Hirdetés
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
Hát figyelj! Hazaszólok. Odahaza Miskolcon van néhány tökös gringó. Ők elvégzik ezt a bulit.
[link]
B-A-Z megye a legjobb hely, itt könnyen meg lehet tanulni az élet okosságait.
Itt a Taigetosz effektus erősen érvényesül. Ja és a Borsodi a legjobb sör a világon. Itt Borsodban mást nem isznak az emberek. Drehert, Heinekent és például Gössert sznobságnak számít itt inni.*Pestre atomot.

-
raskolnikoff
őstag
Üdv all!
Megvettem a kis toslink kábelemet és nem kis kutakodás után egy kábel- és átalakító mekkában találtam magam
(mono jack-toslink mama ügy)
namost kaptam egy olyat, ami kis jack, de a közepén látszik az optika, magyarán bele lehet nézni (kilátsz a másik oldalon, vagyis átviszi a fény az egészet). L alakban van ehhez képest az optikai mama aljzat. Jó lesz ez? Egyébként ez létezik simán kábelben is, tehát optikai jack dugasz - toslink dugasz.előző hsz-k: vigyázzatok miket mondotok mer baj lesz
-
törölt tag
válasz
Salvador20
üzenetére
LoL!

-
törölt tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Hm, így mindjárt másként hangzik!

Bár a Borsodit éppen nem szeretem.
-
-
tukko1
aktív tag
2,3mx4,3m szobám van, a z-5500-ös 2,3mx3m -en lenne elhelyezve! Hátrány lenne ekkora teljesítmény ekkora helyre?
-
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
ATYAÚRISTEN!
Értem én, hogy április 1 van, de most ilyennel ne viccelj! Ez most komoly, vagy ökörség? Amennyiben komoly, abban az esetben tanusíthatom, hogy bizony forró volt nekem is. Még a Logiékhoz leadott hiba hivatkozási száma is megvan.

Salvador20
akkor a routert külön kell bedugni oda, amit nem kapcsolsz ki.
Értem én, hogy csak néhány száz Forint, illetve pár Watt, de gondoljatok bele, mennyien vagyunk a Földön! Azok már gigawattok!
-
törölt tag
FIGYELEM MINDEN LOGITECH Z-5500 TULAJ!
Tegnap a rendőrségtől kaptam a mobilomon a hívást míg a városban voltam, hogy kigyulladt a házam. Lélekvesztve rohantam haza és bizony a legrosszabb történt. Szinte az egész ház leégett. Gyakorlatilag lakhatatlan. Fogalmam sinncs mihez fogok most kezdeni
És hogy miért írtam ezt ide? A tüzet a tűzoltók technikusának előzetes felmérése szerint a Z-5500 okozta, zárlatos lett és kigyulladt az ST.
Valószínűleg be fogom perelni a Logitech-et! Kérem mindenkinek a segítségét akinél szintén jelentkeztek gondok az ST-vel (melegedés, stb), ugyanis szügség lehet rátok hogy tanúsítsátok típushibáról van szó! Mindenkinek előre is köszönöm és remélem hogy mivel ezután Ti is jobban odafigyeltek a ST-ra és így elkerülhető a hasonló baleset.Kelt. mint fent!!!.
-
Játékos
addikt
válasz
üzenetére
"A stand-by fogyasztás így évente 20-30 ezer forinttal növeli a háztartások villanyszámláját."
Lefelejtette a végéről azt az egy szót, hogy utcánént!
Mondjuk sok kicsi sokra megy (globálisan gondolom) így én kikapcsolm az elosztót, tehát áramtalanítom, ami nem kel éjszaka.
Még az EPU6 is megy a gépemen! 
-
törölt tag
válasz
Maybourne
üzenetére
Az SG-n is azt írják, hogy 15 év múlva 1,4 %-ot tesz majd ki a készenléti fogyasztás, amiben benn van az is, hogy manapság ennél kevesebbet. (Megvan az általam is említett két nagyságrend.) De ha utánaszámol az ember az ott írt évi 13000 forintos megtakarításnak, akkor az lesz az eredmény, hogy kb. milllió forint az éves villnyszámla, ami nonszensz.
Százezer forint körüli összeg rögtön reálisabb, ebből pedig a standby fogyasztás 1000 forint körül van. Évente.A másik cikk pedig úgy látom egy fizetett stand-by killer hirdetés:
"A stand-by fogyasztás így évente 20-30 ezer forinttal növeli a háztartások villanyszámláját."Na neee.

Három havi villanyszámlám nincs ennyi, pedig van itt tuningos gép, LCD TV, villanytűzhely, mosógép, meg amit akarsz. S mindegyiket használjuk rendesen.
-
Maybourne
tag
válasz
üzenetére
Természetesen ebbe nem csak a z-5500-at értettem bele, hanem minden egyéb elektronikai eszközt is, amelynél standby üzemmódban világít valami. Itt van két cikk, amely ezzel foglalkozik:
http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/985
http://www.sg.hu/cikkek/53445/leszivjak_a_penztarcankat_a_lapos_tevek
-
szimcsi
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Ac3 filter az nekem is fenn van. A driverekben meg nem nagyon lehet sajnos dúskálni ennél a kártyánál se. Mostani filmnézéskor megúsztam egy kábel kihúzással és egy újraindítással

Tehát akkor normális esetben nem kéne semmit se újra beállítani csak váltok direct-ből coax-ra, azt megy minden mindig? -
szimcsi
senior tag
Szeretnék kérdezni vmit?
Én mindent direct-ben hallgatok, kivéve, ha olyan avi vagy dvd filmet nézek, aminek a hangja dolby digital.
Audigy 2 zs kártyám van, van egy olyan, hogy creative audio hq, azon belül device controls, ebben a decoder címszó alatt az SPDIF van bejelölve (állandóan), meg az éppen használandó lejátszóban van ugyanez bekapcsolva és így szokott müködni a digital hang.
De azt nem értem, hogy a film megnézése után mondjuk 1 nappal még minden oké (még mindig jön a dolby hang), de aztán mondjuk még egy nappal később már coax-ra kapcsoláskor és a film elindításakor már no digital data van, és csak hosszas újrabeállítások, gép újraindítások, vezeték ki-be húzogatások után lesz megint digital hang.
Mit és hol kéne akkor bekapcsolnom, hogy állandóan kapjam a digital hangot (ha olyan a film), ha átkapcsolok coax-ra? kösz. -
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Megy az, ahogy meg lett beszélve!

Maybourne:
A 10K abszurdnak tűnik, hiszen a standby és az üzem közbeni fogyasztás között két nagyságrend szokott lenni. Ez még úgy sem jön ki, ha a nap nagy részében készenlétben vannak a dolgok.
De ha zavar, ettől még nyugodtan áramtalanítsd. -
szimcsi
senior tag
válasz
Maybourne
üzenetére
Eddig én nem áramtalanítottam teljesen soha, meg valaki említette, hogy olyankor elvesznek az st beállításai, mondjuk túl sok beállítást én nem vesztenék vele, mert kikapcsolás előtt a hangerőt meg a bass-t le szoktam venni, más speciális beállításom meg nincs.
Lehet néha kilövöm én is ezentúl, egyhéten 1x
-
törölt tag
válasz
Maybourne
üzenetére
Fordítsd el, hogy ne világítson a szemedbe, vagy tegyél elé valamit. Szerintem felesleges minduntalan áramtalanítani. Én csak akkor teszem ezt, mikor legalább egy hétre elutazom, semmi baj vele.
Ha raskolnikoff netán mégsem viszi el, akkor lesz eladó állványom, ld. #7236. Egyébként érdemes a Vaterán nézelődnöd, pár hete volt egy ugyanilyen is, mint az enyém, bár kicsit drágábban, s "Z-5500 talp" nélkül.

-
Maybourne
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
És estére szoktad áramtalanítani? Mert engem rohadtul zavar este a piros standby fénye. Viszont mióta elszállt benne a biztosíték, azóta nem merem kikapcsolni, mert nincs kedvem minden reggel kibányászni a sarokból.
-
Salvador20
őstag
válasz
Salvador20
üzenetére
ez a "gázos" lehet egy kicsit félreérthető volt

-
peter587
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Működik!

-
Skizz
addikt
válasz
peter587
üzenetére
Szar a gyári bizti, gondolom el is szállt. 100 forintból vehetsz kb. 2-3db 3A-es üvegbiztit. Simán kicsavarod egy laposfejű csavarnyúzóval a bekapcs. gomb környékén lévő gyárit, majd ugyanígy berakod az újat és elvileg jó lesz, legalábbis az ilyen tüneteket produkáló z-5500-nál ez megoldást jelentett 98%-ban.
-
Maybourne
tag
válasz
Salvador20
üzenetére
Néhány ezrest hajlandó vagyok rászánni egy egyszerűbb, de mégis dizájnos állványra.
-
peter587
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni hogy miért van az ezzel a frankó kis hangrendszerrel hogy [U]este kiválóan működött[/U], kikapcsoltam távirányítóval és le is áramtalanítottam.
Reggel felkelek és be akarom a subon kapcsolni és semmi!Nem tudjátok miért van ez????????
Segítsetek kérlek!
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Maybourne
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami igényes állványt a hátsó hangszórókhoz? A lényeg, hogy ne foglaljon túl nagy helyet, és emberi áron adják!
Előre is köszi!
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Nekem meg egy 290 forintos Auchanos fejes, mikrofonnal. És 2 éve működik

-
Salvador20
őstag
nekem a hd 555 nem játszik, mert nincs rajta mic, és én azért néha szoktam még játszani is, a pc350-es meg nekem drága azért a pénzért, amit tud(persze az x-tatic-al már egy árban mozog, és lehet jobb a hangzása is, és van egy olyan fura érzésem, hogy ott a márkát fizetem meg). Az x-tatic meg jó még millió egy dologra, ja ki nem hagyva a térhangzást.
dehogy...itt lehet a logirol olvasni hideget-meleget, nem fog senki összerezzenni ha eladod

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Helyeshelyes
Én egy HD555-ösön gombóckodok régóta... bár most az X-Fi az örök vadászmezőkön vadászgat, szóval először hangkártya is kell. De arra gondoltam, hogyha eladom a logit, akkor valami durvább füles is összejönne 24/7-re... vagy ezért itt lincs jár? 
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Olyan szép vagyok gondoltam muszáj megmutatni a külvilágnak is.

-
Játékos
addikt
Parancsolj.
De az első HSZ-ban is van egy link.
Sub-S
nekem a Logi ügyfélszolgálat mondta, hogy a bolttal kell intéznem a dolgot... -
Játékos
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Nájsz!
Az hanyas HK? Látom, Te is rajta hagytad a fóliát!
-
Lotusz
tag
üdv, az történt, hogy egy pár hete meghibásodott a z-5500-am, hívtam a boltot, ahol vettem, el is vitték gariztatni. Először azt mondták egy pár napon belül cserélik, aztán teltek a napok, aztán 1,2,3 hét. Folyamatosan kérdezgettem őket, azt mondták le van adva a nagykerbe, de még nem jött válasz tőlük. Aztán két napja beszéltem velük, azt mondták, hogy nem tudják kicserélni, mert nem tudnak szerezni a termékből cserét, ezért visszafizetik az akkori árát. Na most, ez nagyon nem kóser szvsz, ugyanis az akkor árából már sehol nem kapok ugyanilyen szettet. Ezt mondtam is nekik, azt mondták jó akkor megpróbálnak mégis szerezni... Szerintetek mi tévő legyek, megpróbáljam felvenni a kapcsolatot Logitech-ékkal?
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Tökéletes lesz

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Szép. Csinálsz esetleg egy nagyobb képet az egyik szatellitről porvédő nélkül?

-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
Még 150 nap és láthatod

-
Gyurike
tag
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Én Z-5500-al használom az XBOX360-at, bár nem optikával, hanem csak simán sztereóval (Arcade gép). Gondolom nem lepődsz meg, ha azt írom, hogy egyszer csak próbaképp kötöttem rá, azóta se akarom nélküle használni.
A Pro Logic egész jól teszi a dolgát játékhangok esetében, eddig nem is éreztem hiányát az optikai csatlakozásnak. Egyszer érdemes így kipróbálni a Mortal Kombat vs DC Universe-t, a GTA4-et, vagy a GRID-et. 
-
Skizz
addikt
válasz
Salvador20
üzenetére
azafej.... 
-
Salvador20
őstag
válasz
bendeguz 76
üzenetére
nem de ha ennyire drága marad minden gép szinten, akkor lehet váltok platformot

-
bendeguz 76
tag
használja valaki z-5500-el az xbox-360-át.véleményt,tapasztalatokat megoszthatná

-
zitrom
tag
Továbbra sincs semmi ötlet miért írhatja ki lent alul pl:egy film lejátszásánál hogy Dolby Digital Bitstream out/?
Megszólal,de nem tudja lejátszani,csak pittyeg míg világ a világ
-
sgery
őstag
Végignéztem minden forrasztást, kondit, egyik se tűnik károsultnak.. Meg szaga sincsen és nem is volt. A távkapcs jó, régen volt hogy az egyik csatlakozótű elhajlott, de visszahajlítottam és utána jó volt megint..
Hangfalak jók, egyik kontaktos csak, de a többi mind jó.Esetleg okozhatott neki gondot, hogy kocsiban akkuról volt üzemeltetve egy konverterrel, amiből gondolom egyenáram folyik ki nem pedig vált, és idővel ez kinyírta? mert kb 1évig volt kocsiban..
-
sgery
őstag
szasztok!
remélem nem baj ha ide írom a kérdésemet. nekem z5300-asom van (azért ez is szól rendesen..
) és olyan gondban vagyok hogy egy ideje azt csinálja a gépezet, hogy csak a jobb oldalról és középről szól a hang. bal első és hátsóból szinte épp hogy szól valami.. illetve hangerő tekerésekor a mélynyomó picit döbörög. Ez mitől lehet?
Szétszedtem az erősítőt, kitakarítottam, semmi változás..
Amúgy nem volt kímélve sose, dobtam, vittem mindenhova, kocsiban is volt 1 évig (35e-ért vettem, és jobban szólt kocsiban mint egy 100e-res hangrendszer, azért odaver..
) -
törölt tag
Egy kis pontosítás: a CD 44.1 kHz mintavételezésű, nem 48.

-
Kleroo
veterán
válasz
Játékos
üzenetére
Hát nemis ilyen házi barkácsolásokat hallgatok..

Én megerősítem a véleményem, és igen én tényleg felkiáltok hogy hé miez! valami nagyfelbontású zene? és tényleg...
Én se arra gondolok hogy fú a logitech még erre is jó, valami komoly szetten biztos magam alá hugyoznék a gyönyörtöl, de sokkal komolyabb ugrást tud még így is produkálni a sima 48khz-he képest. Csak meg kell találni a jó anyagokat. mert ha valamit csak marketing miatt szinte csak átkonvertáltak 96/24be, az tényleg nem szúl jobban..
Turbolada:
Nem placebo effekt....
Az nekem autóknál szokott lenni..(miaz chippeltetted a kocsid hogy így megy? nem csak kilyukadt a kipufogó..
) -
törölt tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Szerintem sem. Sőt, én az mp3-mal is meg vagyok elégedve. Amit lehet, 320 kbit tömörítéssel szerzek be, ez nemhogy élvezhető minőségű, de a Z-5500-on nem is hallom a CD-hez képest az eltérést. Vagy tényleg nincs / minimális ezen a cuccon a különbség, vagy szerencsés vagyok, mert sosem akarok majd audiofil berendezést.

-
Játékos
addikt
válasz
Turbolada II
üzenetére
Akkor egy véleményen vvagyunk, csak Te rövidebben fogalmaztál.
Attól függetlenül, hogy az én Logim odavan, az összehasonlítást még megejthetjük egyszer, mert van a közelemben... -
Játékos
addikt
Ne butáskodj már! De tényleg ne! Egyrészt nem voltál velem még sokat, így halvány fogalmad sincs, hogy én mit hallgattam, illetve mit nem.
Nem is ez a lényeg, hanem a HSZ második fele. Ne mondd már nekem, hogy Te meghallod a Login, hogy a forrás, amit hallgatsz, éppen 48, vagy 96 KHz?!!??!?!? Persze úgy, hogy nem látod, illetve ugyanarról a zenéről van szó! Pláne, hogy amik netszerte fellelhetők, azokat otthon buherálta, meg effektezte, meg mélyhangkiemelte valaki egy DTS készítő progival. 
Mindezek mellett szerintem félre is értetted a hozzászólásomat, mert én azt írtam, hogy én is szeretem ezeket hallgatni, illetve TALÁN elég ezekhez sok esetben a Logi, bár komolyzenéhez nem. Pontosabban nem mindenkinek. Ha Neked igen, akkor szerencsésnek mondhatod magad!
Béke!
-
RiZool
tag
Na megvettem a jack-optikai átalakitót meg a opti kábelt összekötöttem a cuccot..elvileg át is állítottam, hogy a mic kimenet optikai legyen..de a kis kijelző azt írja ki, hogy nincs bejövö adat vagy vmi ilyesmi...valami ötlet ? lehet h mást is átkéne állítanom ? köszi!

-
szaszapi
őstag
-
szaszapi
őstag
rgyébként ezeket az audio cdéket mindenki tök frankün le tudja játszani?Nem akarom elhinni.A wav-okkal nekem gondom van.Ha átnevezem dts-re őket akkor szólnak.De nem foobarban.Bs player lejátsza.Meg windows media player is.Többi lejátszó nem.Nálatok?Mondjuk nálam fennt van az ac3 filter .Foobarban mindenkinek szól?
-
törölt tag
Akkor témánál is vagyunk.
Tudnátok ajánlani dvd-audio/sacd formátumból (akár jöhet priviben is, ha itt zavaró) jól keverteket? Eddig amúgy nekem nincsenek túl jó tapasztalataim, amiket hallottam (de ez nem túl sok, szóval nem referencia értékű), egy cd hangminőségét hozták, vagy jobb cd esetén még azt sem. De kíváncsi lennék, milyen lehetőségek vannak a formátumban. Előre is kösz! -
evko
aktív tag
Sziasztok!
Az én Z-5500-as szettem is megszólalt hétvégén!

SAjnos még géppel nem tudtam összekötni, csak dvd lejátszóval, így nem alkotok egyenlőre véleményt. A másik szett, ami itthon van, Genius fadobozos, az a referencia..
A basszus tényleg nem olyan nagy, de amíg nem kötöm szgéphez, nem mondok semmit.A Touch melegszik, helyesebben a hangzás processzor.. Mit gondoltok, nem lehet, hogy az a proci megy tönkre a touchozban túlmelegedés miatt? Olvastam több helyen is, hogy tönkrement a touch.. Csak nem lenne szabad...
Gondoltam arra, lehet megérné rá tenni valami hűtő bordát..?Üdv,
evko
-
Játékos
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Most méé'? Örülünk a szerencséjének! Legközelebb nekünk lesz.
Csak mi van, ha beszarik neki? És akkor már megint 90k lesz ott, ahol vette? Akkor lehúznak róla 40k-t, mi?!
Úgy is kelleni fog majd? -
jozf
tag
Nekem sikerült a mediamarktban egy z5500-st 49e Ft-ért kifogni. Már ott volt náluk vagy egy féléve 90e Ft beárazva, de a kutyának se kellett, s igy leakciózták

Az elsö benyomások, hogy igencsak hüséges társa lesz a PS3-mamnak
Elö is vettem pár régebbi játékot is miatta, mert teljesen más lett a játékélmény, a korábbi 2.0 hoz képest. Nagyon szépen szól bluray filmek alatt is, van benne erö rendesen. A zene nem az erösége legalábbis ami nem tuc-tuc, de nem is arra vettem. Remélem nem lesz vele gond (kopp-kopp), de ennyi pénzért nem volt szivem otthagyni másnak 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Google Chrome
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DDR3 memóriák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest