- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
illusiON #2692 üzenetére
3 ismerősödnek volt ilyen Calibrája?
Nálam be van tervezve megvétel után egy újrafestés(a fémtől az egészet újra),meg egy motor,váltó,fékgenerál.Ezekkel tépni fog.Habár nem lesz olcsó..
A gond ott kezdődik,amikor bekerül az ülések közé a NOS feliratú kis palack...(na ez se holnap lesz,de tervben van.) -
hobizoli
nagyúr
-
Don Vittorio
őstag
válasz
illusiON #2065 üzenetére
Az a helyzet, hogy az amerikaiakat lehet viszonylag olcsón behozni, de azok sok tekintetben - bármilyen hihetetlen, de - gyengébbek, mint az európai modellek: sebességváltó, fékek, futómű. Jó a kapcsolatom a Nissannal, volt nálam már hivatalosan bejövő 350z (nem sokára megint lesz), és mentem már amerikai eredetűvel is (6000 mérföld volt benne). Ráadásul mindenképpen a GPS-es verze kell, mert a mostaniban is van, és nagyon hasznos.
-
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1801 üzenetére
Itt az ab-flug oldala: Bővebben: link, vagy esetéeg zen az oldalon van még kép: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1791 üzenetére
Ilynenek találtam:
1280x960:
Bővebben: link
Bővebben: link -
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1776 üzenetére
Az a Saleen S7-es se semmi, de ez a 840 lóerős Porsche GT3-as:
''Az eddigi rekordot a McLaren F1 tartotta 386,7 km/h-val, Jan Fatthauer, a 9ff tulajdonosa ezt kereken 388-ra javította átépített Porschéjával. A rekordkísérletre a dél-olaszországi Nardo oválpályáján került sor, a mindössze 1300 kilós autóban egy 3,8 literes, 840 lóerős biturbó boxermotor dolgozott.
A 9ff nem akar leragadni 388-nál, Fatthauer már a következő világcsúcsra készül: további fejlesztésekkel szerinte áttörhető a 400-as álomhatár is.'' -
Type-R
őstag
válasz
illusiON #1308 üzenetére
''Lesz új Toyota Supra, jelentette be a japán autógyár. A sportautó kupé és kabrió formájában is kapható lesz, a sportautóra azonban 2006-ig várni kell a nagyközönségnek.''
Itt van még pár infó, amire kiváncsi vagy: Bővebben: link -
B.Kox
tag
válasz
illusiON #1308 üzenetére
Sztem te a Toyota Supra utódjáról beszélsz. Nem lehet róla túl sokat tudni, mivel még nem mutatták be, eddig csak kémfotón láttam. Az sem egészen biztos hogy V10-es lesz, mivel az előző Supra sor6+2turbó. A teljesítménye valszinűleg nem lesz több 280(ehhez minek a v10-es motor?) pacinál, mivel japánban nem lehet forgalomba hozni ennél erősebb személyautót.
Sajnos többet én sem tudok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest