Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
Én válaszoltam a kérdésre, hogy mire használható, azt meg mondja meg, aki használja!
Komolyra fordítva meg nem mindenki használja PC-vel, ahol egy kimeneten az égvilágon mindent lehet hallgatni.
Dughacc rá videjót, CD-t, meg egy tetszőleges harmadik eszközt, oszt ki is fújt... -
Játékos
addikt
Nem egészen jó a válasz! Vagy 6ch direkt, vagy pedig 3 cb. külöünálló sztereo jelet tudsz neki adni!
laolaj írta:
az a Direkt 6Ch ha jól fogalmazok akkor az olyan funkció ami az ST által effekt mentes és csak azt a jelet kapja és küldi tovább amit a 5.1es hangkari kelt.. magyarul ha az kidolgozza az 5.1et akkor az lesz ..Miért? Ha digitális jelet adsz neki, azt "effektezi" a ST?
Elárulom:
Béke! -
laolaj
aktív tag
jaja én is CRT alatt tartom és semmi elméletileg ezeket már árnyékolás védelemmel kellene ellátni pont a torzulás miatt.
az a Direkt 6Ch ha jól fogalmazok akkor az olyan funkció ami az ST által effekt mentes és csak azt a jelet kapja és küldi tovább amit a 5.1es hangkari kelt.. magyarul ha az kidolgozza az 5.1et akkor az lesz ..
-
törölt tag
Játszani analógon, de én egy hónapja már filmet is így nézek rajta, a lejátszóprogram pedig szoftveresen dekódol. Vista alatt át kell kapcsolni melyik kimenet szóljon, meg persze a Z-5500-on is, hogy melyik bemenet legyen aktív. Xp alatt csak a Z-5500-on kell átkapcsolni.
Na az ilyenekhez már lusta vagyok (Vistám van), így újabban mindent analógon hallgatok.Ha kell valakinek, egy ezresért tudok adni méter körüli coax kábelt. Márkás, többszörösen árnyékolt, azért ennyi. Boltban 2-3K körül mérik.
A hibajelenség pedig vagy az, hogy nincs mély, vagy az, hogy hirtelen elromlik, s onnantól meg sem nyikkan.
X Factor:
Xtreme Musicon van digitális kimenet, azt hiszem coax. Csak egy aljzatra tették a mikrofonbemenettel (FlexiJack), s állítgatni kell a driverből. De ennek nem itt, hanem az X-Fi topicban van a helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest