Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laolaj
aktív tag
azért mert lehet h ehez hülyék.. vagy szívatni akarnak.. nekem is volt hasonló.. tápcserénél 20ról 24tósre.. erő megvolt a tápban csak a csati nem volt jó... és ezért vettem másikat a boltban.. majd még vissza mentem kicsit később és kiderült h van ilyen szar átalakító 1000ft sincs talán és nem kell szarakodnom.. na mondom g*ci jó fej vagy...!!!
szóval ilyen ez a bicikli..
-
törölt tag
Nem, nem érdemes, mert éppen úgy szopni fogsz vele, talán még jobban is, mint most. Amúgy meg van egy sejtésem, hogy mi a gond!
Tedd meg azt, hogy beállítod így (utána a biztonság kevéért indítsd újra a gépet, s nézd meg, így maradtak-e a beállítások), s valamelyik DVD filmmel hallgasd meg, lesz-e optikain DTS hang.
Szerintem a Dolby Live a digitális DTS sávot is Doby-ba kódolja, ezt meg a dekóder nem komázza.
Nálam legalábbis szintén nem szól a DTS a Dolby Live mellett. Nem pattog, serceg semmi, egyszerűen néma marad.
laolaj:
Az, hogy Dolby-ba kódol, nem jelenti azt, hogy 5.1 csatornát csinál belőle.
Meghagyja sztereónak, csak tömöríti.
Az albummal kapcsolatban pedig egyre valószínűbb, hogy hibás a felvétel. Ilyenkor szokták visszavinni a lemezboltba - de újabban az is előfordul, hogy egyszerűen csak nyomnak rá egy Shift+Del-t. -
laolaj
aktív tag
milyen DTS anyagot próbáltál ki..
de egyébként az nem a kártyán függ h DTS vagy nem.. ha van olyan hang sáv akkor használhatod.. mint ahogy mondtam nekem csak az alaplapi optikai van és elég.. az optikai érintetlenül küldi a jelet és majd az ST dolgozik vele..az h megelégedve az ASUSsal .. hmm. milyen lejátszó progit használsz.. csak mert az is befolyásolja. mikor én elhozta a Logit akkor a srác (Dió) mondta h használjam a foobar2000et.. mert ezzel még a sima mp3 is jobb lesz.. na mind1. én csak lossless hallgatásra használom..
gyenge baszus.. tedd a sarokba és csavarj neki oda az STn (mélyen).. majd csak pislogsz.. mondjuk az is számít h nem egy hangárban kell hallgatni
... szóval a helyiség is számít...
-
bzoley
veterán
-
laolaj
aktív tag
hozd haza...
akitől vettem a Z5500at azt mondta h neki elég volt és elégedett az ASUSal..
végülis amit fent írogatnak az valahol igaz
mert ez amit te venni akarsz az csak magyarul egy kódek pakk. arra van h a szarból csinál egy olyan kódolást amit az ST majd neked kiírja h DD vagy DTS.. na de most őszintén.. nehogy már mp3ból akarj 5.1et hallgatni...
mert annak nincs értelme.. Zene az 2.0 és pont.! ha zenét akarsz hallgatni akkor ott a lossless anyagok és gyűjtőges mint én.. és hallgasd azt.. tényleg jobb...De egyébként minek neked az a pakk ha szabad kérdezni???
-
laolaj
aktív tag
ááhhááá..
látom elértetek ehhez a problémához ti is..!!!na igen s7ry Úr jól mondja.. ez az anyag nálam is csak sistereg.. mondjuk lejátszók is mást csinálnak (VLC, KM player, PowerDVD...), a lényeg h nem szól vagy sistereg.. nekem is ugyan ez a ATB album van meg.. + Dire Straits ilyenem is van DTSben... és ez is ugyan ezt csinálja..
én egy alaplapi optikaival van összekötve a dolog..DE.. viszont van olyanom h STING és Taxi3 amik ugyan csak DTS és azok meg szépen tökéletesen szólnak.. sőt még egy Pearl Harbor - Égi háború (HDfilm) DTSben az is jól szólt...
elmentem haverhoz akinél dettó ugyan ez a szindróma....!!!na erre szedjük össze a választ
vagy valami..
-
bzoley
veterán
Ezt csak egye módon érheted el. Megfelelő lejátszóval, codec-kel, és beállításokkal. Kulcsszó: spdif-passtrough érintetlenül kiküldi a film hangját a kimeneten. Pl. AC3-filterben állítható, de szerintem ez gondot fog neked okozni, és nem is feltétlenül erőltetném. Alap, hogy olyan film kell hozzá, amin DTS hangsáv van.
A D2X-em tud DTS Connec-et, de nem használom! Az analóg kimenet nálam jobban bejön, egyszereűbb, kevésbé macerás, neked sem feltétlenül muszáj görcsölnöd vele. -
törölt tag
Pedig de.
Csak a DTS Connectet nem tudja, de az ide nem is kell. Más kérdés, hogy nem mindenütt említik meg, mert ez természetes. Ennél a tesztnél például ott van a táblázatban a kimenetek mellett.
Érdekes a probléma, mert azt írtad, hogy a Dolby Digital sáv szól. Tuti szól? A SoundTouch-on megjelenik a Dolby logó, s mellette a felirat? Azért lenne ez furcsa, mert olyan beállítást nem ismerek, ami egymástól eltérően kezelné a két jelet, így tényleg nem tudom, mi lehet a gond.
Szerkesztésre:
Dolby és DTS sávot mindegyik kártya ki tud küldeni. Amit az X-Fi-kről írtak, az két dologra vonatkozhatott:
1.) Hogy nem tudja hardveresen dekódolni a sávokat (rossz nyelvek szerint tudja, csak a driverből nem elérhető az opció)
2.) Hogy nem tud hardveresen Dolby-ba, vagy DTS-be kódolni (ezt meg biztos hogy tudja, csak fizetni kell érte néhány dollárt)Neked ezek közül egyik sem kell, csak annyi, hogy küldje ki a már meglévő jelet a Z-5500-nak. Erre pedig mindegyik kártya képes, amelyiken van digitális kimenet.
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Meg tudnád mondani, hogy minek neked DD Live, illetve DTS Connect? Mire tudod használni? Mi az előnye annak, hogy a kari az 5.1-es analóg jelet digitálissá alakítja, majd azt a dekóder/erősítő visszaalakítja a kábel másik végén analóggá?
Egyetlen előnye van: egy kábel elég (optikai, vagy coax) Ezen kívül semmi értelmét nem látom...
Másrészt a boltos vagy félanalfabéta, vagy le fognak rólad húzni pár ezret, mert miután kipróbálják a karit, az biza' működni fog (legalábbis amit a specifikációja előír neki), és így téged fog terhelni a "bevizsgálási díj".
Béke! -
bzoley
veterán
Nam ártana, ha inkább tájékozódnál ahelyett, hogy hülyeséget beszélsz. Jelenleg te akarod átvágni a boltosokat, mert nem vagy tisztában a fogalmakkal, és összekevered a DTS-t, mint hangformátum, a DTS Connect-tel. Utóbbit sehol nem említik. Amit idéztél, az csak arra vonatkozik, hogy a kártya fel tudja dolgozni a felsorolt jeleket, és azt ki tudja küldeni analóg kimeneten. A DTS Connect ennek a fordítottját(is) csinálja. DDL-t egyébként a DX is tud, ha jól emlékszem. Egyébként mindkettő újratömörítéssel jár. Egy DTS hang digitális kimeneten való kiküldéséhez egyikre sincs szükség.
-
s7ry
tag
Plusz:
Pórul jártam, mert vettem múlt héten egy xonar dx-es hangkarit, de mint utólag kiderült, nem tudja a DTS-t sajnos.
Visszavittem a boltba, azzal a szándékkal hogy szeretném levásárolni, mert "át lettem vágva", az asus hivatalos honlapján is ott volt, hogy tud DTS-t is, idézem:"44.1K/48K/96K/192KHz @ 16/24bit, Dolby Digital, DTS"
Hamarosan eldönti a nagyker, hogy levásárolhatom-e..ha jó hírt kapok, akkor szeretnék venni egy XtremeGamer-t. Tudom, hogy az sem tud DTS-t, sőt még Dolby-t sem alapból, de meg lehet vásárolni a neten hozzá ezeket:
Ez nem kamu? Mármint, ugyanolyan jól fog szólni, mintha vennék egy Xonar D2-t?
Végül, mennyivel szól jobban egy DTS, mint a Dolby?
Előre is köszi a választ!!!
-
törölt tag
Creative-nál a Dolby Digital Live-ot lehet megvásárolni, ami azt jelenti, hogy minden hangot Dolby Digital-ba tömörít a kártya, s úgy küldi ki. A te kártyád ezt ingyen nyújtja. Ugyanezt DTS esetén DTS Connect-nek hívják. Ilyet a D2-es Xonar tud, Creative-nál nem ismerem a jelenlegi felállást.
Az eleve Dolby Digital-ba, vagy DTS-be kódolt jelet mindegyik kártya ki tudja küldeni az erősítőnek (dekódernek), már ha van rajta digitális kimenet.
Amúgy szerintem csak a D2 az, amelyiknél kombó kimenetet alkalmaztak, a DX pedig coax kábelt fogad, s azért nem működik az optikai kábellel.De ez most hangkártya, vagy Z-5500 topic?
-
Orient84
aktív tag
Nem kapkodom el,nem olcsó ahhoz hogy csak kidobjak 70-80at egy szarra
Én arenas electroba néztem itt be volt kapcsolva csak levolt fedve a hangerőszabályzó és nem lehetett megküldeni.Westendi mediaba bekötötte a srác meg bekapcsoltam neki a tesztet,vmi internetes rádió szólt nem tudom milyen hangkártyáról,hát olyan felemás érzéseim vannak,se rosz nem volt de ugy hanyadt se vágtam magam,de azért jobb volt mint rossz
arkádi mediaba meg vmi filmelőzetes volt számítógépről sztem,ilyen vadászgépes lövöldözős,na ott viszont szépen szólt.
Te hol vetted amugy?
Nem tudom,hogy jobban járok ha cellnél veszem meg olcsóbban,nem lehet,h az hibás,rosszabb mint a médiás?vagy lehet hogy a mediaba se biztos hogy annyival jobb mint amennyivel drágább? -
Kis zöld izé
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy minden egyes főkapcsolós akció után nyekk a beállításaidnak.... Nálam például alap szabály, hogy mikor kikapcsolom a rendszert akkor teljesen leveszem a mély hangerejét és a fő hangerőt is. Ilyen apró dolgokat érdemes lehet betartani hosszú távon. Véleményem szerint. Természetesen nem kell senkinek sem megfogadni eme tanácsot....sem
-
Kis zöld izé
senior tag
Igaz nem törvényszerű, de ha minden egyes alkalommal ki illetve bekapcsolod a főkapcsolóval, akkor megnő annak az esélye, hogy a biztosíték élettartama jelentősen rövidül. Pláne ha az ember egy nap többször is ki/bekapcsolja a rendszert... Arra tökéletesen megfelel a standby gomb.
Te talán minden készülékeden a főkapcsolót használod standby gombnak?
Részemről ez csak egy jótanács, senkinek nem kell megfogadnia.... mondjuk energia takarékossági szempontból mindenképp jó lehet, de nem ez miatt fog bekövetkezni a globális felmelegedés.....
-
törölt tag
Első kérdésre: Ez természetes dolog, minél rövidebb jelutat érdemes választani, mondhatni hifi aranyszabály.
Bár előfordulhat olyan is, hogy valakinek épp úgy torzít jól, ha még valamit beiktat, ezesetben ez egyfajta ekvalizerként szolgál. Azért szerintem ez kevésbé jellemző.
De az biztos, hogy már egy egyszerű ic-kábel is rengeteget számít (minél jobb, annál kevesebbet torzít, ez is a cél).
Egyébként akinek Z-5500-a van, mindenképp próbálja ki jobb IC-kábellel, ha eddig nem tette, sokat hozhat a konyhára (sajnos kell egy jack-rca átalakítót is beiktatni).
-
törölt tag
Gépen is dekódolhatja, akkor tényleg nem kell digitális kábel. Én csak megszokásból használom erre a Z-5500-at, jól néz ki, mikor kiírja, hogy Dolby Digital, vagy DTS. Illetve mióta eladtam az Audigy 2-t már csak szoftveresen tud dekódolni a gépem, a hardveres megoldásokat viszont jobban szeretem.
-
-
s7ry
tag
Azt kifelejtettem, hogy nekem van egy olyan problémám, hogy az ajtóm 90%-a üvegből van és rázkódik nagyon.
Ez akkor zavaró igazán, ha pl egy olyan számot hallgatok amibe épp nagyon sok a basszus de kevés a közép és a magas, pl: JohnDahlback-Blink. De filmeknél is kijön, sőt ott talán jobban...
Sajnos bármelyik sarokba teszem a mélyládát, mindig majd szétesik az ajtóm
Kéne nekem egy hangszigetelt szoba!!
-
pyrannha
senior tag
A hangfalakat leginkább tipli+csavar segítségével rögzítsd a falra. Ha felszögelnéd, akkor elég hamar le is esnének.
Ha DTS/DD hangsávval ellátott filmeket szeretnél nézni, akkor kell hozzá optikai/coax, mert az analógon nem tudja kiküldeni úgy, hogy a logi dekódolja őket.
Ha a hátsó hangszórók halkabbak, akkor a surround-ot állítsd feljebb a ST-on.
-
Gyurike
tag
Egyetértek Turbolada II-vel.
Mostanság én is kezdek rákapni a Stereo x2-re. Nem okoz minőségromlást a PLII, csak stereo x2-vel az egyforma hangszóróknak köszönhetően egységesen belepi a szobát a zene, nem kell a tv-néző poziciót felvenni a zenéhez
. Mindenhonnan szól minden
Legalábbis szerintem.
-
Gyurike
tag
Naszóval. Az egyáltalán nem negatívum, hogy nincs mély a szatelitekben, nekik nem is feladatuk, hogy legyen, nem is nagyon használnák ki. Sőt inkább pozitívum, mert a Geniusnál nagy hangerő esetén érződik, hogy torz mély is keveredik a zenébe, mivel a mélynyomó még megfelelően tolja a mélyhangokat, de a szatelitek már szenvednek. Szerintem nincs sávszűrő a szatelitekben. Méretből meg nem szabad kiindulni, mert bár a Geniusban 13 centis van, de az kutya közönséges papírmembrános hangszóró, a Logitechben pedig fáziskúpos, ami lényegesen jobb minőségű. Teljesítmény szintjén sem jelentkezik a méretkülönbség(a center 69, a többi 61 wattos). A mélynyomó hangja teljesen beteríti a szobát, nem fog hiányozni a szatelitekből. Még alacsony hangerőn is "átüt" a másik szobába. Érződik, hogy nem piskóta a rendszer.
-
Kleroo
veterán
Nem. nem torzít semmmit a jelen. Szépen fel tudja keverni 5.1-re
A z-5500 hangszóróiból valobín nem jön értékelhető mély, de ettől függetelenül jó a hangzáskép. ezt abból lehet leszűrni, hohy hogyha jól helyezted el a szettet és pl zenét hallgatsz, akkor az érzékeid azt hiszik hogy a mély a szatelitekből jön. ha el lenne dugva a mélynyomó, én el is hinném, hogy a szatokból jön
Így tehát a geniusban feleslegesen van mély, csak torzítja a többit.
A hangszórók mérete meg tökmindegy. pl most vettünk egy sony hifit 40ért, és a 16 centis hangszórói botrányosan "jelenítik" meg a számukra ideális hangtartományt. -
Gyurike
tag
Nem teljesen azt cseréltem le, mint amin te gondolkodol. Te a Genius SW-HF 5.1 5000 típuson gondolkolol, ennek 5x15W+75W a teljesítménye. Az enyém az elődje volt, a sima SW 5.1 Home Theater, ez 5x15W+45W a teljesítményű. Ráadásul az újabban már mások a szatelitek is. Hangzásra a kettő teljesen különbözik. A Logitech szateliteiben (ha jól tudom) 8.5 centis, fáziskúpos hangszóró van. Sokkal élesebben szólnak(ennek megzabolázására van a Night mode), mint a Genius, mélyei viszont egyáltalán nincsenek. Ez számomra pontosabb hangzásérzetet kelt, jó nézni a rendszerrel a Ryan közlegény megmentését
. A (régi szériás) Genius frontjaiban illetve a centerben 13cm-es papírmembrános hangszórók vannak, plusz egy-egy dóm magassugárzó. A Geniusnak nincs olyan éles hangja, kicsit kiegyenlítettebb és ha levettem a subról a hangerőt, még a szatelitekben is maradt valamennyi mély, illetve mélyközép. A mélynyomó is más világ, már eleve 45W kontra 188W teljesítménykülönbség, 16,5cm kontra 25,4cm méretkülönbség... További pozitívum, hogy mindent lehet a távirányitóról kezelni, nem kell felállni és a subhoz menni, ha állítani akarod a mélyet, vagy a centert. Ahogy olvastam, neked 18 m2-es szobába kellene. Ez egyáltalán nem akadály, én is kb ekkora területen használom. A lényeg, hogy igyekezz a hallgatás helyétől minél távolabbi sarokba tenni a mélyet, hogy legyen tér kiszólnia magát (kb 5 méter). Én nem arra használom, hogy házibulikat vezényeljek le vele, szóval nincs nagyon meghajtva. Szerintem megéri megvenni, én használtan szereztem be, de azért vettem meg, mert most volt rá pénz, ki tudja, legközelebb lesz-e. Annyit tényleg megér, hogy ott van a digitális bemenet, a dolby dekóder, a pro logic, a minőség, és a teljesítmény.
-
Turbolada II
őstag
Valószínűleg hibás darab volt. Ilyen az enyém is a mély 7 kocka felett talál magára, kis hangerőn nem túl élvezetes. Fél hangerőnél 7-10 kockán már normálisan szól, de valahogy nem az igazi. A Genius 5000-es egy kalap szar minőségre és mélyre egyaránt. Nincs még egy olyan hangfalrendszer amiből ennyit vittek vissza. A Geniusnál a fél hangerő is fülsüketítő szobai környezetben. Az a baj, hogy nem hiszem hogy találsz régi szériás Geniust. Arról lehet megismerni hogy a hátsó satok kis kocka alakúak. A YouTube-os videókat meg olyan barmok csinálták akik Boost állásba tekerték fel a hangerőt, úgy érthető a brutális mértékű kilengés.
*A Reloop az DJ termékeket gyárt, ami technohoz,trancehez, goához jó de máshoz már nem annyira
-
-
Turbolada II
őstag
Reloop?
Az az egyik leggagyibb márka. Hangfalban kb. SAL szintű dupla áron, fejhallgatóban meg igénytelen technohoz még elmegy, ha csak a basszus számít. Hallottam Reloop hangfalat, meg fejhallgatót is. A Sennheiserrel ne vegyük egy kalap alá a Reloopot, maximum az AKG jöhet szóba.A Logitechet meg hallgasd meg mielőtt megveszed, nehogy hibás darabot kapj.
Neked meg a Genius jobban bejönne (szigorúan a régi széria), techno zenére simán elmegy a mélye. A Logitech mélyebbre lemegy, de ez technonál nem kifejezetten előny. -
Salvador20
őstag
1. Renben, hogy olcsóbb, de számolj majd a minőségbeli különbséggel is(és a loginak nagyon korrekt a vevőszolgálata, nem mondható el teljes mértékben a geniusra)
2. Nem biztos viszont, hogy a basszusa jobb lesz a kifogsz egy újfajta gyöngyszemet ezzel a "nincs basszus, basszus" dilemmával.
3. És a legfontosabb! Nincs olyan, hogy kevésbé zavarja, vagy nem annyira zavarja, vagy nem hangos még annyira, nem....a szomszédot minden zavarja, viszont a logit sem csak max kakón lehet hallgatni, ezer módszert feltaláltak már a megzabolázására, pl st hangerőszabályzó, basszus szabályzó, windows hangerőszabályó. Másrészt ha hallkan akarod hallgatni akkor tényleg genius, mert olyan hangerőn, ahogy sejtem hallgatni akarod a szomszédok miatt, mindkét rendszer ugyanúgy fog szólni. A logi-t kínzod azzal, ha nem adhatja ki, amit tud(albiból vágom már én is)
Ja és még: reggel 6-tól 22 óráig bármennyire nyomathatod a hangot, mert nem jelenthetnek fel csendháborítás miatt. Annyi kijön a rendőr, " jelentést kaptunk, hogy hangos volt a zene, lejjebb halkítanád?" Te: oké rendben, elmennek, föltekerheted újból. Ezt is csak tapasztalatból mondom. Ja és a szomszéd meg jobban szeret személyesen anyázni, ezt meg onnan tudom, hogy én is csak a szomszédja vagyok valakinek....
-
Borkai
tag
Egy kis analóg és digitális fogalom meghatározás s7ry-nek és mindenkinek akit érdekel, aki vágja a témát attól elnézést, de biztos van akinek jól jön!
Az analóg az egy időben állandóan változó amplitúdójú villamos feszültség ami rángatja a hangfal membránját, vagy pistikét ha belenyúl a 220ba.. Ugye a számítógépről tudjuk 2es számrendszert ismeri, és ezzel tud dolgozni, tehát digitális. Sajna ez a jó hang szempontjából nem jó, ezért is volt nagyon sokáig szar a hang a pc-ken. Aztán jött a SoundBlaster és az mp3
Na már most amikor egy analóg jelet átalakítunk digitálisra, akkor az úgy történik, hogy mintavételezünk a jelből bizonyos időközönként pl.:96kHz azaz 96ezerszer másodpercenként, majd a mintavett értékeket !kerekítjük az előre definiált jelszintekre amiből lehet 8,16,24bit-nyi például (16bit 65536 lehetséges érték, a 24bit már 4miliárd!) Tehát a digitális hang sosem jobb minőségű, DE lehet annyira jó, hogy a fülünket becsapja, vmint zajok belépése nélkül továbbítható, és további minőségromlás nélkül tárolható, sokszorosítható (másolás). Ezért szeretjük
Na de ez a digitális jel nem rángatja a mélynyomót, helyette csak ciripelés van a szatelitekből
szóval vissza kell alakítani szépen analógra, hogy hallhassunk zenét. Ennek során kialakuló jel pici lépcsőkből alakul ki, de ha elég jó a mínőség (96/24) akkor meg nem mondod, hogy lépcsős!
-
B.A.T.
tag
Nem jól gondolod! A 192 kHz ebben az esetben mintavételezési frekvenciát jelent, azaz a felvétel felbontását határozza meg. Úgy is mondhatnám, hogy az éppen lesugárzott freki jelalakját 192000 pontból rakja ki az ebben a mintavételezésben dolgozó hangkártya, DAC, DVD játékos, stb....
Ez persze csak akkor alkalmazható sikerrel, ha a felvétel is ezt a mintavételezést tudja.
Tehát: Ezt csak a jelforrás, és a felvétel milyensége határozza meg, a hangszóró nem befolyásoló tényező ebből a szempontból.
-
Skizz
addikt
Mindenekelőtt, nekem egy ~18négyzetméteres szobám van, a téma elején le volt írva, hogy 20-25 nm alatt nem ajánlják a hangfalat, mert nem hozza az elvárt teljesítményt. Ezt mennyire kell komolyan venni?
Semennyire.
Aztán: nekem egy Soundlaster Audigy SE kártyám van, szerintetek kéne venni ehhez egy jobbat? Kipróbáltam egyik ismerősömnél a fejhallgatómat (Reloop RHP-10), neki egy 16ezres Audigy hangkarija van, és sok különbség igazából nem volt a 2 kártya között.
Illene benevezned minimum egy jobbfajta Audigyra, de inkabb egy Xfi (gamer, music) vagy xonar dx hangkartyara.
Végül, de nem utolsósorban: Én egy olyan lakásban lakom, ami 2szintes (én a fölső szinten vagyok). Alattunk vannak szomszédok, és eddig nem nagyon szóltak a hangerő miatt, pedig én szeretem jó hangosan hallgatni a zenét,bár nem egy z-5500 szintű hangfallal, az igaz. Mellettünk van még szomszéd, de ők nagyon ritkán vannak otthon. Tehát szerintem max anyuékat zavarnám, ha nagyon dübörögne a zene, a kérdésem az lenne hogy lehet-e élvezni ezen a zenét kis hangerőn is, ill megéri-e nekem egy ilyen szintű hangfalrendszert venni? (A pakliban persze benne van az is, hogy egyszer elköltözünk innen egy családi házba..)
A duborges mindenkeppen idegelni fogja oket, mert a tobbi komplett 5.1-el ellentetben ennek a hangcuccnak a melye nem valik erotlen trutyiva alacsony hangeron, nagyon levenni a melyet pedig barbarsag 25 centis tb membrannal... akkor inkabb nevezz be egy kisebb rendszerbe, vagy allits ossze egy sajat rendszert erositovel, aminek nem tul eros a melye de torzitas mentesen tudod kuldeni neki a hangerot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged