egyébként sokat lehet javítani a hangzáson,ha kitömik a szatelliteket.
Én egy elhalálozott 80as évek béli grundigban található szivacs-szövet cuccot pakoltam bele a szatellitekbe. Érezhetően kellemesebben szólt.
Egyébként a logitech zenei élménye stílus függő. Mert csilingelni és dübörögni irgalmatlanul jól tud,és jó hangosan is,torzítás nélkül.
Ezért a mai muzsikák elég jók rajta. Rnb,hi-hop,DnB,Trance,Dance,Elektro,ect.De metal,rock hasonló zenékre nem a legjobb. De sok rock anyagot hallgattam már vele 96/24 minőségben,és azok is élményszerűen jól szóltak.
De pl hallgattam 100ezres panasonic házimozi szettet. Na az tényleg alkalmatlan volt a zenére. Agyonszínezett visongó,puffogó hulladék volt a logihoz képest.
Azt nem értem,hogy az utódot miért nem tudták tökéletesre csiszolni. Ránézésre 1:1ben ugyanazok a hangszórók,sokkal butább vezérlővel,és rusnya,igénytelen külsővel.
Ha 1"al nagyobb szatelit+csipogó-ra módosították volna,neadjisten fából,akkor mindent verne a szett..... De így,csak egy LOL így 6év eltelte után
-
Kiriadam
csendes tag
Nos nem hagyom kihalni a topikot

Szóval, egy kérésem lenne azok felé akiknek sajnos bedöglött bármilyen módon is a szett,még pedig az hogy írják le legyenek szívesek azt, hogy mivel kezdődött meg a hiba,tehát először eldurrantotta a biztit és aztán rá egy hétre mondjuk a kijelző,vagy sokat lett a pc-ből ki-be dugdosva miközben be volt kapcsolva,stb..stb...mert kiváncsi lennék hogy kb hasonlóan indul e ki a dolog vagy nem,szeretnék egy kis "diagnózist" felálítani róla,kicsit értek az elektróhoz és hátha vmire rá lehetne így jönni...
Előre is köszönőm a segítségeteket!!!!
-
Kiriadam
csendes tag
Na egy ilyenben valszeg nem lenne műanyag hangzása... http://www.vikash.info/audio/W3-871S/
Azért legalább a két frontot meg a centert át kéne építeni,kiváncsi lennék a végeredményre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fogalmam sincs mi lelte a gépem, de 5 percig hallgattam maxon a cuccot és bekékhalálozott a gép!
Ilyet még nem b...tam!

Sajna még nem hallottam az enyémen kívül Z5500-at szólni... Szóval crackeltetem a nutellás poharat!
Ha lesz időm, ma +csinálom és írok mi történt. Bár nem sok reményt fűzök hozzá, h eltörik a pohár...

De ha mégis meg tudnám csinálni pár ezerből az nem lenne rossz. Köszi a segítséget!