Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a 4.2es, V8as, régi jó öreg blokk, de az 5000ezres Bömösnél még ígyis 30lóval több, +szerintem az önsúlya is kevesebb, bár ez nem biztos.
A W12es az teljesen új, most olvastam az újságba, belerakták azt a 6ezres W12es mocit a touaregbe, 453pacival, és a Tou 5.9mp alatt gyorsul 100ra.természetesen 250nél limitálva van.
Azért az a nem semmi egy akkora kasznival 250el száguldozni, ez már majdnem Porsche cayenne, VOLKSosabb verzióban.
-
-
törölt tag
A neve, így van, ha másnak hívnák, akkor leszarnám, nem is foglalkoznék vele, eggyel több autó a modellpalettából.
de így??
egy fantasztikus autót így megcsúfolni.ne már, ez undorító.
És annyira átátszó hogy csak pénzkeresési célzattal nevezik el így.Azt hiszik ha az emberek látják hogy Corrado, akkor meg is fogják venni.
Ez a legegyszerűbb.Elmennek a jó francba.
-
Integra
titán
nevezheted annak, ha akarod.
ezt a véleményem úgy mondtam, hogy különösebben nem rajongok a bömbiért se, a bangle teljesen szétverte a régi designt, ez a mostani szerintem hányadék, teljesen elvesztette azt a marcona eleganciáját ami régen jellemezte a márkát. ennek ellenére továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a bömösnek sikerült eléggé elkülönítenie egymástól a típusait. -
a_tesz
Korrektor
Bővebben: link például...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest