Új hozzászólás Aktív témák

• cOxeR

Ármester

válasz aero. #332565 üzenetére

Óvatosabban vezettem, de ez egy alkalmi és korlátozott távolságú/időtartamú használat, nem egy naponta cipelt súlytöbblet. :) Azért a fékút tejesen más, ha alapból nehezebb egy autó 160 kg-al mint a gyári előírás, másként áll meg, másként rugózik, én tuti nem szeretném ezt napi szinten "ellensúlyozni", akkor mondjuk így. :)

#332562 Qru
    A fű nem dumál vissza, levegőn vagyok, mozgok, persze néha nincs kedvem és olyankor nehéz, teszem azt 2 max 3 naponta kimenni nyírni, de akkor elengedem picit és ennyi. :)

#332566 6030D
    Az vakond... :DDD amúgy tavaly egész évben a giliszták túrtak, meg tele voltam egynyári perjével, őszre jöttek a vakondok, fűbe szerencsére nem és most meg az egész egy nagy mohatenger... meg gyom, mert megfojtotta a füvet a moha és a helyén jön a gyom. Szeptember közepétől December elejéig nincs időm kertezni egyik évben sem... és ez sokszor odavág.

#332571 Tsebacsi
    Köszi, 4 éve alakítgatjuk, lassan "készen" lesz. ;]

#332572 f4lcon
    2-2,5 cm körül megyek egész évben, leginkább idő kérdése, lenne rendes motoros hengerkéses fűnyíróm (amennyiért mennek, tuti nem lesz), akkor jobb lenne a helyzet, mert most ha nincs minden második nap azzal lenyírva, akkor jöhet a forgós gép és egymás után kétszer két különböző készülékkel lenyírni, azért az nem fér bele az időmbe.
    Meg nem csak fű van... :N

Új hozzászólás Aktív témák