Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Sz.Miki #9941 üzenetére
Szerintem azért nem megy tönkre attól hamarabb, mert át van kapcsolva headphones modba, mert ahogy én olvasgattam a régebbi hsz-eket, azt írták többen, hogy mikor ki/be kapcsolgatták a mélyláda hátulján, akkor a bekapcsolásnál volt hogy kiment a biztosíték.
#9943: Elméletileg meg lehet úgy oldani, de majd ha valaki vesz egy olyat az beszámol róla. Illetve van az új hangcuccnak is külön topikja, lehet ,hogy azok közül aki oda írkál, már van valakinek ilyen rendszere (nem tudom, én azt egyenlőre még nem olvasgattam)
-
-
MaciG
addikt
válasz
Sz.Miki #9930 üzenetére
Bizar kilátások. :S
ricshard444: Milyen hangkártyád van? Mert nekem régen pár hétig volt egy asus xonar ami állítólag nagyon jó kártya ,de én sehogy sem bírtam beállítani úgy ,hogy rendesen szóljon a rendszer. Vagy csak a 2 front ment, vagy ment az összes ,de nem 5.1-be és ilyen finomságok...
-
MaciG
addikt
válasz
Sz.Miki #9923 üzenetére
Azért annyira nem kell leírni a geniust. Nincs rajta optikai csatlakozó, de azért nem szól olyan xarúl. Nálam egy z-5500 van, öcsémnél a másik szobába pedig egy Genius 6000-es.(ugyanolyan hangkártyánk van). Én a kettő közt különbséget a mély terén vettem észre.
Viszont azt én is sajnálom, hogy eltűnik a z-5500, mert az utódja nem tetszik."Nem értem a Logitechet, hogy 6 év után előrukkol egy ilyen hát nem nevezném felsőkategóriás hangfalszettel, és úgy csinál mint ha sosem létezett volna z-5500..." -Ez feljebb már ki lett tárgyalva, és ahogy te is leírtad, más cégek nem igen gyártanak ilyen 5.1-et pc-hez, így nincs konkurencia, akkor meg minek a fejlesztésbe pénzt rakni?
-
FireShadow
senior tag
válasz
Sz.Miki #9923 üzenetére
Nekem ezelőtt ozaki volt de az se nagy durranás a z5500hez képest. Láttam én is ezt az újat hát a távirányito az valami közröhely. Feltéve ha egyröl beszélünk.. Ilyen easy mode kinezete van :S Kitolni az évek számát? Mennyire nem tartós szerinted? Vagy mi baja lehet? Bele se gondoltam hogy egy napon majd nem ö szolgáltatja a hangot. Tenyleg nem tudnek mit venni a helyébe..
En ezen gondolkoztam h milyen alternativak vannak a digitalis hang megszólaltatására és ez a legkompaktabb megoldás, efelett csak az erősítő + hangfalak külön külön címü történet van ami egyébként teljesen rendben van csak legalább 2-3x annyiba kerül
És akinek elég a z5500 hangzása is (tán még sok is) annak nincs sok lehetösége.
-
Videkiman
csendes tag
válasz
Sz.Miki #8093 üzenetére
Ez nem csak a z-5500-esre jellemző, nekem is volt ilyen gondom, de a z-5450-essel.
Húzd ki a konnektorból dugd vissza és máris produkálja a hibát egy alkalommal. Nálam legalábbis így volt. Én nem akartam gariztatni, mert amúgy tökéletes volt.
Mondjuk ha visszaviszed garba úgyis kihúzod az áramból, hacsak nincs bazihosszú hosszabitód. -
szimcsi
senior tag
válasz
Sz.Miki #7344 üzenetére
Coax kábellel nekem is vannak búgások olyankor ha a divx lejátszómmal kötöm össze, de nekem olyankor a tv-ből jön búgás ha nem veszem le a hangját, meg kicsi képzajt is csinál. Én a vezetékre gyanakszok pedig nekem ez már a 2.kábelem, lehet nálad is a kábel okozhatja vmiért.
-
Lujgi
tag
válasz
Sz.Miki #5687 üzenetére
Én pont így jártam kb 1 hete!
Nem volt forró a soundtouch-od?
Nekem az első jelenség a forró soundtouch volt,utána jött az,hogy bekapcsolt kiírt mindent és olyan volt mint ha működöt volna,de közben meg egy deka hang sem jött ki belőle!
Utána nyomogattam ki-be kapcsolgattam kb. 100-szor,de utána hirtelen minden hangszóró recsegett ropogott,zúgott!Teszem hozzá 0-ás hangerővel,és még is mintha fúl hangon lett volna!
Most ott tartok,hogy holnap vissza szállítják és vagy csere vagy javítás!
Szóval szerintem te is ilyesmire számolj!
Az enyém 8 hónapos.... -
csizzah
aktív tag
válasz
Sz.Miki #5242 üzenetére
Az lehet hogy ez a logitech drágább ott, én azt mondtam hogy a hangfalaimat (nem logitech - (azt semmi pénzért
)) vettem ott meg a kábeleimet, és messze olcsóbb volt mindegyik mint bárhol.
Még egyszer hogy tiszta legyen, arra akartam célozni hogy a MM-ba is érdemes benézni ha valaki vásárolni szeretne valamilyen műszaki cikket, mert néha nagyon jó kis akciókat lehet kifogni, ennyi. -
ludasmatyi
tag
válasz
Sz.Miki #4736 üzenetére
Fentebb írtam hogy volt szerencsém S750-hez is és Geniushoz is!Hát olyan hatalmas különbség az S750 és a Logitech közt nincs hangzásban de a hangerő az bizony jelentős különbségű.Az S750 valamiért kicsit halknak tűnt nekem a mély is erőtlen volt amúgy szépen szól de könyörgöm ha 7x70W-os és 210W-os a mély akkor miért kunkog?
Tisztának tiszta a hang ami kijön de semmi erő semmi normális hangzás!A Logitech meg mostmár digitális kábellel eléggé jól szól sőt.Hangos is tisztán is szól és a szolgáltatásait kiemelném én is nagyon tetszik az egész szettCsak 1 bajom van és azok pedig a szomszédok.Valamiért csúnyán anyáznak mióta megvettem.
Én ezt a szettet javaslom de kérdezz meg másokat is.
HPet: Genius olcsó abban az árban jó vétel.Ne hasonlítsd a Logihoz kérlek mert nagyon messze vannak egymástól.Óriási a különbség a 2 szett közt.Hangzás,dinamika,térhangzás,hangerő,dekóder,THX,DTS,96/24.stb,stb.
-
törölt tag
válasz
Sz.Miki #4736 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, mindenesetre a Z-5500-zal maximálisan elégedett vagyok, hasonló kategóriájú Creative rendszert viszont nem hallottam.
Az S750-hez szokták hasonlítani, de embere válogatja, hogy melyiket ítéli jobbnak. Számomra a Z-5500 elsősorban a szolgáltatásai miatt lett a befutó.
-
Nekem-8
tag
válasz
Sz.Miki #1820 üzenetére
Sz.Miki: Én ma vettem egy ilyet. Első benyomás, a marha nagy és nehéz doboz. Mivel nem akarok kapkodni az összeszereléssel, legelső ''nyugis'' napom 24.-én lesz. Utánna tudok válaszolni a kérdéseidre, mert én játszok és filmet is nézek. De az összes eddigi hozzászólásból is leszűrhető hogy azért nem rossz cumó.
-
BigBear
senior tag
válasz
Sz.Miki #1818 üzenetére
Digit kábelen nem is fog menni az 5.1 hang játékoknál. De ez nem hangfalfüggő.
Ehhez ugyanis olyan hangkártya kellene, ami realtime képes kódolni a jelet, amit aztán a dekóder szépen kibontana. Ilyen hangkártya pedig - ha jól tudom - a régi jó kis integrált Soundstorm óta nincs. -
Thom!
veterán
válasz
Sz.Miki #1783 üzenetére
caoxon csak 2 csatorna szól! DD/DTS(tömörített hanganyag)
aki játszik kösse analógon össze aztán kap 5.1
a másik audigy2 van fájt fülem is van, de én analóg/coax között semmit se veszek észre..!!
mikor az alaplapi alc655 volt ott volt különbség analóg és coax között de az audigynél semmi -
Zsebröfi
tag
válasz
Sz.Miki #1783 üzenetére
Üdv!
Digitálison keresztül is össze lehet kötni őket. Nekem z-5500 van audigy2zs-vel. A megoldás koax kábel és egy RCA-3,5'' jack átalakító. Az 5400-en is van digitális összekötésre lehetőség gondolom. Optikai kimenet viszont nincs a hangkarin, tehát csak coaxon tudod összehozni.
A többire sajna nem tudok mit mondani, én nem szoktam használni a DPL beállításokat, ha valami stereo akkor felesleges elrontani a DPL-el, ha meg 5.1 akkor használom coaxon keresztül.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest