Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
MSI B450 alaplapba 4 VGA-t be tudnék kötni. De mind különböző, NV és AMD is lenne. Működhet vele a bányászat? Valaki csinált már hasonlót?
-
-
koko52
nagyúr
Úgy látom a 20 000 dollár/BTC az betonfal lett.
-
ludman07
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek volt már ilyen problémája hogy 9 kártyával tökéletesen működik minden rádugom a 10.-et és fekete háttér nem csinál semmit utánna csak úgy tudom elindíteni 9 kártyával hogy bios reset és indul!
Működik mind a 10 kártya mert ha megcserélem őket akkor megy csak egyben nem megy a 10.
Config:
Asrock h110 pro btc+
G4400
DDR4 8GB 2400MHz
120GB SSD
SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 10db
Kolink Continuum 1200W Platinum 2db -
aleister
veterán
-
koko52
nagyúr
válasz
Vigilante
üzenetére
PSA: Do not update to NVIDIA GeForce 460.79 drivers!
We urge you to not update your GPU drivers if you are mining with NVIDIA graphics cards. It looks like the latest GeForce 460.79 drivers cause problems and do not recognize the graphics card(s) in the system.
If you have already updated to the latest version, please revert back to the previous one and it should resolve the issues. Learn how to correctly uninstall and install GPU drivers here.
Thank you for your support, -
Vigilante
őstag
PhoenixMiner 5.3b, a legújabb NV driverrel (460.79) másnak is leáll indítás után?
RTX 3080-as GPU-val. -
aleister
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Ez érdekes kérdés, mert a 1060-ak bírják a dupla frekit, ellenben a P106-ok nagyon nem. Erre írta valamelyik topictárs, hogy azokat másképp kell húzni. Max 600-as memória emelés (win alatt +300 ugye), és powlim kell pluszban.
#52675shteer
Nincs mit!
Gondolom Asus P106-jaid vannak. Az MSI az ugyanazon beállításokkal bírja a 24.5-öt.
Nemrég valaki mondta, hogy a DAG file növekedéssel csökken a hashrate. Hát nem.
Ez valami Asus P106 konstrukciós hiba. -
Parano1d
aktív tag
Hali mindenki!
Építettem egy 4 kártyás riget, egy öreg Asus p5b-e alaplap az alapja, és 3Gb DDR2 RAM volt elfekvőben hozzá. Olyan problémába ütköztem, ha 2-nél több kártya van az alaplapra kötve 3GB Vramot lát csak a Phoenix miner(Claymore is) kártyánként. (a 8 helyett).
Szerintetek az alaplapnak van valami limitációja, vagy csak a RAM kevés neki?
Ha az előbbi, van rá valami megoldás, vagy csere? -
shteer
titán
válasz
fireman123
üzenetére
23 fölé nem akarnak menni - na de ha így stabil marad, nekem megfelel
-
aleister
veterán
válasz
shteer
üzenetére
Nos, a helyes válasz attól függ, hogy AMD vagy nVidia kártyáról van szó. AMD-nél a cél MHz-t adod meg. Ott "egyszeres" értéket kell használnod. NVidiánál ellenben inkrementálisan. Ott "dupla" értéket kell használni. Tehát a 1060-ak esetén a Samsung memóriák által Win alatt bírt +800 MHz, itt 1600 lesz.
-
shteer
titán
válasz
aleister
üzenetére
Át is állítottam én is az egyik gépet Hive-ra
Az OC értékek ugyanúgy beállítandók mint Win alatt? tehát a memóra +500 az Hive alatt is 500? vagy dual rate értéket kell írni, 1000-et?
kb 2MH/s kevesebbet hessel kártyánkéntIlletve pendrive-ra ment (Etcher-rel) - olvastam korábban, hogy valami logolást érdemes kikapcsolni, hogy ne gyilkolja le az eszközt - ezt hol kell?
Köszi! -
JohnyBlue
addikt
válasz
tom120514
üzenetére
Na igen, csak akkor megint bejön a képletbe egy olyan vasdarab ami meg tud szivatni,
A szoftveres sch újraindítással az a bajom, hogy a boot alatt bármi megtörténhet kb. úgy mint a forma 1 ben a kerékcserénél 
Amugy pár órája kifejezetten a merevre kifagy állapotra wd helyett rendeltem tplink hs110-et
Amivel ki-be tudom kapcsolgatni a jószágokat plussz még fogyit is mér 
-
JohnyBlue
addikt
válasz
koko52
üzenetére
sokféle varia van: totál lefagy, mocskosul belassul ( nagy lesz a LA ) a nagyon beteg kártya nullára kimegy de a többi megy tovább, egy idő után elviszi a többi kártyát is és még sorolhatnám de kb ugyanaz mint win alatt
aleister írta jól. kezd el használni és majd kitapasztalod. Nem annyira érzékeny mint a windowsos mining de néha ez is meg tud gajdulni.
Szóval királyság van
-
JohnyBlue
addikt
válasz
koko52
üzenetére
Maradhat a windowsos meghajtód a gépben nem fogja zavarni. A boot sorrendben a pendót tedd előre és hali.
ha megcsinálom az USB Flash kulcsot akkor hogyan tovább? Bebootolsz a pendóról, utána kéri majd a rig ID-t és a hozzá tartotó passt amit már a hive fiókodból tudsz lekérni külön rigenként. Ha jól csináltál mindent akkor ezek után már online lesz a workered a hive oldalán. Utána létre kell hozni egy flight sheetet amiben meghatározod, hogy mit akarsz kaparni melyik poolon es melyik minerrel. Utana egy rakétaval fellövöd a rignek. Ezek után az OC beállitasokat globalisan vagy egyenkent kiadod és visz hall.
-
koko52
nagyúr
HiveOs vagy NHOS esetén, ha megcsinálom az USB Flash kulcsot akkor hogyan tovább? Kikapcsolom és arról bootolok? Az SSD-n lévő Win10 nem fog bezavarni vagy sérülni? Vagy üres SSD kell?
-
aleister
veterán
Hamarosan egyébként sok ilyen kérdés lesz itt. Elvileg december 10 a 4GB-s kártyák határa.

-
JohnyBlue
addikt
válasz
szokeherceg
üzenetére
Ebben teljesen igazad van... viszont pölö az én esetemben igen erős hely limit van.
Tehát nekem a nagyvérű kártyák a menők még ha drágák is. Nagyon nem mind1, hogy abból a 8 kártyányi helyből mit tudok kipréselni. -
aleister
veterán
-
Vigilante
őstag
Az alábbi problémám akadt:
AMD Driver: 22.19.659.0
A kártyák 8GB-osak, szal ezzel nem kéne baja lennie Claymore 15.0-s verzió. Bő 1 hete volt már ilyen probléma, akkor a parancssor végére beraktam az -eres 0 parancsot, és utána működött normálisan ismét. 49152MB Virtuális memória is allokálva van a kártyákhoz (6*8GB Vram.)
Itthon, az RTX 3080-assal meg vígan elvan.
Volt valaki akinek mostanság ilyen előjött?

-
koko52
nagyúr
Giga gaming oc 5700 xt eddigi legjobb: Clock 1300, Mem 1780, 0.800v
Fogyasztás 98w, 57C 50.3 MH/s -
varmi2
nagyúr
Nálatok a bios kapcsoló melyik állásban van? rx 5700xt nitro+ esetén?
-
-
BRIKLY
veterán
Eddig nem túl meggyőző a 0.15 ETC/day 55MH/s-el
Vagy nagyon nem jól csinálok valamit,vagy nem tudom,de ez nincs 0.5$. Nicehash 27MH/s-re írt 1.8-at -
BRIKLY
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Mert a kraken eltűntetett kb 300$-omat, erről meg még eddig nem tűnt el semmi.
Még egyet meg ezek után nem szívesen vállalok be. -
BRIKLY
veterán
Elvileg sikerült beállítani coinbase wallettel. Jó ez így nekem,akkora összeg úgysem lesz belőle,hogy féltenem kelljen, váltani meg úgyis ott fogom.
-
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Köszi, félig meddig sikerült.

guarda.com sztorira nem jöttem rá,de wallet megvan,és a bánya is elindult 27MH/s-el.De gondolom a wallet-ből a guarda.com nélkül is ki tudom küldeni coinbase-re!?
De nekem még az is jó lenne,ha lehet direkt coinbase-re bányászni. Csak nem jöttem még rá,hogy ott hol találom meg az ETC címem.
-
válasz
BRIKLY
üzenetére
https://etc.ethermine.org/start
csinálj etc walletet myetherwalleton.[link] ezt kezelheted importálással guarda.com oldalon [link]
a cimet megadod a phoenixminerben.
PhoenixMiner.exe -epool eu1-etc.ethermine.org:4444 -wal etcimed -
BRIKLY
veterán
Köszi, megpróbálom. Csak már régen csináltam ilyet,akkor sem ment valami jól a miner beállítása
-
BRIKLY
veterán
Akkor mire,és hogy lenne érdemes befogni ezt a 2 kártyát? Addig a 2 percig amíg 27-el ment, 2$/nap-ot írt,az meg nekem jó lenne. Ha menne így rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Ubuntu Linux
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Futás, futópályák
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A szoftveres sch újraindítással az a bajom, hogy a boot alatt bármi megtörténhet kb. úgy mint a forma 1 ben a kerékcserénél
Szóval királyság van 
? Miért hibázik a Claymore?