Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Powerer

tag

válasz koxx #54758 üzenetére

Azért én még mindig szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban.
    Tavaly szeptember óta kint vannak ezek a kártyák, és egyszer csak januárban amikor tombol a bánya és minden 3080-ast 2 mp-n belül vesznek meg botok az online boltokból, kikerül a HWinfoba egy új sor ami pont arra jó, hogy megijessze azokat akik ezekkel a kártyákkal bányásznak.
    A következő update várhatóan egy új szenzor megjelenése lesz a GDDR6-tal szerelt kártyáknál, ami szintén kimutatja, hogy 100+ fokosak ezek a memóriák is, és akkor minden kishal befejezheti a bányát, mert nem akarja, hogy elfüstöljön a hardvere.
    Hiába van rá három év garancia, ha pár hónap után tönkre fog menni és nem lesz csere termék.
    A másik oldal azt mondja, hogy 110 fokig üzemi a hőmérséklet, tehát ha stabilan 102-104 fokos, azzal vígan el kell lennie hosszútávon is.
    Emellett abban is biztos vagyok, hogy többtízezer ilyen kártya fut folyamatosan nagy bányákban szeptember óta ugyanezzel a hőmérséklettel, amiről eddig fogalmunk sem volt, és még nem hallottunk tömeges 3080 pusztulásról.
    A harmadik oldalon vannak streamerek akik a Cyberpunkot 0-24-ben tolták a megjelenést követően heteken keresztül. Az ő 3080-aik is mind ki fognak égni?

Új hozzászólás Aktív témák