- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnos ez a jelenség nem szűnt meg, bár mintha ritkábban csinálná...a villanykapcsoláskor előjövő pukkanások is megmaradtak.
Ezeket nem vagyok benn biztos, hogy a Logi számlájára kell írni, ámbár lehet, hogy ha normálisan le lenne árnyékolva a rendszer, nem művelne ilyet. Nem tudom, nem értek hozzá.
A sokak által említett hangos búgást, ill. ijesztő hangerejű durrogást hála Istennek teljesen mellőzi az én példányom.
Lehet inkább azt kellett volna írnom, hogy kóros mértékű és/vagy fajtájú rendellenességet nem produkál.
Az S750-ről is lassan mindent megtudunk, csak azt nem, hogy az a rendszer pl. csinál-e hasonlót ha új fogyasztót kapcsolunk az elektromos hálózatba. Ha valaki mégis írta, csak elkerülte a figyelmem, akkor elnézést kérek, storno az egész.
Nem mintha nagyon be akarnék szólni, de néhány hsz. után olyan érzésem volt, hogy az S750 tulajok szugerálnak, minek eredményeképpen a Z-5500-at mindjárt a kutya elé hajíom, hogy játsszon vele.
A végső konklúzióval, hogy mindenki hallgassa a neki tetsző rendszeren a neki tetsző hanganyagot egyetértek, nekem is ez a hozzáállás a szimpatikus. Nem hinném, hogy szét kell szedni, majd alaktrészenként elemezni a rendszereket, hogy eldöntsük, melyiknek szebb a hangja. Meg kell hallgatni és kész. A tecnikai jellegű baklövésekre (pattogás, brummogás…) persze ebből lehet következtetni - csak a fentebbi vitában nem ez, hanem a hangminőség/hangkép volt az összehasonlítás (amiben helyenként mindkét oldalról való fikázást is felfedezni véltem) alapja.
Ha valaki tud egy helyet, ahol meg lehet hallgatni az S750-et, jó lenne, ha beírná ide, szívesen megfülelném mire képes a Creative megoldása, annak ellenére, hogy - elsősorban - a 7.1-es kivitelezés miatt számomra nem alternatíva.
Deluxe00: Sokszor kiemelted a hangkártyád tipusát. Nem kételkedem benne, hogy szuper hangkeltő az, de a hozzászólásaidat olvasva többször is olyan érzésem volt, hogy az X-Fi az über, a többi pedig maximum középszerű. (Pusztán a pontoság kedvéért jegyezném meg, hogy itt természetesen a PC-s hangkártyák kategóriáján belüli besorolásra gondolok.)
Ha csak haluztam, akkor légy szíves hagyd figyelmen kívül ezt a részt, de ha van igazság a meglátásomban, akkor kérlek fejtsd ki, hogy pl. egy Audigy 2-vel szemben mi olyan pluszt nyújt az X-Fi, amit Te kihasználsz.
Én úgy látom, max. a DivX filmek, mp3-ak, ill. a DVD audio minőségén dobhat a kártya, hiszen CD audio-ra és DVD-re ott a digitális jelátvitel, ill. – ha jól emlékszem – az asztali lejátszód. Ha helyesen vettem ki, mp3-at nem nagyon hallgatsz, tehát gyakorlatilag a Crystallizer is felesleges számodra. Játékokra sem kell ilyen kártya, tisztában vagyunk az ottani hangminőséggel. Ezen a ponton még az EAX5.0-t lehetne felhozni, de azt még tudtommal semmi nem használja ki. Maradtak a filmek. Namost…nehogy már ezért vegyen valaki X-Fi-t. Még egy kiragadott mondat:
“ Amúgy meg vmit higgyetek el nekem...itt van a gépemben az X-Fi Plat 50ért...nagyon jól szól, de az összes hangkártya egy kalap szarral egyenlö, mivel a gépben van és összeszedi a zajt!”
Érdekelne, hogy ezen véleményed, ill. a fentieket mérlegelve, miért miért nem vettél pl. egy ilyet a “kalap szar” árának feléért? [link]
Az 5,25''-os panel szolgálatásai közül melyek azok, amelyek fontosak számodra?
A cinikus részeket ne vedd fel, a fentieket kíváncsiságból írtam, nem azért, mert csesztetni akarlak!
anjani182: Tessék, hozzászóltam!
[Szerkesztve] -
-
_calogero
tag
''Ha a topicot átolvasod akkor látni fogod, hogy gyakorlatilag nincs olyan személy aki teljesen meg volna elégedve a cuccal.''
Átolvastam vagy 5-600 Hsz-t de már nem bírtam tovább és utánna már csak bele-bele olvastam! Néhány hibánál végül nem volt tiszta, hogy a cuccal, vagy a cuccra kötött hardverrel van-e a baj!?
Köszönöm az összefoglalást, várom másoktól is! -
Egyfaszú
csendes tag
Na nehogymár az alapján itélj meg,hogy hányszor irogatok a prohardverre!
Az adatlapot meg lusta voltam kitölteni ,de ha nagyon aggaszt a dolog kitölthetem...(mellesleg akármit beirhatnék oda,ez nem jelent semmit,ettől nem leszek hitelesebb...2:nem netes vásárlást kinálok nektek,hanem megkérdeztem mennyit érne meg,ha érdekel valakit eljön hozzám,megnézi kipróbálja ha tetszik megveszi ennyi...)
Képet hogy a lóf...-ba tudok betenni ide????
Na mindegy szóval ilyen
http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/HU/EN,CRID=2177,CONTENTID=9486
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest