- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
válasz
[pod]Diablo #3070 üzenetére
-
Notes
senior tag
válasz
[pod]Diablo #3064 üzenetére
Elég lett volna linkelni, nem gondolod?
-
Notes
senior tag
2005 Nissan NISMO 350Z S-tune GT
hand-built in Japan
Bővebben: link -
Notes
senior tag
Kijöttek az új Civic hivatalos fotói. Előröl meg oldalról nagyon brutál, a ''szpész-édzs'' műszerfal nekem kicsit sok, meg a hátulját is szoknom kell még, de amúgy tetszik. Mondjuk az 1.4 i-dsi szerintem kevés lesz neki, az 1.6 VTEC passzolna bele, de arról egyelőre szó sincs, csak valami 1.8, meg a 2.2-es dízel
-
Notes
senior tag
Nem igazán tudtam eldönteni, hogy az aranyköpések közé menjen vagy ide, de a Totalcar-on olvastam egy Saab 9000-esről: ''a vezérműlánc olyan vékony, mint egy Pajtás biciklin'' TeraLOL
-
Notes
senior tag
Tejet ki szereti?
Bővebben: link -
Notes
senior tag
És, hogy ne legyen ilyen egyszerű, Amerikáben Infinity néven nyomják.
-
Notes
senior tag
Azoknak akik azt hitték már mindent tudnak a Messerschmitt-ről:
Messerschmitt-TG500: Bővebben: link -
Notes
senior tag
No comment: Bővebben: link
-
Notes
senior tag
Szép darab. A 30-as évek maffiózó kocsijai jutnak eszembe a hátuljáról. Szerintem ha a Hummert, meg az Enzot el lehet adni, erre is lenne kereslet az unatkozó olajmágnások között.
-
-
Notes
senior tag
Már csak azért sem tennék egy Lambó-ba dízelmotort, mert elég súlyos darab egy akkora dízelmoci. Ott meg minden deka számít.
-
Notes
senior tag
A Fiat ( szomszédom szerint fájet...
) feléleszti a Croma-t. Ez nem lenne baj, de az első fotók alapján... hát, hányinger-díj tuti nyertese.
-
Notes
senior tag
VW konszern kicsit márkazavarban van. Azzal, hogy a vw-t bepozícionálták presztizskategóriába házon belüli konkurenciát csináltak az Audinak, alulról meg a Skoda nyomja őket. Ráadásul az új Octavi már túl jó lett, gyakorlatilag egy Golf, normális méretű csomagtartóval.
Egyébként franciák is tudnak. Fateroméknak van 2001-es 16 szelepes Megane-juk. 1.6 110LE, rövidre áttételezett váltó. Húz mint állat (gyári adat asszem 9.7mp/100km/h). És hihetetlenül kultúrált a járása. -
Notes
senior tag
A Mazdára is ráeröltették ezt a sportos arculatot. Régen ez a márka nem erről szólt. Tudom az eladások szárnyalnak, meg a common rail dízel is jól jött, de én akkor is sajnálom, hogy így alakult. Akinek volt régen 626-osa biztos érti miről beszélek.
-
Notes
senior tag
válasz
strike-force #1177 üzenetére
Szerinted mit kezdene 140 lóerő ezzel a Daciaval? A váltót, futóművet nem erre tervezték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest