- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
bocsi,csak azért csináltam így mert ezek a képek pont ehez a cikkhez tartoznak és az egész cikkket a képekkel együtt nem tudtam volna belinkelni az oldalról,mert úgy volt megcsinálva az oldal hogy ha az url-jét másolnám be akkor nem a cíket adta volna be hanem az oldal kezdőlapját.Ezért csináltam így.
-
Integra
titán
persze, vágom.
jól megbuherálták maguknak a fritzek a rendszert, hogy végre a saját nemzetük legyen a legmegbízhatóbb, szánalmas.....
én se vennék soha, egyszer volt egy citro a családban mint első nyugati autó a trabantok után, a trabantokkal soha nem volt gond, de ezzel....
két évig tartott a család milyen nemzet autóinál maradjunk dolog, azóta minden rendben van -
escie
őstag
és azonak, akik még nem ismerik az Isetta-t.
Bővebben: link
tud valaki még ilyen mini BMW-ről? mert ma láttam egy ilyen fura szerzetet. olyan volt mint az Isetta, csak mintha annak a ''kisáruszállító'' változata lett volna. két embléma volt rajta, BMW és nemtommi...
teljen doboz alkú igen kis járgány volt... -
-
-
Type-R
őstag
Amikor anno a VW konszern azt mondata, hogy az Audi a BMW-nek csinál konkurenciát, a VW meg a Mercinek, akkor mindenki röhögott, hogy az Audi még szembeszálhat a BMW-vel, de VW semmiképpen a Mercivel, és igazuk is lett, a Phaton nyagy bukta lett. Egyszerüen nem kell senkinek egy ilyen nagy VW-gen, aminek az árából már lehet kapni, 7-es BMW-t, vagy S osztályos Mercedest. Most meg ott áll a Phaton gyár, kihasználatlanul. Vannak olyan Pletykák miszerint a következő generációs Phatont már közösen a Porscheval fejlesztik ki.
-
-
Integra
titán
hidd el, nekem is...
mondjuk a nagy módosítás után (5000 helyen módisították), nagyon pöpec kis aszfaltszaggató lett, a CTR meg kvázi mindent beledöntöl a földbe a kategóriában, egyedül az RS Focus méltó ellenfél, de valahogy mai napig nem tudok megbékélni vele.
tudtommal az új civic úgy nő fel mind minőségben, mind masszivitásban mint a mostani accord. laposabb szélesebb és jóval sportosabb lesz szemre is.
azt azért remélem hogy amennyire lehet a súlyát alacsonyan tartják..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest