Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
koko52
nagyúr
válasz
Peterbilt379
üzenetére
jutubon keress rá!
-
BandiT85
aktív tag
válasz
Peterbilt379
üzenetére
Nálam 120W/ 59.5 Mhs mindkettő, +2100-as memóriával HiveOs alatt. Wines beállitást nem tudok, illetve nem falból mértem.
-
BRIKLY
veterán
Gondolkodom rajta,hogy elpasszolom a 2 db meglévő kártyámat ( 470, 570 4GB ), teszek hozzá,és veszek 1db erősebb kártyát, amival gond nélkül lehet bármit bányászni.
Szerintetek mi most a legjobb vétel? Tudom,a krito, de ha már ígyis úgyis lecserélném a kártyákat,mert néha napján játszok is 4K-ban, a CF semmire nem jó, önmagukban meg...
-
Kiskokó
veterán
Na helló
Lehet senkit se izgat, akkor sorry.
Eddig ezeket sikerült. 2 gép lesz végül, de ennél komolyabban már tényleg nem szándékozok bányászni. Egy kis plusz móka/meló stb. Tesla részvényekről 2x is lemaradtam... valamit csinálni akartam
Szóval eddig
1.Rig RTX3080
A legjobb beállítás amit kihoztam belőle, 95Mh/s - 237w (szoftveres VGA fogy.)
2.Rig RTX2070
Belőle pedig 41Mh/s - 120w(szoftveres VGA) , 190w gép fogyasztás aljzatból.0-24ben csak a 2-es megy, az 1-es kb 18 órát/nap.
Másik dolog.
Mit lehet tudni most erről a hirtelen Bitcoin emelkedésről?
Mitől van? Vagy tudni valamit ?
Azért pár hét alatt 3-4ezer$ ment fel az ára kb !?
Régebben mi volt a jellemző, nagyobb emelkedés után mennyire volt stabil ?
Nem néztem még utána :$.Köszi
Helló -
varmi2
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
válasz
koko52
üzenetére
Igen ennyi. Nekem ér ennyit.
Azon jár az agyam, hogy lecserélem a cpu-t, ezt eladnám, és vennék egy 3900x-et, kb 50-60k-t kellene ráfizetni, de ennyi pénz épp lesz januárra kibányászva, így gyakorlatilag ingyen lenne a váltás.
De akkor azt a +50-60-t ha vga-ra költöm, akkor az jobban hozna, mint egy 3900x-es cpu.... ugyhogy januárba meglátom, hogy hogy alakulnak az árak. -
varmi2
nagyúr
válasz
koko52
üzenetére
Nem csak szoftveresen ennyi.
Van rákötve fogyimérő.
Falból ennyit vesz fel: 260W
ebből a cpu megeszik 84W(cpu bánya is megy Ryzen 5 3600-al)
a vízpumpa 23W
3db artic p 14 pwm venti 4,32W
7db akasa apach black 27,72W
120W marad az alaplapra+ramra+vga-ra, és a táp hatásfokára.
Tehát ténylegesen 97W körül fogyaszthat a vga magában. -
koko52
nagyúr
-
varmi2
nagyúr
Sapphire Nitro+ Rx 5700xt
52Mh/s 97W fogyasztással bios mod nélkül, asztali gépként használva.
72C gpu memória hőfok, a többi 50C körül, 37% venti fordulattal..
Nem is rossz értékek
-
eTrade
tag
Sziasztok,
Coinbase-n kívül melyik oldalon van lehetőség biztonságosan beváltani és átutalni a kriptópénzt?
Azért kérdezem, mert a UK már kilépett az EU-ból és tudomásom szerint kedvezőtlen a Coinbase váltás utáni utalás. Vagy tévednék?
Előre is köszönöm az információt!
-
madpapa
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
A kapcsolóüzemű táp maximális hatásfoka 40% körül van. De a változás is kb. -2% a 20-100% terhelési tartományban pl. egy Gold+ tápnál. Állandó üzemű gépnél ( rig ) Gold alatt nem kezdenék. De persze ha a játék is komolyan megy órákon keresztül, akkor is. Szóval ehhez a géphez egy 750W-os Gold+ táp ajánlott a leírtak alapján, ha ki akarod maxolni a hatásfokot. Az 500-as táp az nagyon vékony. Jobban melegszenek a puffer kondik, gyorsabban fog meghibásodni. A kapcsoló üzemű tápok legérzékenyebb része az elektrolit kondenzátor. Ennek minősége döntően meghatározza a tápegység jóságát, élettartamát. Szerintem.
-
tom120514
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Jó a levezetés, az utolsó mondat kivételével szerintem. Ha lesz olyan amikor kell neki 440 Watt, én nem merném 500-as tápra bízni. A 850 overkill de egy 600-ast biztos tennék alá, főleg hogy ezekhez a karikhoz képest nem tétel. Ja, azt se felejtsük el hogy belevadul és még kell kari
úgyhogy a 850 is kevés lesz majd hamar
-
aleister
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Szerintem 400 watt körül eszik a konfigod. Az a 80%-a a tápod 500 wattos névleges kapacitását nézve. Nincs azzal baj egy minőségi gold táp esetén.
Viszont nyugodtan kísérletezz a powlim visszavételével MSI afterburner alatt. Volt, hogy 10-15%-kal kevesebb delejjel is beérte a vga, teljesítménycsökkenés nélkül.Egyébként szerintem rosszul értelmezed a táp teljesítmény dolgot. Legalábbis a "veszteségből" úgy tűnik, hogy a névlegesen 500 wattot leadni képes tápot úgy veszed, mintha ennél kevesebb delejt tudna csak nyújtani. Nálad kb 90% lehet a táp hatásfoka. Ez annyit tesz, hogy 400 watt elméleti fogyasztás mellett a géped 444 wattot vesz fel a konnektorból. Bőven le tud adni akár 500 wattot is a tápod, de az már 555 watt körül fog felvenni a konnektorból. Sőt! A jobb tápok a névleges teljesítmény fölött is tudnak dolgozni. Pl egy 500-as ki tud szolgálni jó esetben 550 wattnyi fogyasztót is, de ez hosszú távon nem egészséges.
Én mindig kb 50%-ra méretezek, mert elektronikától függően valahol 40-70% terhelés között az optimális egy táp hatásfoka. Szóval, ha most vennél tápot, és csak játékra és/vagy miningre használod a gépet, akkor célszerű lenne 800-850 watt között nézegetni, DE csak emiatt lecserélned felesleges. Most kb 80%-os kapacitáson fút a géped, úgy meg 50%-osan fog. Hozzátenném, ha 2D-ben használod (pl böngészel, mint most
), akkor a konfig fogyasztása bezuhan majd kb 100 wattra, ami meg pont a 850 wattos tápegység esetén lesz kevésbé optimális kihasználtság, ergo csökkenni fog a hatásfoka.
Mindig a várható leggyakoribb felhasználásra kell méretezni a tápot. -
Kiskokó
veterán
válasz
madpapa
üzenetére
Erre gondolsz?
A nanopoolnál látok egy ilyen értéket.
Current Calculated Hashrate102.0 Mh/s
Ennyit kellene tudnia vagy ez mit jelent?Aleister :
Azt mondod?
VGA-s topicban kérdeztem, ott azt mondták határeset még ha jobb minőségű a táp is.
A 3080-an játék alatt kiterhelve ha vissza veszem 100%-ra a power limitet akkor 320w körül eszik + proci 65W maxon + 3 SSD + 1HDD , kb 420-450W lehet. A gold +-osnak most hirtelen nem tudom mennyi a vesztesége. De elég határesetnek tartom amúgy.
De nyilván ha nem kellene vennem ezért új tápot az lenne a legjobb. -
-
Kiskokó
veterán
Nem mertem többet rányomni a memória órajelre de akkor megnézem majd este.
Bequite 500W-os tápom van jelenleg és Gold+-os, De mivel játékra is fogom használni ezért mindenképp fogok erősebbet venni
De ma lemérem konnektorból is és majd jövök az eredménnyel. Kíváncsi vagyok

-
aleister
veterán
válasz
madpapa
üzenetére
Viszonyítás kérdése. 88 MH/s az kb 4 db P106. Ez utóbbiak kb 320 wattot esznek. Ahhoz képest nem rossz. Viszont a 106-ok megvannak 100e-ből, na jó, max 120-ból. Az RTX3080 400 alatt nem áll meg. 3 db RX470 dettó.
madpapa:
Mi volt a gond az RX480 8GB-vel? Látom eladtad.
-
Kiskokó
veterán
Helló
Ismét köszi mindenkinek.Whatomine-on néztem, hogy a 3080-al kalkulálva mit mutat.
Ott 89.5mhs-t ír 220W fogyasztással. Így úgy gondolnám tudja amit kell nagyjából.
Viszont ehhez a kártyához pont nem ajánl beállítást.
Így magam próbáltam kiügyeskedni.
68%-ra állítottam a power limitet meg emeltem 200-at a memory clockon.. Így tudtam kihozni ezt a 230W / 88mh/s-t.Vagy ha 220W körülre sikerült levinnem akkor viszont 82-83mh/s-el ment csak.
Miért mennyit kéne tudnia a kártyának?
Szoftveresen mérve volt csak még, konnektorból nem mértem, de annak is eljön az ideje.
Úgyis ma akarom összerakni a másik gépet is a 2070-el azt pedig 120w / 38mh/s-re tudtam lőni.Ez az átváltósdi akkor még érdekes lehet ha majd oda jutok.
-
Emperor_
addikt
válasz
Kiskokó
üzenetére
A mining pool hub-ban például az is jó, hogy be tudsz állítani auto exchange-t. Ekkor ők átváltják a bányászott ETH-t (Monerot, ETC-t, stb) BTC-re. Be lehet állítani azt is, hogy melyik váltót használhatja.
Mivel én is kicsiben csinálom, sok okosat nem tudok mondani.
Azt látom, hogy az itteni kollégák vagy ETH-ban hagyják vagy BTC-re válják a bányászott holmit.Az eladáshoz kell tőzsdén regisztrálnod és megadni jó pár adatot. Én pld Kraken-en vagyok, de eladni még nem adtam el.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Emperor_
üzenetére
Helló
Köszönöm szépen ránézek majd. A Whatomine-t ismerem, de a másikra is mindenképp ránézek.
Most azon agyalok (de szerintem már nagyon késő), hogy a jövőben ha úgy van jobban megérné e ha az ETH-t elősször Bitcoinra váltom és várok vele, vagy inkább várjam meg ETH-ba mennyit fog érni később és szimplán azt vegyem ki KP-ben. (nyilván hosszútávon mivel kicsiben csinálom . Bár az RTX2070-et hogy lecseréltem azt berakom a régi gépembe, azt be is tudom nyomni 0-24-be emellé meg tud menni a 3080 kb napi 18 órát.(A kivétellel kapcsolatban olvastam a másik topicban, de van 1-2 kérdéses dolog, lehet jövök még hülyeséget kérdezni
)Amúgy Binance-on van Wallettem, ott hogy működik a kivétel? Jó választás volt?
Köszönöm
-
Kiskokó
veterán
Helló
Na sikerült működésre bírnom az RTX3080-at.
Nem tudom mi az a CUDA és mire jó...
de letöltöttem azt a verziót a nanominerből és azzal már működik.
88mhs-el megy is faján 230W-ot eszik finomhangolva. Igaz kicsit melegebb mint szeretném.
Olyan 66-68Fokon üzemel így.
Csak gondoltam megosztom ha már kértem segítséget itt
Köszi
-
aleister
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Igen, a specifikációból ez jön le.
Én erre a képre gondoltam:
Gyanítom, hogy ez csak annyit tesz, hogy maga a B360-as chipset tudna ennyi vga-t meghajtani. Viszont ez innét kezdve kicsit amolyan negatív reklám.

Láttam egyébként már ezt a lapot. Ami egyedül vonzó benne, az a riserek hiánya.
-
Ciccuka
veterán
válasz
aleister
üzenetére
Szerintem ebbe 8 normál vga megy + van az integrált grafika, ha a cpu tartalmazza, plusz van még egy M.2 (16Gb/s) csatlakozó (Riser vagy SSD-nek)
Biostar Annnounces the Latest TB360-BTC D+ Crypto-Mining Motherboard
Computex-en ezt is bemutatták már

SUPoX-nak volt hasonló lapja korábban
-
aleister
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Ezt most nem értem.

8 db teljes pci-e slot van rajta, viszont van egy grafika, amin 4+4+3+1 vga-t fogad. Kerestem rajta az x1-es pci-e portokat, de nem találtam. Az egyetlen m2-es port lehet a +1.
Illetve nem a standard ATX 20+4 pines alaplapi csatlakozót használja, hanem a 6 pines vga tápcsatikat?

-
Ciccuka
veterán
-
james
aktív tag
-
tom120514
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Pontosan, kacérkodtam kicsikkel, volt sok darab belőlük de megérzés alapján BTC-re váltottam mindet, azóta vagy meghalt vagy nulla közeli pump and dump és / vagy érdektelen coin lett.
-
fireman123
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Mint ahogy előttem is írták BTC-re asic kell (de nem vennék az is biztos, a btc a nagyok játéka lett), eth-m van és nem adom el itt .....tehát növekedésre számítok
, ....jelenleg eth-t érdemes bányászni szinte minden gpu-val 4 gb felett, az jön a legjobban és nem egy neve sincs coin ami lenullázódik (jártam pár apró coinnal így, tanulság: át kellett volna váltani azonnal btc-re a túráskor) -
madpapa
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
1. A BTC-re célhardver kell. Nem occsó, plusz jó áron villamos energia. Jó az ETH bányászáshoz IS.
2. Tavaszhoz képest ETH 3-4x áron van pillanatnyilag. Az hogy mi várható, azt csak az önjelölt orákulum tudhassa. Vélhetően lesz jóval több is, de ez években mérhető. De ki tudja. Ha tudnám, lottóznék. -
Kiskokó
veterán
válasz
Parano1d
üzenetére
Köszi szépen!
Igen az lesz a megoldás, csak tegnap 2 driverre volt időm a 460.89 ről 460.79 de nem ment, illetve egy "jóval" régebbit próbáltam de azzal se ment
Akkor nézek 79 előttit.Egy hülye kérdés (nem régóta bányászok és én valamilyen szinten hosszútávban gondolkodok nem az azonnali profiton.)
Ebből adódóan 2 kérdésem is lenne.
1. Semmilyen módon nem éri már meg Bitcoint bányászni?
2. Az ETH árában vajon várható majd hasonló növekedés mint a bitcoinnál?
+1 nem kérdés :
Bármi hasznos tipp /trükk vagy bármi olyan tanács (mit bányászni) stb -vel ha tudtok szolgálni, azért nagyon hálás lennék.Köszönöm
Üdv
Szabolcs -
Parano1d
aktív tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Fentebb írták, hogy a mostani driverrel nem mennek, amit én is meg tudok erősíteni, és az egyel korábbival sem megy már. 460.79 a verziószám ha jól emlékszem, tehát ennél régebbivel próbáld. Ezen kívül a víruskeresőt is érdemes kikapcsolni próbaképpen, mert bezavarhat az is. A hibaüzenet alapján egyértelműen driver hibának mondanám.
-
Kiskokó
veterán
Helló
Segítséget szeretnék kérni.
Szereztem egy RTX3080-as VGA-t.
Eddig is Nanominer-el bányásztam ETH-t egy RTX2070-el probléma mentesen.Most beraktam a 3080-at új driver , de nem bányászik.
Megnéztem a Nanominer oldalán (Github) és írják is hogy az új Nvidia Driverrel valami NVML Libary hiba van. Fogtam és vissza raktam már 2 féle régebbi Nvidia drivert is de nem akar működni így sem.Mit tudok tenni?
Használjak másik programot? Mi hasonlóan egyszerű mint ez a Nanominer?
Köszönöm előre is -
All time high BTC

-
aleister
veterán
*** ETH alatt 4 GB-s kártyák ***
Szerintem hamarosan nagyon sok kérdés fog születni emiatt, így gondoltam megírom egy hsz-ben a teendőket azoknak, akik érintettek.
Még jó egy hétig használhatóak a 4 GB-s kártyák ETH alatt. Sokan most csak legyintenek, és már most inkább áttérnek másik coinra, viszont jelenleg nagyon megéri maradni, ugyanis állati nagy hashpower kiesett már, és esik ki folyamatosan az ETH hálózat alól emiatt, s noha a diffen nem látok esést, ám mégis több, mint másfélszeresére nőtt a heti income, ami fokozatosan kompenzálódik ugyan, de ettől még lehet jó napi-heti futamokat kifogni.
Szóval legtovább HiveOS vagy EthOS alatt működnek majd ezek a kártyák Phoenix miner 5.4b-vel karöltve. A Tuning-on belül az alábbi kapcsolók hozzáadása javasolt:
-amd (nyilván, ha van pl 1050 Ti is a rigben, akkor ez nem kell)
-rmode 0
-daglim 4074 (nálam a javasolt 4076 instabil volt)A vga-k a szabad fedélzeti memóriájuk csökkenésével folyamatosan veszítenek a hashrate-ből. Alapból az eddig 30+ Mh/s-es kártyák most már csak 26 körüli értékeket tudnak. A -daglim kapcsolóval ez valamilyen szinten ellensúlyozható. Nekem a 4074 MB-vel sikerült 29.7-29.8 közötti értéket elérni.
Hogy mi lesz ezekkel a kártyákkal december 22 után? Ez a cikk rendesen körbejárja a dolgot. A lényeg, hogy, ha valaki ragaszkodik az ETH-hoz, akkor továbbra is bányászhat azt a 4 gigás kártyákkal is, de csökkentett teljesítménnyel. Ez az úgynevezett zombi mód, amit tudtommal jelenleg egyedül a LolMiner tud. Zombi bányászni egész addig érdemes, amíg a csökkentett hashrate profit szintjén annyit hoz, mint amit egy alternatív coin hozna 100%-os teljesítménnyel. Ez véleményem szerint 21-22 MHs, amit Linux alatt nagyjából január közepéig tudnak majd a kártyák.
Ha valakinek nem szimpatikus a zombi mód, akkor jó alternatívák lehetnek az egyéb EThash algok (ETC, DubaCoin, Callisto, stb), valamint a RavenCoin. Erről felesleges is többet írni, mert mindig az aktuális árfolyam függvénye, hogy melyik a befutó.
Megoldás lehet még a NiceHash, de alég sok bizonytalanság és visszaélés volt az elmúlt pár évben körülöttük, így személy szerint én kerülöm őket.
Nos, röviden ennyi. Remélem sikerült kellően körbejárnom a témát, és segítség lesz páraknak a karácsonyi ajándékvásárlási őrület idegőrlő perceiben.
-
ff-thomas
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy kis időm és újra hadrendbe állítottam egy 4gigás 470esekből álló riget, mert ugye az ETC DAG fájl méretét ~2,5GB-re csökkentették és így december eleje óta lehet újra bányászni ezekkel..
(meg ott a RavenCoin is, tök jó profittal, szóval most van mit csákányolni a 4G kártyákkal is)Mivel gyárira vissza volt állítva a bios a kártyákon, fogtam őket és az AtiFlash-sel rátoltam a kártyákra a moddolt biost (csak a strap volt benne módosítva, 1750-esé a felette lévőkhöz átmásolva). A 6-ból 5 kártyánál szépen lefutott és épp a 6. kártyán ment a bios flash, amikor a Win beadta a kulcsot, kékhalál (vmi driver power state failure - v hasonló üzenettel).

Azóta a Win nem bútol, ha rá van kötve ez a kártya, DOS alól pedig próbáltam az utolsó - még DOS alól működő AtiFlash-sel visszatenni a gyári bios-t, de nem is látja a kártyát. (Adapter not found üzenetet ad).

Van bárkinek ötlete-javaslata, hogyan tudom életre kelteni a kártyát? (Nem dual bios-os, hogy át tudjam kapcsolni..)
-
sanzi89
addikt
-
koko52
nagyúr
No, áttörtük a 20000 dodót.
-
aleister
veterán
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Így már érthető. Mivel 8 GB-s kártyákat írtál a postban, nem volt indokolt az ETH-tól elállás, de így már oké.
Én ETC-t bányászok majd egyébként vagy CLO-t, de ez utóbbi mostanában elég gáz árfolyammal bír. Most ránézve a WTM-re, a CryptoNight-féle HavenProtocol(XHV) követi az ETH-t.
Erről tud valaki valamit?#52726JohnyBlue
Az újabb driverekkel mehet a -daglim 4076 is. -
-
Mosqu!to
addikt
Köszi mindkettőtöknek, de ez csak pár napot ad ha jól értem, hosszútávon nem működik. Átállnék már most másik algora, csak az a kérdés hogy mit érdemes túrni, vagy milyen eszközzel?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Eljött a nagy nap, leálltak a 4GB kártyák ETH alatt. Azt hittem még van egy hét, így nem készültem fel kellően.
Eddig HiveOS + Phoenixminer ment. Mit javasoltok, RX570 4GB-okkal mire érdemes átállni hosszútávon?
-
Emperor_
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Szia!
Kérem szépen van rá logikus magyarázatom
.Saját rigem nincsen, a játékos gépemen szoktam bányászni egy db 560 RX-el. Ezen 4 GB RAM van ezért már nem megy rajta az ETH.
A mining pool hub-on megnéztem, hogy mi a következő legjövedelmezőbb coin. Jelenleg a raven az. Ezért azt szoktam bányászni esténként+monerót a CPU-val.Van most nálam egy rig, amit szerelek és én hangoltam be ETH-ra. Gondoltam ezen is termelek egy kis raven-t a kísérlet kedvéért. Ekkor futottam bele, hogy jóval többet fogyaszt és nem leltem normális leírást a finom hangolásról.
De köszi az infókat elengedem a rigen a ravent, marad az ETH.
-
Parano1d
aktív tag
Sziasztok,
HiveOS használóktól kérdezném, be lehet állítani valahogy, hogy egy rigen bellül mondjuk 2 kártya eltérő walletre bányásszon? Pl 2 flight sheet-et hozok létre, és aktív legyen mindkettő egyszerre?
Vagy csak úgy oldható meg, hogy időlimiteket állítok, be, hogy egyszer egyik wallet címre bányásszon az összes kártya, utána, egy másikra.Közös a rig haverral, azért kellene valami megoldás.
-
-
Emperor_
addikt
Sziasztok,
RX570 -es rig (5 db 8GB) esetében milyen beállításokat kell elvégezni, hogy a fogyasztás csökkenjen, de hasrate megmaradjon ravencoin esetén?
ETH esetén 700 W falból, 800 W körül van a raven.
Angol nyelvű link is segítség
. -
KaqXar19
tag
sziasztok!
van egy 7es vega rig, amihez most nem ferek hozza.
az a gondom, hogy tegnap frissitettem hive-replace --list-tel 4.15.18-hiveos -rol 5.4.0-ra (3-as pont)> Loading Hive OS images list
> Select version to install:
0) Exit
1) hiveos-0.6.172@201105.zip · Latest Stable · K 5.0.21 · N 450.66 · A OpenCL legacy+pal 20.30 · Dual-Boot BIOS+UEFI / Universal image for AMD and Nvidia
2) hiveos-beta-0.6-157@200909.zip · Latest Beta · K 5.6.0 · N 440.100 · A OpenCL legacy+pal 19.30 · Dual-Boot BIOS+UEFI (Navi Beta3)
3) hiveos-vega-0.6-101@191210.zip · Latest Vega · K 5.4.0 · N 410.73 · A OpenCL PAL 19.10
4) hiveos-vega-0.6-01@181121.zip · K 4.15.18 · N 410.73 · A OpenCL 16.60
5) hiveos-beta-0.6-140@200520.zip · K 5.0.21 · N 440.82 · A OpenCL legacy+pal 19.30 · Dual-Boot BIOS+UEFI (Navi Beta2)
6) hiveos-0.6-97@191128.zip · K 5.0.21 · N 440.31 · A OpenCL legacy+pal 19.20 · Dual-Boot BIOS+UEFI
7) hiveos-0.6-39@190503.zip · K 4.13.16 · N 418.56 · A 18.10-572953
8) hiveos-0.6-156@200905.zip · K 5.0.21 · N 440.100 · A OpenCL legacy+pal 19.20 · Dual-Boot BIOS+UEFI / no AMD Navi support
9) hiveos-0.6-146@200714.zip · K 5.0.21 · N 430.64 · A OpenCL legacy+pal 19.20 · Dual-Boot BIOS+UEFIes azota nem hajlando alkalmazni az overclocking beallitasaimat, igy csak 32MHs-el mennek a kartyak es ugy sem stabilak (230Mhs vs 288Mhs).
probaltam visszarakni a 4)-est, de azt az imaget mar nem talalja a repoban.
van valakinek otlete hogy tudnam visszarakni a korabbi imaget, vagy hogy tudnam az OC-t mukodesre birni?
koszi
-
Racer77
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, hátha tud rá valaki mondani egy okosat. Phoenix Miner win10el vegyes rig , az első gpu folyamatos incorrect share-t add, még alapórajelen is , eddig jól ment a beállításokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- PlayStation 5
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

úgyhogy a 850 is kevés lesz majd hamar
durva zabagép lett az Ampere. Érdemes lenne azt is megmérned falban, mikor játszol 100% TDP-vel. 3-4k egy fali mérő, hamar visszajön az ára.
.
de letöltöttem azt a verziót a nanominerből és azzal már működik.